forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9
  8. 10
  9. 11
  10. 12
  11. 13
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.05.10 21:54
 citēt
:face-grin:
Peļu pirts ir ok, ja nebūtu daži kreisie "VIP"" , fotoblogeri kas to samaitā!
Publicēts: 19.05.10 21:57 labots
 citēt
V-10, redzot tavus gājienus - privāti neatbildēšu. Ir pieredze tādās situācijās. Atbildot uz tavu lūgumu par dalības maksas atgriešanu, man jautājums - kas tev liedza noskaidrot mūsu citu izglītības līmeni pirms dalības maksu pārskaitīji?
Tu neesi vienīgais pasākuma dalībnieks, un ja reiz es cilvēkiem apsolu pasākumu sarīkot, tad man tas ir jāizdara. Es netaisīšu robus pasākuma tā jau aiz matiem savilktās finansēs un neatcelšu pasākumu tāpēc, ka te uzrodas tādi kas paši nezin ko grib. Runa nav par naudu, bet principu.
Publicēts: 19.05.10 22:00
 citēt
V-10::face-grin:

tieši to tu šobrīd pats dari - samaitā!
Publicēts: 19.05.10 22:06
 citēt
Man pret tevīm nav nekāds neids, ne kas cits, bet V-10, drīkst vienu godīgu atbildi uz vienu godīgu jautājumu.

Kas bija tie plusi, kā dēļ tu iegādājies sportam paredzētu kameru mākslas bildēšanai:
1. crop faktos 1.3x attiecībā pret 1.6x
2. continous drive 10fps attiecībā pret 6.5fp
3. 1335 gramiem attiecībā pret 822 gramiem
4. vārds MARK III attiecībā pret 40D
5. citi...(kādi).
Publicēts: 19.05.10 22:10 labots
 citēt
Kas te tik netklājās V-10 izrādās mūsu senssenais "Histēriskā bāba" Oktavians:):):)
Publicēts: 19.05.10 22:13 labots
 citēt
uljens:Man pret tevīm nav nekāds neids, ne kas cits, bet V-10, drīkst vienu godīgu atbildi uz vienu godīgu jautājumu.

Kas bija tie plusi, kā dēļ tu iegādājies sportam paredzētu kameru mākslas bildēšanai:
1. crop faktos 1.3x attiecībā pret 1.6x
2. continous drive 10fps attiecībā pret 6.5fp
3. 1335 gramiem attiecībā pret 822 gramiem
4. vārds MARK III attiecībā pret 40D
5. citi...(kādi).

Uz šito tev atbildes nebūs , PX kāds rezultāts galvenais ir "Kas rokās" :):) Domāju ka mūsu draudziņš Reinis būs atradis isto nišu "Palūrēt uz vecenēm @ VIP tusiem" un iepublicēt to kādā WEBā vai Dzeltenā žurčikā :):):) Tad droši vaig "Lielu kameru" lai pēc krutā čaļa ne pārējās "Publikas" isstās:):)
Publicēts: 19.05.10 22:14
 citēt
pelle:
V-10::face-grin:

tieši to tu šobrīd pats dari - samaitā!

V-10 neko no kompozīcijas nerubī, plus standarta likumi portretu kadrēšanā (graizīšanā) viņam sveši... Kad iemācīsies to, sanāks trīs reiz labākas bildes arī ar 350D, bet kamēr nē... var kaut vai ar haseli, māmiju vai rolliju močīt, rezultāts būs knapi viduvējs!
- Manā izpauzsmē šim trubadonam pa galvu iedot!
Publicēts: 19.05.10 22:16
 citēt
Gudris:
Lunis:Kas te tik netklājās V-10 izrādās mūsu senssenais "Histēriskā bāba" Oktavians:):):)
tas jau sen tak bij zināms...Tu gan atpaliec no dzīves :face-grin:

Blin Gudris tu domā es te katriem meitbleižiem sekoju , man te tādi nāk un iet strīpām apkārt un garām dzīvi uzjautrina ,:):) Bet pec bildes SKATOS RAUGOS redzēts gar meduspodiem ložnātājs:):)
Publicēts: 19.05.10 22:24
 citēt
V-10, dod pa galvu kam gribi! uz mani tas neattiecas! Atver topiku un plēsies cik gribi ar pārējiem.
Publicēts: 19.05.10 22:49
 citēt
pelle:V-10, dod pa galvu kam gribi! uz mani tas neattiecas! Atver topiku un plēsies cik gribi ar pārējiem.

Es neesmu kauslis, bet ja Alvils mani aizvaino, es atsakos no dalības, kaut arī varētu vienkārši atskaldīt. Nebojāšu svētkus!
Publicēts: 19.05.10 23:58 labots
 citēt
līdz pirtij 10min. ko braukt...bet pašam ciemiņi būs
varbūt kaut kur ceļi tomēr saies kopā
Publicēts: 20.05.10 01:06
 citēt
pelle:V-10, redzot tavus gājienus - privāti neatbildēšu. Ir pieredze tādās situācijās. Atbildot uz tavu lūgumu par dalības maksas atgriešanu, man jautājums - kas tev liedza noskaidrot mūsu citu izglītības līmeni pirms dalības maksu pārskaitīji?
Tu neesi vienīgais pasākuma dalībnieks, un ja reiz es cilvēkiem apsolu pasākumu sarīkot, tad man tas ir jāizdara. Es netaisīšu robus pasākuma tā jau aiz matiem savilktās finansēs un neatcelšu pasākumu tāpēc, ka te uzrodas tādi kas paši nezin ko grib. Runa nav par naudu, bet principu.

Pelle, nekreņķējies. Nosaki cenu par papildus darbu= 10 Ls viens atgriežamais pārskaitījums un kad būs samaksāts par darbu, izdarīsi atpakaļ pārskaitījumu.
Un tā dari ar visiem , arī ar mani :D
Publicēts: 20.05.10 06:31
 citēt
Haiduks:
pelle:V-10, redzot tavus gājienus - privāti neatbildēšu. Ir pieredze tādās situācijās. Atbildot uz tavu lūgumu par dalības maksas atgriešanu, man jautājums - kas tev liedza noskaidrot mūsu citu izglītības līmeni pirms dalības maksu pārskaitīji?

Pelle, nekreņķējies. Nosaki cenu par papildus darbu= 10 Ls viens atgriežamais pārskaitījums un kad būs samaksāts par darbu, izdarīsi atpakaļ pārskaitījumu.
Un tā dari ar visiem , arī ar mani :D

Haiduk, par ko man būtu jākreņķējas?? nesapartu.
Atkārtoju vēlreiz - runa nav par naudu, bet principu, tāpēc nezinu ko un priekš kam tu raksti.
Visss, slēdzam to neapmierināto dalībnieku tēmu.
Publicēts: 20.05.10 09:36
 citēt
V-10 beidz cepties. Alvils ne vienmēr jāņem pilnā nozīmē, gan jau šodien savādāk domās.
Brauc tak droši uz pasāumu, ne jau Alvils ir vienīgais dalībnieks, tur tak vēl daudz tautas ar ko komunicēt, ar Alvilu vari tikai pamainīties ar laipnības frāzēm un nerunāt, ja nevēlies.

Pelle, ja nu V-10 ļoti grib atpakaļ naudu, tad skaiti tik nost. Gan jau mēs pārējie sapratīsim situāciju un ja trūks, tad salasīsim trūkstošo naudu, ne jau nu vairāk par 0.50Ls no cilvēka sanāks.
Publicēts: 20.05.10 10:11
 citēt
:( skumji, ka jākašķējas!
Es ar par to, lai V-10 beidz cepties un droši brauc.

Nevajag viens otru apvainot un nevajag apvainoties. Esam tak pieauguši cilvēki. Pašiem ar vieglāk būs, ja dvēsle būs tīra ;)
Publicēts: 20.05.10 10:42
 citēt
Runa nav par naudu! Bet par to, kad kāds bez iemesla vienkārši otru apvaino, iedomājas kad ir pārāks! Es tādus cilvēkus nekad neesmu cienījis, lai jau Alvils cepās savā sulā. Un man nav patīkami atrasties starp cilvēkiem, kas iedomājas, kad ir pārāki! Es arī darbā tādus pasūtu, it visur!
Publicēts: 20.05.10 10:46 labots
 citēt
V-10:Runa nav par naudu! Bet par to, kad kāds bez iemesla vienkārši otru apvaino, iedomājas kad ir pārāks! Es tādus cilvēkus nekad neesmu cienījis, lai jau Alvils cepās savā sulā. Un man nav patīkami atrasties starp cilvēkiem, kas iedomājas, kad ir pārāki! Es arī darbā tādus pasūtu, it visur!

cik es tā aiz ziņkāres palasījos, tad aizvainojumus gan nemanīju.
Cilvēks izteica savas domas par tavām bildēm - kāds tam sakars ar aizvainošanu nez....
bet vēlme dot pa purnu...........tās runas jau apnikušas.
Publicēts: 20.05.10 11:46
 citēt
Andreass:V-10 beidz cepties. Alvils ne vienmēr jāņem pilnā nozīmē, gan jau šodien savādāk domās.
Brauc tak droši uz pasāumu, ne jau Alvils ir vienīgais dalībnieks, tur tak vēl daudz tautas ar ko komunicēt, ar Alvilu vari tikai pamainīties ar laipnības frāzēm un nerunāt, ja nevēlies.

Pelle, ja nu V-10 ļoti grib atpakaļ naudu, tad skaiti tik nost. Gan jau mēs pārējie sapratīsim situāciju un ja trūks, tad salasīsim trūkstošo naudu, ne jau nu vairāk par 0.50Ls no cilvēka sanāks.

Andreass, nu tad es trešo reiz - runa nav par naudu bet principu! :face-wink: Ja tu aizej uz kino un tev filma nepatīk, tu tak neskrien atpakaļ uz kasi censties atgūt biļetes maksu!? :face-smile:
Dalības maksas atgriešanu es prakstizēju iepriekšējos gadus, bet neredzu tam vairs jēgu. Nav taču jātaisa bērnudārzs ar tad gribu tad ne. Un tas arī ir negodīgi pret citiem pasākuma dalībniekiem, gan kaut kādu piemaksu veidošanas, gan tas ka līdz pēdējai dienai nevaru 100%īgi galvot ka pasākums būs vai nebūs, jo pasākuma summa tad tiek tie kpapildināta, tad atkal atgriezta. Konkrētā gadījumā vairāk gan neredzu motivāciju ko atgriezt dēļ visām tām rupjībām ko man te "gods" bija lasīt no tā cilvēka puses, tā teikt "es te atnāku un piedi... pasākuma topiku, bet tu man man pa to vēl varētu samaksāt". Alvils varbūt skarbāk izteicās, bet tur nebija ne rupjību, ja otrs ir tik švaks un nespēj to civilizēti pieņemt, sorry, nevaru palīdzēt.:face-wink: Starp citu, normālos apstākļos ja cilvēkam plāni mainās, es protams naudu atgriežu, tā nav problēma. bet ne šai gadījumā.
Publicēts: 20.05.10 11:55
 citēt
Davai, nebābjojies V-10, tā kā tāds skuķis braukšu, nebraukšu - laižam!
Es paķeršu mazos kikboksa cimdus divus pārus(lai nav pēc tam jāiet likt ģipsī rokas un skrimšļi vietā jāstellē pie ķirurga), varēs, visi kas viens otram te gada laikā sasolīguši "pa purnu"to izdarīt:) Cilvēkiem būs ko pabildēt, ko pārrunāt...:)
Publicēts: 20.05.10 11:59
 citēt
Nu skaidrs Pele, es jau pirms visas "lekšanās" uzrakstīju privāti lūgumu atgriezt naudu, jo nepiedalīšos.To Tu uzreiz ieliki topikā, kas man radīja izbrīnu!?:) Ja nevēlies atmaksāt dalībniekiem finanses, tad tā arī pasaki, nemeklē iemeslus, kas ar ko rupji vai nerupji apmainījies vārdiem, tas galīgi neattiecās uz Tevi un Tavu rīkoto pasākumu. Godīgi protams ir atgriezt to, kas otram pieder, ja viņš savlaicīgi atsakās no dalības, bet ja nē, tad ņemiet par labu!
Publicēts: 20.05.10 12:17
 citēt
V-10:Nu skaidrs Pele, es jau pirms visas "lekšanās" uzrakstīju privāti lūgumu atgriezt naudu, jo nepiedalīšos.To Tu uzreiz ieliki topikā, kas man radīja izbrīnu!?:) Ja nevēlies atmaksāt dalībniekiem finanses, tad tā arī pasaki, nemeklē iemeslus, kas ar ko rupji vai nerupji apmainījies vārdiem, tas galīgi neattiecās uz Tevi un Tavu rīkoto pasākumu. Godīgi protams ir atgriezt to, kas otram pieder, ja viņš savlaicīgi atsakās no dalības, bet ja nē, tad ņemiet par labu!

par publisku atbildi es jau paskaidroju - tas tādēļ ka bijusi jau pieredze ar viegli aizskaramiem cilvēkiem, kad pēcāk privāti tieku bombardēta ar lamuvārdu kolekcijām pēc pilnas programmas, tāpēc neuzsākšu vairs privātas sarakstes ar neprognozējamiem cilvēkiem.
Kam man būtu jāmeklē iemesli??? Ko tu nesaproti?? Es it kā latviski rakstu. Paskaidroju iemeslus, man šķiet cik plaši vien iespējams. Godīgi protams ir nepiekasīties, ja pats nezini ko vēlies, bet tev to acīmredzot nesaprast.
Publicēts: 20.05.10 12:33
 citēt
V-10, nu ja ir citi iemesli, tad viss kārtībā, bet ja tikai šis sīkumainais kašķis, tad neņem pierē.
Lai pieskās cilvēkus kuram Alvils nav ko sliktu pateicis, kas mēs tagad tāpēc nebrauksim.
Un ne tikai Alvils saka, jā varbūt viņš baigi tieši un rupjiem vārdiem, bet vai tad tas ir baigais iemesls. Pats teici, ka esi izglītots cilvēks, tad ko uztraucies. Domā, ka tagad citi tevi savādāk vērtēs, apskatīs bildes un paši nolems, ne jau Alvils noteiks visiem kā pret tevi attiekties.
Kaut kā tu to pasākumu pārāk nopietni uztvēri, vai nu tagad meklē iemeslu nebraukt, vai tik tiešām kaut kas pārāk tevi aizskāra.

Man domāt, ka brauc un neķer kreņķi, nekādu kautiņu noteikti nepieļausim, par to lai dalībnieki pat nesapņo. Ja vien imgfoto vēlas kaut ko pasākt, tad tālu prom no acīm, kur nav neviena.

P.S. imgfoto, tos cimdus paņem gan, noderēs :)
Publicēts: 20.05.10 12:35
 citēt
neatceros, ka man Alvils būtu teicis ko sliktu :)
nevajag jaukt ar kritiku pie fočenēm, lūdzu
Publicēts: 20.05.10 12:40 labots
 citēt
Vaaaaj, cik man dzīvē cilvēku visko sliktu teikuši :) Ja es pret visiem turētu naidu, izvairītos kontaktēt, diezi būtu laimīga ;) Tāds piepūties pūpēdis vien staigātu ;) Ir jāmāk uztvert vārdi, bez pārpratumiem. Un ja tomēr kaut kas ir aizskāris, ar laiku to krupi jāmāk norīt un piedot ;)
Ar ko tik šeit nēesmu kādu kašķi uzsitusi. Pfi, viss jau aizmirsies :D Vienu dienu pakašķēju, nākamā bučojos :D Aizvainojumu sevī tiešām ilgi neturu :)
Publicēts: 20.05.10 12:41 labots
 citēt
Man ar Alvils nav teicis neko sliktu:face-smile:
Andreass, nu beidz! Tas ka mēs pasākumu organizējam nerada vajadzību katra iegribām izdabāt un auklēties kā ar mazu bērnu. Ja negrib, lai nebrauc, kāda atšķirība vai par kādiem dalībniekiem vairāk vai mazāk.
Publicēts: 20.05.10 14:28
 citēt
Tā kā V-10 nebrauc, paliek 2 brīvas gultasvietas. Vienā no tām iemitinam ERA, jo viņa bij pēdējais gultasvietas maksātājs, kas samaksāja mazliet par vēlu, kad iepriekš viss jau tika norezervēts.

tātad ... Vēl 1 brīva rezervējama gultasvieta!
Publicēts: 20.05.10 14:57 labots
 citēt
ai, neko...
Publicēts: 20.05.10 17:33
 citēt
pelle:Vēl 1 brīva rezervējama gultasvieta!

Lai jau paliek rezervēta V-10. Gan jau emocijas pierimsies, sapratīs, ka pats pateicis 3x vairāk rupjību, nekā es, līdz ar to nav vairs ko tēlot aizvainoto, turklāt ar mani kautiņš tāpat nespīd, jo es pacifists pēc būtības, un brauks un būs apmierināts ar pasākumu! ;) Vēl jau vairāk kā divas nedēļas līdz tam...
Publicēts: 20.05.10 18:45
 citēt
Alvil, vai nu viņš ir vai nav, tādas varbūtības man nepastāv ja jāsaplāno dalībnieku izmitināšana. Viņš izvēlējās nebūt, nu tad lai nav.
Publicēts: 20.05.10 19:03
 citēt
Vajag NilsS pierunāt braukt, jo tad ar viņu visdrīzāk brauks arī mmax! :what:
Publicēts: 20.05.10 19:10
 citēt
alvils:Vajag NilsS pierunāt braukt, jo tad ar viņu visdrīzāk brauks arī mmax! :what:

tu esi labi informēts, izrādās
bet tad varētu būt kā minimums vēl viena būtne...
Publicēts: 20.05.10 19:11
 citēt
NilsS: tad varētu būt kā minimums vēl viena būtne...

kas nebūt nav slikti! :face-wink:
Publicēts: 20.05.10 19:13 labots
 citēt
alvils:
NilsS: tad varētu būt kā minimums vēl viena būtne...

nē, noteikti nē :)
bet pašlaik nevelk nekur traukties....
nu vismaz ne tālāk par Rīgu
vispār vienreiz iedomājos, bet jau aizmirsu - man bija ideja savākt domubiedrus, 3-5 ļaudis, pastaigāt pa Rīgu un pafočēt, no kādiem 18-23 00 un padzerties alu......
Publicēts: 20.05.10 19:13 labots
 citēt
pelle:
tātad ... Vēl 1 brīva rezervējama gultasvieta!

Tikko norezervēta! Tātad atkal... Brīvu gultasvietu vairs nav!
Publicēts: 20.05.10 19:20
 citēt
NilsS:
alvils:

nē, noteikti nē :)
bet pašlaik nevelk nekur traukties....
nu vismaz ne tālāk par Rīgu

1. pašlaik ir tagad, bet pasākums pēc 2 nedēļām.
2. ierašanos Ventspilī par traukšanos diez vai var nosaukt, ja brauc kā iepriekšējos gadus ar visiem pitstopiem

:face-smile:
Publicēts: 20.05.10 19:20
 citēt
kurš datums, es nemaz nezinu ?
Publicēts: 20.05.10 19:21
 citēt
NilsS:man bija ideja savākt domubiedrus, 3-5 ļaudis, pastaigāt pa Rīgu un pafočēt, no kādiem 18-23 00 un padzerties alu......

dod ziņu! ;)

NilsS:pašlaik nevelk nekur traukties....

tas nav pašlaik, bet 5.jūn. :bad_smile:
Publicēts: 20.05.10 19:21 labots
 citēt
par pasākumu metropolē tad turu pie vārda !
vajag vēl vismaz vienu jaunieti.......

es padomāšu, ja neiekritīs nevienas kāzas, moš ar !
Publicēts: 20.05.10 19:25
 citēt
NilsS:par pasākumu metropolē tad turu pie vārda !

;)
NilsS:es padomāšu, ja neiekritīs nevienas kāzas, moš ar !

es domāju starp dalībniekiem atradīsies vairāki, kas labprāt NilsS satiktu dzīvē beidzot... šis jau lepns putniņš, retos gadījumos un retajam ļaujas sastapties. :bad_smile: bet netā ta visi pazīst! :anger:
Publicēts: 20.05.10 19:29
 citēt
nav smuki lamāt par lepnu, es sirdī viensētnieks:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 6
  5. 7
  6. 8
  7. 9