Andreass:Traktorz, neviens tevi neaprunā, īpaši tas biedrs, vismaz cik kopā būts nekad nav dzirdēts.
nu man ir citas lietas stāstītas (kaut arī es to neesmu vēlējies dzirdēt) bet ja kaut 10 daļa no tā visa kas tiek stāstīts man aiz muguras ir patiešām teikts tad nevēlos vairs šo cilvēku nekad dzīvē satikt (reiz jau esmu ar viņu ticies un nekādu patīkamo iespaidu viņš neatstāja...)
Neizdevās pagājušajā gadā necik ilgi pabūt kopā un pirtī (tieši tilta atklāšanas diena bija un cita kompānija)...bet fotomīļu kompānija šķita draudzīga un atvērta... un šogad ar kā 666 cilvēkam daudz brīva laika 5-66 nespīd...centīšos pieskriet, ja nebūšu par daudz ieķemmējis. Ja ko varu līdzēt informācijas ziņā vai citādi kā ventspilnieks, laipni lūdzu.
Andreass:Traktorz, neviens tevi neaprunā, īpaši tas biedrs, vismaz cik kopā būts nekad nav dzirdēts.
nu man ir citas lietas stāstītas (kaut arī es to neesmu vēlējies dzirdēt) bet ja kaut 10 daļa no tā visa kas tiek stāstīts man aiz muguras ir patiešām teikts tad nevēlos vairs šo cilvēku nekad dzīvē satikt (reiz jau esmu ar viņu ticies un nekādu patīkamo iespaidu viņš neatstāja...)
Un ko teiksi par sevi- SVĒTS... man arī ļoti daudz ko stāsta un parasti stāsti sākās ar jautājumu? kas noticis, ka par tevi tik slikti izsakās , jo es ļoti labi māku no cilvēka izvilkt, un to parasti daru, nevis noliekot, bet tieši lielot , tas tad rada lielu izbrīnu un tad aizmirstās, ka nosūdz un stāsta Bet normāls cilvēks neņem galvā un ļaunumu netur.
sen nebiju tik labi smējies un galvenais joks jau ir tas ka visi (!!!) saprata par kuru cilvēku iet runa pat nenosaucot šo cilvēku vārdā ... tas tev neparko neliek aizdomāties? P.S. un atkārtoju laikam jau kādu padsmito reizi publiski tā lai visi to redzētu: ES NEKO NEMĀKU UN NEPROTU UN ESMU TOTĀLS LAMERIS UTT. BET H IR VIENK FOTOGURU. ceru ka beidzot esi atradis pareizās lasīšanas brilles lai beidzot spētu arī šo tekstu izlasīt? man vienk jau sāk mazliet apnikt viņu visu laiku atkārtot speciāli priekš tiem kas tankā ...
Traktorz:sen nebiju tik labi smējies un galvenais joks jau ir tas ka visi (!!!) saprata par kuru cilvēku iet runa pat nenosaucot šo cilvēku vārdā ... tas tev neparko neliek aizdomāties? P.S. un atkārtoju laikam jau kādu padsmito reizi publiski tā lai visi to redzētu: ES NEKO NEMĀKU UN NEPROTU UN ESMU TOTĀLS LAMERIS UTT. BET H IR VIENK FOTOGURU. ceru ka beidzot esi atradis pareizās lasīšanas brilles lai beidzot spētu arī šo tekstu izlasīt? man vienk jau sāk mazliet apnikt viņu visu laiku atkārtot speciāli priekš tiem kas tankā ...
Es vienkārši uzrakstīju savus novērojumus... arī mums ir lielas nesaskaņas, pašiem pat nezinot par ko. Bet jaf daudz augstāk es tev uzrakstīju, ka pellu pirtī labprāt tiktos ar tevi (Publicēts: 08.04.10 10:45) ... ceru, ka biji saskatījis. Un ja nu tu smējies tik dikti, tad uzraksti, par kuru tad tu to rakstīji (ja vien ir dūšā), savādāk visiem fotoblogā jājūtās vainīgiem, ka tu nevari ierasties pellu pirtī!!! Un vēl, izlasi savu pēdejo tekstu un saskaiti, cik puslēptu uzbraukumu... citēju tevi- tas tev neparko neliek aizdomāties?
H. sameklē vienreiz pareizās brills lasīšanai un iemācies lasīt to ko raksta kāds un nemelē visos tekstos slēptos uzbraucienus sev. un es dažus postus augstāk jau esmu ierakstījis ka nebūšu pasākumā un arī esmu ierakstījis iemeslu kāpēc- tā ka tev būs visas iespējas stāstīt savas muļķības visiem kas vien nebūs slinki to uzklausīt. P.S. ja jau tu tik daudzus par mani izprašņā - paprasi teiksim Eltonam ko es atbildēju uz viņa uzdoto jautājumu par tevi. - un padomā tad ja es tādu atbildi esmu devis vienam - vai es to pašu neteiktu arī jebkuram citam? P.S.2. bet domāšana cik ir novērots jau nav tava stiprā puse ... P.S.3. man ar tevi nav absolūti nekādu nesaskaņu izņemot tās muļķības ko tu par mani visās malās raksti un stāsti (neciešu cilvēkus kas citus aprunā aiz muguras un ir pārāk gļēvi ko sejā pateikt) - bet to kāpēc tev ir nesaskaņas ar mani gan es zinu (un jau esmu vairākkārt atkārtojis ka es to publiski neteikšu jo tanī pasākumā ir citi cilvēki iesaistīti)
vinieks:Neesmu klātienē saticis Haiduku, vai tiešām viss tik bēdīgi?
Vēl trakāk... Haiduks neļauj sev kakāt uz galvas, un tas daudzus tracina , bet tikai tādi ir izteikti divi- Traktorz un Laciz, bet viņus salīdzinot, Laciz priekšā noņemu cepuri, jo viņš kā īsts vīrietis varēja uzrakstīt, ka necieš Haiduku ( mani, kaut ne reizi neesam tikušies ) un nevēlās būt kopējā pasākumā (centīšos arī es uz pasākumiem, kur Laciz pieteiksies neierasties, lai netraucētu mūsu personīgajai omulībai), un otrs, kuram naf dūšas uzrakstīt sev nevēlamo niku!!! Pat pelle varēja nosaukt sev divus nevēlamos cilvēkus. Un tas nekas naf briesmīgs, ka kādu ienīsti!!! Bet tā muldēt, kā to dara Tratorz... un vēl sakot, ka aiz muguras naf aprunājis... nu tur jābeidz meļu augstskola. Citēju traktorz: <neciešu cilvēkus kas citus aprunā aiz muguras, "piebilstot", tāpēc to daru pats> ...
Laciz:
negatIvs:bet vaguļu periodisko tabulu sastādīja, tātad domā.....
tak spogulii veeraas laikam, ko tur domaat...
Nē, kad apskatīju bildi, kuru tu iedevi norādē tepat blogā, kur lielījies ar sava krāniņa smukumu , perversu tipiņu tēloji, vai tiešām prāta novirzes???
Vēl vairāk iespārda dažu čaļu vēlme publiski pateikt, ka viņi kādā pasākumā NEBŪS... Vajag iet tālāk - rakstīt neta dienasgrāmatu - cikos modies, kā ar ko gulēji, kā iziet vēders...utt... Un vienmēr jau pastāv cerība, ka visi(daži) sāks lūgties....bet Tu pamēģini...nu lūdzu, lūdzu esi! Orgasms garantēts
dārgie foruma lietotāju, varbūt respektēsim citus un beigsim ar k.... mētāties forumā. Apnicīgi lasīt. Naidojieties privātajās ziņās, vai epastos. Piedodiet, bet tas nav izturams. Tikko normāla tēma, tā sākas attiecību skaidrošanās. Neesat bērni, varat to atrisināt arī civilizētāk.
Dress kods-apvainotājs un apvainotais. " ļaujiet katram runāt par jebko, par jebkuru, vienalga kur un jebkurā laikā. Runājiet maksimāli negatīvi par ikvienu visas šīs nedēļas garumā. Tas ir izaicinājums."
Bet par pārējo, jāpiekrīt Andreassam - sāk jau apnikt Galvenais, LIELI ONKUĻI, bet uzvedas, kā tīņi Es jau atkal ar savu Leopoldu kurš teica - rebjata, davaiķe žiķ družno!
vinieks:Neesmu klātienē saticis Haiduku, vai tiešām viss tik bēdīgi?
Vēl trakāk... Haiduks neļauj sev kakāt uz galvas, un tas daudzus tracina , bet tikai tādi ir izteikti divi- Traktorz un Laciz, bet viņus salīdzinot, Laciz priekšā noņemu cepuri, jo viņš kā īsts vīrietis varēja uzrakstīt, ka necieš Haiduku ( mani, kaut ne reizi neesam tikušies ) un nevēlās būt kopējā pasākumā (centīšos arī es uz pasākumiem, kur Laciz pieteiksies neierasties, lai netraucētu mūsu personīgajai omulībai), un otrs, kuram naf dūšas uzrakstīt sev nevēlamo niku!!! Pat pelle varēja nosaukt sev divus nevēlamos cilvēkus. Un tas nekas naf briesmīgs, ka kādu ienīsti!!! Bet tā muldēt, kā to dara Tratorz... un vēl sakot, ka aiz muguras naf aprunājis... nu tur jābeidz meļu augstskola. Citēju traktorz: <neciešu cilvēkus kas citus aprunā aiz muguras, "piebilstot", tāpēc to daru pats> ...
Laciz:ak spogulii veeraas laikam, ko tur domaat...
Nē, kad apskatīju bildi, kuru tu iedevi norādē tepat blogā, kur lielījies ar sava krāniņa smukumu , perversu tipiņu tēloji, vai tiešām prāta novirzes???
un atkal kārtējais Haiduka marazms gribi es tev pateikšu kas man tevī nepatīk bet ko teorētiski var arī pieciest? t.i. es tevi neienīstu - man vienkārši brīžiem tevis ir žēl skatoties kā tu sapinies kārtējos savējos melos un cenšoties kārtējo reizi visiem pierādīt ka tu esi supda dupa onka kaut arī realitātē esi vecs mēsls? sāksim pa punktiem: 1) man ļoti nepatīk tas kā tu kropļo latviešu valodu (pie reizes pats visās malās uzsverot ka esot Latvijas patriots!) - tai pat laikā visi tie naf un vaf un tamlīdzīgi tavi murgi vienk dedzina acis 2) man nepatīk tava uzbāzība meitenēm - taviem darbiem ir jārunā par tevi. - un tā kā tas tā nav tad loģiski ka tu spamo visos iespējamos veidos visās iespējamās vietās ar domu ka uz 1000 nospamotiem cilvēkiem 1 arī uzķersies ... (kādreiz kad tu man biji draugos iekš traukeim es tev vairākas reizes aizrādīju lai tu beidz nospamot meitenes man draugos - tad kad tu neklausīji tad arī nācās nobanot tevi) - kā arī man brīžiem tiešām rodas sajūta ka tu neko citu nedari kā tikai nepārtraukti meklē jaunu upuri ... - lai kurā saitā es ieietu (sociālajā vai jebkurā foto saitā) tad priekšā jau ir Haiduks kurš gāžot uz visiem savus mēslus stāsta ka viņš ir supa dupa fotogrāfs un cik super viņš bildē un ka visām sievietēm tagat būtu jābūt laimīgām ka Haiduks vispār viņām ko tādu ir piedāvājis .... 3) man nepatīk tas ka tev galvenais ir nevis fotogrāfija bet gan palūrēšana uz kailām meitenēm ... - pie tam tevi pat neuztrauc vai viņa ir pilngadīga vai nē! (jā es zinu ka tu vismaz 2 nepilngadīgas meitenes esi bildējis kailas - diemžēl es to nevaru pierādīt - ja varētu tad jau sen būtu uzrakstījis iesnigumu policijai par veciem izvirtuļiem) 4) man ļoti nepatīk tas kā tu sevi pasniedz - t.i. tu tēlo tādu mīļo un tēvišķīgo onkulīti bet mirklī kad tev cilvēks iebilst (jebkādā jautājumā) tā mīļais un tēvišķīgais onkilītis pārvēršas par mēslu vaboli un no visām pusēm cenšas to kas uzdrošinājies iebilst ierakt sūdu kaudzē pie reizes neaizmirstot sevi izcelt saulītē un izlielīt 5) man ļoti nepatik tavs rakstīšanas stils - t.i. izraut vārdus un teikumus no konteksta kā arī neatbildēt neko uz konkrēti uzdotiem jautājumiem tā vietā nolejot oponentu ar jaunu sūdu kaudzi. teiksim konkrēti es tev esmu dažādos saitos un forumos uzdevis kopsummā apmēram 40 jautājumu - atbildes uz kuriem es vēl arvien neesmu guvis (uz nevienu!) - kaut vai paskatoties šo tēmu - ļoti labi ir redzams ka tu par visiem spēkiem centies uzgāzt man savu sūdu šalti tanī pat laikā vienk izvairoties no konstruktīva dialaga. vairāk es šeit netaisos neko rakstīt - tāpat ir skaidrs ka no tā nav jēgas. - un vispār šeit vietā ir viens sakāmvārds "jo sūdu vairāk aiztiek jo vairāk viņš smird" - un lai nebūtu nekādu pārpratumu uzreiz varu pateikt ka ar vārdu sūds es domāju tikai un vienīgi Andreju Pauli un nevienu citu
Skatos, ka viss mainās- blogs nemainās. Un interesanti, ka secinājumi tiek izdarīti par cilvēku , kurš nekad dzīvē nav satikts. Bez tam- par jebkuru, pilnīgi jebkuru fotogrāfu var teikt, ka fotogrāfējot skatās uz modeli( interesanti kā tad to var izdarīt- acis jāsien ciet vai kā/)