forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14
  11. 15
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.05.10 13:00 labots
 citēt
eskimosiem ir tāda savdabīga sasveicināšanās - atvadīšanās metode... paberzēšanās ar deguniem :face-glasses:
Publicēts: 21.05.10 13:00
 citēt
Shadow:esEL vel nezin varbut eliks brauks ar savu divriteni panems mani ari lidzi :D musu iiiipashaja apskavienaa :D :D :D :grimace:

hahahaha, šitais būtu labs :D :D :D jābrauc nopakaļus un jāfilmē :P

pelle :D :D :D
Publicēts: 21.05.10 13:00
 citēt
pelle:eskimosiem ir tāda savdabīga sasveicināšanās - atvadīšanās metodē... paberzēšanās ar deguniem :face-glasses:

mmm, šitā forša štelle :) Ir piekopts kādreiz :big_smile:
Publicēts: 21.05.10 13:15
 citēt
eSeL:
pelle:eskimosiem ir tāda savdabīga sasveicināšanās - atvadīšanās metodē... paberzēšanās ar deguniem :face-glasses:

mmm, šitā forša štelle :) Ir piekopts kādreiz :big_smile:

aha! man ar :big_smile:
Publicēts: 21.05.10 13:16
 citēt
Gudris:
pelle:eskimosiem ir tāda savdabīga sasveicināšanās - atvadīšanās metode... paberzēšanās ar deguniem :face-glasses:
jā un vēl viņi ciemiņiem pa nakti savas sievas piešķir lai nenosalst :face-wink:

tev ir pierādījumi?
Publicēts: 21.05.10 14:05
 citēt
Nu i pierakstījuši te:)
Par sevi vēl īsti nezinu, vai tikšu. Domāju, ka tajā nedēļā tikai zināšu.

p.s. man jau dikti gribētos satikt aktīvistus: Laciz, Gudris, Dansiga, NilS ;)
Publicēts: 21.05.10 14:27
 citēt
pelle:
Gudris:jā un vēl viņi ciemiņiem pa nakti savas sievas piešķir lai nenosalst :face-wink:

tev ir pierādījumi?
Gudris pats ir taadas nenosalshanas piemeers D :D :D
alora:Nu i pierakstījuši te:)

nu davai - gribi ar mums draudzeeties? mees i atveerti ljaudis :D
Publicēts: 21.05.10 14:34
 citēt
Gudris:
alora:

p.s. man jau dikti gribētos satikt aktīvistu Gudris
gan jau kādu dienu pazavnīšu Tev lai uztaisi man vērtējumu :face-kiss::face-grin:

Droši;)

Laciz:
pelle:
tev ir pierādījumi?
Gudris pats ir taadas nenosalshanas piemeers D :D :D
alora:Nu i pierakstījuši te:)

nu davai - gribi ar mums draudzeeties? mees i atveerti ljaudis :D

Sapratu;) Būs jāsarīko kaut kur tepat pasidjelka ar speciālu uzaicinājumu godātajiem ;) (tas pat bez ironijas teikts)
Publicēts: 21.05.10 14:40
 citēt
alora, mees arii divataa varam iedzert kafiju ;-) ij tepat Riigaa;_)
Publicēts: 21.05.10 14:53
 citēt
dansiga:alora, mees arii divataa varam iedzert kafiju ;-) ij tepat Riigaa;_)

dansi, tev joprojām būs jābrauc pie manis ciemos, kad beidzot pārvākšos uz savām mājām :face-smile:
Publicēts: 21.05.10 14:57
 citēt

Varam gan. Klau, Tev uzzvanīja kāds par to lietu, ko stāstīju?
Publicēts: 21.05.10 15:16
 citēt

šovakar? :bad_smile: tad jau varbūt var arī trijatā... :what:
Publicēts: 21.05.10 15:18
 citēt
alora, neee - taa arii nezvaniija ....

alvils, shovakar man ar Anitu ;-) ar aloru veel neesam sarunaajushas;-)

pelle, nu es pacietiigi gaidu ;-)))
Publicēts: 21.05.10 15:20
 citēt
alvils:

Var arī trijatā vai pat četratā utt. ;) Bet es ar šovakar nevaru. Rīt arī nevaru un aizparīt arī nevaru. Nākošajā nedēļā moška pēc darba???
Publicēts: 21.05.10 15:20
 citēt
Aaa, un atvainojos, ka piepamoju topiku :)
Lai jaukas brīvdienas visiem :* Es paceļos ;)
Publicēts: 21.05.10 15:28
 citēt
alvils:

dansiga:
alvils, shovakar man ar Anitu ;-) ar aloru veel neesam sarunaajushas;-)

skaidrs, tad jāmaina uzstādījums "trijatā", laikam. :bad_smile:
Publicēts: 21.05.10 15:29
 citēt
alora:šovakar nevaru. Rīt arī nevaru un aizparīt arī nevaru.

cik skādīgi... :face-crying:
Publicēts: 21.05.10 15:31
 citēt
alvils, tev lielaa kaare shovakar?;_)
Publicēts: 21.05.10 15:36
 citēt
dansiga:alvils, tev lielaa kaare shovakar?;_)

vnk nav nekādu plānu pagaidām...
Publicēts: 21.05.10 17:00
 citēt
Ehh... (nopūšas) man cittas prioritātes jau saplānotas... citādi gan pieteiktu savu dalību.
Kā rādās, pasākums būs uz goda.
Publicēts: 21.05.10 18:27
 citēt
Eltons:Ehh... (nopūšas) man cittas prioritātes jau saplānotas... citādi gan pieteiktu savu dalību.

žēl ka tevis nebūs!:face-sad:
.. Es labprāt tevi patiranizētu ar saviem chillouta jautājumiem:grimace: ..joprojām man nav sanācis atrast to, kas bija Alūksnē:shame:
Publicēts: 21.05.10 18:40
 citēt
divas nedēļas un tiekamies.
hm, nez kas pie par plāniem Pelei ar Haiduku, varbūt mums arī startēt 5dienā :D :D
Publicēts: 21.05.10 18:54
 citēt
Andreass:divas nedēļas un tiekamies.
hm, nez kas pie par plāniem Pelei ar Haiduku, varbūt mums arī startēt 5dienā :D :D

ja pēc 17.00 tad nav nekas iebilstams :exciting: tā sanāk ka 4. jūnijs ir pirmā darbdiena pēc atvaļinājuma - līdz lielajai diena būšu saulē jau izcepies :grimace:
Publicēts: 21.05.10 18:57 labots
 citēt
Andreass:divas nedēļas un tiekamies.

netieku ar to trio "pelli, Haiduku un Luni" galā :shame: abi grib satikt mani, bet viens otru ne. Apsveru iespējas kā optimālāk sadalīties divās pellēs, lai vienlaikus varu pabūt kopā gan ar vienu, gan ar otru, tā lai viens otru nemana. Pēdējā versija šobrīd ir mukt uz Rīgu un savaņģot trešo. Tam visam pa vidu man vēl ir jāuzvāra eSeLai 10 kartupeļi un 10 olas, un jāatrod zviedzha ar lielo grāpi.
Andreass būtībā vari ar sākt startēt piektdien :face-smile: man ceturdiena-piektdiena atvaļinājumdienas, būšu pieeejama.
Publicēts: 21.05.10 19:17
 citēt
Vai 4. jūnijs LV nav brīvdiena? Mūsu lielajiem draugiem lieli svētki :D :D

Pelle, cik būtu jāpiemaksā, ja mēs jau 5dien to pirti aizņemtu, nu vismaz tikai gultasvietas? Varbūt tur citas kompānijas nebūs.:face-sad:
Publicēts: 21.05.10 19:26
 citēt
pelle:būšu pieeejama.

Andreass, šito nedrīkst laist garām! Pofig par guļvietām! :bad_smile:
Publicēts: 21.05.10 19:38
 citēt
pelle:
Eltons:Ehh... (nopūšas) man cittas prioritātes jau saplānotas... citādi gan pieteiktu savu dalību.

.. Es labprāt tevi patiranizētu ar saviem chillouta jautājumiem:grimace: ..joprojām man nav sanācis atrast to, kas bija Alūksnē:shame:

Ja tik vien tās bēdas, sarakstīšu visu ko sirsniņai kārojas un iedošu Haidukam, kā piemēram, līdzi.
(uz PM tik atsit kas interesē)
Publicēts: 21.05.10 19:56
 citēt
nekā nebija, Elton, šitā cauri netiksi! Jābrauc Tev uz peļļupirti!
Publicēts: 21.05.10 20:06
 citēt
alvils:nekā nebija, Elton, šitā cauri netiksi! Jābrauc Tev uz peļļupirti!

Tu sakkki?
Publicēts: 21.05.10 20:07
 citēt
Eltons:
Tu sakkki?

jā, es daru! :bad_smile: Un 4.jūn. uz Sabili apskatīties un varbūt arī sabildēt brīvdabas festivālu, kurā arī es pagorīšos pa skatuvi! :)
Publicēts: 21.05.10 20:17 labots
 citēt
Andreass:Vai 4. jūnijs LV nav brīvdiena? Mūsu lielajiem draugiem lieli svētki :D :D

Pelle, cik būtu jāpiemaksā, ja mēs jau 5dien to pirti aizņemtu, nu vismaz tikai gultasvietas? Varbūt tur citas kompānijas nebūs.:face-sad:

Diemžēl ātrāk par sestdien pl.13.00 - 13.30 tur netiekam, līdz tam laikam viņi novāc un sakopj visu no iepriekšējiem, kas piektdien ir.
Lētākā versija pārnakšņošanai droši vien varētu būt piejūras kempinga mājiņas, jeb arī kā Haiduks iepriekš praktizējis - nakšņošanu mašīnā un tad piecos no rīta saullēkta bildēšanu :face-smile:
Ja tev nav līdz daudz augstdzimušu degunu, varu mēģināt sevi pārvarēt un varbūt iemitināt savā vienzvaigznes miteklī.
Publicēts: 21.05.10 20:20
 citēt
Andreass, paņemiet maršrutā kafijas vakaru pilskalnos (sabilē), pārguļat teltī un 5.jūn. turpinam ceļu kopā (dažādās mašīnās, bet kopā)! :bad_smile:
Publicēts: 21.05.10 20:24 labots
 citēt
Eltons:
pelle:

Ja tik vien tās bēdas, sarakstīšu visu ko sirsniņai kārojas un iedošu Haidukam, kā piemēram, līdzi.
(uz PM tik atsit kas interesē)

nu re!! tu nemaz neatceries ka mēs jau Krāslavā izrunājām šo, es tak tev stāstīju ka tur bija kaut kas, kas man ļoti patika, bet man nav ne mazākās jausmas kas tas ir. Pāršķirstīju tavu lielo disku bībeli, bet nevar jau atrast ja nezin kā sauc to ko meklē :face-sad: Tas KAUT KAS ir dzirdams Gļuka plenēra video, tai vietā kur lielā zāle safilmēta.
Publicēts: 22.05.10 09:34
 citēt
Būs jāpajautā Glukzam lai ieliek vēlreiz to failiņu- man neverās vaļā, laikam padzēsis vai.
Paklausītos, varbūt varētu pateikt par ko runa.
Publicēts: 22.05.10 10:52
 citēt
Eltons:Būs jāpajautā Glukzam lai ieliek vēlreiz to failiņu- man neverās vaļā, laikam padzēsis vai.

Nevajag Gļukam prasīt, re kur ir www.fotoblog.lv... zem reportāžas pirmajā komentārā ir failiņš ielādējams, un tas ko es meklēju, ja pareizi atceros, ir pie piektās minūtes.
Publicēts: 22.05.10 13:06
 citēt
pelle, labāk klausīties Džoniju Hobo! :)

www.youtube.com...
Publicēts: 22.05.10 15:18
 citēt
pelle:
Eltons:Būs jāpajautā Glukzam lai ieliek vēlreiz to failiņu- man neverās vaļā, laikam padzēsis vai.

Nevajag Gļukam prasīt, re kur ir www.fotoblog.lv... zem reportāžas pirmajā komentārā ir failiņš ielādējams, un tas ko es meklēju, ja pareizi atceros, ir pie piektās minūtes.

Ā, nu tas vienkārši.
Tas, kas tur skan ir skaņdarbs OVER THE CLOUDS (izpildījums JOY 4:24 no dubultalbūma THE WORLD OF GUITAR CHILL Blitz Records 2003 ZYX 11272-2).
Tieši šo interpretāciju youtūbē neatradu, bet šis ir vistuvākais (tiesa bez citiem skaņu efektiem)
www.youtube.com...
Publicēts: 22.05.10 18:00
 citēt
Alvil, nepatika man Hobo!:face-sad: Šis tev... www.youtube.com... :face-smile:

Elton, tu kaut ko jauc, tas nav īstais :face-sad:
Publicēts: 22.05.10 18:08
 citēt
pelle, mums muzikālā gaume ir acīmredzami NENORMĀLI atšķirīga. man Tevis piedāvātai nešķiet necik saistošs (ļoti pliekans un garlaicīgs, sorry), savukārt tajā pašā laikā man grūti saprast, kā var būt iespējams, tas, ka ir kāds, kuru nesajūsmina Johnny Hobo, kas ir vienkārši fantastisks čalis, manuprāt. :)

www.youtube.com...
www.youtube.com...
Publicēts: 22.05.10 18:27
 citēt
alvils:pelle, mums muzikālā gaume ir acīmredzami NENORMĀLI atšķirīga. man Tevis piedāvātai nešķiet necik saistošs (ļoti pliekans un garlaicīgs, sorry), savukārt tajā pašā laikā man grūti saprast, kā var būt iespējams, tas, ka ir kāds, kuru nesajūsmina Johnny Hobo, kas ir vienkārši fantastisks čalis, manuprāt. :)

www.youtube.com...
[url=http://www.youtube.com/watch?v=a27flh9ZfS8&feature=player_embedded

Zinu]http://www.youtube.com/watch?v=a27flh9ZfS8&feature=player_embedded

Zinu[/url] ka stšķirīga :face-smile: ..es to jau sen manīju, kad te te kur mēdz dot kādas norādes vai linkus uz to kas tev tīk .. nav jau ar vajadzības mums būt līdzīgiem :face-wink:
...anyway, pēdējie mēģinājumi iepatikties Alvilam!! :cry: :face-grin: www.youtube.com...
www.youtube.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13