forum.gif
stoku fotogrāfiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / stoku fotogrāfiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.04.10 09:31
 citēt
Publicēts: 12.04.10 09:55
 citēt
Gadījums interesants, bet es vēl neesmu pārliecināts, ka fotogrāfija nāca no stock. Stock tādu feisu bez relīzes nemaz pretī neņem.
Publicēts: 12.04.10 10:01
 citēt
1 peec beediigi tulkotaa klienta skaidrojuma var noprast ka bilde naak no stoka
2 fotgraafi meeedz viltot reliizes un shajaa gadiijumaa taads siikuminjsh var izmaksaat nieka 4 ļimonus...
Publicēts: 12.04.10 10:06
 citēt
foto aģentūra jau var būt arī kāds luņveidīgs kantoris.Labi, sauksim to par stock. Tas jau būtībā neko nemaina. kāds grieķim samaksās:))
Publicēts: 12.04.10 11:13
 citēt
oms:Tas jau būtībā neko nemaina. kāds grieķim samaksās:))

Izņemot, ja grieķu onka aizmirsis, ka ir parakstījis kādu papīrīti pie bildēšanās :)
Publicēts: 12.04.10 11:32 labots
 citēt
Konkrētajam cepienam ir cits pamats , uzlikt Grieķi uz TURKU jogurta tas ir tas pats ka Azerbedzāni uz Armēņu konjaka:):) Tur mazs sakars ar "Biznesu" drīzāk ar senu nacionālo naidu:):) Jogurtam nekādu problēmu problēmas būs KANTORIM kas notirgoja bildi :):) Vēl ļoti liela atšķirība no kura reģiona nācis bilduks , EU aģentūrās ir pilnīgi citi noteikumi nekā USA , ja stoks būs bijis kautkur Eiropā piemēram Vācijā , Francijā , tur noteikumi uz Feisiem pat ne tuvu nav tādi kā USA :):) Taka OMS mums visdrīzāk ir tāds USA adeptss [ Kā Dreef piemēram] kurš parliecināts ka USA likumi darbojās visā pasaule tā nav EU valstīs vairumā ir pilnīgi cita likumdošana attiecībā uz foto:):) Latvijā ir bijuši neskaitāmi skandāli šai sakarā pamatā ar preses publikācijām , letajai Latvju presei bija tendence bāzt bildes "No aģentūru arhīviem" zem visādiem Problēmrakstiem tur Laulību krapašanas , Prostitūcijas , Vardarbība ģimenē ar vienkarši no preses aģentūru arhīviem paņemtām bildēm SKANDĀLU daudz rezultātu nekādu aģentūras vienkarši atvainojās PRIVĀTI par cilvēkiem sagādātājamām neertībām , jo kā jau teicu LATVIJA / EU nav USA uzn šeit nestrādā USA likumdošana lidz ar to ja PERSONA ir pamanijusues būt nobildēta PUBLIZKĀ telpā un pret to nav iebildusi būtībā viņau var izmantot da jebkur IZŅEMOT dažas iebildes par kontexstiem:) Nekomerciāli da vispār jebkur :):)
Publicēts: 12.04.10 11:51 labots
 citēt
es gan esmu tieši vācu stock klients un par naidu starp grieķi un turku man nekas nav svešs, bet tāpat arī vācu, ne austriešu stocki neņem neko pretim bez relīzes. Par franču mazāk ko zinu spriest, jo nepārvaldu valodu.
& un par expertu arī sevi neesmu nekur dēvējis...
Publicēts: 12.04.10 12:00 labots
 citēt
oms:es gan esmu tieši vācu stock klients un par naidu starp grieķi un turku man nekas nav svešs, bet tāpat arī vācu, ne austriešu stocki neņem neko pretim bez relīzes. Par franču mazāk ko zinu spriest, jo nepārvaldu valodu.

Tas ir viņu "Pēdejā laika" parspīlējus , pirmkārt lai papildus atsijāt milzīgo "Stokfanu" pūļus otrkārt lai piemērotos un sadarbotos ar USA , vairumā EU valstu likumdošana neparedz tādas lietas:):) Izmanto bildes Eiropā un nekādu kreņķu , nacionālās likumdošanas ir ļoti atškirīgas attiecībā uz publiskās telpās iegūtiem personu attēliem , burtiski pēdējos gadus sakarā ir "Stokdrazu" ir izmainīta likumdošana UK , Danijā , ir korekcijas kas attiecās uz bērniem Nidrelandē, citur nav dzirdēts ka būtu kādas izmaiņas:):) Ļoti daudzās vietās seviški transnacionāli uzņemumi NODROŠINĀS pret visādiem "Riskiem" , gandrīz varu sadareēt ka "Swensons" bija uz dibena ka šim kautko tādu paieprasija jo Zviedrijā DROŠI nav tāda ierobežojuma un Latvija ari nē:):) Izlasiju kārtīgi ORĢINĀLO tekstu , un tur uzsvars tieši ir uz šo "Grieķijas vērsies tiesā pret kompāniju, norādot, ka tā izmanto MALDINOŠU tēlu, jo viņam nav nekāda sakara ar Turciju. , lieta nav par BILDES izmantošanu bet gan tieši par MUŽSENO naidu starp Grieķiem / Turkiem , Grieķis ir nenormāli aiskarats par to ka nosauksts par TURKU! Tolerantā Zviedrijā šī lieta vispār var tikt pārkvalificēta ka onka ir elementārs "Ksenafobs" kuram jāiemāca labās manieres :):) Nav runa par pašu bildi bet gan "Interpretāciju" reku tas Jogurts vsiās malās tirgojās www.matservice.se...

Lai pat pašiem aprobezotākajiem pielektu par ko ir runa var pievest piemēru. Svinam kopā ar kolēģiem un viņu laulenēm jāņus gulēšana SIENA GUBĀS , pie atlūziena katram tiek izdalīta individuāla siena guba. Kads bars protams svin nonstopā un no rīta saulei austot Migla rasa , tie kas mostās nāk no savām gubām atpakaļ pie Ugunskura , no rīta rassa PROTAMS viens ļot zināms Latvju fotogrāfs ar savu lauleni pietiekami zināmu Latvu žurnalisti arī NĀK bet par cik rassa šis miglā un lecošās saules staros stiepj savu lauleni uz rokām SKATS grand , fonā sienagubu konkuras un nāk vien stiepdans sieviķiški uz rokām pa mirdzošu plāvu , izcila bilde . PROTAMS visu kameru matereāli parasti nonāk SERVISSĀ un pēc pāris dienām KONKRĒTĀ bilde variācijās tike publicēta vairākās vietās pie rakstiemsākot no "Gadijuma sakari jāņos" lidz "Lulības pārkāpumiem" un ilustrācijau KONKRĒTĀ bilde pa puss atvērumu , loģiski ka cilvēkiem ZINĀMIEM bija daudz ne to patīkamāko momentu un brižu.
Publicēts: 14.04.10 17:50 labots
 citēt
oms:Gadījums interesants, bet es vēl neesmu pārliecināts, ka fotogrāfija nāca no stock. Stock tādu feisu bez relīzes nemaz pretī neņem.
ja fotogrāfs relīzi iedevis parakstīt savam brālēnam, viņam būs sūdi. :face-sad: bet ja ar relīzi viss kārtībā tikai zem grieķa bildes parakstījuši, ka turks vai zem arāba bildes, ka ۞ - kas to lai zina.
Publicēts: 15.04.10 07:21
 citēt
Jums čaļi ar šito čatiņu nepietiek, ja saīsinātās versijas komentējat tur taj linkā?:D
Publicēts: 15.04.10 10:17
 citēt
bet patiesiba sis ir loti garsigs jogurts... pavisam nopietni!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):