Lasīju noteikumus, diezgan izdevīgi priekš rīkotājiem - viņi par nieka 500Ls tiek pie kaudzes labām bildēm
- Iesniedzot fotogrāfijas "Delfi foto un brīvā dizaina kartes fotokonkursā" fotogrāfijas iesniedzējs dod bez atlīdzības Nordea Bank Finland Plc, kuras vārdā Latvijas Republikā Nordea Bank Finland Plc Latvijas filiāle (turpmāk tekstā - Nordea), iesniegto fotogrāfiju Nordea brīvā dizaina kartes foto galerijā un izmantot fotogrāfiju maksājumu karšu dizaina izveidē klientiem.
KEPKE:Lasīju noteikumus, diezgan izdevīgi priekš rīkotājiem - viņi par nieka 500Ls tiek pie kaudzes labām bildēm
Pagājušo gad NilsS šai pašā konkursā tika pie galvenās balvas ir VIENKARŠI TEICAMU pavasara palu ainavu , bez kāda balagāna un springšanas TEICAMA pavasara bilde
Es ne. Man nav interesanti un līdz ar: - Fotogrāfija nedrīkst būt izveidota apvienojot vairākus attēlus. - Fotogrāfija nedrīkst būt selektīvi rediģēta (kādas detaļas vai fragmenta individuāla pārveidošana). - Fotogrāfija nedrīkst būt veidota ar HDR tehnoloģiju. tehniski nemaz nevaru piedalīties.
pēc pagājušā rudens konkursa atlasītajiem "labākajiem" darbiem un šā gada noteikumiem, mana attieksme pret šo konkursu ir tāda pati, kā konkursa rīkotāju attieksme: foto.delfi.lv...
ArtursD:pēc pagājušā rudens konkursa atlasītajiem "labākajiem" darbiem un šā gada noteikumiem, mana attieksme pret šo konkursu ir tāda pati, kā konkursa rīkotāju attieksme: http://foto.delfi.lv/contest-picture/37630/