forum.gif
Helios-44M 58mm F2
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Helios-44M 58mm F2
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.04.10 21:00
 citēt
Tirgoju Helios portretnieku.
Par cenu jāvienojas, zinu, ka ne par sviestmaizi neatdošu, manta kā ne kā.
Vai arī varu izskatīt maiņas variantus.
Interesenti rakstiet privāti!
Publicēts: 07.04.10 21:04
 citēt
rabarberts:
Par cenu jāvienojas, zinu, ka ne par sviestmaizi neatdošu, manta kā ne kā.

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::money::haha:
Publicēts: 07.04.10 21:11
 citēt
toč mellu nodevi ! Trīs labi ali moš biš pa maz - 7 pa daudz
Publicēts: 07.04.10 21:59
 citēt
Vai tad tas ir portretnieks?Izcilā sūda Zenīta vēl tizlākais pamatnieks,jeb kitenieks drusku pagarināts.Sākumā gan Zenīti komplektējās arī ar Industariem 50/3,5.Daži jūsmo par Heliosa īpaši skaisto un it kā plastisko zīmējumu.Manuprāt tas ir vienkārši neasums.Pati shēma pārņemta no Ceisa Sonnar,bet izpildījums un tātad arī kvalitāte krievu.Atceros arī labas atsauksmes par Heliosiem,bet tie bija liekas 85 mm.
Publicēts: 07.04.10 22:07
 citēt
helios atstāj gandrīz tik pat sariecošu iespaidu, kā digitālie objektīvi www.fotoblog.lv... ... :bad_smile:
Publicēts: 08.04.10 00:09 labots
 citēt
Pēdējā cena par kuru redzēju šitos vairumā bija 5Ls , tāpat neviens nepirka:( Helios-44M un tad vēl Industar 50 ir divi krievu objektīvi kuri nekad nav kotējušies dēļa savas izcili viduvējiem parametriem un zemās izgatavošanas kvalitātes:):) Vienīgi kādam kas "Irbj lēcas" pa 2Ls šitos var notirgot JA PAVEICAS parasti gan par brīvu dod man metājās kādi 2-3 no tiem Zenītiem kas uzdavināti Berniem un berni pat DAVINOT nepanema sos sstiklus:):)
Publicēts: 08.04.10 00:46
 citēt
Džīzes kraist :face-smile:
Publicēts: 08.04.10 01:43
 citēt
Kā saka, One mans' trash, next mans' treasure ;)
Publicēts: 08.04.10 02:01
 citēt
drizak one mans' treasure everyones' trash.
Publicēts: 08.04.10 08:10
 citēt
Lunis:Pēdējā cena par kuru redzēju šitos vairumā bija 5Ls , tāpat neviens nepirka:( Helios-44M un tad vēl Industar 50 ir divi krievu objektīvi kuri nekad nav kotējušies dēļa savas izcili viduvējiem parametriem un zemās izgatavošanas kvalitātes:):) Vienīgi kādam kas "Irbj lēcas" pa 2Ls šitos var notirgot JA PAVEICAS parasti gan par brīvu dod man metājās kādi 2-3 no tiem Zenītiem kas uzdavināti Berniem un berni pat DAVINOT nepanema sos sstiklus:):)

nu stulbi berni...mosh butu divus alinus nopelnijusi!
Publicēts: 08.04.10 09:18
 citēt
Lunis:Helios-44M un tad vēl Industar 50 ir divi krievu objektīvi kuri nekad nav kotējušies
Industar 50-2 ta 1 no krutākajiem stikliem pēc performans / price - price bija 7 rubul! :face-smile: :grimace:
Publicēts: 08.04.10 09:23
 citēt
ja var vispaar nopietni runaat par Helios tad tikai par 85nieku 1,5 kam arii pasaules tirguu ir liela (ok, paarspiileeta) veertiiba, esmu redzeejis ka ebajaa ir aizgaajis pat pa 200 zaljajiem.

visi paareejie ir kraami - man ir taadi kaadi 4 gab - gaida mirkli kad varees mest tos pret asfaltu - gribu redzeet kaa tie shkjiist (patreiz dziivoju tikai otrajaa staavaa un apakshaa zaale...)
Publicēts: 08.04.10 09:47
 citēt
Laciz:ja var vispaar nopietni runaat par Helios tad tikai par 85nieku 1,5 kam arii pasaules tirguu ir liela (ok, paarspiileeta) veertiiba, esmu redzeejis ka ebajaa ir aizgaajis pat pa 200 zaljajiem.

visi paareejie ir kraami - man ir taadi kaadi 4 gab - gaida mirkli kad varees mest tos pret asfaltu - gribu redzeet kaa tie shkjiist (patreiz dziivoju tikai otrajaa staavaa un apakshaa zaale...)

nu sanem visus speekus rokaa un met pret pretejo maju!
Nu protmas ja manja vismaz 15 ataalumaa....citadi tiesam gajdi kad parvaksies dazus stavus,
bet skaties lai ir lifts jo citadi nu nekadi majas netiksi :(
Publicēts: 08.04.10 09:50
 citēt
Publicēts: 08.04.10 09:58 labots
 citēt
negatIvs:cgi.ebay.ca... ... :big_smile:
ja hujeju..... :D Paskatiijos - taads kaa maneejais saakumcenas iet ap 400-500 zakjie...
anonims_:
Laciz:ja var vispaar nopietni runaat par Helios tad tikai par 85nieku 1,5 kam arii pasaules tirguu ir liela (ok, paarspiileeta) veertiiba, esmu redzeejis ka ebajaa ir aizgaajis pat pa 200 zaljajiem.

nu sanem visus speekus rokaa un met pret pretejo maju!
Nu protmas ja manja vismaz 15 ataalumaa....citadi tiesam gajdi kad parvaksies dazus stavus,
bet skaties lai ir lifts jo citadi nu nekadi majas netiksi :(
hihihaha, bet Tu savos post-tiinja gados izskaties kuda nevesliigaak par mani.....:face-devil-grin::face-devil-grin::face-devil-grin: ps. - vaardu "gaidi" neraksta ar j
Publicēts: 08.04.10 10:03
 citēt

ņemu ciet tos krāmus (m42 cik saprotu?) apmaiņā pret pāris aliem :)
Publicēts: 08.04.10 10:05
 citēt
Traktorz:

ņemu ciet tos krāmus (m42 cik saprotu?) apmaiņā pret pāris aliem :)
nedzeru alu :(
vispaar - gaida savu kaartu - kad kaadam suuds buus peerle...
Publicēts: 08.04.10 10:31
 citēt
nu tad apmaiņā pret teiksim 5 ls ņemu ciet tos 4 gab objektīvus ;) - es tieši nesen m42->EOS pāreju iepirku un šobrīd esmu no viena aizņēmies 3 padomju objektīvus - man viņi tīri labi iepatikās :) - ar šitiem es te pa bikim tagat spēlējos:
Zenit Helios 44M-4 58mm1:2 ; FotoSnajper TAIR3-PhS 4,5/300 ; Jupiter 37A 3,5/135
Publicēts: 08.04.10 10:44
 citēt
es Tev varu aizdot paspeeleeties ar heliosu 85 1:1,5, tad sapratiisi ka viss paareejais ir draza :D
Publicēts: 08.04.10 10:54
 citēt
manuprāt klasi augstāks ir Zenitar 50 1:1.7, manuprāt labāks par helios 44m. Diemžēl ar 85mm heliosu nesanāca paspēlēties, nezinu vai sanāks, jo cenas patiesi kosmiskas viņam... :(
Publicēts: 08.04.10 11:40
 citēt
TimursO:manuprāt klasi augstāks ir Zenitar 50 1:1.7, manuprāt labāks par helios 44m. Diemžēl ar 85mm heliosu nesanāca paspēlēties, nezinu vai sanāks, jo cenas patiesi kosmiskas viņam... :(
he, he, he, bet man ir.....:bad_smile:
Publicēts: 08.04.10 11:52
 citēt
Laciz:es Tev varu aizdot paspeeleeties ar heliosu 85 1:1,5, tad sapratiisi ka viss paareejais ir draza :D

LABPRĀT!
es svētdien būšu Rīgā - mošk toč varam saskrieties un es uz kādu laiciņu no tevis viņu aizņemtos? (uz kādām dažām nedēļām - t.i. līdz laikam kad atkal būšu Rīgā :) )
Publicēts: 08.04.10 11:54
 citēt
aaa, vot dazhas nedeeljas :(
Publicēts: 08.04.10 11:58
 citēt
Laciz:aaa, vot dazhas nedeeljas :(

nu sorr es katru dienu uz Rīgu nebraukāju ... - pēc tam es tikai maija sākumā būšu Rīgā ...
Publicēts: 08.04.10 12:01
 citēt
Traktorz:
Laciz:aaa, vot dazhas nedeeljas :(

nu sorr es katru dienu uz Rīgu nebraukāju ... - pēc tam es tikai maija sākumā būšu Rīgā ...
es jau pats ar shad tad vinju uzskruuveeju... nu kad tas laika posms buus nedeelja tad padod zinju! uz nedeelju veel vareetu noriit krupi un iztikt bez....
Publicēts: 08.04.10 12:02
 citēt
Ok :)
Publicēts: 08.04.10 12:08
 citēt
NilsS:toč mellu nodevi ! Trīs labi ali moš biš pa maz - 7 pa daudz

Atkarīgs no aliņiem. Ja runa par bauskas speciālajiem (te būs atšķirība starp litra vai pusotrlitra ietvaru), tad jā. Savējo Helios-44M 58mm F2 esmu gatavs mainīt pret 9 tādiem litrīgajiem vai 6 pusotrlitrīgajiem. Kādam vajag? :):face-devil-grin:
Publicēts: 08.04.10 13:14 labots
 citēt
Helios 40 85mm 1:1,5 tiešām ir IZCILS stikls sevišķi ja vēl melnais. Vienīgi viņam konstruktīva problēma ka vai nu regulāri jālieto vai jājauc un jamazgā eļļas laukā:):) Starp citu šad tad uzpeldot pilnīgi jauni Helios 40-2 85mm f/1.5 Tas melnais 80 gados ražotais modelis , cena 200-300Eur
Publicēts: 08.04.10 13:16
 citēt
Nu tad pie viena nākošā svarīgā tēma-ko darīt ar Zenītu(modelis nav svarīgs)?Es savu pēdējo pārtaisīju par pelnu trauku.Noskrūvē nost iepriekš apspriesto superoptiku un izstrādājums gatavs.Nolieku uz galda šancē un kad kāds ienāk ar nevērīgu žestu nokratu cigareti.Šis uzreiz konusā-ko tu dari,traks vai,tas taču fotoaparāts...Sajūta kā Karginam uz zelta poda sēžot!Bet tad sieva,kura ir arī mana priekšniece, noskaitās un izmeta ārā,jo dikti smirdot.Nu kas tur briesmīgs?Štorkas sāka degt un nevar jau šo tā smuki iztīrīt-spogulis traucē.Vobščem neesmu vairs miljonārs.
Publicēts: 08.04.10 13:17
 citēt
Varu piemest Industar 50/3,5 kādu čupu , katru pret 2L Coca-Cola mainu :):)
Publicēts: 08.04.10 13:30
 citēt
Lunis:Varu piemest Industar 50/3,5 kādu čupu , katru pret 2L Coca-Cola mainu :):)

es vienu būtu ar mieru arī samainīt :) - čupu man nevajag :)
Publicēts: 08.04.10 13:41
 citēt
Traktorz:
Lunis:Varu piemest Industar 50/3,5 kādu čupu , katru pret 2L Coca-Cola mainu :):)

es vienu būtu ar mieru arī samainīt :) - čupu man nevajag :)

Droši :) Atgādini tik būšu kautkur sasniedzams varam samainities:)
Publicēts: 08.04.10 13:58
 citēt

m42 bojonete?
Publicēts: 08.04.10 14:22
 citēt

Es ar labprāt tādu iegūtu! Noskrūvēju nost Zenitam un mēģināju Lensbaby uztaisīt... Bet tā arī līdz galam neuzbūvēju, neesmu atradis tādu pateicīgu gumiju..
Publicēts: 08.04.10 14:25
 citēt
Sedlins:

Es ar labprāt tādu iegūtu! Noskrūvēju nost Zenitam un mēģināju Lensbaby uztaisīt... Bet tā arī līdz galam neuzbūvēju, neesmu atradis tādu pateicīgu gumiju..
aizej uz santehnikas veikalu :big_smile:
Publicēts: 08.04.10 14:30 labots
 citēt
negatIvs:
Sedlins:

aizej uz santehnikas veikalu :big_smile:

Tā būs jāizdara, bet vajag vietā, lai ir ko uzskrūvēt! :D Mazais čehols viņam... Bet labāk būtu 2i tādi stikliņi, nevaru atrast izārdīto... :D
Publicēts: 09.04.10 03:10
 citēt
Sedlins:

Nekādu problēmu , "Maiņas produktu" redzi , tiesā piegāde nav paredzēta un galvaspilsēta man nav šobrīd pa ceļam. Ja gadās braukt pa Daugavpileni var paķert tankā to pūsli dabūsi pretī to buteldibenu:) Divi metajas tepat deguna priekšā vēl kādiem pāris bij kur ieraktiem jābūt:):)
Publicēts: 09.04.10 08:57
 citēt
Sedlins:

Lensbaby nav labāk no kāda vidējā formāta stiklā taisīt? Teiksim no kijev88,60 stikliem?
Publicēts: 09.04.10 13:31 labots
 citēt
Rolands66:
Sedlins:

Lensbaby nav labāk no kāda vidējā formāta stiklā taisīt? Teiksim no kijev88,60 stikliem?

Lensbaby ta tada modes fisjka , daudz krutak ir monoklis . Sarlotene sez tads dzeks Leonids vins teicamus monoklus sīkrupnieciski razo uz pasurijuma,
Publicēts: 11.04.10 21:13
 citēt

iedod Rolandam kādu ja satiec un paprasi vinam kolu lai noperk tev:)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):