forum.gif
foto/video krāna lietošanas instrukcija
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / foto/video krāna lietošanas instrukcija
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.04.10 16:01
 citēt
nesēž blogā un dara vismaz lietderīgas lietas :haha:
Publicēts: 08.04.10 16:10
 citēt
super. Ir interesanti. Nez vai viņam izdosies uztaisīt ražotni :)
Publicēts: 08.04.10 16:42
 citēt
tieshaam super. prieks, ka kaads vismaz ar galvu straadaa :)
Publicēts: 08.04.10 17:05
 citēt
Beidzot es redzēju slaveno Portreti, kuru te piemin visu laiku!:face-smile:
Publicēts: 08.04.10 19:33
 citēt
jēe, šis labs aparāts, kauko līdzīgu bij doma samontēt.. Gudrs maita!
Publicēts: 08.04.10 19:44
 citēt
tusne:Beidzot es redzēju slaveno Portreti, kuru te piemin visu laiku!:face-smile:

leģenda, ne? :D
Publicēts: 08.04.10 19:52
 citēt
Kāpēc maita?!
Paldies, ka ielika materiālu!
Savādāk kam interesētu pašam meklēt Juŗa izdarības.
Publicēts: 08.04.10 20:21
 citēt
smartins:leģenda, ne? :D
nu es jau par to pašu! :D
Publicēts: 08.04.10 20:57
 citēt
viss ir skaisti, bet tikai ļoti vieglai kamerai un dinamiskiem, vēlams paplata leņķa paniem

ne 10kg tehnikai, ne tele, ne macro, ne lēniem paniem šāds neder - vajadzēja reklāmām - sāku tāpat ar max universālu variantu, bet nācās novienkāršot, lai paliek tik rotējiens + augšā-lejā - finālā 150kg. smags tanks, bet ar 3m strēli var maukt lēnus tele un makro panus kā špickas

tiesa firmas universālie krāni pa 5000-8000$ arī kratās tāpat kā šis - Juris smuki ietaupījis
Publicēts: 08.04.10 21:55
 citēt
Tagad tik jāgaida steadicam`s :)
Publicēts: 08.04.10 23:59 labots
 citēt
baiiigi forshi, maladzec!
atceros, ka pirms gadiem filmeejaam vienu filmu shitaa atdarinaashana bija neatrisinaama probleema
Publicēts: 09.04.10 00:38
 citēt
Nu Portrets tas ir viens nevaldāms kuļībins. Ja neskaita dažas "Vājības" tad tehniskās lietās no šamā var tik piemērus ņemt:) Baig vienkarši un efextīgi šams sabuvējis to "Krānu" tik domāju tam kam majas nav svarkas un darbnīcas DAUDZ lētāk sanāks nopirkt līdzīgu ķinizēru verķi:) Katrā ziņā pauris uz dzelžiem un skrūvēšanu šim labi strādā , reiz paskatijos kā šamais lika kopā pantografus un PIELECA kā pats var uzlabot orģinālus:) Pec visa spriežot šams kā jau paredzēju meties uz HD video gadzetiņiem un filmēšanu , lapss lapss Lameriem foto hobiji cauri un Jurka jau gatsvs jaunajam "Pasakumam" reāli novēlu veiksmi !
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):