Vari dot vari nedot , nupatās pirms pāris dienām TIESA Ogrē mentam par 1000Ls kukuli piekērtu un pierādītu piesprieda 280h sabiedrisko darbu , neko vairāk arī izrādās prokuratūra neprasija
Te topika autors rada sev negatīvu tēlu... pat paradīzē svētais Peteris teiks- te sveto jaf pietiek, marš uz elli. Nesaprotu, ko var ņemties ap mentiem... tikai paštaisni idiņi to dara!!! Piemērs. Izdari pārkāpumu 100 Ls (min cena), atpērcies par 20... UN 3 MINŪŠU LAIKĀ ESI NOPELNĪJIS 80 LAŠUS, bet komisija , kad lems sodu, iedos nevis min 100, bet maks 300 ... Domāt vajag. Un ar ko fotogrāfs atškirās no menta- ABI NEGRIB DALĪTIES AR VALSTI.
Haiduks:Te topika autors rada sev negatīvu tēlu... pat paradīzē svētais Peteris teiks- te sveto jaf pietiek, marš uz elli. Nesaprotu, ko var ņemties ap mentiem... tikai paštaisni idiņi to dara!!! Piemērs. Izdari pārkāpumu 100 Ls (min cena), atpērcies par 20... UN 3 MINŪŠU LAIKĀ ESI NOPELNĪJIS 80 LAŠUS, bet komisija , kad lems sodu, iedos nevis min 100, bet maks 300 ... Domāt vajag. Un ar ko fotogrāfs atškirās no menta- ABI NEGRIB DALĪTIES AR VALSTI.
idiots nevajag izdariit paarkaapumus. un nevajag kaart pashtaisnuma birkas.
Gudris:Haiduk ok...bet tad neraudi ka celji nav remonteeti
Es nekad par tādiem sīkumiem neraudu- mīļakie ceļi meža stigas Bet ja tu iedomājies, ka no soda naudām kaut santims aiziet ceļu remontiem, tad paņem plakātu, uzsēdies uz aizpildītās bedres, lai visi lasa, ka tas saremontēts par taviem 480 latiem Nesaizmirsti puisīt, ka dzīvo Latvijā (lasi mīļi)
Haiduks:Te topika autors rada sev negatīvu tēlu... pat paradīzē svētais Peteris teiks- te sveto jaf pietiek, marš uz elli. Nesaprotu, ko var ņemties ap mentiem... tikai paštaisni idiņi to dara!!! Piemērs. Izdari pārkāpumu 100 Ls (min cena), atpērcies par 20... UN 3 MINŪŠU LAIKĀ ESI NOPELNĪJIS 80 LAŠUS, bet komisija , kad lems sodu, iedos nevis min 100, bet maks 300 ... Domāt vajag. Un ar ko fotogrāfs atškirās no menta- ABI NEGRIB DALĪTIES AR VALSTI.
idiots nevajag izdariit paarkaapumus. un nevajag kaart pashtaisnuma birkas.
Haiduks Visus jau Tvaika ielā nestumda ar ratiņiem, kādam ir jābrauc pašam
Nu nezinu, ja senāk domāju, ka nekad nedošu kukuli, tad tagad viss ir mainījies uz pretējo pusi Un tiem ceļiem jau vajadzētu būt labā stāvoklī no tiem nodokļiem un nodevām kā arī bendzīna akcīzes normālam, nejau no sodiem...
alora:Loks ir toč.....tā teikt, dots devējam atdodas, bet sāk jau apnikt dot
Jā, bija raidījums, kur rādīja netikumus... sievietes braucot uz darbu bieži taisa meikapu, tad arī naf jābrīnās, ka apnīk dot. Normāli ir 0-3 reizes gadā, jo kam gan negadās
kas ir Valsts ? Valsts ir mūsu ceļi Valsts ir mūsu Slimnīcas Valsts ir mūsu Skolas Valsts ir mūsu Pensionāri....jūs abi divi to naudiņu atņemat Valstij
maza Tev saprašana par ekonomiku. pirmām kārtām - soda naudas tā vai tā nefinansē Tevis nosauktās lietas. Otrāmkārtām - nodokļos nesamaksātā nauda parasti nonāk atpakaļ ekonomikā un dod lielāku atdevi nekā notrallinātā nodokļos. tāpēc, ja skatās tikai no valsts iedzīvotāju labklājības viedokļa - nemaksāt nodokļus nav nekas slikts
Lunis:Vari dot vari nedot , nupatās pirms pāris dienām TIESA Ogrē mentam par 1000Ls kukuli piekērtu un pierādītu piesprieda 280h sabiedrisko darbu , neko vairāk arī izrādās prokuratūra neprasija
Lunis:Vari dot vari nedot , nupatās pirms pāris dienām TIESA Ogrē mentam par 1000Ls kukuli piekērtu un pierādītu piesprieda 280h sabiedrisko darbu , neko vairāk arī izrādās prokuratūra neprasija
Mazpilsētu idille... Smieklīgi - zinu gan mentu, gan prokuroru..Mazpilsētas idille...
Gudris:Haiduk ok...bet tad neraudi ka celji nav remonteeti
Tu domaa ka nauda celjiem atleks? Naivulis...
bet ir tak pilsonjiem iespeeja kaut ko mainiit. ja defoltaa tiek pienjemts, ka ietekmeet neko nevar, taapeec nodoklos 0, pielniigs nihilisms un VALSTS PASTAAVEESHANAS PRINCIPAM KAA TAADAM IESTAAJAS DEFOLTS!!!!!!!!!
Labāk dot kukuli, nekā debīli vājprātīgos sodus maksāt! Es arī ielidoju pagājušo mēnesi uz 140km/h, labi kad atpirkos pa dvacāru! Nekad dzīvē neesmu bijis avārijā un lieki neriskēju! Protams menti mūsu valstī ir tiesiski reketieri, ienīstu!
Gudris:divus gadus atpoakal braucot līgot čomu apturēja menti uz 108 šis pa čitiku atpirkās un braucam tālāk...atpakaļ ceļā es braucu un mani apturēja uz tādu pašu ātrumu un izrakstīja soda kvīti uz piečuku
Nu, i???? Ar 108 uz štrāses ir līdz 20km/h Parasti šie ir pa slinkiem, lai zizli vicinātu par tādiem sīkumiem.... Acīmredzot tev ar čomu krimināli feisi vai jūs braucāt pa ceļu kā piedzērušies...
Gudris:divus gadus atpoakal braucot līgot čomu apturēja menti uz 108 šis pa čitiku atpirkās un braucam tālāk...atpakaļ ceļā es braucu un mani apturēja uz tādu pašu ātrumu un izrakstīja soda kvīti uz piečuku
Šim piekrist.. Man pēdējais maksājamais sods ar kvīti bija 3ls par 117km/h. Pēdējie divi bija brīdinājumi bez soda naudas. Lai gan neslēpti piedāvājumi "sarunāt" bija
Šim piekrist.. Man pēdējais maksājamais sods ar kvīti bija 3ls par 117km/h. Pēdējie divi bija brīdinājumi bez soda naudas. Lai gan neslēpti piedāvājumi "sarunāt" bija
Bez poliču lamāšanas tos likumus tomēr vajag lasīt. 117km/h jau ir +27 (no 21-40), tātad OTRĀ tarifu zona....
Elmarss, es nelamāju ierindas poličus par darba veikšanu. Es zinu, kad un kā es pārkāpju. Un, ja noķer, necenšos apstrīdēt sodu. Man, pagaidām, tas atmaksājas..
Tiesa, man ir cita rakstura pretenzijas. Bet tās vairāk attiecas uz policijas visādu priekšnieku un puspriekšnieku darbu par policijas darba organizēšanu kā tādu
Edit: Par +27 ir līdz Ls 15 vai tiesības uz 1-3 mēnešiem nost.. Edit2: Citos avotos ir pilsētā 30ls, ārpus apdzīvotām vietām 20ls. Neko vairs nesaprotu
Bzh:
Bez poliču lamāšanas tos likumus tomēr vajag lasīt. 117km/h jau ir +27 (no 21-40), tātad OTRĀ tarifu zona....