forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13
  11. 14
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 20.05.10 19:39
 citēt
NilsS:nav smuki lamāt par lepnu, es sirdī viensētnieks:face-smile:

tad jau JĀbrauc! :bad_smile:
Publicēts: 20.05.10 21:02
 citēt
Nilsss, es piesakos uz pastaigu ;-)
Publicēts: 20.05.10 21:25
 citēt
Paldies V-10 par gultasvietas atbrīvošanu :big_smile:
Publicēts: 20.05.10 21:49
 citēt
alvils:Vajag NilsS pierunāt braukt, jo tad ar viņu visdrīzāk brauks arī mmax! :what:

vai ta krievu Liepājā par maz , ka no Rīgas jāved????
Publicēts: 20.05.10 21:55
 citēt
Nesaprotu, kāpēc jābrauc uz kaut kurieni , lai darītu kaut kur ar kaut ko. Nu, ja vienīgi jaunība starp kājām mieru neliek un baksta uz jaunām uzvarām, bet FOTO no tā nemainās un nemainīsies.Sorry, vienkārši iedomājos Rīgas fotoamatierus ap 03.50 no rīta ar puskailus ar fočiku ap jostas vietu :):). Lai veicas un izdodas!
Publicēts: 20.05.10 22:08
 citēt
sinliv:
alvils:Vajag NilsS pierunāt braukt, jo tad ar viņu visdrīzāk brauks arī mmax! :what:

vai ta krievu Liepājā par maz , ka no Rīgas jāved????

vai ta delfos aptrūkās ko apdirst, ka te jārāda savs aprobežotais snobisms
Publicēts: 20.05.10 22:09
 citēt
sinliv:vai ta krievu Liepājā par maz , ka no Rīgas jāved????

Tā iet, ka neibrauc tēmā... Par Liepāju te ne vārda nav, ir tikai par Ventspili :bad_smile:
Publicēts: 20.05.10 22:14
 citēt
****nūu snobs te viens- dīvainītis no Valmieras ar delfu kaililās zemes foto. Bet Era, jā, atzīstu , ģeogrāfiju nemācijos, jo kodolfizika patika. Doma jau tā pati= kā pēc jābrauc tik tālu, ja to visu tepat sasniegt.
Publicēts: 20.05.10 22:20 labots
 citēt
sinliv:****nūu snobs te viens- dīvainītis no Valmieras ar delfu kaililās zemes foto. Bet Era, jā, atzīstu , ģeogrāfiju nemācijos, jo kodolfizika patika. Doma jau tā pati= kā pēc jābrauc tik tālu, ja to visu tepat sasniegt.

a sen ne no valmieras
b delfos uc ir krietni daudz citu fočeņu, bet paldies par reklāmu :face-smile:
c bērnudārza esi tu esi tu spēlīte dažiem indivīdiem neapnīk pat pēc kodolfizikas :face-kiss:
Publicēts: 20.05.10 22:26
 citēt
b delfos uc ir krietni daudz citu fočeņu, bet paldies par reklāmu :face-smile:
c bērnudārza esi tu esi tu spēlīte dažiem indivīdiem neapnīk pat pēc kodolfizikas

Lai tev un tavam suņam veiksme!
Publicēts: 20.05.10 22:29
 citēt
sinliv:b delfos uc ir krietni daudz citu fočeņu, bet paldies par reklāmu :face-smile:
c bērnudārza esi tu esi tu spēlīte dažiem indivīdiem neapnīk pat pēc kodolfizikas

Lai tev un tavam suņam veiksme!

jā, paldies, jums tāpat
Publicēts: 20.05.10 23:46
 citēt
sinliv:vai ta krievu Liepājā par maz , ka no Rīgas jāved????

vēl viens V-10, šoreiz no Liepājas, laikam, kam kāds krievu mēlē (urlas, arī krieviski runājoši, ne vienmēr patiesībā ir krievi) laikam atņēmis telefonu, tagad naids uz mūžu. :anger:
Publicēts: 21.05.10 00:25 labots
 citēt
sinliv:****nūu snobs te viens- dīvainītis no Valmieras ar delfu kaililās zemes foto. Bet Era, jā, atzīstu , ģeogrāfiju nemācijos, jo kodolfizika patika. Doma jau tā pati= kā pēc jābrauc tik tālu, ja to visu tepat sasniegt.

A Tev neviens nespiež braukt :) Kas grib tas brauc, nemeklējot kautkādus "kāpēc" ;)

Mana atbilde uz kāpēc būtu:
1. reti braucu tālāk par Rīgu
2. patīk iepazīties ar jauniem cilvēkiem ar ko ir kopīgas intereses
3. patīk sabiedriski pasākumi
4. un pats galvenais - daudz foršu emociju.

Jā jā, tūlīt nočīkstēsi "...kāpēeeeec? To tak visu var dabūt tepat uz vietas nekur savu pakaļu nebīdot..!" , bet galu beigās, kāpēc man baudīt dzīvi audzējot pakaļu sēžot pie pc, urbinot degunu un tālāk par skatu pa logu neko nenobildēt? Dari tā, ja Tev tā patīk, bet es un citi, tādu pasākumu mīļi, darīs atkal tā.. - brauks uz Ventspili. Da kaut vai kopīgi piedzertos - kāda starpība. Katrs no pasākuma gūst to, ko vēlas iegūt. Punkts.

NilsS, man arī būtu patīkami ar Tevi iepazīties klātienē :)
Publicēts: 21.05.10 00:34
 citēt
pelle:Brīvu gultasvietu vairs nav!
man jau pietiek ar avīzi, ko paklāt apakšā, bet diemžēl netieku! :face-sad:
Publicēts: 21.05.10 07:59 labots
 citēt
sinliv:Nesaprotu, kāpēc jābrauc uz kaut kurieni , lai darītu kaut kur ar kaut ko. ..................Lai veicas un izdodas!

Ir teiciens, - kaimiņam pat televozors krāsas labāk rāda.

Tas par to, ka alus/šnabis/gaļa/tomāts citā vietā (ārpus savas ierastās vides) garšo labāk.

Piedod, bet man šobrīd liekas, ka tu vienkārši melo par to, ka nesaproti kāpēc jābrauc uz Ventspili.

Vai arī otrs variants - esi sačakarējis ar dažiem (tāds iesapaids rodas lasot diskusijas) attiecības un tev ļoti skauž ka nevari tikt, tāpēc sāc izdomāt šādus iemeslus.
Publicēts: 21.05.10 09:02
 citēt
Kā pa apburto loku... tikko viens "gudrinieks" pieklust, nākamais steidz aizpildīt tukšumu ar savām "gudrībām". Skumji, ka ir tik daudz cilvēku, kam tikai viena doma.. dzelt ar savu žulti.
Publicēts: 21.05.10 09:28 labots
 citēt
a es būšu, un tie kas nebūs paši vainīgi (tik vien par tiem žēl, kuri gribētu, bet netiek šogad)
man nav jāmeklē iemesli, lai nebrauktu
veselīga atpūta svaigā gaisā, jaukā kompānijā - ko labāku var vēlēties :face-grin:
Publicēts: 21.05.10 09:40 labots
 citēt
nesaprotu ko var vislaik kāds te cepties :amazing:
es tik zinu vienu - tie kas būs - nenožēlos, ko 100% nevar teikt par pārējiem :big_smile:
Publicēts: 21.05.10 10:06
 citēt
eSeL:

A Tev neviens nespiež braukt :) Kas grib tas brauc, nemeklējot kautkādus "kāpēc" ;)

Mana atbilde uz kāpēc būtu:
1. reti braucu tālāk par Rīgu
2. patīk iepazīties ar jauniem cilvēkiem ar ko ir kopīgas intereses
3. patīk sabiedriski pasākumi
4. un pats galvenais - daudz foršu emociju.

Jā jā, tūlīt nočīkstēsi "...kāpēeeeec? To tak visu var dabūt tepat uz vietas nekur savu pakaļu nebīdot..!" , bet galu beigās, kāpēc man baudīt dzīvi audzējot pakaļu sēžot pie pc, urbinot degunu un tālāk par skatu pa logu neko nenobildēt? Dari tā, ja Tev tā patīk, bet es un citi, tādu pasākumu mīļi, darīs atkal tā.. - brauks uz Ventspili. Da kaut vai kopīgi piedzertos - kāda starpība. Katrs no pasākuma gūst to, ko vēlas iegūt. Punkts.

NilsS, man arī būtu patīkami ar Tevi iepazīties klātienē :)
eh... ka Tu man kaadreiz taa buutu pateikusi...
Publicēts: 21.05.10 10:28
 citēt
Laciz, vai tik nebij tā, ka uz f-bloga dzimeni tā neteicu... :)
Publicēts: 21.05.10 10:34
 citēt
eSeL:Laciz, vai tik nebij tā, ka uz f-bloga dzimeni tā neteicu... :)
nee. bija tikai publisks flirts ap...:face-crying:
Publicēts: 21.05.10 10:55 labots
 citēt
Nu, katrā ziņā, man ar katru būtu prieks iepazīties klātienē ;) :face-glasses:
Publicēts: 21.05.10 10:58
 citēt
eSeL:Nu, katrā ziņā, man ar katru būtu prieks iepazīties klātienē ;) :face-glasses:
shitais negjeld. man vajag exclusive interesi tieshi par sevi... citaadi nekad nekas nekust
Publicēts: 21.05.10 11:46
 citēt
njā...nekur nekas nekust....rēcīgs texts...:D:D:D:D
Publicēts: 21.05.10 11:54
 citēt
imgfoto:njā...nekur nekas nekust....rēcīgs texts...:D:D:D:D
a Tev ir savaadaak??? speej uzbudinaaties no spama internetaa?
Publicēts: 21.05.10 11:55
 citēt
Laciz:
eSeL:Nu, katrā ziņā, man ar katru būtu prieks iepazīties klātienē ;) :face-glasses:
shitais negjeld. man vajag exclusive interesi tieshi par sevi... citaadi nekad nekas nekust

:) kad būs tāda exclusive interese, tad varbūt... :P

Gudris:esel apsoli lacim kauzaicinaasi sho uz VIP iztabinju divatā tuvāk "iepazīties" tad shis buus klaat ka likts :face-wink:

kāpēc man solīt to, kā nebūs? ;P
Publicēts: 21.05.10 12:06
 citēt
eSeL:
Laciz:hitais negjeld. man vajag exclusive interesi tieshi par sevi... citaadi nekad nekas nekust

:) kad būs tāda exclusive interese, tad varbūt... :P

Gudris:esel apsoli lacim kauzaicinaasi sho uz VIP iztabinju divatā tuvāk "iepazīties" tad shis buus klaat ka likts :face-wink:

kāpēc man solīt to, kā nebūs? ;P

par to arii bazars - taa aicinaashana ir tikai taada virtuaala flirteeshana
Publicēts: 21.05.10 12:09
 citēt
Laciz:
imgfoto:njā...nekur nekas nekust....rēcīgs texts...:D:D:D:D
a Tev ir savaadaak??? speej uzbudinaaties no spama internetaa?

Nē, nē es jau neko... :D A tā, ka lai nav nekas jākustina pasākumos piedalīties nevar?:D:D:D
Publicēts: 21.05.10 12:12 labots
 citēt
Laciz, ja gribētu, tad atbrauktu ar vai bez ekskluzīva eSeL aicinājuma, šai situācijā tu šķieti runātājs, kurš i netaisās ko darīt :face-smile: Un priekš kam tev vajadzīgs kāds nevirtuāls flirts vispār nav skaidrs!!! Tu esi precējies, eSeL ir precējusies (un ne viens ar otru, bet pa citām frontēm) un pilnai laimei tava sieva arī ir blogā :face-smile: Kaut kādas otra cilvēka cieņas robežas tas taču uzliek, ne? Un vēl viens "un" ... tu tak esot totālākais Haiduknīdējs kurš i ne pa kilometru nepaciestu viņa sabiedrību.
Publicēts: 21.05.10 12:16
 citēt
pelle:Laciz, ja gribētu, tad atbrauktu ar vai bez ekskluzīva eSeL aicinājuma, šai situācijā tu šķieti runātājs, kurš i netaisās ko darīt :face-smile: Un priekš kam tev vajadzīgs kāds nevirtuāls flirts vispār nav skaidrs!!! Tu esi precējies, eSeL ir precējusies (un ne viens ar otru, bet pa citām frontēm) un pilnai laimei tava sieva arī ir blogā :face-smile: Kaut kādas otra cilvēka cieņas robežas tas taču uzliek, ne? Un vēl viens "un" ... tu tak esot totālākais Haiduknīdējs kurš i ne pa kilometru nepaciestu viņa sabiedrību.
tikai peedeejais ir iemesls.
imgfoto:
Laciz: Tev ir savaadaak??? speej uzbudinaaties no spama internetaa?

Nē, nē es jau neko... :D A tā, ka lai nav nekas jākustina pasākumos piedalīties nevar?:D:D:D
nevar
Publicēts: 21.05.10 12:16
 citēt
pelle, precējies jau nava miris...:D
Publicēts: 21.05.10 12:18
 citēt
bet tā kopumā no seŗijas- vīrelis ieiet pārtikas veikalā, kur pārdevēja uzsmaida un pasaka labdien(čista profesionāla attieksme)/esel uzaicina uz pasākumu(lai būtu vairāk dalībnieku un jautrāk)...smalki;) Laciz, visos pasākumos vakarā vienmēr ir grupņiks un orģijas:D:D:D...nu nebūs eksluzīvs...nebūs....:(...:D:D:D:D:D
Publicēts: 21.05.10 12:20
 citēt
imgfoto:bet tā kopumā no seŗijas- vīrelis ieiet pārtikas veikalā, kur pārdevēja uzsmaida un pasaka labdien(čista profesionāla attieksme)/esel uzaicina uz pasākumu(lai būtu vairāk dalībnieku un jautrāk)...smalki;) Laciz, visos pasākumos vakarā vienmēr ir grupņiks un orģijas:D:D:D...nu nebūs eksluzīvs...nebūs....:(...:D:D:D:D:D
1. man patiik grupnjiki un orgjijas
2. esmu praktiski shkjiiries, sieva nav blogaa.
pelle:Laciz, ja gribētu, tad atbrauktu ar vai bez ekskluzīva eSeL aicinājuma, šai situācijā tu šķieti runātājs, kurš i netaisās ko darīt :face-smile: Un priekš kam tev vajadzīgs kāds nevirtuāls flirts vispār nav skaidrs!!! Tu esi precējies, eSeL ir precējusies (un ne viens ar otru, bet pa citām frontēm) un pilnai laimei tava sieva arī ir blogā :face-smile: Kaut kādas otra cilvēka cieņas robežas tas taču uzliek, ne? Un vēl viens "un" ... tu tak esot totālākais Haiduknīdējs kurš i ne pa kilometru nepaciestu viņa sabiedrību.
ekskluziiva interese nav flirts. tas noteikti nenoziimee to ko Tu iedomaajies.
Publicēts: 21.05.10 12:44
 citēt
taaaks, kas nu mums uz shodienu te ir
a) Pelle es drikstu uz vietas samaksat? pat ja tomer (nezinkapec) nebushu (bet es chista domaju, ka bushu) tad tikunta samaksashu
b) WTF "Lāsma (eSeL, juulis, alvils) Brīvu vietu nav" ?! kaa nav?! :D nu laaabi
c) a shitie putnelji nebrauc no Rigas?
d) kas janem lidzi?
e) eeeeeeeeee, nu jaa, driz jau!
f) :)
Publicēts: 21.05.10 12:47
 citēt
Lai nu paliek, es publiski savas domas šai sfērā labāk neizteikšu :face-smile: ... man savs subjektīvais viedoklis, es tik tā .. redzot kas notiek visapkārt, mēdzu būt pārsteigt par brīvības neierobežotību :face-smile:
Publicēts: 21.05.10 12:50
 citēt
Shadow:taaaks, kas nu mums uz shodienu te ir
a) Pelle es drikstu uz vietas samaksat? pat ja tomer (nezinkapec) nebushu (bet es chista domaju, ka bushu) tad tikunta samaksashu
b) WTF "Lāsma (eSeL, juulis, alvils) Brīvu vietu nav" ?! kaa nav?! :D nu laaabi
c) a shitie putnelji nebrauc no Rigas?
d) kas janem lidzi?
e) eeeeeeeeee, nu jaa, driz jau!
f) :)

1. Var uz vietas :face-wink:
2. Startēšanas punkts visiem Rīga :face-wink:
3. Līdz jāņem pozitīva attieksme pret pelli:face-wink: nevis kā iepriekš ar 3m diametra robežu:shame:
Publicēts: 21.05.10 12:53
 citēt
Shadow, brauc ar MartinK :P :D rr haha ! :P

Laciz, kāpēc lai es virtuāli neflirtētu? :) Jā, kaut kur imgfoto taisnība - lai pasākums izdotos ir vajadzīgs tautas. Būs tauta, būs forši gan man gan pārējiem. Protams, atbrauks desmit ierastie cilvēki, arī būs jatri, bet jaunas sejas, jaunas sarunas man vienmēr ir patikušas.

Gribētu satikt katru no šejienes. Kaut vai ar pirkstiņu pieskarties, ja ne parunāt ;)

Nu tur vai precējies vai neprecējies - nav tik būtiski. Bet tādi īpaši mērķi kādu nocopēt - man nav.. ;) Ja kāds grib mani copēt - aber lūdzu :D Bet gaidīt to no manis un vēl uzstāt - nez nez :) Šī lieta nenāk tāpat vien ;) Tomēr ir lietas ko es konkrēti gribu un ko negribu ;)
Publicēts: 21.05.10 12:54
 citēt
a pozitivitu attieksmi pret pelli vien nevar apreibinaties :D shmiga janem sava, vaine? un pajka, nu jaa, ka parasti, dvielitis :D
Publicēts: 21.05.10 12:55
 citēt
esEL vel nezin varbut eliks brauks ar savu divriteni panems mani ari lidzi :D musu iiiipashaja apskavienaa :D :D :D :grimace:
Publicēts: 21.05.10 12:58
 citēt
eSeL, iedomājos to skatu ka sabrauc visi un bakstās ar pirkstiem :face-grin::face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 7
  5. 8
  6. 9
  7. 10
  8. 11
  9. 12
  10. 13