forum.gif
Kurš no bloga strādā KNABĀ?:D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Kurš no bloga strādā KNABĀ?:D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.04.10 22:47
 citēt
Gudris:
imgfoto:gudris
pēc sarakstītā apjoma gudris nav pat top 20 :(
nav gan TOP. ir button :D
Publicēts: 12.04.10 00:04
 citēt
ES
Publicēts: 12.04.10 00:33
 citēt
aitinaa:A ilgi skatījās vienkārši varbūt tapēc, ka aizmirsa lapu aizvērt. Man arī ta gādās..........

Visdrīzāk tā arī bija. :)
Publicēts: 12.04.10 12:19
 citēt
dansiga:liidziiga situaacija - kaa viena persona nezinaaja, ka jau kaadu laiku paziist blac ;-)))))
pasaki vēl, ka es arī viņu pazīstu :what:
Publicēts: 12.04.10 12:32
 citēt
Oglasite, polnij spisok ??? Kas, kur strādā .....???:face-grin:
Publicēts: 12.04.10 12:49
 citēt
Gudris:
ImkaSm:Oglasite, polnij spisok ??? Kas, kur strādā .....???:face-grin:
bij jau tāds topiks ..pameklē ;)

mani interesē tikai valsts struktūrās strādājošie, arī LGāze, Latvenergo, Rīgas Siltums utt. ???? :face-wink:
Publicēts: 12.04.10 13:00
 citēt
ImkaSm:
Gudris:bij jau tāds topiks ..pameklē ;)

mani interesē tikai valsts struktūrās strādājošie, arī LGāze, Latvenergo, Rīgas Siltums utt. ???? :face-wink:

Ja Tu visus šitos gribi zināt, tad pie visa komplektā jāzin apbedīšanas birojos strādājošie :haha:
Publicēts: 12.04.10 14:09
 citēt
man pietiek ar to, ka viens spamotaajs saeimaa seezh :D
Publicēts: 12.04.10 14:15
 citēt
smartins, kas zin kas zin - varbuut zini ar ;-ppp
Publicēts: 12.04.10 14:30
 citēt
ImkaSm:
Gudris:bij jau tāds topiks ..pameklē ;)

labāk lai sēž fotoblogā, nekā fermā.
Publicēts: 12.04.10 15:18
 citēt
pēc maniem vērojumiem, jūs te izskatījāties gudrāki... kā nekā radošas personības, nevar taču būt tik aprobežotas... :D
piedodiet, bet kāda gan nozīme, kur katrs strādā un, ka te uzturas darba laikā... nu i, ka valsts iestādē, jūs (tautsaimniecībā strādājošie) taču arī savā darba laikā pa fotoblogu bradājiet...
es, piem., zinu, ka šeit tusē gan poliči, gan iem strādājoši nu i kas.... cilvēkam nevar būt hobijs? :DDD
Publicēts: 12.04.10 15:20
 citēt
es kaa darba deveejs kaadreiz teicu - varat sedeet internetaa, bet darbam IR jabuut padariitam .... tikko jutiishu , ka internets traucee darbam - tiks pienjemti drakoniski meeri ..... un bija ok .... (drakoniskie meeri nebija jaapienjem)
Publicēts: 12.04.10 15:20
 citēt
Publicēts: 12.04.10 15:21 labots
 citēt
saakaas kaa pashreklaamas joks a reku akal aizgaajis bazars :(

man ar ir jautaajumi... kaapeec eSeL man seko twiterii????
Publicēts: 12.04.10 18:47
 citēt
Meklē atbildes te www.knab.gov.lv... vai arī pa taisno www.knab.gov.lv... , neaizmirsti mājaslapas linku piemest klāt! :grimace:
Publicēts: 22.04.10 23:42
 citēt
Gudris:Alvilam ir drausmīgi seksīga kolēģīte www.vipi.lv... :grimace: jāiet man ar būs uz turieni straadaat :face-grin:
saite tukša :(
Publicēts: 23.04.10 00:27
 citēt
Cik atceros tante bija arī Vicemis Univers kautkad . Nekas sevišķi ja zin piemēram ka mums saulaik valsts pirmā ranga tantes ir bijušas ar ļot draiskulīgu jaunību un arī taga biznessa aprindu pirmā numura zvaigznes nieka patsmit gadus atpakaļ ir bijušas zvaigznes pat ļori dzeltenos projektos:):) Nāda vaina , mums nav puritaniska sabiedrība , tik dažiem dračitājiek mulķīgs puritāņu vārds "Reputacija" kautkur paurī iesēdies:):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):