Tā, kādas idejas par 7dienas aktivitātēm? Viens - aukstā zupa. Ko vēl varētu pasākt? Kādas idejas sakarā ar kopbildi? Es domāju, ka par šo ir vērts padomāt. Iepriekšējos gadus kopbildes nav bijušas. Tagad varētu uzmeistarot. Un ierasto stāvēšanu varētu kaut kā interesantāk izveidot, lai par kopbildi varētu pasmaidīt un teikt "oo jā - laba ideja!"
Es jau teicu, ka šim gabalam tā ir tikai viena no interpretācijām. Tieši tas kas skan Lunim fōnā jūtūbē nav, bet, ja vajag, varu iedot vai arī pārkonvertēt uz mp3 un aizsūtīt.
Es jau teicu, ka šim gabalam tā ir tikai viena no interpretācijām. Tieši tas kas skan Lunim fōnā jūtūbē nav, bet, ja vajag, varu iedot vai arī pārkonvertēt uz mp3 un aizsūtīt.
Es ar gribu tieši to kas Lunim fonā. Ja vari to atrast, pārkonvertē un atsūti lūdzu uz pinkk@inbox.lv
Eltons:
Es ar gribu tieši to kas Lunim fonā. Ja vari to atrast, pārkonvertē un atsūti lūdzu uz pinkk@inbox.lv
Eēē, neredzu idejas par kopbildi Kaut kāda dziesmu dalīšana tik
Man patika Andreasss ideja, ko jams epastā man sūtija - "..Ja ir pietiekams skaits cilvēku, tad var rakstīt FOTOBLOG, ja nepietiek, tad tikpat labi nogulties interesantās pozās. "
pelle, kuri no shaa sarakstinja ir pieteikushi, ka maksaas uz vietas? Varbuut tiem, kas nav pieteikushi, vajag izsutit vestuliti ar jautajumu vai joprojaam paarliecinaati, ka piedaliisies un kad var veikt apmaksu?
22. M_Kalnins 23. JRJ 24. MR2 25. Shadow 26. vasis8 27-28. imgfoto + viena persona 29. Ojaars 30.-33. OskarZ + brālis + 2 personas 34. Schnircks
Joprojām, 2 brīvas vietas braucienam uz Peļupirti (aizvedīšu/atvedīšu par autobusa cenu ) Izbraukšana 05.jūn 9.00-9.30 no Rīgas centra. Pagaidām viens līdzbraucējs - ERA (?)
Uzvārīšos, ja bagāžas vietā 4 tādus ka tu ietupināšu, bet ar 3 līdzbraucējiem ceļš tikai daļēji atmaksāsies. Cilvēkam 2.5h autobusā kratīties vai ērtā auto pavizināties, un man ceļš lētāks, domājams ka savstarpēji izdevīgi noteikumi, bet tu drīzāk kājām iesi nekā ar kādu saprātīgi novienosies... starp citu, es vismaz pa ceļam izģērbties neprasīšu.
Gudris:oho...tad jau normāli uzvārīsies uz kolēģu rēķina
Uzvārīšos, ja bagāžas vietā 4 tādus ka tu ietupināšu, bet ar 3 līdzbraucējiem ceļš tikai daļēji atmaksāsies. Cilvēkam 2.5h autobusā kratīties vai ērtā auto pavizināties, un man ceļš lētāks, domājams ka savstarpēji izdevīgi noteikumi, bet tu drīzāk kājām iesi nekā ar kādu saprātīgi novienosies... starp citu, es vismaz pa ceļam izģērbties neprasīšu.
Eltons:
a kāds tam visam sakars ar to, ka liktu Tev izģērbties? Tas, ka Tev jāizģērbjas nenozīmē, ka liktos Tev virsū visdrīzāk palaistu pliku pa pļavām skraidīt :P