PAR TO tu vari būt drosj par visiem 101% Kādreiz kad šamiem vēl bija švaks priekštats kas ir "Tikls" rezēm varēja nočekot ļot ipatnējas IP adreses kuras iecekoja tavu tekstu BURTISKI pirmajas 10-15min pec publicesjanas , ipasnieki nemaz neslepas un pilnig mierig ar prastu vizual ruteri bij aizmarsrutejami lidz netalajam Pleskavas apgabalam , kad tur paskatijies kam pueder konkrets adresju puls tur pilnig skaidri un gaisji bij mineta gan iestade gan adrese , un ja gadijas "Texstuals kaskjis" teksti no turienes nacas apsaluti perfekta literari laba Latvju mēlē
Man antikomūnista statuss ir oficiāli piešķirts jau 1969.gadā, tā kā man nav ko zaudēt... Bet par lasīšanu, konfliktu organizēšanu un kīberuzbrukumiem gan nekādu šaubu nav. Igaunijai kad notika totāls kiberuzbrukums valsts iestādēm, pēc tam, kad igauņi pārvietoja kaut kādu marodieru pieminekli, tad tika izsekots, no kurienes tas nāk... jā, tieši aiz Makskavas Kremļa sienām koncentrēts datorcentrs tika fiksēts... Tieši tāpēc es arī minēju Polijas lidmašīnas Nr.1 vadības kloķi kā rokās atradās.
....Reku viens bildējis "No iekšas" baig nigras bildinjas....
Uzreiz var saprast attieksmi, kurā barikāžu pusē ir autors. Kas vieniem "Perevorot" tas citiem "Revoļucija"; kas vieniem "Parķizan" ts citiem "Banģit"; kas vieniem "Razvedčik" tas citiem "Špion"; Kas vieniem "Osvobožģēņije" tas citiem "Okkupacija"; utt., utjp.
Eltons:....Reku viens bildējis "No iekšas" baig nigras bildinjas....
Uzreiz var saprast attieksmi, kurā barikāžu pusē ir autors. Kas vieniem "Perevorot" tas citiem "Revoļucija"; kas vieniem "Parķizan" ts citiem "Banģit"; kas vieniem "Razvedčik" tas citiem "Špion"; Kas vieniem "Osvobožģēņije" tas citiem "Okkupacija"; utt., utjp.
O jaa tas tāds labs novērojums Kar razvečiks kam špions
Eltons:He, he, krievi nogāzuši tomēr nevēlamo Polijas prezidentu, lai nebazūnē pa Pasauli, ka tāda Katiņa vispār bijusi... Tā kā tās jau iepriekš iestudētās bildes no Kirgīzijas ir tikai sīks ķēdes posmiņš kopīgajā ainā...
Nu šādā veidā diezvai kautkas tiek noklusēts, drīzāk jau Katiņas notikumi tiek pacelti pavisam citā līmenī un cilvēkam kuram līdz šim nebija nekādas nojausmas kas tā Katiņa vispār ir tagad informācija par šo notikumu ir papilnam.