forum.gif
Štilīgs apģērbs tavam fotoaparātam
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Štilīgs apģērbs tavam fotoaparātam
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.02.07 21:12
 citēt
Aukstums, ārā patriez man aiz loga ir -20grādi.
Laikam beidzot sagaidījuši ziemu.

Bet takā šobrīd ir novērojams anticiklona ietekme - spīd saule un ir frikin` auksts, itkā gribas vien ķert to sauli (kas tā šoziem jau maz) un doties bildēt.

Bet itkā fotoaparātam nav veselīgi uzturēties šādā "vēsumiņā", tāpēc jādomā par izsargāšanos. šis var saslimt, vai pat nomirt ;(

Visi noteikti ir redzējuši suņus ieģērbtus visdažnedažādakajās drēbītēs, zābaciņos :D izskatās jau varen smieklīgi, bet tomēr šīs mantiņas pasargā viņus no auksta sala.

Interesanti fotoaparātiem arī ir tādas drēbītes? :D kāds ādas plašķis manam fočikam , gluži kā no "the matrix" :D
Un kāda vispār būtu šo "drēbīšu" lietderība..
Publicēts: 08.02.07 21:15
 citēt
Pilniigi oficiaali un sen ir prezji bildeeshanai lietuu, arii videokameraam. Nu, mukjiishi no nogalinaatu dziivnieku aadas un sinteetiski visaadi tak arii ir.
Publicēts: 08.02.07 21:16
 citēt
Pilniigi oficiaali un sen ir prezji bildeeshanai lietuu, arii videokameraam. Nu, mukjiishi no nogalinaatu dziivnieku aadas un sinteetiski visaadi tak arii ir.

NU par lietu es jau zinu :D bet kā ar vilnas oderīti pret aukstumu?
Publicēts: 08.02.07 21:22
 citēt

:D bet kā ar vilnas oderīti pret aukstumu?

Detaljaas nezinu, kameraam nepietiek kaaposta, ko par dreebiiteem, bet droshi vien zoliidu krokodiilaadas mujkiiti arii ar oderi var dabuut. Protams, ka neskaadeetu. Labaak ne vilnas, taa tomeer puukaajaas.
Publicēts: 08.02.07 23:00
 citēt
prezi uz 350D uzmaukt būtu jautri...

bet zin, Saddog, man šķiet, ka varētu ņemt palīgā radošo prātu, nopirkt audumu veikalā pa lētu naudu kādu normālu materiālu un uzkonstruēt sardziņu pats, nekas mega sarežģīts taču nav- un pamatzināšanas, kā rīkoties ar diegu un adatu, tev gan jau ir tak, vai ne? :) Vai kāda meitene, kuru apsēdināt un par pāris smukām bildēm lūgt uztaisīt fočukam skinu :)
Publicēts: 08.02.07 23:17
 citēt
Jāpasaka vecmāmuļai lai uzada :D
mīkstu un pūkainu skinu fočikam :D

bet vai tas pasargās manu aparātu no aukstuma? :D
Publicēts: 08.02.07 23:25
 citēt
Jāpasaka vecmāmuļai lai uzada :D
mīkstu un pūkainu skinu fočikam :D

tevi pashu noteikti 8)
Publicēts: 08.02.07 23:39
 citēt
Ka gan drēbes gabals uz fočika noteikti varētu pasargāt mani? :shock:
Publicēts: 08.02.07 23:48
 citēt
Ka gan drēbes gabals uz fočika noteikti varētu pasargāt mani? :shock:

liec lietaa izteeli 8)
Publicēts: 09.02.07 01:04
 citēt
trakā mājsaimniece shambala atkal ar saviem trakajiem rokdarbiem!!! :D
Publicēts: 09.02.07 15:11
 citēt
adiijums nepasargaas.
uzliec cepuri uz galda, pec pus/h galds tapat auksts bus.
adijums tik neljauj siltajam gaisam aizpluust, gaisu silda kjermenis

taa ka focjiks jautur tuvak miesai.lielaas fotosomas varbut ari labas, bet ja aukstumaa daudz virinaasi, efekta nebuus.
ideja - termofors fotosomaaa :D tik jaskatas lai neizliist :D
Publicēts: 09.02.07 16:40
 citēt
KKadi radiatori uz bačām jauztaisa :D
Publicēts: 09.02.07 17:38
 citēt
No aukstuma iisu briidi peec izneshanas no siltas vietas, no straujaam t mainjaam gan.
Publicēts: 09.02.07 18:06
 citēt
No aukstuma iisu briidi peec izneshanas no siltas vietas, no straujaam t mainjaam gan.

cik es saprotu tas jau ir tas bīstamākais + kondensāts .
Publicēts: 09.02.07 18:29
 citēt
trakā mājsaimniece shambala atkal ar saviem trakajiem rokdarbiem!!! :D

meit, vai ta jūs manus trakos rokdarbus vispār redzējuse esat? :D:D:D
esmu šuvusi skinu peintbola ložu aptverei. metāla gabalus uz ādas cimdiem. izšuvusi šizofrēniskus rakstiņus uz dažādiem apģērba gabaliem. leģendārais darbs ir bijis kaķis Bernhards, kuram tika iešūtas rētas, koka kāja, vibrators un ādas vestīte. :shock:

līdz ar to domāju, ka mierīgi var uztaisīt skinu arī fočikam. ir tāds nevis vilnas (jo vilna tiešām pūkosies un nebūs labi), bet tipa filca materiāls, kurš, ja ne fočiku sildīs, tad vismaz pasargās no straujām temperatūras maiņām un kondensāta (kuru visātrāk varot dabūt, ievīstot fočiku maisiņā, piemēram)..
Publicēts: 09.02.07 18:36
 citēt
kaķis Bernhards, kuram tika iešūtas rētas, koka kāja, vibrators un ādas vestīte.

AK KUNGS :shock:
Publicēts: 09.02.07 18:51
 citēt
protams, tas nebija īsts kaķis. nu tāds maziņš, oranžs, auduma. ā, oriģināli viņš laikam skaitās Garfīlds.
Publicēts: 09.02.07 21:53
 citēt
vaaaij, shambala, jel varenā, es un visi mani apgleznotie aizkari, šūtie moču sēdekļu pārklāji, ģitāru un badmintona rakešu skini, parastumparastie mēteļi un pudeļuprincešukleitas VNK nobāl jūsu augstības priekšā!!!!! :shock:
Publicēts: 09.02.07 22:07
 citēt
te laikam nav foto blogs, bet šuvēju blogs :D
Publicēts: 09.02.07 22:22
 citēt
tas skins takā jāpieņem kā čehols?
Publicēts: 09.02.07 22:42
 citēt
vaaaij, shambala, jel varenā, es un visi mani apgleznotie aizkari, šūtie moču sēdekļu pārklāji, ģitāru un badmintona rakešu skini, parastumparastie mēteļi un pudeļuprincešukleitas VNK nobāl jūsu augstības priekšā!!!!! :shock:

āāāāāāāāāāā!!! MINERVA!!!! BADMINTONA RAKEŠU SKINI??? Bļāāā, nu te jūsu priekšā pazemīgi paklanos es
bet nu skaties, izaicināšu vēl uz badmintona deathmaču Ziedoņdārzā :twisted:
Publicēts: 09.02.07 23:49
 citēt
Exsiste speciali termo izlolejosji metelisji kameram:) Gan Videi gan Pro Foto:) Leti naf bet parasti vinjus izmanto tikai arktika parasti kameras nesa zem drebem un silda ar personigo siltumu KRITISKA gradi ir +1/-3 kad gaisa baigais mitrums un kameras baigi atri sasalsts. no -10/-20 nju tir normal var stradat talak zem -20 jau sakas problemas:)
Publicēts: 10.02.07 00:38
 citēt

āāāāāāāāāāā!!! MINERVA!!!! BADMINTONA RAKEŠU SKINI??? Bļāāā, nu te jūsu priekšā pazemīgi paklanos es
bet nu skaties, izaicināšu vēl uz badmintona deathmaču Ziedoņdārzā :twisted:

nu skaties, shambala!!!! bet kas tas par Ziedoņdārzu, es izaicinu uz īsto badmintōna laukumu, kur vējš nepūš bumbiņu krūmos un suņi nemaisās pa kājām!!! normālu maču pēc jaunajiem noteikumiem, un uz 21 punktu.....

bet nu skaties skaties... kurš ta te beigās....
lai gan Gārfīldu es laikam nekad neuzšūšu, kur nu vēl ar iemeistarotu vibratōru un kādu tur vēl ne prikidu iekšā.... brrr.... :shock:
Publicēts: 10.02.07 12:42
 citēt
oi, minerva, tu mani sabiedēji, laikam ne īsto cilvēku izaicināju uz deathmaču :oops:
Ziedoņdārza burvība kā reiz ir spēlēt badmintonu pļaviņā, bez nekādiem noteikumiem, suņiem skraidot garām un visādiem alkoholiķiem jūtot līdz, spēlēšanas vietā kaut kur pie rokas turēt vai nu Cēsu džinu vai Jagermeister, attiecīgi tādā pievakarītē ;) tādā zolīdā laukumā nemaz i bijuse neesmu :shock:
Publicēts: 10.02.07 12:58
 citēt
badmintons ar bumbiņu :shock: vaitad to par tenisu nesauc?
Publicēts: 10.02.07 14:54
 citēt
badmintons ar bumbiņu :shock: vaitad to par tenisu nesauc?

ja tas teniss tad piedalos :D
Publicēts: 10.02.07 15:51
 citēt
nu myxz.... badmintōnā tās (ak dies, kā man riebjas tā sacīt) mušiņas, kas no plastamasas sauc par "neilona volāniem", bet tās, kas no spalvām taisītas - par "spalvu bumbiņām" , ta ka naf viss teniss.

a teniss ir pavisam kas cits un galīgi nesaprotams, nu kā var raketi turēt ar abām rokām un vēl skriet, psc.

a shambala, ja jau tur Cēsu džins, tad saiģot! pievakare, dzērāji un suņi un džins, tiešām derēs. izklausās jau tagad bohēmiski burvīgi un kas gan man vairāk, ūdensvīram, vajadzīgs :)))
Publicēts: 10.02.07 16:03
 citēt

a teniss ir pavisam kas cits un galīgi nesaprotams, nu kā var raketi turēt ar abām rokām un vēl skriet, psc.

1. raketi tur ar vienu vai divām rokām ir atkarīgs no cilvēka :P es turu ar vienu
2. izskrieties ir ļoti patīkami :p
Publicēts: 10.02.07 16:43
 citēt
Musco, aizej uz Sprta skolu pie Tīlika un paskraidi badmintōnā!!! Tenisā, man liekas, cilvīši tūļājas... badmintonā skraida....

fū. labi, ka ar vienu roku turi,vismaz, nu citādi galīgi čau izskatās!!!!
Publicēts: 10.02.07 16:53
 citēt
es no cēsīm un treneris mani labi dzenā un badmintonā(pēc mana skatijuma) nesanāk TIK stipri uzsist kā tenisā...tenisā var visu kas pa dienu sakrājies izsist ārā
Publicēts: 10.02.07 17:16
 citēt
tad jau pa vakariem būsi uzkačājis roku, vienu! :mrgreen:
paga, ļauj minēt, Labo, vai ne??
Publicēts: 10.02.07 17:20
 citēt
bro-tip, neaprēc nabaga skoliozes nomocītos!!!! arī man ir uzkačāta roka!!!!! un labā! :D

a musco, nu tak zinu, ka Tu no cēsīm, tāpē jau sūtīju pie cēsu badmintōna trenera :D

bet nu ja jau Tev uzsitens un belziens svarīgs, tad nu nekā..... badmitōnā tā filgrāni parasti.... nu ja neskaita gremdes... un gadījumus, kad ar volānu ielauž ribas!!!!! :)
Publicēts: 10.02.07 17:56
 citēt
labo sitienu sit ar labo(meitenes sit dažas ar abām)
kreiso sitienu labāk ir sist ar abām bet tad bumba nav iegriezta bet ja vajag iegriezt(neiegriezt) sit ar vienu
Publicēts: 10.02.07 19:42
 citēt
yaay, baigie profiņi savākušies, es varu iet gulēt... :shock:

nu... ja interesē pa tizleņu modei un ar Cēsu džinu, tad es piedalos :) Tad jau, kā būs skraidāms laiks, Ziedoņdārzā organizējam! :)
Publicēts: 10.02.07 20:57
 citēt
Alkoholam ir negatīva ietekme
Publicēts: 10.02.07 21:05
 citēt
kreiso sitienu labāk ir sist ar abām bet tad bumba nav iegriezta bet ja vajag iegriezt(neiegriezt) sit ar vienu

kruta. nu labi, būs kādreizi tas teniss jāpaprovē... tiešām interesē, kā badmintōnists var ar to tenisa lāpstu tikt galā :DDDDDD

pamēģināju galda tenisu, tas bija vāks.... to gan nevarēju paciest... pē...>(

aij, mēs jau te runājām par kkādām fočigo drēbēm, ne...? Atnāks nabaga dārza suns un saskums!!!:(
Publicēts: 10.02.07 21:24
 citēt
Manu fotoaparatu modes forumu pārvērtuši par tenisa - badmintona topiku - NELIEŠI :twisted:

:D
Publicēts: 10.02.07 21:36
 citēt

kruta. nu labi, būs kādreizi tas teniss jāpaprovē... tiešām interesē, kā badmintōnists var ar to tenisa lāpstu tikt galā :DDDDDD

pamēģināju galda tenisu, tas bija vāks.... to gan nevarēju paciest... pē...>(

aij, mēs jau te runājām par kkādām fočigo drēbēm, ne...? Atnāks nabaga dārza suns un saskums!!!:(

spēle'ju galda tenisu tētis tenisu un vienreiz iedeva man raketi...
un tad viss bij skaidrs kad galda tenis ir galīgi garām...
bet izmēģināt vajag visu :wink:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):