forum.gif
Fotobolgs Azarbaidžānā ?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotobolgs Azarbaidžānā ?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.10 15:36
 citēt
Nu kas notiek ?

Pretigi !!!

Buus japiedzen moraalais kaiteejums, da ne pat fiziskais. ne es vieniigais kursh te apvaicaajoties driiz ripas saks riit lai nervus saudzeetu ! :face-crying:
Publicēts: 13.04.10 15:41
 citēt
nu ja!
Publicēts: 13.04.10 15:41
 citēt
Zirgucs:Nu kas notiek ?

Pretigi !!!

Buus japiedzen moraalais kaiteejums, da ne pat fiziskais. ne es vieniigais kursh te apvaicaajoties driiz ripas saks riit lai nervus saudzeetu ! :face-crying:

Kaas ar tevi ? Tu pa to bremzi kas šodien ?
Publicēts: 13.04.10 15:57
 citēt
Jā, bremzīte šodien ne pa jokam :) Sākumā domāju, ka man telefona nets bremzē, bet pārnākot mājās sapratu, ka blogs bremzē...
Publicēts: 13.04.10 20:38
 citēt
Mieru tikai mieru :) Problēma ir piefiksēta. Risināsim!
Publicēts: 13.04.10 20:47
 citēt
man nekas nebremzeee.. :face-grin:
Publicēts: 13.04.10 21:07
 citēt
fotoblogs staav uiz vairaakiem serveriem, kas savienoti klasterii... un ir taa, ka citubriid tu piesleedzies pie viena servera, kas nebremzee, cutbriid pie cita, kuram nez kaapeec iestaajusies bremze.. liidz ar to vienaa briidii blogs lido, citaa - velkas. Risinam
Publicēts: 13.04.10 21:50
 citēt
Eliks:fotoblogs staav uiz vairaakiem serveriem, kas savienoti klasterii... un ir taa, ka citubriid tu piesleedzies pie viena servera, kas nebremzee, cutbriid pie cita, kuram nez kaapeec iestaajusies bremze.. liidz ar to vienaa briidii blogs lido, citaa - velkas. Risinam

Tagad skaidrs, a to jau nodomāju, ka ar steigu kādam jānotirgo kompis :face-grin:
Publicēts: 14.04.10 09:08
 citēt
Eliks:fotoblogs staav uiz vairaakiem serveriem, kas savienoti klasterii... un ir taa, ka citubriid tu piesleedzies pie viena servera, kas nebremzee, cutbriid pie cita, kuram nez kaapeec iestaajusies bremze.. liidz ar to vienaa briidii blogs lido, citaa - velkas. Risinam

Da atrunas tas ir vainu jums / juusu dzelzziem ir ljoti suudiigs kanaals, vai nu arii pasakums griezzas uz pagajushaa gadsimta dzelzziem, laiks takaa buutu kautko renoveet, pamainiit.
Publicēts: 14.04.10 09:12
 citēt

Man viss lieliski. Gan - optiskais kabelis...:face-smile:
Publicēts: 14.04.10 09:13
 citēt
Zirgucs:

Da atrunas tas ir vainu jums / juusu dzelzziem ir ljoti suudiigs kanaals, vai nu arii pasakums griezzas uz pagajushaa gadsimta dzelzziem, laiks takaa buutu kautko renoveet, pamainiit.
sponsoreesi?
Publicēts: 14.04.10 09:19
 citēt
Laciz:
Zirgucs:

sponsoreesi?
+
Publicēts: 14.04.10 10:35
 citēt
Laciz:
Zirgucs:

sponsoreesi?

ja es tajaa visa redzeetu sev labumu, tad jaa bet visaadi savaadaak ar entuziasmu nenodarbojos, pasham ir hostinga serveris un ar 20 klientiem, tadelj aptuveni nojaushu kur ir probleemas ...

un par piesleegumu - man arii ir lattelekom optika 100niece visi saiti lido taa kaa taam vaidzeetu buut aa fotoblogs vieniigais nervu jaaaj !!!!!!!!!!
Publicēts: 14.04.10 10:37
 citēt
Zirgucs:
Laciz:ponsoreesi?

ja es tajaa visa redzeetu sev labumu, tad jaa bet visaadi savaadaak ar entuziasmu nenodarbojos, pasham ir hostinga serveris un ar 20 klientiem, tadelj aptuveni nojaushu kur ir probleemas ...

un par piesleegumu - man arii ir lattelekom optika 100niece visi saiti lido taa kaa taam vaidzeetu buut aa fotoblogs vieniigais nervu jaaaj !!!!!!!!!!
nechiiksti ja nav labuma. vai arii ver valjaa maku
Publicēts: 14.04.10 11:49
 citēt
Zirguci, wow! Veseli 20 klienti!! Monstrs :D
Publicēts: 14.04.10 11:57
 citēt
Eliks:Zirguci, wow! Veseli 20 klienti!! Monstrs :D

Jautājums KĀDI :):) Zināju firmočkas kam 2-3 klienti un šefs ar Poršu braukā:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):