forum.gif
Spēlējos ar fotošopu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Spēlējos ar fotošopu!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.10 13:23
 citēt
Vot ir sanākusi bēda - vai ir kāds feins links, kur var pamācīties objekta iemontēšanu citā bildē (bet lai izskatās reāli)? -
Vai tas ir iespējams neizmantojot 3d?
Izgriezt protu un ielīmēt ar protu, bet izskatās nedabīgi (var redzēt starpību starp modeli un fonu) - esmu regulējis krāsas, ēnas, gaismojis utt. un nekā.
Rezultāts mani neapmierina: www.lutums.net...

Ar lētajiem linkiem droši varat neaizrauties :) lielāko ties visus esmu izčekojis.
Publicēts: 13.04.10 13:41
 citēt
Man arī tāds pats jautājums:) Es pat tik labi nevaru plīvojošus matus ielikt citā bildē:D
Publicēts: 13.04.10 13:46
 citēt
Manuprāt tā bilde izskatās visai labi! :)
Viņai piestāv tas "mākslas" efekts...

Lai izskatītos vienādi, būtu vajadzīgas ļoti līdzīgas gaismas/ēnas...
Publicēts: 13.04.10 13:46
 citēt
Lieta iespējams nav progā, bet fočēšanas procesā? Vismaz fimējot video modeli liek uz zal,a fona, pēc tam pēcapstrādes progā zal,o taisa caurspi'di'gu un rezultāts ir OK
Publicēts: 13.04.10 13:48 labots
 citēt
Bildējot gaismas jāsabalansē jau iepriekš paredzot montāžu vai arī fons jāpielasa atbilstoš gaismai. Ir gan varianti ka maina gaismas uz modeļa vai fona , bet ta nav vienkarši , PRO kurs par šo tēmu aizņem ~12h 3 DVD bet Vāciski , reku piemēri www.youtube.com... UN www.youtube.com... UN www.youtube.com... kā jau fričiem sīki smakli , esmu pie šamā kursos bijis varen efektīgi un vienkarši JĀ MĀK :):) Trubā tādu nebūs tur baig ilgi un cītīgi tās transformācijas stundām jāšance lai rezultāts TEICAMS:) Bez vacenes gan nekas nespid jo šiem visas progas vaciski un paskaidrojumi ari . ANGLISKI neko līzdīgu pat tuvu nesmu sastapis tādā līmenī , nedz Kursu nedz DVD veidā , tāpēc ar piebraukājam pa brižam uz šamā @ Ko kursiem :)
Publicēts: 13.04.10 13:50
 citēt
Tas par ko es domāju: www.youtube.com...
Publicēts: 13.04.10 14:00
 citēt
bilde tieshaam izskataas cieshami.
metozhu ir daudz un dazhaadu, bet ir parametri kur nepaliidz neviena metode - jaabuus saskanjotaam bildeem. gaismas, kraasas, kontrasti, tonalitaate... var perfekti ieliimeet objektu, bet ja vizuaali nerulles - tad nerullees :(
Publicēts: 13.04.10 14:01 labots
 citēt
vinieks:Tas par ko es domāju: www.youtube.com...

Zaļais un Elektrozilais fons vienkarši vienkaršāk ņemās laukā no bildes , NORMĀLI jau tas prasti neder jo zaļais fons pirmkārt ir reti kur un parasti jastrada ar Baltiem Pelekiem utt foniem labaka gadijuma vai vispar janem lauka no "Jebka" tur ir savas loti smalkas fiskas ar kanaliem un makskam ka to dara , butiba var JEBKO iznemt lauka ne jebaka ka nepaliek nekadu pedu. Reku vienubrīd friči tasija kurus pamestās Oģļraktuvju cehos www.youtube.com...
Publicēts: 13.04.10 14:08
 citēt
Lutums:Vot ir sanākusi bēda - vai ir kāds feins links, kur var pamācīties objekta iemontēšanu citā bildē (bet lai izskatās reāli)? -
Vai tas ir iespējams neizmantojot 3d?
Izgriezt protu un ielīmēt ar protu, bet izskatās nedabīgi (var redzēt starpību starp modeli un fonu) - esmu regulējis krāsas, ēnas, gaismojis utt. un nekā.
Rezultāts mani neapmierina: www.lutums.net...

Ar lētajiem linkiem droši varat neaizrauties :) lielāko ties visus esmu izčekojis.

Konkrētajā gadijumā fons pa dzimšanai tāds mākslīgs izskatās,otrkārt fons ar platleņķi bliezts,modelis nē,tas nemaz nenāk par labu ticamības momentam,treškārt fonu kaut drusku neasāku par modeli varētu,ja vēl tuvus objektus mazāk ,tālākus vairāk izsmērētu,tad ticamāk izskatītos.Modeļa ēnai slāņa režīms nelāgs izvēlēts,bliki arī ēnā ir bliki.Kontrene uz modeļa ir,a uz fona nekādu pēdu,nu ķipa kādu drusku gaišāku pleķīti,vai pretgaismas bliku kreisajā augšejā stūrī varētu samuhļīt.Bliki uz modeles gaišāki par blikiem uz fona.Nu tāds aptuveni ir mans subjektīvais viedoklis šajā gadijumā.
Publicēts: 13.04.10 14:40 labots
 citēt
Man gan šitādas lietas neaizrauj , labāk normāli un istajā vietā uzbildēt un nekādu kreņķu. To ari paši šitie džeki saka UZ KOMPJA ja iespringst ar mācībām var jebkurš pat pamatskolnieks kam laba uztvere pēc brīža var lipināt ideāli fantastiskas lietas ,bet UZBILDĒT ir nopietni jāmācās tai skaitā izejmateriālus tām montāžām , to diemžēl var tik retais , to saka FRIČI ko tad par mums runāt:):)
Publicēts: 13.04.10 16:50 labots
 citēt
Gudris:vienīgi es nesaprotu ka viņš dabon tos vienādos toņus gan modelei gan fonam lai izskatās ka vienā gaisma bildēts...gan jau ka tur ir kkāds knifiņš ko maita neteiks :bad_egg:

Sokolovs bildēt mācijies pietiekami ilgi Milānā pie labiem jomas speciem :):) Tadas lietas kā Sokolovs var ar bāzes zinībām fotoveikalā uztasīt , vaig tik mācēt un spēt MODELI nogaismot tā kā ideāli iederas BILDĒ kur paredzēts viņu iemontēt , gan pēc proporcijām un mēroga gan gaismu struktūras:):) Viņš BILDĒ jau zinot kur viņš to liks nevis otrādi:):) JĀSPĒJ iedomāties kā jaizskatās TAM ko liks bildē , gan proporcijās gan pēc gaismām , saliek gaismas un vis notiek. Atliek fotoveikalā ielikt un nedaudz piekoriģēt bez kreņķa un muģišanas:) Tieši tāpat dara aŗi Vācieši viņi VISPIRMS izvēlās FONU / Vietu kurā grib kautko "Taisīt" tik pēc tam pielasa vajadzīgo modeli un BILDĒ , nevis otrādi :):) Principā tas pats kas BILDET tur tikai nav jābrauc uz vietas , tāpat jābūt galvai uz pleciem:):)
Publicēts: 13.04.10 17:09 labots
 citēt
Gudris:Lunis jā...bet kā viņš tos toņus dabon vienādus Tu zini ? :what:

Bet protams , tas ir pavisma elementārs fotoveikala montažu triks , to taisa dazādos veidos gan ar kanāliem gan slāņiem , tas pats kas "Krāsot acis" tobež likt falšo makijāžu vai mainīt dreēbju un ādas krāsu. Šitie efekti ir diezgan "Komplicēti" pēc tehnaloģijas bet vienkarši un ātri izpildāmi JA PROT. Tas toč nav sarežģiti tik prasa pakapenisku bakštīšanos un piedzīšanu. Friči to parasti parāda kā "Papildus efekti" jo tas neskaitās nekas parak sarežģits , Angliski var pameklēt pēc fīčam "Darbs ar kanāliem un slāņiem" , bin aizmirsu tev jau tā truba patīk , reku piemeram šitā www.youtube.com...
Publicēts: 13.04.10 17:29
 citēt
Varēji iemest atsevišķi slāņus, lai modeli var pielabot un ēnas uzmest, kā arī fonu piekoriģēt.
Toņus šajā gadījumā vis vienkāršāk pielāgot, izmantojot "Create Clipping Mask" (uz slāņa uzspiežot peles labo taustiņu parādās izvēlne) un tad izvēloties piemērotāko apgaismojuma variantu.
Publicēts: 13.04.10 18:20
 citēt
montēt bildes ar atšķirīgiem metadatiem (stikla skata leņķis, rakursa punkts, fragma, vieta uz ko asums) ir tas pats kas zīmēt neprotot uzkonstruēt lineāro perspektīvi
Publicēts: 13.04.10 19:01
 citēt
Maris:montēt bildes ar atšķirīgiem metadatiem (stikla skata leņķis, rakursa punkts, fragma, vieta uz ko asums) ir tas pats kas zīmēt neprotot uzkonstruēt lineāro perspektīvi

Sjito mans vecākais skuķis saka , kurš ir zīmētājs bet gana daudz macijies fočet pie tiem pašiem pieminētiem Fričiem un vēl visu ko un kā , šai 3x vieglāk un lētāk ar planšeti fotoveikalā uzzīmēt visu pāri bildei nekā normāli sadzīt kopā "No gabaliem" kas ir liels čakare un vienmēr kāds kompromiss. A tā uzrauj savu bildi pāri "Sagatavei" un laimīgs bez kreņķiem:):)
Publicēts: 13.04.10 19:14
 citēt
Gudris:paprasi padomu Sokolovam...bet cik pats esmu novērojis no viņa tad viņam visiem modeļiem ir spēcīga kontūrgaisma un fons sablūrots

rekur Sokolova studija pirms content8-foto.inbox.lv... un pēc content8-foto.inbox.lv...

vienīgi es nesaprotu ka viņš dabon tos vienādos toņus gan modelei gan fonam lai izskatās ka vienā gaisma bildēts...gan jau ka tur ir kkāds knifiņš ko maita neteiks :bad_egg:
Šis saucamais paraugs ir visotaļ vienkāršs,jo pārlaižot pāri vienu toni visi kasjaki tiek paslēpti. MB un bildes ar vienu toni ir vienkārši lipināt kopā.
Un diemžēl, (nekā personīga pret Sokolova gungu) bet.....

2tra lieta ir - protams, var gudri runāt par pareizu nobildēšanu speciāli paredzētai montāžai - ja es būtu to plānojis, iespējams, ka arī sataisītu visu kā man vajag. Bet esmu ne vienu vien redzējis darbus, kur tā sašopots un bez nekādām iepriekš speciāli šim projetam paredzētām bildēm.

Ehhh, jāaizraksta Razumovskim - moš pastāstīs :face-glasses:
Publicēts: 13.04.10 19:20 labots
 citēt
Lutums: Ehhh, jāaizraksta Razumovskim - moš pastāstīs :face-glasses:

Neesi redzējis kā Razumovskis bildē ? Es gan , šams bildē jau ieprekš sastadīta scēnārija ietvaros un REĀLI saka ka "Te būs tas te būs šitas a šite mums būs tas" bildēšanas procesā reāli stāsta cilvēkiem jau KĀ kas jābildē jo tas atradīsies TUR un no tās puses nāks gaisma no šitā leņķa ūdens:):) Paskaties ja neesi redzējis tā dara visi montetāji www.youtube.com... un www.youtube.com... šie ar Apzalovas labi izpaužās www.youtube.com... :):)
Publicēts: 13.04.10 19:26
 citēt
Lunis:
Lutums: Ehhh, jāaizraksta Razumovskim - moš pastāstīs :face-glasses:

Neesi redzējis kā Razumovskis bildē ? Es gan , šams bildē jau ieprekš sastadīta scēnārija ietvaros un REĀLI saka ka "Te būs tas te būs šitas a šite mums būs tas" bildēšanas procesā reāli stāsta cilvēkiem jau KĀ kas jābildē jo tas atradīsies TUR un no tās puses nāks gaisma no šitā leņķa ūdens:):) Paskaties ja neesi redzējis tā dara visi montetāji [url=http://www.youtube.com/watch?v=BDX1XyiKbeg
]http://www.youtube.com/watch?v=BDX1XyiKbeg[/url] Zinu, zinu - viņam katrai bildei ir scenārijs izgudrots - bet šopā šamais tāpat prot plosīties. :)
Publicēts: 13.04.10 19:38 labots
 citēt
Man vienmēr uzjautrina mužīgais Razumovska teiciens "Не надо петь армейских песен" kas Latviski ar to pašu fonktieri būtu "Nevaig pūst truli pēc notīm" , jebkurš foto darbs ir radoš proces ja radošā funktiera nav , nav vērts pat ko sākt:):)
Publicēts: 13.04.10 20:51
 citēt
Kas pirmais acīs krīt - izskatās, ka fona attēlam ir zemāka rezolūcija, kas reāli dabā nemaz nav iespējams nu un tas sharpen vai kāds filtrs arī ir nevietā.
Publicēts: 13.04.10 21:21 labots
 citēt
alora:Man arī tāds pats jautājums:) Es pat tik labi nevaru plīvojošus matus ielikt citā bildē:D

Viens no variantiem ar matiem ir šis www.youtube.com...#
Protams, lai pavisam labi izskatīties, diez gan ir ko paņemties.
Publicēts: 14.04.10 00:28
 citēt
Lunis:Bildējot gaismas jāsabalansē jau iepriekš paredzot montāžu ...
+++ un tumsas un wiskas arī jābalansē jau iepriekš! :face-kiss:
Publicēts: 14.04.10 00:39
 citēt
Uggga:
alora:Man arī tāds pats jautājums:) Es pat tik labi nevaru plīvojošus matus ielikt citā bildē:D

Viens no variantiem ar matiem ir šis www.youtube.com...#
Protams, lai pavisam labi izskatīties, diez gan ir ko paņemties.
Tas jau pa grūto - ir izdomāti vienkāršāki varianti kā piem. Topaz Remask
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):