forum.gif
Peļļupirts Ventspilī 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Peļļupirts Ventspilī 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.10 09:58
 citēt
alora:Ziniet, nesapratu.
Es izsaku savas domas, ka staigāšana pagājušogad bija pārāk nogurdinoša daudziem un man pārmet kaut kādu knābāšanu. Te taču izsaka viedokli, vai ne tā? Nolemsi paļubom kā vairākums teiks.
SL, kāds sakars ar megadaudz pasākumiem pirtī???
Pelle, kāpēc prasīju par pellespirts būtību.....SL lika man noprast, ka to nezinu:)

Bezmērķīga staigāšana, neeez neeez, labāk būtu izdarījuši toooo labāk šitooooo. Ļā ļāaa :) Tādu skepsi tas Tavs viedoklsi bija :)
Bet labi. Uzskatīsim par pārpratumu.
Publicēts: 14.04.10 09:59
 citēt
Laciz, cik noprotu, Tu šai pasākumā nepiedalīsies - tāpēc lūgums nemaisīt te gaisu :) Intrigants.. ;)
Publicēts: 14.04.10 10:01 labots
 citēt
zazis:eSeL - bet tie kas nebildē modeles, tiem būs savs maršruts :what:
bet tie kas brauks tikai uz pirti tie visu norīs :shame:

Nu ja, tie kas nebildē modeles, izklaidē sevi paši.

Un kā to saprast, ka tie kas būs pirtī, norīs visu? Tu tak nedomā, ka pirtī gaidām lielais galds, ko uzsauc aļa organizātori? :D :D :D Par galdu arī visi paši rūpējas :) Kā visus iepriekšējos gadus tas bijis, visi pēc pastaigas pa V-pili iet uz bodi un sapērk maisus ar ēdamiem. Tad, brauc uz viesu namu, tur kopīgi sakapā, sataisa, saservē un liek uz kopgalda.
Publicēts: 14.04.10 10:03
 citēt
eSeL:Laciz, cik noprotu, Tu šai pasākumā nepiedalīsies - tāpēc lūgums nemaisīt te gaisu :) Intrigants.. ;)
a te ko - ir noteikumi ko kursh driiskt kur teikt? kaadas intrigas???
Publicēts: 14.04.10 10:07
 citēt
Laciz, nav noteikumu (abet varbūt ir - jāpalasās), bet, es vnk. Tev palūdzu :) Drīkst takš tā, vai ne? A intrigas tādā ziņā, ka saki, ka kāds te kaut kur neiederas. Nav tādas lietas. Tā kā -nemuldies :P citādi iekodīšu.
Publicēts: 14.04.10 10:10 labots
 citēt
eSeL:Laciz, nav noteikumu (abet varbūt ir - jāpalasās), bet, es vnk. Tev palūdzu :) Drīkst takš tā, vai ne? A intrigas tādā ziņā, ka saki, ka kāds te kaut kur neiederas. Nav tādas lietas. Tā kā -nemuldies :P citādi iekodīšu.
uuu - kaa tas ir - virtuaali kodiisi vai pa iistam? un ja pa iistam - tad kuraa tieshi vietaa - pliiz specify! :D
Tas tikai uzmundrinaajums - kaa zini, tad pat svariigi topiki ashi var nogrimt, ja ar spamu tos drusku neatgriezh pirmajaa poziicijaa. Piis!
Publicēts: 14.04.10 10:16
 citēt
tekstus jēga bīdīt vienīgi gadījumā, ja ir cerības iekļūt < vaguļu periodiskajā tabulā > .....:bad_smile:
Publicēts: 14.04.10 10:16
 citēt
Laciz, :*
Publicēts: 14.04.10 10:21
 citēt
eSeL:Laciz, :*
re kaa Tevis deelj piespamota vesela lapa..... a konkreetas atbildes - nulle :(
Publicēts: 14.04.10 10:23
 citēt
Laciz, kad būs jākož - izdomāšu :P
Publicēts: 14.04.10 10:26
 citēt
eSeL:Laciz, kad būs jākož - izdomāšu :P
kas man jaadara lai druadi buutu reaali?
(ps. te vienmeer jaaliek aiz auss, ka solot kaada kost var izraadiities, ka tam otram patiik ka vinjam kozh...)
taapeec arii anjuks - vecaaki peeteriitim aiz skapja atrom pasleeptu sm komplektinju. Teevs saka: Peeteriit, cik saprotu, tad peert Tevi laikam nav jeegas.....
Publicēts: 14.04.10 10:26
 citēt
un cik liela būs dalības maksa :what:
Publicēts: 14.04.10 10:47
 citēt
zazis, maksa būs tikai par guļvietu :) Šobrīd tiek rēķināts ;)

Laciz, nuuuuu, tā kā Tevi satikt dzīvē ir diezgan mazreāli, tad visdrīzāk kodīšu virtuāli ;P Bet, u neva know :)
Publicēts: 14.04.10 10:49
 citēt
eSeL:zazis, maksa būs tikai par guļvietu :) Šobrīd tiek rēķināts ;)

Laciz, nuuuuu, tā kā Tevi satikt dzīvē ir diezgan mazreāli, tad visdrīzāk kodīšu virtuāli ;P Bet, u neva know :)
tak es joprojaam gaidu personiigu uzaicinaajumu!
ps. biedee gan drusku tas, ka uz bilzhas izskaties daudz iekaarojamaaka nekaa agraak :(
re ko ar mums dara fotograafi :(
Publicēts: 14.04.10 10:55
 citēt
Laciz:
eSeL:zazis, maksa būs tikai par guļvietu :) Šobrīd tiek rēķināts ;)

tak es joprojaam gaidu personiigu uzaicinaajumu!
ps. biedee gan drusku tas, ka uz bilzhas izskaties daudz iekaarojamaaka nekaa agraak :(

Ja nesatiksi, nekad nezināsi kāda iru :)
Publicēts: 14.04.10 10:58
 citēt
eSeL - pirts ietilpība jau arī nav bezizmēra, cik ir max cilvēku vai fotogrāfu skaits?
Publicēts: 14.04.10 11:01
 citēt
zazis, gaidi info :)
Publicēts: 14.04.10 11:01
 citēt
eSeL:
Laciz:ak es joprojaam gaidu personiigu uzaicinaajumu!

Ja nesatiksi, nekad nezināsi kāda iru :)
pagaidaam zinu, ka esi drusku kashkjiiga un cimperliiga - vai gribi mainiit priekshtatu par sevi - tas jau tikai Tavaas rokaas :D
Publicēts: 14.04.10 11:23
 citēt
Laciz a te tādi daudzi rādās :D A dzīvē pavisam citādāki :) Lai gabn, savu viedokli mēdzu izteikt ;) Daudz neliekuļoju. Vai arī vnk. paklusēju. Bet nu jā, šobrīd nav tēma par mani vai Tevi :)

Pārējiem - drīzumā būs infis :)
Publicēts: 14.04.10 12:23
 citēt
Gan jau preiss bus ka parasti daži cik tur parasti bija 5Ls , Ventiņi nav pierīga tur konkurence paliela un cenas nelielas :):)
Publicēts: 14.04.10 13:10 labots
 citēt
ak dies ..

"Atvainojos", ka man nav pacietības 10 lapu garumā skaidrot katram individuāli kas būs, kur būs, par cik būs. Ja nevar izlasīt pirmo postu, bet vēlme tik spamot, tad man nav ko teikt.
Publicēts: 14.04.10 14:23
 citēt
eSeL:Laciz a te tādi daudzi rādās :D A dzīvē pavisam citādāki :) Lai gabn, savu viedokli mēdzu izteikt ;) Daudz neliekuļoju. Vai arī vnk. paklusēju. Bet nu jā, šobrīd nav tēma par mani vai Tevi :)

nav taisniiba - esmu kaadu duci blogerus saticis - vinji izraadiijaas 1:1 kaadi iztaisaas te blogaa :D
Publicēts: 14.04.10 14:29
 citēt
Laciz:
eSeL:Laciz a te tādi daudzi rādās :D A dzīvē pavisam citādāki :) Lai gabn, savu viedokli mēdzu izteikt ;) Daudz neliekuļoju. Vai arī vnk. paklusēju. Bet nu jā, šobrīd nav tēma par mani vai Tevi :)

nav taisniiba - esmu kaadu duci blogerus saticis - vinji izraadiijaas 1:1 kaadi iztaisaas te blogaa :D

Lielisks rādītājs: 12 no 10000 :D Tiešām, pietiekams skaits, lai varētu viennozīmīgi izdarīt secinājumus par bloga lietotājiem :)
Publicēts: 14.04.10 14:58
 citēt
1. 60% no "regjistreetajiem" vispaar neapmeklee sho vietu
2. aktiivu lietotaaju vispaar ir tikai paaris simti
3. 12 no paaris simtiem ir pietiekams cipars sociologjisku peetiijumu izdariishnai
4. 100% rezultaats nedod iespeeju pat statistiskai kljuudai :D
:big_smile::grimace::haha::money:
Publicēts: 14.04.10 15:32
 citēt
Laciz:vinji izraadiijaas 1:1 kaadi iztaisaas te blogaa :D

Tas varētu attiekties arī uz tevi.
Publicēts: 14.04.10 15:35
 citēt
MartinK:
Laciz:vinji izraadiijaas 1:1 kaadi iztaisaas te blogaa :D

Tas varētu attiekties arī uz tevi.
vai esi mani saticis?
Publicēts: 14.04.10 15:56
 citēt
neesmu, bet pēc tavas teorijas spriežot, man tevi nemaz nevajag satikt, lai spriestu par tevi.
Publicēts: 14.04.10 15:59
 citēt
MartinK:neesmu, bet pēc tavas teorijas spriežot, man tevi nemaz nevajag satikt, lai spriestu par tevi.
tad taa arii daram - nesatiekamies!!! fuuu - taads atvieglojums! :)
Publicēts: 14.04.10 16:27
 citēt
gudrākie pagājušo gad ar auto braukāja.../garāmejot nosaka/:D
Publicēts: 14.04.10 16:45
 citēt
Kāda novirziena pasākumaam ir jābūt, lai savāktos visi? Ir kaut kas, kas visus saistītu?
Nokritusi prezidenta lidmašīna Spilves vai Rumbulas lidostā?

P.S. nav apnicis visur naidoties?
Publicēts: 14.04.10 16:48
 citēt
Andreass:Kāda novirziena pasākumaam ir jābūt, lai savāktos visi? Ir kaut kas, kas visus saistītu?
Nokritusi prezidenta lidmašīna Spilves vai Rumbulas lidostā?

P.S. nav apnicis visur naidoties?
a kur naids??????????????????????????????????????????????? Tev ar kaadu ir naids??? Un kaapeec visiem ir jaasavaacas? Visi dalaas peec daudziem kriteerijiem - gjeograafiskaa, vecuma, dzimuma, psihograafiskaa, ienaakuma liimenja...
kamoon.....
Publicēts: 14.04.10 17:35
 citēt
Es arī gribētu pieteikties, kā potenciālais apmeklētājs :what:
Publicēts: 14.04.10 17:48
 citēt
Laciz, ja tā paanalizē tavus kritērijus, tad taisnība ir.

Bet itkā tak visi vienā virtuālā vidē dzīvojamies, vai tiešām nav tādas iekšējas vēlmes visus satikt dzīvajā? Vienkārši, lai satiktu un saprastu kas par cilvēku, tad arī diskusijas netā savādāk raisās, iespējams.

Bet nu jā, ne jau visi visās tēmās atbild.
Ai, laikam, darbdiena par garu bija, kaut kā likās, ka būtu labi tā visi vienreiz satiekas un sejā viens otru apskata.
Publicēts: 14.04.10 17:56
 citēt
Bij doma, ka varētu pat aizbraukt uz šo pasākumu, bet nu datumi šoreiz sakrīt ar Bioairi, kas tomēr prioritārāks pasākums... :shame:
Publicēts: 15.04.10 00:14
 citēt
diemžēl nebija iespēju garo pasākuma info ietilpināt šā foruma sākumpostā, tāpēc pārejam uz otru topiku, un lūgums šo topiku kādam no adminiem izdzēst.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):