forum.gif
Peļļupirts Ventspilī 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Peļļupirts Ventspilī 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.04.10 12:54 labots
 citēt
Tā kā pēc aptaujas datiem nekādas vienprātības nav un esam nolēmuši dalīties tajos, kas uzreiz dosies uz viesu māju laiskoties Ventas krastā un rudzu laukā un tajos, kas vēlas paklaiņot pa Ventspili pirms nokļūšanas viesu mājā, tad varbūt ir kādi konkrēti pieturas punkti kurus pa pilsētu gājēji vēlas apskatīt. Tā kā pieņemu ka pārsvarā būs iepriekšējo gadu braucēji, es piedāvātu Ventspils pili, molu un ko tuvākā apkārtnē klāt paķeramu, lai nav lielie gaisu gabali jāiet.

Lūdzu jūsu domas un vēlmes...!?

P.S.
Info par kopējiem pasākuma plāniem un darbībām būs vēlāk!

P.S. P.S.
Potenicālie dalībnieki (tiem kam svarīgi zināt kādi frukti domā piedalīties): pelle, Lunis, eSeL un māsica Lāsma, Andreass, Haiduks, ERA, JRJ, uljens, armands_z, alvils, metrapole, V-10, M_Kalnins ... utt;)
Publicēts: 12.04.10 13:00
 citēt
Mhm, šobrīd esam novienojušies, ka būs divas iespējas - doties uzreiz uz Viesu namu (sākot ar kādiem plkst ~13:00) VAI doties konkrētā plānā pa V-pils pilsētu. Gan viesu namā kāds Jūs sagaidīs, gan satikšanās punktā, lai klaiņotu pa V-pili.

Pāris idejas ir par to, kur doties un ko bildēt, bet varbūt jums visiem ir +/- viena vēlme/ideja/doma, kā varētu pavadīt pusi dienas V-pilī.

Juhū, gaidam idejas :)
Publicēts: 12.04.10 13:10
 citēt
Klaiņoju un viesojos un vēl mož uz netālo cirpstenes poligonu auizstaigāju ko pabildet bunkuru drupas:):)
Publicēts: 12.04.10 14:12
 citēt
Gudris:es gribu ekskursiju pa Lemberga īpašumu Puzē :face-glasses:

Pa mežu? :D
Lemberga mežs ir tieši tāds pats kā citi meži :)
Publicēts: 12.04.10 14:24 labots
 citēt

Tur nekā ievērojama nav , esmu vairākkārt bijis liela māja lieli televīzori un nedību trofejas:) Viņš mans kaimiņš:):)
Publicēts: 12.04.10 14:26
 citēt
Lunis:

Tur nekā ievērojama nav , esmu vairākkārt bijis liela māja lieli televīzori un nedību trofejas:)

Un interesants dzērienu pagrabs.. :)
Publicēts: 12.04.10 14:28 labots
 citēt
Bzh:
Lunis:

Tur nekā ievērojama nav , esmu vairākkārt bijis liela māja lieli televīzori un nedību trofejas:)

Un interesants dzērienu pagrabs.. :)

Daudz interesantāka ir Meitas māja tepētās ķīpenē pretī Ostai:) Mums vienlaicīgi būvēja tie paši čaļi daudzas koka detaļas mums ir identiskas konstrukcijas , dzeki vienkārši palūdza ka šiem ātrāk un vienkāršāk taisīt vairākos eksemplāros , es piekritu:):)
Publicēts: 12.04.10 14:51
 citēt
Laiks silts un saulains buus :amazing:
Publicēts: 12.04.10 14:52
 citēt
nabaga Lunis, kam tikai vinjam nav jaapiekriit :(

man dzeki pirka haseljus un teica lai es ar njemot - jo vairaak vedot, jo leetaak... naacaas divus panjemt... neteikshu ka plauktaa smuki izskataas, bet nu ok... :D :D :D
Publicēts: 12.04.10 15:06 labots
 citēt
Laciz:nabaga Lunis, kam tikai vinjam nav jaapiekriit :(

man dzeki pirka haseljus un teica lai es ar njemot - jo vairaak vedot, jo leetaak... naacaas divus panjemt... neteikshu ka plauktaa smuki izskataas, bet nu ok... :D :D :D

Nē vienkarši pazīstami dzeki vienlaicīgi cēla vairākus objektus un iedeva labu atlaidi ja piekritu uz arseviškām lietām kas bija tādas pašas kā pārējos , es ar piekritu:) Vienīgi ieejas durvis man ir no fātera būvēta objeta vienam citam valsts "Čālim" TIESA tās nav taisītas man bet viņam caur ko koka durvīm nevar izbliest cauri pat ar kalāšu pa vidu speciāls metāla armejums:):) Man vienkarši fātrers un ar čomiem agrak tasijis daudziem šitādiem "Objektus", sievastēvs rēķināja konstrukcijas projektēja , tad nu sanāk ka vienām vietām taisītas fīcās nonāk arī citur:) Ja kas Lembja māja tai galā nav intresantākais un tuvākais Objexc , intresantāks tur ir Užavas alus darītava tas vispār atrodās uz manas muteres zemes tieši blakus viņas tā gala īapšumiem , taga smuki izbūvēts ar atpūtas komplexsu utt. par to man iekmpensēja zemes pie Užavas upes kur es gribēju:):) Tev laikam liekās ka visiem mājās "Zelta podi" , piemēram atceros anekdoti ar nekaiķa Skadiņu kurai vācu piegādātāji iesmērēja "Diazainera santehniku" kur vanna no poda atškirās , šī pateica "Te nav āfrika" un fricis baig atvainojās un samainija pret vienādiem:):)
Publicēts: 12.04.10 15:07
 citēt
Laciz:nabaga Lunis, kam tikai vinjam nav jaapiekriit :(

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 12.04.10 18:42
 citēt
eh... tik zeel bet netikshu jo saja datuma jaiet uz kazaam :( :cry::shame:
Publicēts: 12.04.10 19:04
 citēt
Elis_pelis:eh... tik zeel bet netikshu jo saja datuma jaiet uz kazaam :( :cry::shame:

nekas, gan jau kaut kā iztiksim :face-sad:
Publicēts: 12.04.10 19:52
 citēt
Elis_pelis:eh... tik zeel bet netikshu jo saja datuma jaiet uz kazaam :( :cry::shame:

Žel , būtu bijis prieks satikt.
Publicēts: 12.04.10 19:55
 citēt

Žēl gan, mēs uz tevi cerējām kā uz modelīti:face-sad:
Publicēts: 12.04.10 20:16
 citēt
6.tais datums gan man īsti neder, bet domāju, ka būšu :)
Publicēts: 12.04.10 20:20
 citēt
pelle:

ehh..... kaaa man neiet :( galvenais ka jekuricitidatumi briivi tieshi shis sakriit ar kazam :cry:
Publicēts: 12.04.10 22:33
 citēt
a kur kad reāli tomēr notiksies? Varbūt mani piefiksējiet :face-smile: , 5-6 itkā pagaidām brīvs
Publicēts: 12.04.10 23:17
 citēt
JRJ:a kur kad reāli tomēr notiksies? Varbūt mani piefiksējiet :face-smile: , 5-6 itkā pagaidām brīvs

Izlasi pirmo postu:face-wink:
Publicēts: 13.04.10 00:15
 citēt
pelle:

+ 1
Publicēts: 13.04.10 17:14
 citēt
:face-wink:es ar beidzot gribu pabūt tai pirtiņā:face-grin:
Publicēts: 13.04.10 17:20
 citēt
metrapole::face-wink:es ar beidzot gribu pabūt tai pirtiņā:face-grin:

Loooti labi , tev pavasarigi veseligas velmes:)
Publicēts: 13.04.10 17:43
 citēt
Nu skaidrs ar tām vēlmēm...

pelle, domāju var vērt vaļā jaunu tēmu ar pieteikšanos :)
Publicēts: 13.04.10 18:01
 citēt
Lunis:
metrapole::face-wink:es ar beidzot gribu pabūt tai pirtiņā:face-grin:

Loooti labi , tev pavasarigi veseligas velmes:)

nu bet Luni,kuram tak negribās pavasarī zaļu zāli,zilas debesis,un tīru miesu........:face-grin::grimace:
Publicēts: 13.04.10 22:44
 citēt
Mēģināšu piedalīties ar draudzeni.
Publicēts: 13.04.10 23:02
 citēt
Bzh:

Pa mežu? :D
Lemberga mežs ir tieši tāds pats kā citi meži :)

Nē Lemberga mežš būs slavens ar to, ka fotoblogeristi tur pabijuši... no parasta meža paliks par vēsturisku mežu :D
Publicēts: 13.04.10 23:09
 citēt
Visi datumi brīvās Latvijas brīvajai Tautai labi. Der 4.5.6., ja neaties, tad 7.8.9.
Publicēts: 13.04.10 23:38
 citēt
Atceros to bezmērķīgo vazāšanos pa Ventspili. Nu nez', nez'. Labāk būtu saoganizējuši uzreiz viesu namā un tur kādas gan ar foto saistītas, gan nesaistītas lietas izdomājuši.
Publicēts: 13.04.10 23:55
 citēt
alora:Atceros to bezmērķīgo vazāšanos pa Ventspili. Nu nez', nez'. Labāk būtu saoganizējuši uzreiz viesu namā un tur kādas gan ar foto saistītas, gan nesaistītas lietas izdomājuši.

Neko nezin - jau kritizē.

Būs divas iespējas - gan un gan.
Publicēts: 13.04.10 23:57
 citēt
Un vēl, tas gan pellei pašai jāsaka, bet pasākums vairāk kā atpūtas pasākums, tā kā uz kaut kādām mega lietām saistītām un nesaistītām ar foto nevaik likt cerības ;)

Ja tik ļoti gribas tādas lietas, var droši pieteikties un to saorganizēt. Bet man šķiet pellpirtes būtība ir pavisam cita.
Publicēts: 14.04.10 00:26
 citēt
eSeL:
alora:Atceros to bezmērķīgo vazāšanos pa Ventspili. Nu nez', nez'. Labāk būtu saoganizējuši uzreiz viesu namā un tur kādas gan ar foto saistītas, gan nesaistītas lietas izdomājuši.

Neko nezin - jau kritizē.

Būs divas iespējas - gan un gan.

Zinu, ka pašeiz iet aptauja par to, ko katrs gribētu un gan jau vairākumam arī piekritīs. Izteicu tik savas domas. Nezinu ko tagad daži saka, bet pagājušogad daudzi bija noguruši no staigāšanas.
Ja tikšu, tad arī varu palīdzēt.
A kāda ir pellpirtes būtība vispār?
Publicēts: 14.04.10 02:57
 citēt
alora:A kāda ir pellpirtes būtība vispār?

Tuss pirtī Ventspils un Kurzemes blogeriem , aicināti arī PĀRĒJIE no visurienes pievienoties pēc vēlmēm , jā pārējie nerubī sev atrast izklaidi tad normāli garlaicīgie Rīgas lūzeri , pirts pasākums sākās vakarā . Pēc vēlmēm vietējie izvadā pa pilsētu , piedalīšanās pastaigā pa pilsētu nekad nav bijusi obligāta , tik pēc pieredzes "Rīgas publika" parasti pa dienu pielejās un vakarā jau ir pusmirusi un ne uz kādām aktivitātēm nespējīga , atliek tik iet pirtī :) Es parasti braucu uz pirti kas tur forša , viss cits man tur nerausta.
Publicēts: 14.04.10 06:32
 citēt
alora, uz pirtspasākumiem cilvēki tak iet atpūsties, patusēt :face-smile: kādu tu tur vēl gribi būtību? :face-smile: Cik saprotu, tad rīdziniekiem bez maz puse no pasākumprieka ir jau atkļūšana līdz Ventspilij ar visiem pieturvietpunktiem pa ceļam :face-smile: Un būs mums divas modelītes - eSeL māsica Lāsma un metrapole :face-smile:
Publicēts: 14.04.10 09:06
 citēt
Vajaga aiziet uz muzeju un no lielgabala izšaut par godu pirtij :face-smile:
Publicēts: 14.04.10 09:32
 citēt

A kāda ir pellpirtes būtība vispār?

alora, nu ne jau mega daudz visādu konkursu un aktivitāšu, kas rada stresu visiem. Chills, pilnīgs chills, kā visus iepriekšējos gadus.

Pēc aptaujas arī vienojāmies, ka vajag divas iespējas - vieni varēs doties pastaigā, vieni uzreiz pa taisno uz Viesu namu. Un tā pastaiga pa V-pili nebūs tāda kā iepriekšējos gadus, bet būs konkrētas vietas kur aizies un tur bildēs pieaicinātās modeles. Un viesu namā arī sagaidīs kāds no organizētājiem (iespējams - es), parādīs kur kurais gulēs un viss. Labākā gadījumā pieliks pie darba kapāt salātus :D

Kā Lunis teica -šis pasākums vairāk orientēts uz to, ka viss ir pašu rokās. Ir pilsēta, ir tusēšanās vieta, ir varianti ko darīt.. tālākais pašu rokās.

Drusku pacietības un viss.. nevis berzējot rociņas gaidīt, kad tad kādam ieknābt.
Publicēts: 14.04.10 09:36
 citēt
eSeL - bet tie kas nebildē modeles, tiem būs savs maršruts :what:
bet tie kas brauks tikai uz pirti tie visu norīs :shame:
Publicēts: 14.04.10 09:41
 citēt
saberzees rocinjas, ieknaabs un tad noriis. un visi laimiigi :)
Publicēts: 14.04.10 09:42
 citēt
zazis, tiem būs kuģīši, jahtas, mājās un citas lietas ko bildēt. Salūta nebūs, piedod.
Publicēts: 14.04.10 09:45
 citēt
Ziniet, nesapratu.
Es izsaku savas domas, ka staigāšana pagājušogad bija pārāk nogurdinoša daudziem un man pārmet kaut kādu knābāšanu. Te taču izsaka viedokli, vai ne tā? Nolemsi paļubom kā vairākums teiks.
SL, kāds sakars ar megadaudz pasākumiem pirtī???
Pelle, kāpēc prasīju par pellespirts būtību.....SL lika man noprast, ka to nezinu:)
Publicēts: 14.04.10 09:47
 citēt
alora:Ziniet, nesapratu.
Es izsaku savas domas, ka staigāšana pagājušogad bija pārāk nogurdinoša daudziem un man pārmet kaut kādu knābāšanu. Te taču izsaka viedokli, vai ne tā? Nolemsi paļubom kā vairākums teiks.
SL, kāds sakars ar megadaudz pasākumiem pirtī???
Pelle, kāpēc prasīju par pellespirts būtību.....SL lika man noprast, ka to nezinu:)
jautaajums ir tikai par to, vai Tu tur iederies vai nee... saakotneejaa faaze liecina - driizaak nee. pati tak saproti...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):