forum.gif
Bodybuilding
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Bodybuilding
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.04.10 13:14
 citēt
Interesētu vai kāds arī par savu veselību padomā un nodarbojas ar bodybuilding ? :)
Publicēts: 10.04.10 13:21
 citēt
pievienojies draugiem.lv Māra Šveiduka domubiedru grupai, tur buus daudz domubiedru un ljoti daudz informaacijas ieguusi. Es musiishus neaudzeeju, bet formaa sevi uzturu skrienot, speelejot basketbolu un dzerot alu :D
un vispaar shaada teema zem burzinja sadaljas jaaliek
Publicēts: 10.04.10 13:23
 citēt
boģibiļdings un veselība nebūs savienojams :D tur tak no silītes stjeroīdi jāņamā :super_man:
Publicēts: 10.04.10 13:25
 citēt
Vai arī sāc fanot par Sekkta :anger:
Publicēts: 10.04.10 13:31
 citēt
didams:boģibiļdings un veselība nebūs savienojams :D tur tak no silītes stjeroīdi jāņamā :super_man:

tumsha bilde tev laikam par to
Publicēts: 10.04.10 13:31
 citēt
Gudris:
didams:boģibiļdings un veselība nebūs savienojams :D tur tak no silītes stjeroīdi jāņamā :super_man:
ja neesi nekad bijis zālē palūgšu aizvērties un iet citur pakakāt !

..|.,

Культуризм (фр. culturisme — культура тела), также известный как бодибилдинг (англ. bodybuilding — строительство тела) — процесс наращивания и развития мускулатуры путем занятия физическими упражнениями с отягощениями, высокоэнергетического питания с повышенным содержанием белков и достаточного для гипертрофии мышечных волокон.
Publicēts: 10.04.10 13:34
 citēt
es skvošoju... traki aktīva tā bumbiņas dzenāšana
Publicēts: 10.04.10 13:36
 citēt
a to ka Pēteris dodas pacilāt svarus, skriet utt reiz nedēļa tip prieka pēc nesauc par bodjibildingu bet vienkāršā latviešu vārdā par sportošanu :D
Publicēts: 10.04.10 13:37
 citēt
didams:
Gudris:ja neesi nekad bijis zālē palūgšu aizvērties un iet citur pakakāt !

..|.,

Культуризм (фр. culturisme — культура тела), также известный как бодибилдинг (англ. bodybuilding — строительство тела) — процесс наращивания и развития мускулатуры путем занятия физическими упражнениями с отягощениями, высокоэнергетического питания с повышенным содержанием белков и достаточного для гипертрофии мышечных волокон.
didam :D

Tu olbaltumvielas par steroidiem uzskati? :D
Publicēts: 10.04.10 13:41
 citēt
Varbūt tu tici ka šis puika upload.wikimedia.org... pa kluso nav ņamājis no silītes ko citu par parasto kombikormu ?
Publicēts: 10.04.10 13:44
 citēt
Gribetu, lai paradi, kaa kaads ed no silites steroiidus :)
Kartejais tantuku klachu izplatitajs. Varbut Tu doma, ka proteiinu veenaa laizh? :D
Publicēts: 10.04.10 13:50
 citēt
Ja neshaubos Tu paradiji vienu no Pro limena kulturistiem Dexteru Dzeksonu, kas ir piedalijies, piedalas Pasaules krutaakajos BB sachos Mr. Olympia utt. Logjiski, ka tada limena atlets savadak nevar.

Bet tur tu kljudies pasludinot to par vienigo patiesibu - BB nesakas un nesaistas tik ar steroidu lietoshanu. + Ari musu visu atziitie hokejisti lieto steroiidus, praktiski visi, patiesiiba visi sportisti, kas ir pasha augshgala vai tiecas uz to, jo savadak nevar - nav reali parciest tas slodzes. Ir ari speciali konkursi sacensibas naturaliem sportistiem, tiem kas nelieto seroidus un pat tadiem blakus Tu izskatitos, kaa zidainis. Viss atkarigs no attieksmes, pieejas un zinashanam + $.
Publicēts: 10.04.10 13:53
 citēt
Kad es staigāju uz zāli Ģertrūdes ielā, mums tur kafūzis bija, kur pirms treniņa iedzēru pa kokteilītim :) Musīši auga baig lab :D
Publicēts: 10.04.10 13:58
 citēt
lab po var nesaukšu par steroiidiem to fignju ko bodibilderi rij no tām silītēm :)

viņi dzer kumelīšu tēju no mazām puķainām tasītēm un tas ir veselīgi :face-kiss:
Publicēts: 10.04.10 14:00
 citēt
nu vot, aplauzies savaa nezinaashana.
Publicēts: 10.04.10 14:04
 citēt
Gudris:
vinieks:Kad es staigāju uz zāli Ģertrūdes ielā, mums tur kafūzis bija, kur pirms treniņa iedzēru pa kokteilītim :) Musīši auga baig lab :D
daudzi neatšķir uztura bagātinātājus un stimulantus no steroīdiem ;)

to pashu teica tante iedzerdama kjiiniizeru notieveeshanas teeju kur vai tu brīnums bija piejaukts lsd :D
Publicēts: 10.04.10 14:21
 citēt
ik pa laikam pacilāju svarus, tikai tik, lai pēc kartupeļa neizskatītos. Bet veselību uzturēt var arī visādi citādi :)
Publicēts: 10.04.10 14:25
 citēt
nu tantes runa ari ka vena proteinu shpricee :))))

Proteins = olbaltumvielas, principa nav svarigi ka uznem, protams vislabak ir ar vnk partiku, bet pienak bridis kad nevar vairs uznemt tik daudz cik vajadzeetu vai arii vnk nevar atljauties est 7-9 x diena. Tad labaks variants ir est 4-5 x + 1-2 x diena kads kokteilis.
Visi tie UB kokteilji utt aatrak uzsucas, tas ir tads liels pluss, nav stundam jagremo, ka piemeram biezspiens, bet toties uz nakti biezspienins ir tiesi laika:))
Kaados varbut ari kas ir piejaukts :) kas zin, bet vispar vnk tapat neviens UB neaudze muskuljus. Muskuljus audze pareizi trenini + pietiekama atputa + sabalansets uzturs.
Publicēts: 10.04.10 14:30
 citēt
Gudris:
vinieks:Kad es staigāju uz zāli Ģertrūdes ielā, mums tur kafūzis bija, kur pirms treniņa iedzēru pa kokteilītim :) Musīši auga baig lab :D
daudzi neatšķir uztura bagātinātājus un stimulantus no steroīdiem ;)
Tieši tā, bet tomēr lai sasniegtu Švarcnēgera izmērus ar kokteilīšiem vien tomēr nepietiks.
Publicēts: 10.04.10 14:42
 citēt
vinieks, - preciizi :)
Shvarcenegera liimeni sasniegt var ari retais AS lietotajs, jabut labai gjenetikai piedevam un fanatismam.
Bet ja ir vnk jautajums par BB - tad droshi varu apgalvot, ka ir BB bez steroiidiem.

Bet tas ko Janbo piemineja varetu, tiesham, but drizak Fitness ne Bodybuildings.
Publicēts: 10.04.10 14:50 labots
 citēt
Janbo:veselību ... bodybuilding ? :)

neteiksim, ka nav sakara, bet. :face-wink: pēc definīcijas vai tad veselīga rumpīša būvēana, nevis tāda rumpīša, kurš patīk pretējā dzimuma organismiem, būvēšana?
Publicēts: 10.04.10 17:00
 citēt
Es ar labprāt aizstaigāju uz zāli... Noder arī kameru rokās turot.. un izturību uztrennēt var!
Publicēts: 10.04.10 17:10
 citēt
Janbo:Interesētu vai kāds arī par savu veselību padomā un nodarbojas ar bodybuilding ? :)

bodybuilding nav nekāda saistība ar veselības uzturēšanu.
Publicēts: 10.04.10 17:12
 citēt
zo uzmanies no kačokiem :D
Publicēts: 10.04.10 17:15
 citēt
didams:zo uzmanies no kačokiem :D

man nav bail no viņiem, es varēšu ātri no viņiem aizbēgt.
Publicēts: 10.04.10 18:18
 citēt
zo:
Janbo:Interesētu vai kāds arī par savu veselību padomā un nodarbojas ar bodybuilding ? :)

bodybuilding nav nekāda saistība ar veselības uzturēšanu.

stulbs esi ? :face-smile:
Publicēts: 10.04.10 18:31
 citēt
es nē, bet es zinu kurš ir.

paskatoties uz tiem gaļas blāķiem jau uzreiz redzams ka diezko veselīgi tas nav. gribi teikt ka tas ir normāli ja nevar rokas pie sāniem pielikt. esi redzējis kā tie kačoki pa ielām pārvietojas, izskatās slimīgi. bet nu ja tas tev liekas zaibisi tad neko. neiešu jau strīdēties.
Publicēts: 10.04.10 18:49
 citēt
Gudris:
zo:es nē, bet es zinu kurš ir.

paskatoties uz tiem gaļas blāķiem jau uzreiz redzams ka diezko veselīgi tas nav. gribi teikt ka tas ir normāli ja nevar rokas pie sāniem pielikt. esi redzējis kā tie kačoki pa ielām pārvietojas, izskatās slimīgi. bet nu ja tas tev liekas zaibisi tad neko. neiešu jau strīdēties.
pilnīgi piekrītu...īsti viiri staigā ar alus pudelēm rokās un pīpo lētas krievu cigaretes

nevajag braukt galējībās.
Publicēts: 10.04.10 19:30
 citēt

Es nerunāju par kultūrismu , bet gan par sevis turēšanu labā fiziskā stāvoklī .
Publicēts: 10.04.10 21:24
 citēt
Janbo:

Es nerunāju par kultūrismu , bet gan par sevis turēšanu labā fiziskā stāvoklī .

tad tā arī saki, nevis lieto glaunus svešvārdus, kuru nozīmi citi izprot savādāk....
pamatā piekrītu didam un zo, jo muskuļu PUMPĒŠANA un VESELĪBA nav viens un tas pats
Publicēts: 10.04.10 23:46
 citēt
Gudris:
ja neesi nekad bijis zālē palūgšu aizvērties un iet citur pakakāt !

dīvaini, es piekrītu gudrim !
bet tā ir. Turklāt tu janbo pat nejēdzi - ar ko smagatlēti atšķirās no kačoka
Publicēts: 10.04.10 23:47 labots
 citēt
zo:
didams:zo uzmanies no kačokiem :D

man nav bail no viņiem, es varēšu ātri no viņiem aizbēgt.

mīts, labi trenēti smagatlēti ultra īsajās distancēs ( piem 30 m gaitā ) ir tikpat ātri kā sprinteri, daži pat ātrāki.
Publicēts: 10.04.10 23:48
 citēt
es ar cenšos 3-4 reiz ned. aiziet svarus pacilāt..nu jau gadus padsmit laikam..sava prieka un veselības pēc...:face-wink:
Publicēts: 10.04.10 23:49
 citēt
varu maldīties. bet sportistam spēks, ātrums un/vai veiklība, kultūristam - body buideram rumpja paskats. :face-sad:
Publicēts: 10.04.10 23:51
 citēt
haralds:varu maldīties. bet sportistam spēks, ātrums un/vai veiklība, kultūristam - body buideram rumpja paskats. :face-sad:

diezgan precīzi, tiesa vienlaikus var uztrenēt tikai ātrumu un spēku, vai izturību un spēku, bet nekad visu vienlaikus.
Interesanti, ka tad, kad vieni muskuļi progresē, citi stāv uz vietas, vai pat regresē
Publicēts: 10.04.10 23:54 labots
 citēt

senajā Spartā bija viena diena gadā, kad vietējie psihi apslaktēja visus slimos, nīkos un svešiniekus.
normāls vecis tur skaitījās tāds, kam pāri vēderam mierīgi varēja pārbraukt 300 asu smags vezums.
spēka un dailes ideāli laika gaitā ir ļoti mainījušies un mainīsies arī turpmāk
pēc 100 gadiem MR univers moš būs datorfrīks ar hipertrofētu smadzeni, pirkstiem kā zirneklim un distrofisku miesu
Publicēts: 10.04.10 23:56
 citēt
NilsS:vienlaikus var uztrenēt tikai ātrumu un spēku, vai izturību un spēku, bet nekad visu vienlaikus.
man tikai stāstīja - tak esot viens džeks bijis čempis vieglatlētikā un arī smagatlētikā - gan ne 1-laicīgi, bet ar 10 gadu atstarpi! :face-smile:
Publicēts: 10.04.10 23:57
 citēt
haralds:
NilsS:vienlaikus var uztrenēt tikai ātrumu un spēku, vai izturību un spēku, bet nekad visu vienlaikus.
man tikai stāstīja - tak esot viens džeks bijis čempis vieglatlētikā un arī smagatlētikā - gan ne 1-laicīgi, bet ar 10 gadu atstarpi! :face-smile:

pilnīgi reāli, īpaši ja bija sprinteris.
Publicēts: 10.04.10 23:59
 citēt
NilsS:
Gudris:ja neesi nekad bijis zālē palūgšu aizvērties un iet citur pakakāt !

dīvaini, es piekrītu gudrim !
bet tā ir. Turklāt tu janbo pat nejēdzi - ar ko smagatlēti atšķirās no kačoka

NilsS varbūt fotolietās nejēdzu , bet lūdzu šajā jomā neuzskati , ka esi specs :D:D:D
Publicēts: 11.04.10 00:01
 citēt
haralds:

vieglatlētikā tak lodi arī grūž
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt