Ne velti baznīca ir izdomājusi Dievs-tēvs Dievs-dēls Dievs-svētais gars Viens māca, otrs bildē, trešais filmē. Bet Gudris ir tikai viens. Pozitīvais ir tas, ka viņš dara, un naf svarīgi, kā savu saietu nosauc.
Bzh:Vari pateikt, kurā vietā ir darbs ar modeli? Modele pati visu izdara. Gan noģērbjas, gan ieziežas. Liekas, ka pat pozu pati izvēlas...
... nu i dajoš, gribēji lai modeli ieziež Fotogrāfa vienīgais darbs taču ir spaidīt pogu un pēc tam kliegt par autortiesībām, jo viņš esot tēlojis statīvu (lasīt daudzos topikos) Bet esmu novērojis pat lielos saietos tikai retais pabīda gaismas, vai paregulē modeļus. Un sliktākais ir tas, ka tie, kuri to dara, tiem piedēvē visādas perversības. Par manu draugu Arhipovu saka, ka viņš grābstās, bet kā viņš ieliek modeli sev vēlamajā pozā!!! Un modele var gorīties, kā viņa grib, bet bildēs viņš tikai tad, kad ir izveidota viņa iecerētā poza... bet tas daudzām naf pieņemams, jo viņas grib lai bildē tikai tā, kā viņas ieņems pozu.
Skaidrs, ka pozitīvs moments pati бурная деятельность un ja vēl izdodas atrast lohus, kas par to samaksā, vispār lielisks biznesa projekts ar 90% atdevi. Tikai nevajag pīt iekšā vārdus "darbs" un vēl jo vairāk "sexy"...
Eltons:un ja vēl izdodas atrast lohus, kas par to samaksā,
nedod dievs tu satiksi kaadu kursh ir maksaajis...buus jaatskaitaas par to "lohus"
Ak tad negribās gan publiski atzīties, ka naudu ņem bez VID interešu iekļaušanas? Vo, vo! Viss notiek skaidrajā uz ķepas... un paši brēcam: krīze, krīze, valdība vainīga...
Bet kādu nosaukumu "darbam" ar modeli varētu likt: "SEXY Darbs ar modeli, Portreti raustīs savu krānu, sanāk, sanāk, Ls 50 no katra (bet tikai nevienam nesakiet) grupas skaits ierobežots- 50 ne vairāk)
Eltons:Skaidrs, ka pozitīvs moments pati бурная деятельность un ja vēl izdodas atrast lohus, kas par to samaksā, vispār lielisks biznesa projekts ar 90% atdevi. Tikai nevajag pīt iekšā vārdus "darbs" un vēl jo vairāk "sexy"...
Elton, kas tev pret veselīgu sexsu??? Kas ir noticis, ka visur un bieži daudzi bāž iekšā sexsu. Ja abas puses gribēs, būs sex!!!, bet mūsu tautai ir pieņets par foto runāt atklāti, bet sex turēt intimitātē. Dievs to ir novēlējis cilvēkiem, lai priecājās ...
Eltons:Skaidrs, ka pozitīvs moments pati бурная деятельность un ja vēl izdodas atrast lohus, kas par to samaksā, vispār lielisks biznesa projekts ar 90% atdevi. Tikai nevajag pīt iekšā vārdus "darbs" un vēl jo vairāk "sexy"...
Elton, kas tev pret veselīgu sexsu??? Kas ir noticis, ka visur un bieži daudzi bāž iekšā sexsu. Ja abas puses gribēs, būs sex!!!, bet mūsu tautai ir pieņets par foto runāt atklāti, bet sex turēt intimitātē. Dievs to ir novēlējis cilvēkiem, lai priecājās ...
Pret sexu un vēl jo vairāk veselīgu nav nekas pret. Vienkārši man ir cita gaume šajā lietā. Un "mākslinieka", kurš šeit rosās un savus "darbus" reizē ar saviem piekritējiem (kā es tur viņus saucu?) pozicionē kā nez kādu "sexī"... man nolaižas kaut ko tādu skatot... bet nu kādi kuram priekšstati, kas ir sex kas nav...
Elton, bet kā var meklēt, kā var augt, ja neko nedarīs. Un kur dabūt domu biedrus, ja nedrīkst neko ierosināt??? Bet parasti meitenēm šādos kolektīvos pasākumos nedaudz samaksā, lai būtu ar garantiju... un kā savākt summu, ja nerakstīsi. Kāds ir iznākums... to varēs spriest pēc gada, ja bildes būs tik pat sausas, tad nebūs izaugsme, bet ja darbi uzlabosies, tad tomēr it to vērts.
Haiduks:Elton, bet kā var meklēt, kā var augt, ja neko nedarīs. Un kur dabūt domu biedrus, ja nedrīkst neko ierosināt??? Bet parasti meitenēm šādos kolektīvos pasākumos nedaudz samaksā, lai būtu ar garantiju... un kā savākt summu, ja nerakstīsi. Kāds ir iznākums... to varēs spriest pēc gada, ja bildes būs tik pat sausas, tad nebūs izaugsme, bet ja darbi uzlabosies, tad tomēr it to vērts.
Viss pareizi, jāstrādā! Bet pieredzējuša pasniedzēja vadībā nevis tukšā pašdarbībā. Šī joma, ja jau cilvēki par mērķi uzņēmuši erotisko tēmu fotogrāfijā ir pārāk sarežģīta, lai tā vienkārši sanāktu bariņš pokemonu un saknipsētu bezjēgā un paši priecātos, nesaprasdami par ko. Un vēl apvainotos, ja pēc tam par viņiem pazobojas. Haiduk, Tu taču vēl labāk zini, ko Dižais vadonis teica par mācīšanos. Šeit tieši tas pats. Un! Vispirms rezultāti un tikai tad lekšanās! Nevis otrādi, kā tagad novērojam.
Nu sex ta sex-kam ta nepatīk?Bet es par ko citu.Paklau veči,vai jums neliekas,ka video vai kino vai kā nu to tur tagad sauc ir pavisam cita nozare salīdzinot ar foto.Principā nekustīga bilde arī tāda ir-filma,digi,stikla plate kaut vai kserokopija.Bet kustīgs ir kas cits būtībā.Tur citi noteikumi un tie paši "zakoni" par zelta griezumiem,horizontiem,galv.objektiem utml.Značit jālien iekšā pavisam citā lauciņā,ne?Senajos laikos gan kolhoza galvenais fotoamatieris bieži bija arī kinoamatieris pie viena.Es ar drusku pamēģināju,bet kaut kā neieķērās lūpā.Kā smejies tagad nevaru atrast mobiļņiku bez kameras.Drīz būs jāmeklē fotoaparāts bez video funkcijas.Tiem,kas grib nodarboties ar video vēlu veiksmi,bet bez manis.Sorry.
CerambyX:Es kaut kā no Eltona neesmu redzējis kaut kādas superīgās erotiskās foto bildiņas, lai viņš varētu sevi tā nostādīt plauktiņu augstāk par Gudri
Nu es tomēr teiktu, ka neskaitās. Eltons ir ļoti labs fotošopa pārzinātājs jā - bet vai fotogrāfs? Apskatot Eltona kolāžu jēlmateriālus brīžiem rodas šaubas par to... Vot, ja Gudris mēģinātu pasniegt fotošopa kursus, tad gan es noteikti būtu Eltona pusē Man ir nelielas aizdomas, ka tik te nav tāds nacionālais jautājums apakšā - Eltons mums rasists-rusofobs, Gudris ir bijis aktīvs šajā jautājumā, bet tā kā pretējā nometnē Eltonam + šim saprotu krieviskas saknes = nebūtu brīnums, ja tāpēc Eltonam būtu zobs uz Gudri...