forum.gif
Kā atgriezt dzīvību.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kā atgriezt dzīvību.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.04.10 14:06
 citēt
Lēnām pamirst.
Bilžu mazāk.
Balsotāju mazāk.
Onlainā mazāk.
Garlaicīgi... un ne man vienam.
Nopietnākā stagnācija FB pastāvēšanas laikā.

Kurš un kā iepūtīs otru elpu?
Publicēts: 06.04.10 14:12
 citēt
Nu tak blakus ir topiks ar atbildi-pozitīvisma diena visu vērsīs uz labu!
Publicēts: 06.04.10 14:13
 citēt
Laciz, pēc kura Tu vairāk ilgojies: portreti vai Alloxa? :)
Publicēts: 06.04.10 14:15
 citēt
nekaadas pozitiivisma kampanjas nemaina tuoletes papiira lietoshanas intensitaati. eeshanas paraduma mainja gan. bet ej nu iestaasti, ka kotletes ar kartupeljiem ir neveseliigas. uzreiz apvainos uzkachaataa moraalee un bailees no sievas.
Publicēts: 06.04.10 14:16
 citēt
Laciz:Lēnām pamirst.
Bilžu mazāk.
Balsotāju mazāk.
Onlainā mazāk.

50/50 piekrītu, labi ja <=5 labas bildes pa dienu - esam aizgājuši kvanitātē, ne kvalitātē, bet toties šeit blogs ir, kvalitatīvs foto jāskatās citur :shame:
Publicēts: 06.04.10 14:16
 citēt
alvils:Laciz, pēc kura Tu vairāk ilgojies: portreti vai Alloxa? :)
es Tev vareetu veselu sarakstu cilveeku publiceet, nevis izbanotos... bet taadu - kuri vairs nenaak un neliek bildes...
Publicēts: 06.04.10 14:17 labots
 citēt
uljens:
Bilžu mazāk.
Balsotāju mazāk.
Onlainā mazāk.

50/50 piekrītu, labi ja <=5 labas bildes pa dienu - esam aizgājuši kvanitātē, ne kvalitātē, bet toties šeit blogs ir, kvalitatīvs foto jāskatās citur :shame:
bilzhu skaits arii ir samazinaajies. dramatiski. peedeejo 4 stundu laikaa 20 bildes. max 10 balsojumi. uz nedeeljas bildi vispaabaa piesakaas mazaam par 10 un taadaa garaa so on
Publicēts: 06.04.10 14:37
 citēt
Nu administrācijas vaina ir ne tik daudz banošanā kā nespējā atrast pareizos konceptus. Samazinājums ir visur , tai pašā Fotodomā vismaz pa 50% EU lidzigis projektos ar pa saviem 30% vismaz kas zīmīgi pazūd tieši INTRESANTĀKIE autori , ne spameri ja kas:):)
Publicēts: 06.04.10 14:39
 citēt
Laciz:
alvils:Laciz, pēc kura Tu vairāk ilgojies: portreti vai Alloxa? :)
es Tev vareetu veselu sarakstu cilveeku publiceet, nevis izbanotos... bet taadu - kuri vairs nenaak un neliek bildes...

es arī esmu tanī sarakstā? :) - es te vēl ik pa laikam aci iemetu bet bilžu publicēšanai gan jēgu nekādu neredzu ...
Publicēts: 06.04.10 14:50
 citēt
+ Traktorz, es ar šeit vairāk par 2 bildēm nelikšu - lai nobalsotu par citiem, pietiek :)
Gudris: manuprāt photodom = photoblog, objektivitāte nekādas, atšķirība tikai tāda, ka photodom varāk cilvēku apgrozās
Publicēts: 06.04.10 15:00
 citēt
man blogs patīk labāk par domu.
Publicēts: 06.04.10 15:21
 citēt
alvils:man blogs patīk labāk par domu.
ar ko Tev shobriid patiik blogs????
Publicēts: 06.04.10 15:23
 citēt
Laciz:
alvils:man blogs patīk labāk par domu.
ar ko Tev shobriid patiik blogs????

pa lielam ar visu. ir gan, protams, arī daži mīnusiņi. bet es tik ļoti priecājos, ka tie pamazām tiek nosvītroti (kļūstot par plusiem), pēdējais bija porteti, tagad vēl gudris un laciz ir palikuši...
Publicēts: 06.04.10 15:25 labots
 citēt
alvils:
Laciz:r ko Tev shobriid patiik blogs????

pa lielam ar visu. ir gan, protams, arī daži mīnusiņi. bet es tik ļoti priecājos, ka tie pamazām tiek nosvītroti (kļūstot par plusiem), pēdējais bija porteti, tagad vēl gudris un laciz ir palikuši...
un kas tad buus? es jau arvien retaak ienaaku... juuti?
tad Tev uz dirshanu buus monopols?:face-devil-grin:
Publicēts: 06.04.10 15:27
 citēt
Laciz:es jau arvien retaak ienaaku... juuti?

Nē, nejūtu, ka retāk. Jo, kad nāc, kaut vai reti, tad tikai ar negācijām... :face-crying:

Laciz:
tad Tev uz dirshanu buus monopols?:face-devil-grin:

Hehe :D Nebiju par šito iedomājies... Bet mjē, nebūtu slikti. :bad_smile:
Publicēts: 06.04.10 15:38 labots
 citēt
alvil - luudzu pilnu negaaciju sarakstu pa peedeejiem paaris meeneshiem. vareesi iistenot punktu nr.2
ja atradiisi - nokauneeshos un laboshos.
ja ne - skat. 2. punktu.
Publicēts: 06.04.10 15:53
 citēt
njaaaa ...... daudzi vecie pazudushi :-((((
Publicēts: 06.04.10 15:56
 citēt
Laciz, Tev tiešām šķiet, ka man GALĪGI nav, ko darīt? :bad_smile:
Publicēts: 06.04.10 16:06
 citēt
alvils:Laciz, Tev tiešām šķiet, ka man GALĪGI nav, ko darīt? :bad_smile:
tad skat. 2. punktu.
Publicēts: 06.04.10 16:07
 citēt
Gudris:es bildes atsākšu likt kad būs iespēja rediģet pašam komentus zem savas bildes...piemēram fotodomā neviens nekādas jēlības neraksta jo tapat zin ka koments uzreiz tik izdzeest un jūzers nobloķēts :face-glasses:

Varu tevi apbēdināt , pēdējā laika tentences visu ir tādas ka "Prastu kalifoto" fani tiek ieverojami ierobežoti un cenzēti un kategorijas "Ģļamurs" cenzēta , tāpat vairumā vietu tā patreiz jau ir par MAKSU kas samazina tās auditoriju par 90% . Diemžēl šobrīd visefektīgākā forma izrādijās kapitāla kontenta cenzūra no "Lētiem sūdiem" un "Miskastes kadriem" runa ir par saulrietīņu piķīšu , suņu kaķu zieptraucniekiem. Vienkarši sēž moderātors kurš jūs pielaiž pie "Lietošanas" ja spējat atšūtīt ~5 baudāmus darbus. Tapatas forumi tiek rediģēti lai plērķšķis iet par TĒMU nevis beztēmā spamā un "Pašreklāmā" :):) Bez šim izmaiņām pasākumi panīkst visur. Slavenais Devians jau praktiski ir Flickr līmenī , Flickr ir grandioza "Sociāla" mizkaste" un Krievijas lielie projekti photosight.ru. photodom.com. photoline.ru ir zaudējuši lielu daļu savu apmeklētāju dēļ arkārtīgi vienveidīgā un garlaicīgā kontenta. Vairums citu Krievijas projektu ir TIKAI pēc dalībnieku atlases :)
Publicēts: 06.04.10 16:07
 citēt
kādu vēl 2.punktu?
Publicēts: 06.04.10 16:15
 citēt
alvils:kādu vēl 2.punktu?
monopols uz dirshanu!
Publicēts: 06.04.10 16:43
 citēt
Nu jā, krīze pārņem visu..
Vieni iztirgo savu dārgo fototehniku, otri ieķīlā laulības gredzenus, citiem vienkārši naudas nav.. pavisam nav.. varbūt kāds jau mirst bada nāvē. Finansiālai krīzei seko morālā krīze, dziļāka depresija. Vienīgās domas ir bezcerība un bažas par eksistences [NE]iepējamību. Un ko nu tur domāt par mākslu, labām bildēm, kur nu vēl par komunikāciju ar (it kā) sev līdzīgiem...

uzķērāties? :grimace:

Bet patiesībā, man bija kādi (+/-) daži favorīti, kuru bildes es gaidīju, skatījos ar interesi, izmantoju kā piemēru, mācījos no tām, bet nu no tiem dažiem te palikusi labi ja puse, un tā pati puse izrāda visai vājas dzīvības pazīmes. Komunikācijas sfērā arī pilnīgs pagrimums, dienas laikā labi ja 1-2 varbūt 3 (ja paveicas) interesanti un lasāmi forumi ar kādiem 5 postiem.
Ko darīt?
Fotoblogam vajag jaunu klaunu(s), kas uzjautrinās tautu, provocēs diskusijas. Vecie klauni zuduši, vai nu apnikuši, vai kļuvuši pasīvi... tikai rodas jautājums, vai to kādam vajag? Pelēkā un neizteiksmīgā masa neprot, baidās izcelties ar ko oriģinālu, jo, ja tu izcēlies šodien, tad rīt tu tiksi atstumts. Kādam ir vēlme kļūt par kaitinošu outsaideri, neizprastu eksperimentētāju, savādāk domājošu sapņotāju vai personu, kas atbild par pelēkās masas labsajūtu? Vieglāk ir darīt to ko dara vairākums - klusēt.
Publicēts: 06.04.10 17:13
 citēt
Bilžu mazāk.
Balsotāju mazāk.
Onlainā mazāk.

Jā, nu tā tas ir.. diemžēl skats uz blogu ir palicis gaužām bēdīgs... :face-sad: man arī patika šeit fotoblogā likt gan bildes, gan arī bieži vien šeit apskatīties visādas interesantas bildes, ko te citi autori bija salikuši.. nu vairs nekas no tā nav palicis.. pašai arī pēc jaunās sistēmas ieviešanas, bildes vairs negribas likt... iegriežos arī aizvien retāk... balsot jau vispār nav īpaši par ko... lielākā daļa labāko autoru ir aizgājuši... :face-sad:
Publicēts: 06.04.10 17:14 labots
 citēt
Gabiz:Nu jā, krīze pārņem visu..

uzķērāties? :grimace:

Bet patiesībā, man bija kādi (+/-) daži favorīti, kuru bildes es gaidīju, skatījos ar interesi, izmantoju kā piemēru, mācījos no tām, bet nu no tiem dažiem te palikusi labi ja puse, un tā pati puse izrāda visai vājas dzīvības pazīmes. Komunikācijas sfērā arī pilnīgs pagrimums, dienas laikā labi ja 1-2 varbūt 3 (ja paveicas) interesanti un lasāmi forumi ar kādiem 5 postiem.
Ko darīt?
- klusēt.
Gita_B:

Jā, nu tā tas ir.. diemžēl skats uz blogu ir palicis gaužām bēdīgs... :face-sad: man arī patika šeit fotoblogā likt gan bildes, gan arī bieži vien šeit apskatīties visādas interesantas bildes, ko te citi autori bija salikuši.. nu vairs nekas no tā nav palicis.. pašai arī pēc jaunās sistēmas ieviešanas, bildes vairs negribas likt... iegriežos arī aizvien retāk... balsot jau vispār nav īpaši par ko... lielākā daļa labāko autoru ir aizgājuši... :face-sad:

pensionaari :D :D :D
Publicēts: 06.04.10 17:26
 citēt
Laciz:

Tik īsti nav saprotams - vai admini šobrīd ir apmierināti ar patreizējo situāciju blogā?.. :what:
Publicēts: 06.04.10 17:37
 citēt
Gita_B:
Laciz:

Tik īsti nav saprotams - vai admini šobrīd ir apmierināti ar patreizējo situāciju blogā?.. :what:
Riit satikshu Eliku un pajautaashu :face-wink:
Publicēts: 06.04.10 17:49
 citēt
Nu pajautā gan. Varbūt vēl nav par vēlu kaut ko reanimēt no vecā, labā bloga... tomēr gaisotne bija tāda pozitīvāka... :what:
Publicēts: 06.04.10 17:53
 citēt
Gudris:
Gita_B: Varbūt vēl nav par vēlu kaut ko reanimēt no vecā, labā bloga
to gan nevaig...vaig progresu...bet pareizā virzienā :)

Kāds Tavuprāt ir pareizā virziena progress? Iesaki idejas. Pats redzi, ka blogs nīkst ārā, cilvēki vairs negrozās, bildes neliek..
Publicēts: 06.04.10 17:58
 citēt
Gita_B:
Gudris:to gan nevaig...vaig progresu...bet pareizā virzienā :)

Kāds Tavuprāt ir pareizā virziena progress? Iesaki idejas. Pats redzi, ka blogs nīkst ārā, cilvēki vairs negrozās, bildes neliek..
par to tak visiem skaidrs - kaa pasham neljaut braukt neesoshajaa augumaa... :D:face-kiss::face-kiss:
Publicēts: 06.04.10 18:25
 citēt
pagaidām nav ko teikt...bik vēlāk :face-grin:
Publicēts: 06.04.10 18:52
 citēt
Laciz, nu re, tāda ir tā attieksme - klusēt... lai nu tā būtu.
Publicēts: 06.04.10 18:54
 citēt
Man var nepiekrist (un daudzi tā arī darīs), bet fotogrāfu dārzs ir izbradāts un ļaudīm tur palicis garlaicīgi - tāpēc visi ir metušies uz videodārza bradāšanu. Un ne jau tikai šeit - tā ir pasaules līmeņa tendence (tas tik ļooooti modīgais un vajadzīgais Live View un HD).
Tā kā ar laiku fotogrāfija paliks fotogrāfiem, jo knipsētāji būs beigušies. :-)
Publicēts: 06.04.10 19:06
 citēt
Gudris:es viņiem piedāvāju ka ir cilveki kas viņu var pārpirkt ja viņiem pašiem nav interese neko šeit veidot ! un labas idejas šeit jau desmitiem ir izskanējušas no vairakiem cilvekiem

Pa 15k Ls?
bizinformation.org...
Publicēts: 06.04.10 19:26
 citēt
šķiet pēc jaunā SW kaa ari peec jaunas balsosahanas sistemas ievieshanas blogs saacis mirt - nu tad jaatgriež vecaa sistema un butu jaatdziivojas. jo jaunaja sistēmā iznāk tāā - jo tev ir sliktākas bildes(bet tu daudz balso par citiem) jo tev ir lielaks reitings - butu tas nestimulee labaak bildet par citiem, bet gan visu nogremde - taios skaitaa fotoblogs nogremde pats sevi
Publicēts: 06.04.10 19:38
 citēt
rkraw:šķiet pēc jaunā SW kaa ari peec jaunas balsosahanas sistemas ievieshanas blogs saacis mirt - nu tad jaatgriež vecaa sistema un butu jaatdziivojas. jo jaunaja sistēmā iznāk tāā - jo tev ir sliktākas bildes(bet tu daudz balso par citiem) jo tev ir lielaks reitings - butu tas nestimulee labaak bildet par citiem, bet gan visu nogremde - taios skaitaa fotoblogs nogremde pats sevi

Šis jau ir izrunāts n-tās reizes un par šo tēmu te gana daudz jūzeru savas galvas nolikuši ;) Nav vērts, necepies, šefi ir pateikuši savu vārdu un ja mēs gribam te tusēt, tad ir jāpieņem viņu noteikumi
Publicēts: 06.04.10 19:38
 citēt
Es laikam esmu vienīgais, kam blogā viss apmierina un pat patīk arvien vairāk un vairāk... :face-crying:
Publicēts: 06.04.10 19:41
 citēt
alvils:Es laikam esmu vienīgais, kam blogā viss apmierina un pat patīk arvien vairāk un vairāk... :face-crying:

Man arī viss patīk ;)
Publicēts: 06.04.10 19:45
 citēt
Gabiz:Nu jā, krīze pārņem visu..

Mani favorīti ar ļoti neaktīvi :face-sad: ..bet gribas redzēt viņus rosāmies :cry:
Publicēts: 06.04.10 19:48
 citēt
Nez, man liekas, ka te nu gan nevar sūdzēties par tautas kustību un bilžu daudzumu. Pastieties, kas notiek konkurentu portālā, tur furumā dienas laikā labi ja daži ieraksti un 2-3 jaunas bildes.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas