forum.gif
Dienas bilde :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Dienas bilde :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.10 22:35
 citēt
Man dažreiz patīk kaķu bildes, jo viņi ir tādi interesanti dzīvnieciņi (paši par sevi), nu manā skatījumā :D un šī bilde man patika, it sevišķi tas pohainais skaties viņam, nu perfekts :big_smile:
Publicēts: 14.04.10 22:44 labots
 citēt
kakjis vnk ljoti vecs... kaadi 18 gadi
kur tupeeja tur bliezu
da staasts pat ne par to... piekriitu viechas garajam penterim - sajuutas liidziigas
Publicēts: 14.04.10 23:03
 citēt
Stāstu lasu un saprotu un var piekrist. Jādzīvo, jāskatās, jāgaida.

p.s.
Visu CIEŅU tavam kaķim!!!!!!!
Publicēts: 14.04.10 23:30 labots
 citēt
viencmuzikanc:
jaunie, agresīvie vai jaunie spicie kā Linda Klētniece, piemēram, nodarbojas ar normālām lietām un nealkst pēc pašapliecinājuma i-netā, tip` - "paskaties, kādas es puķītes sabildēju" traukulv un citu portālu vidējai aritmētiskajai publikai pa lielam patīk pats process - spiežu=bilde - nu, i ko tur viņiem īpaši pārmest... bet kaķis gan ir tehniski smukā izpildījumā, nav ne vainas :)

Sāksim ār to ka Linda nav nekāda "Jaunā" . dāmām protams gadus neskaita bet viņai ir tomēr ja nemaldos ir diezgan pāri 30 un kautkāda USA BIZNESA/ Marketinga izglītība , pēc manām domām viņa vienakarši "Intresanti izpaužās" nevis taisa kautko konkrētu , man patīk vīnas darbi TAČU viņa nav pieskaitāma pie "Jaunie spicie" tā ir tādi ~20-25 robežās un tādu NAV
Publicēts: 15.04.10 00:02
 citēt
Lunis:
viencmuzikanc:
jaunie, agresīvie vai jaunie spicie kā Linda Klētniece, piemēram, nodarbojas ar normālām lietām un nealkst pēc pašapliecinājuma i-netā, tip` - "paskaties, kādas es puķītes sabildēju" traukulv un citu portālu vidējai aritmētiskajai publikai pa lielam patīk pats process - spiežu=bilde - nu, i ko tur viņiem īpaši pārmest... bet kaķis gan ir tehniski smukā izpildījumā, nav ne vainas :)

Sāksim ār to ka Linda nav nekāda "Jaunā" . dāmām protams gadus neskaita bet viņai ir tomēr ja nemaldos ir diezgan pāri 30 un kautkāda USA BIZNESA/ Marketinga izglītība , pēc manām domām viņa vienakarši "Intresanti izpaužās" nevis taisa kautko konkrētu , man patīk vīnas darbi TAČU viņa nav pieskaitāma pie "Jaunie spicie" tā ir tādi ~20-25 robežās un tādu NAV

Jā, darbi ir interesanti... es šoreiz tiešām biju domājis "fotografisko vecumu" :) pirmā izstāde plašākai publikai, ja nemaldos, bija tikai aizpagājušogad :)
Publicēts: 15.04.10 00:46 labots
 citēt
viencmuzikanc:es šoreiz tiešām biju domājis "fotografisko vecumu" :) pirmā izstāde plašākai publikai, ja nemaldos, bija tikai aizpagājušogad :)

Gadi tai ziņā nav nekāds rādītājs IZTENĪBĀ , piemēram Viecha Kaimiņš Tugaļevs Leonīds neskatoties uz saviem 60 pāri gadiem un ar savus 15 gadus pauzi ir pilnīg pieskaitāms pie "Jaunajiem spicajiem" šai ziņā , tur jau tas skimjākais ka GADOS jaunu praktiski nev ar ļot retiem izēnmumiem . katrā ziņā šai zinām mēs KATASTROFĀLI atpaliekam gan no Igauņiem par Leišiem nemaz nerunājot.
Publicēts: 15.04.10 00:53 labots
 citēt
viecha:roll over Beethoven.

ja v kocertnij zal popal
slushaļi Bethovena
toļko vremja zrja propalo
nu i bļadj, hujovina!
Publicēts: 15.04.10 09:09
 citēt
Es te vienreiz ieliku bildi ar sievišķi, staltbriedi fonā, putniņu un ābolīšiem kastaņas zaros, ā vēl zobens priekšplānā bij zemē iedurts un skuķim elfa ausis izstieptas...nosaucu par banaļņiku - sabalsoja tīri tā nekas:D:D:D
Publicēts: 15.04.10 09:58
 citēt
pablandiijos vaklarnakt pa photosight.ru topa bildeem ........ izraadaas, arii tur ir pagrimums ;-((((
Publicēts: 15.04.10 10:03
 citēt
tak visur ir pagrimums...tas tak noormāli:)
Publicēts: 15.04.10 10:14
 citēt
Nu ja...kad var skuķus pie dabas vieglāk aizvilkt...:D
Publicēts: 15.04.10 10:23
 citēt
es nerunajau par dziivibu/nedziiviibu bet par top bilzhu saturu/kvalitaati ..... taa luuk!
Publicēts: 15.04.10 10:45
 citēt
Ta ne tikai par fotgrāfiju tas sakāms.Un ne jau par soc.portāliem katrā ziņā.Bet te tak tomēr publika tā vairāk uz fotografēšanu kā radošu izpausmi.Tipisks piemērs-mana vecā virspriekšniece(ragana gatavā) aizbrauca ekskursijā pa Norvēģiju un pēc kāda mēneša atsūtīja man ielūgumu uz savu izstādi Kauguru k.namā.Nu zvezģec pilnīgs.Labi zinu,ka ne viņa ko jēdz no foto,ne nodarbojas ar to,ne viņu tas interesē.
Vai atkal-nesen palūrēju drusku to O-kartes akadēmiju pa teļļuku.Nu tur taču jaunie piedalās,kas grib kaut ko sasniegt konkrētajā nozarē,ne?Viens rauj vaļā par balto sauli,kas slīdun laivā mēs ar tevi vien.Otrs bliež par lapām dzeltenēm.18-gadīgi censoņi ar 30-40 gadu vecu repertuāru!Katrs jau nevar būt Bobs Dilans un Viecha nekad nebūs Tugaļevs.Tas nu saprotams.Bet,ka jaunie pat nemēģina uzrīkot "revolūciju" un taisīt ko savu,man nav saprotams.
Publicēts: 15.04.10 13:10
 citēt
:(
Publicēts: 15.04.10 14:07
 citēt
bet toties maak stundaam spriedeleet par objektiivu asumiem, dofiem utt
Publicēts: 15.04.10 14:10
 citēt
imgfoto:tak visur ir pagrimums...tas tak noormāli:)
Morālajā stājā arī? :D
Publicēts: 15.04.10 16:05 labots
 citēt
Nedēļas nogalē 16-17-18 aprili Latvijā gaidāms auksts un vējains laiks, gaidāmi nokrišņi, tostarp slapjš sniegs, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Jau piektdien vējš iegriezīsies no rietumu, ziemeļrietumu puses un vakarā brāzmās sasniegs ātrumu 15 metri sekundē (m/s).

Naktī gaisa temperatūra pazemināsies līdz mīnus 2, plus 3 grādiem, bet dienā paaugstināsies līdz plus 6, plus 11, Zemgalē un Latgalē līdz plus 15 grādiem. Ik pa laikam gaidāms neliels lietus.

Sestdien joprojām pūtīs ziemeļrietumu vējš, kas brāzmās sasniegs ātrumu 15 m/s. Naktī gaisa temperatūra gaidāma 0, plus 4 grādi, bet dienā gaiss iesils līdz plus 6, plus 11 grādiem. Gaidāms īslaicīgs lietus, bet naktī arī slapjš sniegs.

Svētdien gaidāmi līdzīgi laikapstākļi, taču vējš iegriezīsies no dienvidrietumu, rietumu puses un brāzmās sasniegs ātrumu 18 m/s. Teritorijas lielākajā daļā gaidāmi nelieli īslaicīgi nokrišņi - galvenokārt lietus.
Publicēts: 15.04.10 16:13
 citēt
Vot Luni,bļe.Kā tu mani apbēdināji-laiks būs tāds kā vienmēr un vecene mani dzīs ārā dārzā strādāt.Nevarēji kādu taifūniņu vai sniega vētru uzsūtīt.Nākamreiz lūdzu arī sporta ziņas saraksti tepat,bet par politiku vari izlaist!:face-wink:
Publicēts: 15.04.10 16:49
 citēt
viecha:Vot Luni,bļe.Kā tu mani apbēdināji-laiks būs tāds kā vienmēr un vecene mani dzīs ārā dārzā strādāt.Nevarēji kādu taifūniņu vai sniega vētru uzsūtīt.Nākamreiz lūdzu arī sporta ziņas saraksti tepat,bet par politiku vari izlaist!:face-wink:
A Tu savam RolsRoisam arklu piekabini, dārzu uzrakt būs vieglāk, kā divus pirkstus apčurāt :D
Publicēts: 15.04.10 17:33 labots
 citēt
viecha:Bet, ka jaunie pat nemēģina uzrīkot "revolūciju" un taisīt ko savu, man nav saprotams.
man a nau. bet man saprotams, ka man nav saprotams / zināms, kā viņi tur nonāk un tas takš galu galos šovs un ja ne-1 neskatīsies, O-karte nākamreiz nedos kāpostu un vai tur nau arī balsošana ar maksas zvaniem vai SMS? karrroče, jārēķinās takš ar publikas "gaumi"! :grimace:
Publicēts: 15.04.10 21:09
 citēt
Nu par Okarti runājot, izskatās, primāri jābūt Rača tekstam...ja ne vizmaz Paula mūzikai...:D:D:D Bet kā var būt, ka no visa tā bara tikai viens skuķis kaut cik dziedāt mācēs kādreiz?:D
Bet mans favorīts ir Saipo - iespārda tas idiotiskais smaids nonstopā....mīļi
Publicēts: 15.04.10 23:59
 citēt
viecha:18-gadīgi censoņi ar 30-40 gadu vecu repertuāru!Katrs jau nevar būt Bobs Dilans un Viecha nekad nebūs Tugaļevs.Tas nu saprotams.Bet,ka jaunie pat nemēģina uzrīkot "revolūciju" un taisīt ko savu,man nav saprotams.

Te bija nesen aktualizējies interesants pētījums par radošumu/ieguldīto darbu/profesionalitāti, u.tml. Īsos vārdos saturs bija interesants - lai panāktu stabilus rādītājus profesionālajā jomā nepieciešams darboties 10 000 stundas. Tas gan bija vairāk ar mūziku saistīts, bet princips diezgan skaidrs, jo izpaužas arī citās mākslas jomās - kur Tu rausi "jauno, spico", ne viņš ir pudu sāls apēdis, ne negulētas naktis idejas dēļ pavadījis, nedz iepazinis savu lietu no pašas apakšas līdz pašai augšai... nav vienkārši rezultāta, nebūs. :)
Un par to f... Okartes akadēmiju... man jaunieši par džeza līniju pazīstami bija tur sarunāti, tā kā izpalīdzēt tur džekam, solistiņam, tā kā fonogrammu ierakstīt, tā kā ko... atbrauca no ieraksta gariem ģīmjiem, nesaprot - tas džeks, ko, nedzird, ka laiž pilnīgi garām, ne formu jūt, ne vokāls, nekā... Vajadzēja jauniešiem izskaidrot komercijas/mākslas attiecības. Psc pilnīgs :(
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):