forum.gif
kāds acīgais pieķēris mentu ņēmot kukulīti !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / kāds acīgais pieķēris mentu ņēmot kukulīti !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.04.10 16:37 labots
 citēt
Vari dot vari nedot , nupatās pirms pāris dienām TIESA Ogrē mentam par 1000Ls kukuli piekērtu un pierādītu piesprieda 280h sabiedrisko darbu , neko vairāk arī izrādās prokuratūra neprasija:):)
Publicēts: 13.04.10 22:28
 citēt
Gudris:www.tvnet.lv... prieks ka visi nav tādi "mīkstie" kā daži labi fotobloga pārstāvji un nodod bildes mēdijiem ! :beaten:

A Tu paņem un pats kādreiz no mašīnas nofilmē, kad dod;)
Publicēts: 13.04.10 22:42
 citēt
Gudris:
alora:
A Tu paņem un pats kādreiz no mašīnas nofilmē, kad dod;)
nekad nevienam neesmu devis ...9 gadu laikaa esmu nomaksaajis 480 ls sodos un kopaa ir bijushi 18 soda punkti

Normāli...
Tāds pat čaiņiks kā fotomākslinieks...
Publicēts: 13.04.10 22:48
 citēt
Nu viss, autovadītājiem ziedu laiku būs beigušies, būs grūtāk atpirkties.
Publicēts: 13.04.10 23:00
 citēt
Aicisiv:Nu viss, autovadītājiem ziedu laiku būs beigušies, būs grūtāk atpirkties.

Iespējams, būs mazāks bardaks uz ceļiem. Tā nesodāmības sajūta vienreiz bija jāizbeidz...
Publicēts: 13.04.10 23:15
 citēt
Te topika autors rada sev negatīvu tēlu... pat paradīzē svētais Peteris teiks- te sveto jaf pietiek, marš uz elli.
Nesaprotu, ko var ņemties ap mentiem... tikai paštaisni idiņi to dara!!!
Piemērs. Izdari pārkāpumu 100 Ls (min cena), atpērcies par 20... UN 3 MINŪŠU LAIKĀ ESI NOPELNĪJIS 80 LAŠUS, bet komisija , kad lems sodu, iedos nevis min 100, bet maks 300 ... Domāt vajag.
Un ar ko fotogrāfs atškirās no menta- ABI NEGRIB DALĪTIES AR VALSTI.
Publicēts: 13.04.10 23:21
 citēt
Haiduks:Izdari pārkāpumu 100 Ls (min cena), atpērcies par 20... UN 3 MINŪŠU LAIKĀ ESI NOPELNĪJIS 80 LAŠUS ...
nē-e. ne-ESI NOPELNĪJIS 80 LAŠUS. ESI ietaupĪJIS 80 LAŠUS.:grimace:
Publicēts: 13.04.10 23:24
 citēt
Haiduks:Te topika autors rada sev negatīvu tēlu... pat paradīzē svētais Peteris teiks- te sveto jaf pietiek, marš uz elli.
Piemērs. Izdari pārkāpumu 100 Ls (min cena), atpērcies par 20... UN 3 MINŪŠU LAIKĀ ESI NOPELNĪJIS 80 LAŠUS, bet komisija , kad lems sodu, iedos nevis min 100, bet maks 300 ... Domāt vajag.

idiots :( nevajag izdariit paarkaapumus. un nevajag kaart pashtaisnuma birkas.
Publicēts: 13.04.10 23:26
 citēt
Gudris:Haiduk ok...bet tad neraudi ka celji nav remonteeti ;)

Da nafig remontēt... :D Pa neremontētu ceļu ātrumu pārsniegt nevar un mentiem ar mazāk tiks... :D

Haiduks:UN 3 MINŪŠU LAIKĀ ESI NOPELNĪJIS 80 LAŠUS
.

Nepārkāpjot noteikumus Tu nopelni mazāk.. Tikai 20ls :face-crying: Tāpēc izdevīgi ir pārkāpt noteikumus. Peļņa lielāka :D
Publicēts: 13.04.10 23:28
 citēt

Es nekad par tādiem sīkumiem neraudu- mīļakie ceļi meža stigas :D
Bet ja tu iedomājies, ka no soda naudām kaut santims aiziet ceļu remontiem, tad paņem plakātu, uzsēdies uz aizpildītās bedres, lai visi lasa, ka tas saremontēts par taviem 480 latiem :D
Nesaizmirsti puisīt, ka dzīvo Latvijā :D (lasi mīļi)
Publicēts: 13.04.10 23:30 labots
 citēt
Laciz:
Haiduks:Te topika autors rada sev negatīvu tēlu... pat paradīzē svētais Peteris teiks- te sveto jaf pietiek, marš uz elli.

idiots :( nevajag izdariit paarkaapumus. un nevajag kaart pashtaisnuma birkas.

Haiduks :( Visus jau Tvaika ielā nestumda ar ratiņiem, kādam ir jābrauc pašam :D
Publicēts: 13.04.10 23:35
 citēt
Man ir zudušas visas ilūzijas par šo valsti un taisnības vārdā arvien retāk rīkojos
Publicēts: 13.04.10 23:40
 citēt
Loks ir toč.....tā teikt, dots devējam atdodas, bet sāk jau apnikt dot ;)
Publicēts: 14.04.10 00:06
 citēt
Nu nezinu, ja senāk domāju, ka nekad nedošu kukuli, tad tagad viss ir mainījies uz pretējo pusi :D Un tiem ceļiem jau vajadzētu būt labā stāvoklī no tiem nodokļiem un nodevām kā arī bendzīna akcīzes normālam, nejau no sodiem...
Publicēts: 14.04.10 00:22
 citēt
Gudris:..ja tur uz vienu kilometru sanāk 250 nodokļu maksātaaji tad latvijā tikai 50...
nesanāk, ka arī 5X mazāk izdangā? :grimace:
alora:Man ir zudušas visas ilūzijas par šo valsti
še 5! :face-grin:
Publicēts: 14.04.10 07:41
 citēt
alora:Loks ir toč.....tā teikt, dots devējam atdodas, bet sāk jau apnikt dot ;)

Jā, bija raidījums, kur rādīja netikumus... sievietes braucot uz darbu bieži taisa meikapu, tad arī naf jābrīnās, ka apnīk dot. Normāli ir 0-3 reizes gadā, jo kam gan negadās :)
Publicēts: 14.04.10 07:55
 citēt
Kāds gudris mums PETRIOTS... Incanti, kad bij "darbs ar modeli" pa 20Ls no feisa, šis čekus "sita"? un modelei nodokļus ar maxsāja???:face-devil-grin:
Publicēts: 14.04.10 07:56
 citēt
Gudris:
Haiduks:NEGRIB DALĪTIES AR VALSTI.
kas ir Valsts ? Valsts ir mūsu ceļi Valsts ir mūsu Slimnīcas Valsts ir mūsu Skolas Valsts ir mūsu Pensionāri....jūs abi divi to naudiņu atņemat Valstij :shame:

maza Tev saprašana par ekonomiku. pirmām kārtām - soda naudas tā vai tā nefinansē Tevis nosauktās lietas. Otrāmkārtām - nodokļos nesamaksātā nauda parasti nonāk atpakaļ ekonomikā un dod lielāku atdevi nekā notrallinātā nodokļos. tāpēc, ja skatās tikai no valsts iedzīvotāju labklājības viedokļa - nemaksāt nodokļus nav nekas slikts
Publicēts: 14.04.10 08:21
 citēt
Lunis:Vari dot vari nedot , nupatās pirms pāris dienām TIESA Ogrē mentam par 1000Ls kukuli piekērtu un pierādītu piesprieda 280h sabiedrisko darbu , neko vairāk arī izrādās prokuratūra neprasija:):)

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin
Publicēts: 14.04.10 08:38
 citēt
visi tik lepni, bljin - tipa - es nemaksaaju nodokljus, dodu kukuljus, zogu shopus
kaut ko mainiit ir iespeejams tikai ar attieksmi
Publicēts: 14.04.10 08:57 labots
 citēt
Lunis:Vari dot vari nedot , nupatās pirms pāris dienām TIESA Ogrē mentam par 1000Ls kukuli piekērtu un pierādītu piesprieda 280h sabiedrisko darbu , neko vairāk arī izrādās prokuratūra neprasija:):)

Mazpilsētu idille...:face-smile: Smieklīgi - zinu gan mentu, gan prokuroru..Mazpilsētas idille...:face-smile:
Publicēts: 14.04.10 10:19
 citēt

Tu domaa ka nauda celjiem atleks? Naivulis... :face-grin:
Publicēts: 14.04.10 10:24
 citēt
romiks:

bet ir tak pilsonjiem iespeeja kaut ko mainiit. ja defoltaa tiek pienjemts, ka ietekmeet neko nevar, taapeec nodoklos 0, pielniigs nihilisms un VALSTS PASTAAVEESHANAS PRINCIPAM KAA TAADAM IESTAAJAS DEFOLTS!!!!!!!!!
Publicēts: 14.04.10 11:10
 citēt
par to naudu, kas paliek paari peec tam, kad visi ir pagraabushi cik speej un cik nav kauna. vismaz lai izskataas, ka kaut kas tiek dariits.....
Publicēts: 14.04.10 11:11
 citēt
Gudris:
romiks:
par kaadu naudu tad ceļus remontē ?

Ceļus labo par ceļu nodokli.. Iespējams, arī akcīzes nodokli. Soda naudas tāpat aiziet policistiem algās. Tikai pa vidu "pabarojot" priekšniekus.. :)
Publicēts: 14.04.10 11:37
 citēt
Laciz:par to naudu, kas paliek paari peec tam, kad visi ir pagraabushi cik speej un cik nav kauna. vismaz lai izskataas, ka kaut kas tiek dariits.....

Preciizi...
Publicēts: 14.04.10 11:58
 citēt
Labaak pabarot to, kursh tevi piekjeera :face-kiss:
Publicēts: 14.04.10 12:02
 citēt
Gudris:
romiks:Labaak pabarot to, kursh tevi piekjeera :face-kiss:
kas tieši tur ir labāk ? ļoti daudzi menti pēc dežūras iet uz kazino un notriec visu naudu azartspēlēs un alkoholā !
ar shitaadu tekstu gan uzkaapsi kaadam uz varzhacs!:face-wink:
Publicēts: 14.04.10 12:07
 citēt
Labāk dot kukuli, nekā debīli vājprātīgos sodus maksāt! Es arī ielidoju pagājušo mēnesi uz 140km/h, labi kad atpirkos pa dvacāru! Nekad dzīvē neesmu bijis avārijā un lieki neriskēju! Protams menti mūsu valstī ir tiesiski reketieri, ienīstu!
Publicēts: 14.04.10 12:12
 citēt
Gudris:
V-10: ielidoju uz 140km/h, labi kad atpirkos pa dvacāru!
a sods bij 15 lati :haha::haha::haha:

Domāju, ka vairāk, es protams likumus nelasu:)
Publicēts: 14.04.10 12:14 labots
 citēt
V-10:
Gudris:a sods bij 15 lati :haha::haha::haha:

Domāju, ka vairāk, es protams likumus nelasu:)

Stulbis ne tikai nelasa, bet vēl muļķības gvelž. Pa to ātrumu, pat uz štrāses arī punktus dod.:face-smile:
P.S. Un veselus trīs punktus dod.:face-devil-grin:
Publicēts: 14.04.10 12:26 labots
 citēt
Gudris:divus gadus atpoakal braucot līgot čomu apturēja menti uz 108 šis pa čitiku atpirkās un braucam tālāk...atpakaļ ceļā es braucu un mani apturēja uz tādu pašu ātrumu un izrakstīja soda kvīti uz piečuku :face-grin:

Nu, i???? Ar 108 uz štrāses ir līdz 20km/h Parasti šie ir pa slinkiem, lai zizli vicinātu par tādiem sīkumiem.... Acīmredzot tev ar čomu krimināli feisi vai jūs braucāt pa ceļu kā piedzērušies...:face-grin:
Publicēts: 14.04.10 12:34
 citēt
Gudris:divus gadus atpoakal braucot līgot čomu apturēja menti uz 108 šis pa čitiku atpirkās un braucam tālāk...atpakaļ ceļā es braucu un mani apturēja uz tādu pašu ātrumu un izrakstīja soda kvīti uz piečuku :face-grin:

Šim piekrist.. :)
Man pēdējais maksājamais sods ar kvīti bija 3ls par 117km/h. Pēdējie divi bija brīdinājumi bez soda naudas. Lai gan neslēpti piedāvājumi "sarunāt" bija :)
Publicēts: 14.04.10 12:39
 citēt
Bzh:

Man pēdējais maksājamais sods ar kvīti bija 3ls par 117km/h. Pēdējie divi bija brīdinājumi bez soda naudas. Lai gan neslēpti piedāvājumi "sarunāt" bija :)

Bez poliču lamāšanas tos likumus tomēr vajag lasīt. 117km/h jau ir +27 (no 21-40), tātad OTRĀ tarifu zona....:face-grin:
Publicēts: 14.04.10 12:44 labots
 citēt
Elmarss, es nelamāju ierindas poličus par darba veikšanu. Es zinu, kad un kā es pārkāpju. Un, ja noķer, necenšos apstrīdēt sodu. Man, pagaidām, tas atmaksājas.. :)

Tiesa, man ir cita rakstura pretenzijas. Bet tās vairāk attiecas uz policijas visādu priekšnieku un puspriekšnieku darbu par policijas darba organizēšanu kā tādu :)

Edit: Par +27 ir līdz Ls 15 vai tiesības uz 1-3 mēnešiem nost.. :)
Edit2: Citos avotos ir pilsētā 30ls, ārpus apdzīvotām vietām 20ls. Neko vairs nesaprotu :)
Publicēts: 14.04.10 14:46
 citēt
Elmarss:
Bzh:

Bez poliču lamāšanas tos likumus tomēr vajag lasīt. 117km/h jau ir +27 (no 21-40), tātad OTRĀ tarifu zona....:face-grin:

117 ir pirmā tarifu zona :) 117- 9%= 107km/h
Publicēts: 14.04.10 17:19 labots
 citēt
Gudris:
Haiduks:NEGRIB DALĪTIES AR VALSTI.
... jūs abi divi to naudiņu atņemat Valstij :shame:
nav 1-alga, ko tā valsts ar to naudu pasāk. :face-sad: interpretēt to var arī tā, ka jūs abi negribat valstij atļaut sevi apzagt. :grimace:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):