forum.gif
Untagged RGB
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Untagged RGB
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.10 17:34
 citēt
Kaut kas Fotošopam CS-3 piemeties. Visas bildes, kas noseivotas caur Save for web and devices ver vaļā kā Untagged RGB. Krāsas pilnīgā ķēmā!! Vai tur varētu būt kāds ķeksis izbiris vai ielicies?
Publicēts: 07.04.10 17:57
 citēt
Es atkal nerubiju kapēc man vienmēr atverot bilde iekš šopa ir tāda blāvāka/mazāk kontrastaina, bet atkal saglabājot viss kā iepriekš... Tas tā pa līdzīgu tēmu :D
Publicēts: 07.04.10 18:02
 citēt
redboot:Es atkal nerubiju kapēc man vienmēr atverot bilde iekš šopa ir tāda blāvāka/mazāk kontrastaina, bet atkal saglabājot viss kā iepriekš... Tas tā pa līdzīgu tēmu :D

kas stāv zem View>Proof Setup rakstīts...Working CMYK vai kas cits?
Publicēts: 07.04.10 18:08
 citēt
uljens:
redboot:Es atkal nerubiju kapēc man vienmēr atverot bilde iekš šopa ir tāda blāvāka/mazāk kontrastaina, bet atkal saglabājot viss kā iepriekš... Tas tā pa līdzīgu tēmu :D

kas stāv zem View>Proof Setup rakstīts...Working CMYK vai kas cits?

Jā, itkā Working CMYK, a moš vajag Monitor RGB? Vnk tāda nojauta, ka tas sākās ar jauna monitora iegādi(LCD, turējos pie CRT ilgi :D )
Publicēts: 07.04.10 18:09
 citēt
GG:Kaut kas Fotošopam CS-3 piemeties. Visas bildes, kas noseivotas caur Save for web and devices ver vaļā kā Untagged RGB. Krāsas pilnīgā ķēmā!! Vai tur varētu būt kāds ķeksis izbiris vai ielicies?

kas stāv zem Edit>Color Settings pie Working Spaces>RGB rakstīts... AdobeRGB, sRGB vai kas cits?
Publicēts: 07.04.10 18:21
 citēt
uljens:
GG:Kaut kas Fotošopam CS-3 piemeties. Visas bildes, kas noseivotas caur Save for web and devices ver vaļā kā Untagged RGB. Krāsas pilnīgā ķēmā!! Vai tur varētu būt kāds ķeksis izbiris vai ielicies?

kas stāv zem Edit>Color Settings pie Working Spaces>RGB rakstīts... AdobeRGB, sRGB vai kas cits?

itkā sRGB IEC61966-2.1, bet tur ar iespēja uzlikt manu monitoru, moš tas jāliek? Negribu jau baigi nomocīt kādu :D Nav tik traki, var jau pieciest :)
Publicēts: 07.04.10 18:22
 citēt
Zem Edit>Color Settings pie Working Spaces>RGB rakstīts: ProPhoto RGB. Turpat, zem Color Management Policies rakstīts: Preserve Embeded Profiles. Tā kā viņam vajadzētu vērt vaļā ar tādu pašu, ar kādu noseivots. Tā man ir jauna problēma, bet setīngus neesmu mainījis :( Interesanti, ka failus, kas seivoti caur Save as, ver vaļā normāli.
Publicēts: 07.04.10 18:26
 citēt
GG:Zem Edit>Color Settings pie Working Spaces>RGB rakstīts: ProPhoto RGB. Turpat, zem Color Management Policies rakstīts: Preserve Embeded Profiles. Tā kā viņam vajadzētu vērt vaļā ar tādu pašu, ar kādu noseivots. Tā man ir jauna problēma, bet setīngus neesmu mainījis :( Interesanti, ka failus, kas seivoti caur Save as, ver vaļā normāli.

Pamēģini uzllikt sRGB IEC61966-2.1
Publicēts: 07.04.10 18:33
 citēt
Ieliku. Tagad atvēra itkā normālās krāsās, bet zem bildes vienalga rakstīts: Untagged RGB
Publicēts: 07.04.10 18:40
 citēt
GG:Ieliku. Tagad atvēra itkā normālās krāsās, bet zem bildes vienalga rakstīts: Untagged RGB

Iepriekšējām ta varētu būt, bet jaunajām vajadzētu būt ok - 100% neesmu pārliecināts
Publicēts: 07.04.10 18:46
 citēt
Noseivoju no jauna bildīti caur Save for Web, vienalga atver kā Untagged RGB
Publicēts: 07.04.10 19:08
 citēt
Punkts viens - bilde jāpārmet uz sRGB.Punkts divi - SaveForWEB logā jāieliek ķeksis pie Embed Color Profile.
Publicēts: 07.04.10 20:27
 citēt
Pārmetu uz sRGB - neko nemaina. Bet neatradu, kur Save for Web liek ķeksi Embed Color Profile. Laikam jau būs FS jāpārinstalē.
Publicēts: 07.04.10 22:07
 citēt
Iekš CS3 ķeksis jāliek pie ICC Profile.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):