forum.gif
Kā atgriezt dzīvību.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kā atgriezt dzīvību.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.04.10 19:50
 citēt
ivog:Nez, man liekas, ka te nu gan nevar sūdzēties par tautas kustību un bilžu daudzumu. Pastieties, kas notiek konkurentu portālā, tur furumā dienas laikā labi ja daži ieraksti un 2-3 jaunas bildes.
vo, vo! :)
Publicēts: 06.04.10 20:40
 citēt
alvils:Es laikam esmu vienīgais, kam blogā viss apmierina un pat patīk arvien vairāk un vairāk... :face-crying:
onanjist-idividualist!
Publicēts: 06.04.10 20:53 labots
 citēt
Gabiz:Nu jā, krīze pārņem visu..
Ko darīt?
Fotoblogam vajag jaunu klaunu(s), kas uzjautrinās tautu, provocēs diskusijas. Vecie klauni zuduši, vai nu apnikuši, vai kļuvuši pasīvi... tikai rodas jautājums, vai to kādam vajag? Pelēkā un neizteiksmīgā masa neprot, baidās izcelties ar ko oriģinālu, jo, ja tu izcēlies šodien, tad rīt tu tiksi atstumts. Kādam ir vēlme kļūt par kaitinošu outsaideri, neizprastu eksperimentētāju, savādāk domājošu sapņotāju vai personu, kas atbild par pelēkās masas labsajūtu? Vieglāk ir darīt to ko dara vairākums - klusēt.

:face-glasses:
Karalis ir miris, lai dzīvo karalis
ptuuu , kļūdījos
KLAUNS ir miris, lai dzīvo KLAUNS.
:face-grin:
Publicēts: 06.04.10 21:00 labots
 citēt
arī jūrā ir paisums un bēgums....

PS es pēdējā laikā no šejienes bildes dzēšu, nevis lieku jaunas :) Kā skatos, tā nepatīk atkal kaut kas
Publicēts: 06.04.10 21:03
 citēt
vinieks:
rkraw:šķiet pēc jaunā SW kaa ari peec jaunas balsosahanas sistemas ievieshanas blogs saacis mirt - nu tad jaatgriež vecaa sistema un butu jaatdziivojas. jo jaunaja sistēmā iznāk tāā - jo tev ir sliktākas bildes(bet tu daudz balso par citiem) jo tev ir lielaks reitings - butu tas nestimulee labaak bildet par citiem, bet gan visu nogremde - taios skaitaa fotoblogs nogremde pats sevi

Šis jau ir izrunāts n-tās reizes un par šo tēmu te gana daudz jūzeru savas galvas nolikuši ;) Nav vērts, necepies, šefi ir pateikuši savu vārdu un ja mēs gribam te tusēt, tad ir jāpieņem viņu noteikumi

vai pacients no komas atdzīvosies pēc jaunu smadzeņu transplantācijas ?
Publicēts: 06.04.10 21:05
 citēt
rkraw:šķiet pēc jaunā SW kaa ari peec jaunas balsosahanas sistemas ievieshanas blogs saacis mirt - nu tad jaatgriež vecaa sistema un butu jaatdziivojas. jo jaunaja sistēmā iznāk tāā - jo tev ir sliktākas bildes(bet tu daudz balso par citiem) jo tev ir lielaks reitings - butu tas nestimulee labaak bildet par citiem, bet gan visu nogremde - taios skaitaa fotoblogs nogremde pats sevi

tieshaad domaa ka deelj cipariem te nenaak neviens vai iet prom?
Publicēts: 06.04.10 21:05
 citēt
Laciz:Lēnām pamirst.
Bilžu mazāk.
Balsotāju mazāk.
Onlainā mazāk.
Garlaicīgi... un ne man vienam.
Nopietnākā stagnācija FB pastāvēšanas laikā.

Kurš un kā iepūtīs otru elpu?

Tu vareetu uztaisiit sev klonus un izklaideeties kaa vien veelies :face-grin:
ak vai, Lacz x 4 = bloga pasaules gals?!:bad_smile::bad_egg:
Publicēts: 06.04.10 21:32
 citēt
juulis-muulis-aspraatis
uztureet kuusaajoshu dziiviibu blogaa nav tas pats tuseet pa pirti vai pie pokera galda.. man nevajag ne vienu ne otru, bet kopeejaa gaisotne juutama.
Publicēts: 06.04.10 21:37
 citēt
NilsS:
vinieks:
Šis jau ir izrunāts n-tās reizes un par šo tēmu te gana daudz jūzeru savas galvas nolikuši ;) Nav vērts, necepies, šefi ir pateikuši savu vārdu un ja mēs gribam te tusēt, tad ir jāpieņem viņu noteikumi

vai pacients no komas atdzīvosies pēc jaunu smadzeņu transplantācijas ?
viss kulē, dzīve turpinās :face-grin:
Publicēts: 06.04.10 21:46
 citēt
Laciz:juulis-muulis-aspraatis
uztureet kuusaajoshu dziiviibu blogaa nav tas pats tuseet pa pirti vai pie pokera galda.. man nevajag ne vienu ne otru, bet kopeejaa gaisotne juutama.

Laaaci shmaaci vieglo praaati, vai kaa Tevi te deevee Tavi miilie draudzinji, lieta taada, ka es negaidu Tevi ne pie pokera galda, ne ,dod Dievinjsh ne pirtii. ja Tev nav citas vietinjas kur iemest darvas karotiiti, kuru Tu nekad nekad neatstaaj maajaas, vai paraudaat par to, ka Tev ir kljuvis garlaiciigi, jo neviens vairs neliek savas smukas bildiites taados kvantumos kaa agraak. es varu tikai un vieniigi padot Tev punkjlupatinju, lai Tu vareetu izshnjaukt deguntinju:cry:
Publicēts: 06.04.10 21:52
 citēt
juulis:
Laciz:Lēnām pamirst.
Bilžu mazāk.
Balsotāju mazāk.
Onlainā mazāk.
Garlaicīgi... un ne man vienam.
Nopietnākā stagnācija FB pastāvēšanas laikā.

Kurš un kā iepūtīs otru elpu?

Tu vareetu uztaisiit sev klonus un izklaideeties kaa vien veelies :face-grin:
ak vai, Lacz x 4 = bloga pasaules gals?!:bad_smile::bad_egg:
taa iet, kad gribas uzdirst, bet nesanaak... un labi ka nesanaak... peec tam gari murgi jaaraksta. shodien darvas karote Tev pirmajai liidzi panjeemusies. vai arii kaut ko piipee. vai osti.
Publicēts: 06.04.10 21:54
 citēt
noteikti ostu, savaadaak komuniceet ar Tevi nespeetu:money:
Publicēts: 06.04.10 22:00
 citēt
juulis:noteikti ostu, savaadaak komuniceet ar Tevi nespeetu:money:
tad nelien un nekomunicee!
Publicēts: 06.04.10 22:03
 citēt
Laciz:
juulis:noteikti ostu, savaadaak komuniceet ar Tevi nespeetu:money:
tad nelien un nekomunicee!

:anger:
Publicēts: 06.04.10 22:53
 citēt
ko jūs te ņemās? Krīze vnk iet uz galu, visi savos atgūtajos/jauniegūtajos darbos rūpīgi strādā nevis blogā sēž :face-grin:
Publicēts: 06.04.10 22:58
 citēt
juulis:
Laciz:juulis-muulis-aspraatis

Laaaci shmaaci vieglo praaati, vai kaa Tevi te deevee Tavi miilie draudzinji, lieta taada, ka es negaidu Tevi ne pie pokera galda, ne ,dod Dievinjsh ne pirtii. ja Tev nav citas vietinjas kur iemest darvas karotiiti, kuru Tu nekad nekad neatstaaj maajaas, vai paraudaat par to, ka Tev ir kljuvis garlaiciigi, jo neviens vairs neliek savas smukas bildiites taados kvantumos kaa agraak. es varu tikai un vieniigi padot Tev punkjlupatinju, lai Tu vareetu izshnjaukt deguntinju:cry:

Jūli Jūli
dumo mūli
tik vien prot
kā aizvērt ķūli

toties bildē
pirksti gaisā
kā nu ne
ja prātiņš maisā

nubet jauns
un runās sprauns
vecos nolikt
neesot kauns
Publicēts: 06.04.10 23:27
 citēt
Te Artavs un Ziedonis nobāl.
:face-devil-grin:
Publicēts: 06.04.10 23:57
 citēt
Nez, vai nu es pārāk aizņemta vai kā, bet nemanu mazaktivitāti :) Un vismazāk pie tā gribētos vainot adminus ;)
Publicēts: 07.04.10 00:02
 citēt
a? kas? ko? :)
Publicēts: 07.04.10 00:12
 citēt
viss mierīgi, kam bans, kam otrā elpa, ar visām no tā izrietošām sekām un cirka pazīmēm..... :bad_smile:
Publicēts: 07.04.10 00:14
 citēt
uzmanības trūkums organismā :face-smile:
Publicēts: 07.04.10 01:07 labots
 citēt
Da ko jūs cepaties , tā ir visur :) Mode pagājusi , potenciālu un izaugsmi uzrādijis retais , nāks jaunas modes PASTĀVĒS kas pārmainīsies :):) Nezinu vispār esmu iepriecināts par jauno spējīgo pieplūdumu reālās vides projektos kas zīmīgi nav nedz "Atri truli aizvainojami" nedz bezfantazijas bilžu , tur viss notiek reāli un VAIRUMS neko nav dzirdējuši ne par kādiem Latvijas WEB FOTO projektiem , tā vien jau ir tendence. Būtībā WEBs savā ziņā bija SOCIĀLA vide maspējīgai publikai IZVIRZĪTIES un lielum lielais vairums to tāpat nekādi nespēja izmantot:) Nu nekas taga vares mēģināt roku VIDEO :):) Pēdējos 2-3 gadus esmu iepazinis daudzu jauniešu WEB projektus , lielākā daļa ir jau pārtraukusi savu darbību. Ja tā nalizē GALVENAIS fiasko cēlonis ir bijusi nespēja elastīgi reāgēt uz tendencēm ideju trūkums un nespēja atzīt JEBKĀDAS kļudas pat plānošanas nerunājot jau par koncepta līmeni. Katrā ziņam man te ir normāli NATRAUCĒ neuztrauc un erti komunicēt un novērtēt. Žel vienīgi ka izmantojama radoša komerc potenciāla paliek jūtami mazāk . Bet tā ir visā Eiropā šobrīd , visas šteles un "Lielā dzīve" diezgan noteikti pārbīdās uz Āziju un dienvidu puslodi. Es tik atceros vienu nebūt ne vecu cilvēki kurš apmeklējis Bloga 4 gadu bali bijis šokēt un vēstija "Nekad nebiju domājis ka ka pat tik nedaudz jaunāki cilvēki par mani vairs neprot nedz priecāties nedz atpūsties , jo jaunāks jo garlaicīgāka un aprobežotāka publika" , nu nezinu iespējams ka tā ar bija , tik es vairumā pamanu toss kuri NAV garlaicīgi un aprobežoti tāpēc mani ši problēma nesatrauc vienīgi māz paliek no kā izvēlēties:(
Publicēts: 07.04.10 07:06
 citēt
Vispār pat čatiņā vairs nav ar ko pakasīties....:(
Publicēts: 07.04.10 08:31
 citēt
imgfoto:Vispār pat čatiņā vairs nav ar ko pakasīties....:(

kasies ar sevi. Vismaz oponents šķitīs gudrs
Publicēts: 07.04.10 08:50
 citēt
imgfoto:Vispār pat čatiņā vairs nav ar ko pakasīties....:(
uztaisi kaadu topiku par dofu un gaismas savaakshanas daudzumu atkariibaa no diametra... Tev labi sanaaca...
Publicēts: 07.04.10 08:52
 citēt
vajag laiku, un vēlēšanos....tepat pirmajā lapā ir pateicīgi temati....., uz banu gan jābūt gatavam.....:bad_smile:
Publicēts: 07.04.10 09:26
 citēt
eSeL:Nez, vai nu es pārāk aizņemta vai kā, bet nemanu mazaktivitāti :) Un vismazāk pie tā gribētos vainot adminus ;)
vai kaa
Eliks:a? kas? ko? :)
bargs izskaties
Haiduks:Te Artavs un Ziedonis nobāl.
:face-devil-grin:
esi lasiijis?
Publicēts: 07.04.10 09:40
 citēt
Man patīk, ka Tu Laciz esi informēts par to, kas ir mani īstenie iemesli :D
P.s. un vispār -nav mums vienādi uzvārdi. Sajauci mani galvu tik ;)
Publicēts: 07.04.10 09:42 labots
 citēt
eSeL:Man patīk, ka Tu Laciz esi informēts par to, kas ir mani īstenie iemesli :D
P.s. un vispār -nav mums vienādi uzvārdi. Sajauci mani galvu tik ;)
tas nebija apgalvojums, ka vai kaa. "sajauci mani galvu tik" peerle kas prasaas peec tulkojuma. vairs nav? nekad nebija? a e-pasts uz kuru pirms n-gadiem prasiiji suutiit kaada tusinja bildes nebija ar vaardu un taadu uizvaardu? Tev visu laiku gribeejaas, ka buutu bijis vienaads un tagad prieks vai vilshanaas... neko vairs nesaprotu.... nu skaidrs, ka es Tev nepatiiku, a kaapeec seko man tviterii? :D
Publicēts: 07.04.10 10:03
 citēt
Laciz, nē, epasts man ir tikai ar vārdu :) Un, par uzvārdu kā reiz sapratu tikai sākot sekot Tev twīttā :) Nu tak esi tas Lācis? Bet es ta ne :P
Publicēts: 07.04.10 10:11
 citēt
eSeL:Laciz, nē, epasts man ir tikai ar vārdu :) Un, par uzvārdu kā reiz sapratu tikai sākot sekot Tev twīttā :) Nu tak esi tas Lācis? Bet es ta ne :P
a tagad, kad noskaidrojaas ka mums nav vienaadu uzvaardu es saaku peekshnji patikt vairaak?
Publicēts: 07.04.10 10:24
 citēt
Laciz:
eSeL:Laciz, nē, epasts man ir tikai ar vārdu :) Un, par uzvārdu kā reiz sapratu tikai sākot sekot Tev twīttā :) Nu tak esi tas Lācis? Bet es ta ne :P
a tagad, kad noskaidrojaas ka mums nav vienaadu uzvaardu es saaku peekshnji patikt vairaak?

Hm, atšķirības nemanu :) Pagaidām viss vienā līmenī - kā tad tā tagad.
Publicēts: 07.04.10 10:25
 citēt
Man gan apmierina , ka tagadiņ forumā vairs nav tik daudz spama, lažas un savstarpējas apcelšanas.
Jo retāk paliek laika ieiet Blogā, jo vairāk gribas lietišķas informācijas.
Vienu brīdi bija tā , kā atver forumu, tā visas Tēmas piekakakātas ar divu, trīs, nu četru cilvēku savstarpējo attiecību skaidrošanu, vai vienkāršu spamošanu ! Tas man šķiet citiem blogeriem ir galīgi neinteresanti !
:face-kiss:
Publicēts: 07.04.10 10:32
 citēt
eSeL:
Laciz: tagad, kad noskaidrojaas ka mums nav vienaadu uzvaardu es saaku peekshnji patikt vairaak?

Hm, atšķirības nemanu :) Pagaidām viss vienā līmenī - kā tad tā tagad.
viss vienaa temperatuuraa :(
Publicēts: 07.04.10 12:00
 citēt
Gudris:
ImkaSm: Tas man šķiet citiem blogeriem ir galīgi neinteresanti !
:face-kiss:
un kas ir citiem blogeriem intresanti ?

bazars pa tēmu-foto......
Publicēts: 07.04.10 14:02
 citēt
ImkaSm:
Gudris:un kas ir citiem blogeriem intresanti ?

bazars pa tēmu-foto......

kā tas izpaužas ?
Publicēts: 07.04.10 14:12
 citēt
bazars - tipa tirdzinsh... un kur tirdzinsh tur leetas atrakcijas, umurkumurs, leijerkastnieks un klauni. katram gribas savu kapeiku :D
Publicēts: 07.04.10 15:45
 citēt
jo mazak sežam blogā, īpaši forumos un spamošanā, jovairāk laika paliek jaunu jauku un kolosālu bilžuradīsanai :face-grin:
Publicēts: 07.04.10 15:49
 citēt
jo mazāk sēž vienā tēmā, jo vairāk laika paliek jaunu topiku veidošanai ... :bad_smile:
Publicēts: 07.04.10 19:18
 citēt
Laciz:bazars - tipa tirdzinsh... un kur tirdzinsh tur leetas atrakcijas, umurkumurs, leijerkastnieks un klauni. katram gribas savu kapeiku :D

nuja, es tieši padomāju, ka ja gribās labāk fočēt, tad vajag mazāk melst, vairāk darīt
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas