forum.gif
delfi FOTO konkurs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / delfi FOTO konkurs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.04.10 08:36
 citēt
Cau visiem fotografiem! :face-wink:
velejos uzzinat, ka Jus vertejat Delfi rikotu fotokonkursu ? Kurs piedalisies? Kurs piedalijas ieprieks reizes? :face-smile:
Izzinai - foto.delfi.lv... :face-glasses:
Publicēts: 12.04.10 10:01
 citēt
kāda vaina pasākumam ?
es piedalījos, ja ko daudzmaz jēdzīgu nofočēšu - iesūtīšu noteikti
Publicēts: 12.04.10 11:30
 citēt
jaaiet kaut kas uzbildeet ... :)
Publicēts: 12.04.10 13:58 labots
 citēt
Lasīju noteikumus, diezgan izdevīgi priekš rīkotājiem - viņi par nieka 500Ls tiek pie kaudzes labām bildēm ;)
- Iesniedzot fotogrāfijas "Delfi foto un brīvā dizaina kartes fotokonkursā" fotogrāfijas iesniedzējs dod bez atlīdzības Nordea Bank Finland Plc, kuras vārdā Latvijas Republikā Nordea Bank Finland Plc Latvijas filiāle (turpmāk tekstā - Nordea), iesniegto fotogrāfiju Nordea brīvā dizaina kartes foto galerijā un izmantot fotogrāfiju maksājumu karšu dizaina izveidē klientiem.
:face-devil-grin:
Publicēts: 12.04.10 14:04
 citēt
KEPKE:Lasīju noteikumus, diezgan izdevīgi priekš rīkotājiem - viņi par nieka 500Ls tiek pie kaudzes labām bildēm ;)

Pagājušo gad NilsS šai pašā konkursā tika pie galvenās balvas ir VIENKARŠI TEICAMU pavasara palu ainavu , bez kāda balagāna un springšanas TEICAMA pavasara bilde :):)
Publicēts: 12.04.10 14:21
 citēt
Es ne.
Man nav interesanti un līdz ar:
- Fotogrāfija nedrīkst būt izveidota apvienojot vairākus attēlus.
- Fotogrāfija nedrīkst būt selektīvi rediģēta (kādas detaļas vai fragmenta individuāla pārveidošana).
- Fotogrāfija nedrīkst būt veidota ar HDR tehnoloģiju.
tehniski nemaz nevaru piedalīties.
Publicēts: 12.04.10 15:06
 citēt
pēc pagājušā rudens konkursa atlasītajiem "labākajiem" darbiem un šā gada noteikumiem, mana attieksme pret šo konkursu ir tāda pati, kā konkursa rīkotāju attieksme:
foto.delfi.lv...
Publicēts: 12.04.10 16:49
 citēt
ArtursD:pēc pagājušā rudens konkursa atlasītajiem "labākajiem" darbiem un šā gada noteikumiem, mana attieksme pret šo konkursu ir tāda pati, kā konkursa rīkotāju attieksme:
http://foto.delfi.lv/contest-picture/37630/

neko nesapratu, izņemot to, ka ir sāpe :face-smile:
Publicēts: 12.04.10 19:24
 citēt
ArtursD:http://foto.delfi.lv/contest-picture/37630/
kas poar muiņu? :face-crying:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas