Tracina cilvēku liekulība...Diez kāpēc visa pasaule neraud,ja parastie cilvēki nogāžas. Šodien man viens darījuma partneris ieminējās,žēl,ka tie nebija Latvijas politiķi...
ekoists:Tracina cilvēku liekulība...Diez kāpēc visa pasaule neraud,ja parastie cilvēki nogāžas. Šodien man viens darījuma partneris ieminējās,žēl,ka tie nebija Latvijas politiķi...
Vispār jau raud gan.. Kad francūkām nogāzās lidmašīna, tāpat izteica līdzjūtību...
ekoists:Tracina cilvēku liekulība...Diez kāpēc visa pasaule neraud,ja parastie cilvēki nogāžas. Šodien man viens darījuma partneris ieminējās,žēl,ka tie nebija Latvijas politiķi...
man skolā par to pašu runāja, ka žēl, ka nav mūsu bet nu ko lai dara, tāda ir dzīve.. man liekas, ka kaut kas tur nebija tīrs....jo rāli vajadzētu kaut kur citur mēģināt nolaisties, nevis trīs reizes mēģināt tur.. bet kā teca, ka tas prezidents bijis tāds despots un ,ka vnm vajadzējis pēc viņa prāta visam notik.. nu atkal tādas domstarpības....
a kas tad cits ir vainīgs?! pie LV krīzes?Latvieši???nu nē, ko mes varam iespaidot, ne jau mēs izdomājam lēmumus, mēs daudz ko nezinām un tik vēlāk atklājas, ka tomēr tik daudz var ko darīt LV labā... vsm tā ir tēma par kuru negribas domāt..
Es visu zinu kā bija, man te kaimiņiene teica un es portālos lasiju Vispirms jau tajā dienā nekādas dabīgās miglas tur nebija, turpat 5 km tālāk ciematos saule spīdēja. Miglu pasūtīja Medveģevs, FSB veduši maisos no Baltkrievijas un tad izgāzuši turpat piekalnītē lai veļas uz leju uz lidlauku. Tikmēr Pūķins maskējies baltās zeķubiksēs ielavījās dispečeru telpā un sagrieza visas koordināšu lapiņas kājām gaisā. Tā nu visi 69 grādu leņķi pārtapa par 96 grādīgajiem, tad nu kāds tur brīnums, ka viņi samulsināja to poļu prezidentu. Pašā lidmašīnā arī bija pilns ar krievi specdienestu aģentiem. Sākumā taču teica, ka lidmašīnā bijuši 132 pasažieri, bet beigās atrada tikai 97. Tas taču skaidrs, ka tie 35 izkāpa īsi pirms neveiksmīgās nolaišanās. Kaimiņienei tur esot māsas vīram pazīstamais redzējis, kā šie lekuši ārā. Un 35 - tas taču skaidrs, ka krievu pirksts, jo 3+5=8 un 8 taču ir pats sātana skaitlis, jo nāk tūlīt pēc laimīgā 7. Ak nezvēri, nezvēri! Un tas viss gāzes dēļ! Caur Smoļensku taču iet tas lielais gāzes vads no Tjumeņas uz Poliju un tālāk uz Eiropu, tad nu tie krievi noteikti gribēja nogāzt divus zaķus reizē, tāpēc jau tur tā dega. Kas notiek.....
A Gudri,man nav krīzes un īsti neesmu sapratis kas tā tāda ir...nevainoju nevienu,paši vainīgi,ja kādam tāda slimība piemeklējusi. Bet poļiem taču šī traģādija jāuztver vieglāk, kā nekā ļoti ticīga tauta.Un gan jau Dievs zin kad kuram laiks pienāk pamest šo kūrorta zonu.
Saskaitot šajā diskusijā visus tos, kas nostājas viedokļa pusē "žēl, ka nav mūsu", saprotam, ka pilnīgu idiotu īpatsvars ir ārkārtīgi liels. Vispirms vajag šos visus lidmašīnā un pret zemi. Bet tad pastāv risks, ka atlikušie 30% pēc zināma laika būs vēlreiz tāpat jātīra.
Bet vairāk mani pārsteidza Gudris - ka ir gudrs.
Tu, klint, mācies skolā cītīgi! Nākamājās vēlēšanās mēs ievēlēsim tevi un ekoistu valsti vadīt. Cerams, ka visas problēmas tiks uzreiz atrisinātas! Tādejādi varēsim arī turpmāk sēdēt darba laikā fotoblogā, saņemt kosmiskas algas un arī visi pensionāri būs pārbaroti. Gulēs savos hruščovkas dzīvoklīšos, siltumā un pārlaimīgi rukšķēs, pieēstos vēderus slinki kasot.
man skolā par to pašu runāja, ka žēl, ka nav mūsu bet nu ko lai dara, tāda ir dzīve.. man liekas, ka kaut kas tur nebija tīrs....jo rāli vajadzētu kaut kur citur mēģināt nolaisties, nevis trīs reizes mēģināt tur.. bet kā teca, ka tas prezidents bijis tāds despots un ,ka vnm vajadzējis pēc viņa prāta visam notik.. nu atkal tādas domstarpības....
a kas tad cits ir vainīgs?! pie LV krīzes?Latvieši???nu nē, ko mes varam iespaidot, ne jau mēs izdomājam lēmumus, mēs daudz ko nezinām un tik vēlāk atklājas, ka tomēr tik daudz var ko darīt LV labā... vsm tā ir tēma par kuru negribas domāt..
Pilnīgi tev piekrītu, pie krīzes ir vainīgi visi citi tikai ne mēs!
vai patiešām domājat ka Latvijas politiķi ir vainīgi pie krīzes ?
Nu ja ņem vērā, ka Polijā recesijas nebija vispār, ka bezdarbs tur ir mazs, ka liela daļa poļu no Īrijas atgriezās strādāt atpakļ uz Poliju, tad pastāv 2 varianti: 1) Polija ir uz citas planētas, nekā mēs un tādēļ nekāda pasules krīze to neskāra. 2) mūsu politiķi ir stipri stulbāki par poļiem (ja rēķinam pēc bezdarba līmeņa, tad stulbākie visā ES) un tieši viņi ir vainīgi pie tā, cik dziļā pakaļa mēs šobrīd esam.
Par krīzi.Nesen mūsējie Ziemeļkorejā pielika pie sienas divus fin.min.ierēdņus par neveiksmīgu naudas reformu,kuras rezultātā rīsu cena esot pieaugusi 70 reizes.Tipa inflācija.Vainīgie saņēma pelnīto un viss čikiniekā-tauta gavilē.Ziņas tikai klusē,kas ar to rīsu cenu notika pēc tam...nez vai atgriezās iepriekšējā līmenī?Pie mums točno tas pats-oligarhus pakārt Doma laukumā pie laternu stabiem,deputātus -pie lāpstām simtlatnieku programmā,bet valdību-uz Mēnesi.It kā nākamie valdītāji nu būs tie,kas domās par kaut kādu mistisku tautu.It kā visa problēma būtu atrast godīgos,kuri nezags un tad arī man būs labi-varēšu slamstīties tāpat kā tagad un valsts man iedos...tiem,kas tā domā,ilgi būs jāgaida.
viecha: It kā visa problēma būtu atrast godīgos,kuri nezags un tad arī man būs labi-varēšu slamstīties tāpat kā tagad un valsts man iedos...tiem,kas tā domā,ilgi būs jāgaida.
Vipār jau ir tik dīvaini, ka gaidītāju pulks paliek arvien lielāks un kopējais glupuma līmenis arī. Ja neatkarības dibināšanas laikā auseklīšu piekritēji spridzināja lokatorus un ar lepnumu bija gatavi netirgoties ar utainajiem krieviem, klapēt tās viņu riebīgās rūpnīcas ciet, necelt metro un Daugavpils HES, tad... TAD! Pārsvarā šie naivisti sirdī bija gatavi celt savas zemnieku saimniecības un čakli strādāt.