a kas tur ko briiiniities? nooormaaali ..... aktiivie balsotaaji joprjaam ir tie, ka kachiishi, puchiishi, dajebkuri saulrietinji ..... ir wowww cik skaistiii .....
a vai ir slikti, ka lielaka dalja publikas neprasa MAAKSLU? bet prasa to, kas tuvs un saprotams, puķ, pup, cisk, saul, utml. Manuprāt, tāda veida atklātība pret sevi un citiem ir lbaāk nekā tā daļa, kas iet uz izstādēm, korčī jobano-gudro rožu un tēlo ka anderstend zi ārt. Tas vismaz parāda, ka esam atklāti pret sevi un citiem. Kas grib saprast ko vairāk... tas neiet uz izstādēm baros, tas blogā bildes nevērtē, bet atver n-reizes vienu un to pašu, skatās un domā. Kas jau sapratis ko vairāk... tas sen nobanots
Šī konkrētā nav tā sliktākā .Man piemīt baigā nepatika pret visiem tiem zvēriņiem,puķītēm un saulrietiņiem.Tomēr jāatzīst,ka arī šeit ir labi paraugi.Maz,bet ir.Kas mani pārsteidz,tad tā ir vispārēja jaunās paaudzes debilizācija.Dažādu iemeslu dēļ biju it kā izslēdzies no vispārējās aprites uz gadiem 10-15.Krāsu negatīva laikmetā no 90-o gadu sākuma līdz pat kādam 2003-2004 gadam nesekoju vispār nekam,kas notiek fotogrāfijā.Pa šo laiku bija jānomainās paaudzēm un jārodas pavisam citiem stiliem,manierēm un piegājieniem.Tipa jauni cilvēki-jauna domāšana un tādi penzas kā es var iet bekot.Man par milzu pārsteigumu gan internets gan neskaitāmās amatierizstādes izrādījās pilnas ar pilnīgu lažu,ko 80-o gadu vidū neviens neuzdrīkstētos publiski rādīt citiem fotogrāfiem.Neiet runa par traukiem lv, un pārējiem.Visur apsniguši koki vientuļā laukā,saulriets pludmalē,samākslotā pozā nolikta smuka meitene.Kur ir jaunie,agresīvie un oriģinālie večī?Kāpēc joprojām atgremojam banālas ainaviņas un suņus tuvplānā?Neko jaunu vairs nesagaidīt no manas paaudzes,dabiski.Bet kur ir krutie,agresīvie un spicie jaunie,kas pateiks-vecās smiltis tinieties?Nu kā jaunībā-roll over Beethoven.
Da par ko jūs cepaties Kaķits vel ir LAPS man vairāk besī tie "Garāžas glamūra" adepti kas te klonē piemēram kādu Rolandu Gomezu kas skaitās "Garžaas glamura" viens no ciltstēviem pamāca visus kam tomēr kāda rieva smadzenēs atrodās ka "Savādāk" taisīt neesot kruta Kaķbildētāji vēl saprotama publika vecums nenāk viens dabīgs process tas ne pie kā pārāk radikāla nevoved , bet ir jomas kas noved pie kapitāli sačakaŗetas gaumes un pāragrām nopietnām veselības disfunkcijām
viecha:Šī konkrētā nav tā sliktākā .Man piemīt baigā nepatika pret visiem tiem zvēriņiem,puķītēm un saulrietiņiem.Tomēr jāatzīst,ka arī šeit ir labi paraugi.Maz,bet ir.Kas mani pārsteidz,tad tā ir vispārēja jaunās paaudzes debilizācija.Dažādu iemeslu dēļ biju it kā izslēdzies no vispārējās aprites uz gadiem 10-15.Krāsu negatīva laikmetā no 90-o gadu sākuma līdz pat kādam 2003-2004 gadam nesekoju vispār nekam,kas notiek fotogrāfijā.Pa šo laiku bija jānomainās paaudzēm un jārodas pavisam citiem stiliem,manierēm un piegājieniem.Tipa jauni cilvēki-jauna domāšana un tādi penzas kā es var iet bekot.Man par milzu pārsteigumu gan internets gan neskaitāmās amatierizstādes izrādījās pilnas ar pilnīgu lažu,ko 80-o gadu vidū neviens neuzdrīkstētos publiski rādīt citiem fotogrāfiem.Neiet runa par traukiem lv, un pārējiem.Visur apsniguši koki vientuļā laukā,saulriets pludmalē,samākslotā pozā nolikta smuka meitene.Kur ir jaunie,agresīvie un oriģinālie večī?Kāpēc joprojām atgremojam banālas ainaviņas un suņus tuvplānā?Neko jaunu vairs nesagaidīt no manas paaudzes,dabiski.Bet kur ir krutie,agresīvie un spicie jaunie,kas pateiks-vecās smiltis tinieties?Nu kā jaunībā-roll over Beethoven.
jaunie, agresīvie vai jaunie spicie kā Linda Klētniece, piemēram, nodarbojas ar normālām lietām un nealkst pēc pašapliecinājuma i-netā, tip` - "paskaties, kādas es puķītes sabildēju" traukulv un citu portālu vidējai aritmētiskajai publikai pa lielam patīk pats process - spiežu=bilde - nu, i ko tur viņiem īpaši pārmest...
bet kaķis gan ir tehniski smukā izpildījumā, nav ne vainas