....google analytic skatos viens netipiski ilgi aplūrējis manu mājaslapu: service provider -corruption prevention and combating bureau source - fotoblog.lv
Sakiet, ka tā ir kāda smukā, kam manas bildes patīk...nomieriniet!
Tas ir tāpat,kad uz ceļa stāv policisti,visi uzreiz sāk braukt uz 70km/h,kaut gan var uz 90.(mana vaina,mana vaina,mana lielā vaina...)Knabā jau arī cilvēki strādā,grib labas bildes paskatīties,nu tad skatās no darba datora.Kā Tu domā,ko tad viņi tāaaaadu Tavā mājaslapā var tik ilgi pētīt?
Vai tad nu es zinu ko... Apmeklējuma ilgums 2.5x ilgāks, kā vidēji...ieraudzīju provaidera nosaukumu un atviegloti uzelpoju, ka neesmu amatpersona...bet jā...ir kā Tu saki. Cita starpā - vienmēr apdzenu tos p******(par policistiem nesauktu), kas pa šoseju velkas uz 70-80 km/h un rēc, ka aiz viņiem izveidojas auto kolonna.
Vai tik,vecīt,nemērķē uz politiku?Jo kā visi zinām,knābis jau nav tiesībsargājošā iestāde,bet gan politisko cīņu instruments.Nu vienkārši ne tajā partijā tu plivinies.Pārej uz pareizo un liksies mierā.Šutka!
Jaaa vainigie bailigie Mums te tādas iestades parstavetas ka kautkads knābis nemaz nav tā jautrākā par kuru kartīgam sīki blēdošam lumpenim satraukties Es ar zinu praktiski visus bet te kautka citas specifikas pasakums nevis iepazīšanās serviss.
Gudris:visi baigi pielabinaas un lien dir*ā puisim no knab bail ?
Vismaz spriežot pēc bildes img.fotoblog.lv... dirsā lišana tev miļākā nodarbe pietam komplektā "Ar draugiem" Nav manīts ka kāds baig šim piebrauktu , tev gan varen patīk smirdināties par "Sliktajiem Darbiem" bet kad ierodās paši un ieliek tos pašus darbus ko apliki tad laizīt zābakus un smilkstēt par šedevru
a nav taa kaa stulbi siet cilvekam vinja darbu klat? mes visi ar kaut ko katrs nodarbojamies... un dalja noteikti strada valsts iestades... so what? ja blogeris stradatu bankaa (un straadaa!), jus vinam prasitu kredit% samazinajumu? Domāju, ka nav nekas slikts, ja tauta zina, ka alvils strādā tur kur strādā, nav jau operatīvais darbinieks...
kā psihologs psihologam - vainīgs izskatās un uzvedās kā vainīgs bieži tas, kuram 1-mēr un par visu ripina mucu virsū. par WW-I, par WW-II u.t.t. KNĀBIS ir Korupcijas Apkarošanas Novēršanas Birojs?