forum.gif
Dienas bilde :(
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Dienas bilde :(
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.04.10 20:06
 citēt
kaa tas ir iespeejams, ka viena videeji dranjkjiiga un slinka kakjbilde ir dienas bilde? :(
kas notiek ar blogu? www.fotoblog.lv...
Publicēts: 14.04.10 20:14
 citēt
da tapēc ka Tu šeit lielākais spameris...
P.S. - bilde tiešām s...ds... :grimace:
Publicēts: 14.04.10 20:17
 citēt
tā te tāda kā pašreklāma?!? :D
Publicēts: 14.04.10 20:19
 citēt
RinaldsV:da tapēc ka Tu šeit lielākais spameris...
P.S. - bilde tiešām s...ds... :grimace:
da nee - balsotaaji ta nav tie, kas zin ka es spameris :) lielaakaa dalja forumos nav redzeeta...
tusne:tā te tāda kā pašreklāma?!? :D
nee. pat nosaukumu ieliku taadu - zb... zb man tas...
Publicēts: 14.04.10 20:23
 citēt
a kas tur ko briiiniities? nooormaaali ..... aktiivie balsotaaji joprjaam ir tie, ka kachiishi, puchiishi, dajebkuri saulrietinji ..... ir wowww cik skaistiii .....
Publicēts: 14.04.10 20:23
 citēt
man tik to fototopu never valjaa ... tas taa normaali?
Publicēts: 14.04.10 20:25 labots
 citēt
a moš ieliec kaut ko pilnīgu tizlu, tipa šito www.fotoblog.lv...
un tad jau redzēsi kas balso. būs interesantāk :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 14.04.10 20:28
 citēt
dansiga:man tik to fototopu never valjaa ... tas taa normaali?
nospied paaris reizes F5
Publicēts: 14.04.10 20:34
 citēt
pēc tā laika, brīnums, ka Tu brīnies, vajadzēja jau būt pieradušam.........:bad_smile:
Publicēts: 14.04.10 20:36
 citēt
Tu negribi lai bilžuks ir dienas topā? To tak var fiksi izlabot ;) :D
Publicēts: 14.04.10 20:37
 citēt
p.s. Es tak vēl neesmu balsojis :face-glasses:
Publicēts: 14.04.10 20:37
 citēt
nav ne vainas kaķīša bildei ...
Publicēts: 14.04.10 20:40
 citēt
Tā vien uzprasies, lai dzēst ieliktu :D
P.S. - bilde patīk.
Publicēts: 14.04.10 20:42
 citēt
nu laikam jau labaakas nav bijis :face-grin:
Publicēts: 14.04.10 20:42
 citēt
CerambyX:Tā vien uzprasies, lai dzēst ieliktu :D
P.S. - bilde patīk.

Šitas var :face-devil-grin:
Publicēts: 14.04.10 20:43
 citēt
nez - man nekaadi tas tops netaisaas
Publicēts: 14.04.10 20:45
 citēt
dansiga:nez - man nekaadi tas tops netaisaas
F5 un viss notiek
Publicēts: 14.04.10 20:46
 citēt
kaķīšbilde tehniski tak ok.. Man visvairāk šodien patika ar zipeni izrubītais ezītis :)
Publicēts: 14.04.10 20:47
 citēt
nu tak saku - ne ta ane shitaa neveras!!!!
Publicēts: 14.04.10 20:55
 citēt
laciz, a driixt, es ielikshu dzeest?;-)))
Publicēts: 14.04.10 20:56
 citēt
a vai ir slikti, ka lielaka dalja publikas neprasa MAAKSLU? bet prasa to, kas tuvs un saprotams, puķ, pup, cisk, saul, utml.
Manuprāt, tāda veida atklātība pret sevi un citiem ir lbaāk nekā tā daļa, kas iet uz izstādēm, korčī jobano-gudro rožu un tēlo ka anderstend zi ārt.
Tas vismaz parāda, ka esam atklāti pret sevi un citiem.
Kas grib saprast ko vairāk... tas neiet uz izstādēm baros, tas blogā bildes nevērtē, bet atver n-reizes vienu un to pašu, skatās un domā.
Kas jau sapratis ko vairāk... tas sen nobanots :D
Publicēts: 14.04.10 20:56
 citēt
dansiga:nu tak saku - ne ta ane shitaa neveras!!!!
Kāds Tev interneta lūriķis? Mozilla, Explorer
Publicēts: 14.04.10 20:59
 citēt
man mozilla .....

nu es ar eju uz izstaadeem .... bet ja nesaprpotu - tad taa ari pasaku ... manam praatam to nesaprast ;-)))
Publicēts: 14.04.10 21:00
 citēt
Man Google Chrome un viss iet ;)
Publicēts: 14.04.10 21:02
 citēt
Man ar Chrome, bet neiet :(
Publicēts: 14.04.10 21:13 labots
 citēt
man a' topsis neiet :face-crying:
Publicēts: 14.04.10 21:17
 citēt
ewww - no cromes toch ietttt ...... ies ka ielikt dzeest kacha bildei ;-))))
Publicēts: 14.04.10 21:18 labots
 citēt
njifiga arii no cromes neiet ... ies pabalndiities pa IE

ai crome te iet te neiet ... bet re ka anodzinu reitingu kachim ;_))))

Jee - labais .... pie kacha bildes paraadaas atziime 5.6, bet topaa joprojaam 6.78 ;-))))

beidzot arii no topa augshas pazuda;-)))
Publicēts: 14.04.10 21:25
 citēt
dansiga:ewww - no cromes toch ietttt ...... ies ka ielikt dzeest kacha bildei ;-))))
žēl tak to kaķīti :face-crying:
Publicēts: 14.04.10 21:27
 citēt
nu paraudi paraudi .... nu taa vimba jau nu arii ..... khm khm ..... :-((((
 citēt
Ar mozilām un hromiem daudz kas neiet, vienīgā programma ar ko viss iet ir IE. Diemžēl.
 citēt
dansiga:nu paraudi paraudi .... nu taa vimba jau nu arii ..... khm khm ..... :-((((
vimba ir galīgi garām :))
 citēt
mulkjiibas ..... IE regulaari cepuminji jaatiira ....lai blogs ietu
Publicēts: 14.04.10 21:28 labots
 citēt
ja uzspiež uz linka, tad bilde atverās, un tālāk ar bultiņām var pastaigāt pa citām topa bildēm! :) bet kopskats gan neiet!

p.s.a ar exploreri gan iet! :what:
Publicēts: 14.04.10 21:40
 citēt
Publicēts: 14.04.10 22:10
 citēt
Šī konkrētā nav tā sliktākā .Man piemīt baigā nepatika pret visiem tiem zvēriņiem,puķītēm un saulrietiņiem.Tomēr jāatzīst,ka arī šeit ir labi paraugi.Maz,bet ir.Kas mani pārsteidz,tad tā ir vispārēja jaunās paaudzes debilizācija.Dažādu iemeslu dēļ biju it kā izslēdzies no vispārējās aprites uz gadiem 10-15.Krāsu negatīva laikmetā no 90-o gadu sākuma līdz pat kādam 2003-2004 gadam nesekoju vispār nekam,kas notiek fotogrāfijā.Pa šo laiku bija jānomainās paaudzēm un jārodas pavisam citiem stiliem,manierēm un piegājieniem.Tipa jauni cilvēki-jauna domāšana un tādi penzas kā es var iet bekot.Man par milzu pārsteigumu gan internets gan neskaitāmās amatierizstādes izrādījās pilnas ar pilnīgu lažu,ko 80-o gadu vidū neviens neuzdrīkstētos publiski rādīt citiem fotogrāfiem.Neiet runa par traukiem lv, un pārējiem.Visur apsniguši koki vientuļā laukā,saulriets pludmalē,samākslotā pozā nolikta smuka meitene.Kur ir jaunie,agresīvie un oriģinālie večī?Kāpēc joprojām atgremojam banālas ainaviņas un suņus tuvplānā?Neko jaunu vairs nesagaidīt no manas paaudzes,dabiski.Bet kur ir krutie,agresīvie un spicie jaunie,kas pateiks-vecās smiltis tinieties?Nu kā jaunībā-roll over Beethoven.
Publicēts: 14.04.10 22:18 labots
 citēt
Da par ko jūs cepaties Kaķits vel ir LAPS man vairāk besī tie "Garāžas glamūra" adepti kas te klonē piemēram kādu Rolandu Gomezu kas skaitās "Garžaas glamura" viens no ciltstēviem pamāca visus kam tomēr kāda rieva smadzenēs atrodās ka "Savādāk" taisīt neesot kruta:):) Kaķbildētāji vēl saprotama publika vecums nenāk viens dabīgs process tas ne pie kā pārāk radikāla nevoved , bet ir jomas kas noved pie kapitāli sačakaŗetas gaumes un pāragrām nopietnām veselības disfunkcijām:):)
Publicēts: 14.04.10 22:19 labots
 citēt
ir jau arii jaunie feini .... bet pazuud tai digitaalajaa burzmaaa .... agraak mazaak to fotomiilju bija, jo iespeejas bija mazaakas....

a mees necepamies - mees filozofeejam pirms guleetieshanas;-ppp
Publicēts: 14.04.10 22:21
 citēt
vot vot
Publicēts: 14.04.10 22:25
 citēt
viecha:Šī konkrētā nav tā sliktākā .Man piemīt baigā nepatika pret visiem tiem zvēriņiem,puķītēm un saulrietiņiem.Tomēr jāatzīst,ka arī šeit ir labi paraugi.Maz,bet ir.Kas mani pārsteidz,tad tā ir vispārēja jaunās paaudzes debilizācija.Dažādu iemeslu dēļ biju it kā izslēdzies no vispārējās aprites uz gadiem 10-15.Krāsu negatīva laikmetā no 90-o gadu sākuma līdz pat kādam 2003-2004 gadam nesekoju vispār nekam,kas notiek fotogrāfijā.Pa šo laiku bija jānomainās paaudzēm un jārodas pavisam citiem stiliem,manierēm un piegājieniem.Tipa jauni cilvēki-jauna domāšana un tādi penzas kā es var iet bekot.Man par milzu pārsteigumu gan internets gan neskaitāmās amatierizstādes izrādījās pilnas ar pilnīgu lažu,ko 80-o gadu vidū neviens neuzdrīkstētos publiski rādīt citiem fotogrāfiem.Neiet runa par traukiem lv, un pārējiem.Visur apsniguši koki vientuļā laukā,saulriets pludmalē,samākslotā pozā nolikta smuka meitene.Kur ir jaunie,agresīvie un oriģinālie večī?Kāpēc joprojām atgremojam banālas ainaviņas un suņus tuvplānā?Neko jaunu vairs nesagaidīt no manas paaudzes,dabiski.Bet kur ir krutie,agresīvie un spicie jaunie,kas pateiks-vecās smiltis tinieties?Nu kā jaunībā-roll over Beethoven.

jaunie, agresīvie vai jaunie spicie kā Linda Klētniece, piemēram, nodarbojas ar normālām lietām un nealkst pēc pašapliecinājuma i-netā, tip` - "paskaties, kādas es puķītes sabildēju" traukulv un citu portālu vidējai aritmētiskajai publikai pa lielam patīk pats process - spiežu=bilde - nu, i ko tur viņiem īpaši pārmest...

bet kaķis gan ir tehniski smukā izpildījumā, nav ne vainas :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):