Kaut kas Fotošopam CS-3 piemeties. Visas bildes, kas noseivotas caur Save for web and devices ver vaļā kā Untagged RGB. Krāsas pilnīgā ķēmā!! Vai tur varētu būt kāds ķeksis izbiris vai ielicies?
Es atkal nerubiju kapēc man vienmēr atverot bilde iekš šopa ir tāda blāvāka/mazāk kontrastaina, bet atkal saglabājot viss kā iepriekš... Tas tā pa līdzīgu tēmu
redboot:Es atkal nerubiju kapēc man vienmēr atverot bilde iekš šopa ir tāda blāvāka/mazāk kontrastaina, bet atkal saglabājot viss kā iepriekš... Tas tā pa līdzīgu tēmu
kas stāv zem View>Proof Setup rakstīts...Working CMYK vai kas cits?
redboot:Es atkal nerubiju kapēc man vienmēr atverot bilde iekš šopa ir tāda blāvāka/mazāk kontrastaina, bet atkal saglabājot viss kā iepriekš... Tas tā pa līdzīgu tēmu
kas stāv zem View>Proof Setup rakstīts...Working CMYK vai kas cits?
Jā, itkā Working CMYK, a moš vajag Monitor RGB? Vnk tāda nojauta, ka tas sākās ar jauna monitora iegādi(LCD, turējos pie CRT ilgi )
GG:Kaut kas Fotošopam CS-3 piemeties. Visas bildes, kas noseivotas caur Save for web and devices ver vaļā kā Untagged RGB. Krāsas pilnīgā ķēmā!! Vai tur varētu būt kāds ķeksis izbiris vai ielicies?
kas stāv zem Edit>Color Settings pie Working Spaces>RGB rakstīts... AdobeRGB, sRGB vai kas cits?
GG:Kaut kas Fotošopam CS-3 piemeties. Visas bildes, kas noseivotas caur Save for web and devices ver vaļā kā Untagged RGB. Krāsas pilnīgā ķēmā!! Vai tur varētu būt kāds ķeksis izbiris vai ielicies?
kas stāv zem Edit>Color Settings pie Working Spaces>RGB rakstīts... AdobeRGB, sRGB vai kas cits?
itkā sRGB IEC61966-2.1, bet tur ar iespēja uzlikt manu monitoru, moš tas jāliek? Negribu jau baigi nomocīt kādu Nav tik traki, var jau pieciest
Zem Edit>Color Settings pie Working Spaces>RGB rakstīts: ProPhoto RGB. Turpat, zem Color Management Policies rakstīts: Preserve Embeded Profiles. Tā kā viņam vajadzētu vērt vaļā ar tādu pašu, ar kādu noseivots. Tā man ir jauna problēma, bet setīngus neesmu mainījis Interesanti, ka failus, kas seivoti caur Save as, ver vaļā normāli.
GG:Zem Edit>Color Settings pie Working Spaces>RGB rakstīts: ProPhoto RGB. Turpat, zem Color Management Policies rakstīts: Preserve Embeded Profiles. Tā kā viņam vajadzētu vērt vaļā ar tādu pašu, ar kādu noseivots. Tā man ir jauna problēma, bet setīngus neesmu mainījis Interesanti, ka failus, kas seivoti caur Save as, ver vaļā normāli.