Es ar gribu tieši to kas Lunim fonā. Ja vari to atrast, pārkonvertē un atsūti lūdzu uz pinkk@inbox.lv
Kas "Man fonā? ?
Smieklīgi texti, ne? Patiesībā viss vienkārši: Alūksnes zālē strapbrīdī es biju uzlicis fona muzičku bet Gļuks to visu iefilmēja un Tu uz skatuves tur sēdēji un iepozēji, tāpēc arī tas atskaites punkts...
eSeL:pelle, kuri no shaa sarakstinja ir pieteikushi, ka maksaas uz vietas? Varbuut tiem, kas nav pieteikushi, vajag izsutit vestuliti ar jautajumu vai joprojaam paarliecinaati, ka piedaliisies un kad var veikt apmaksu?
22. M_Kalnins - pazudis uzreiz pēc pieteikšanās 23. JRJ - varbūt būs 24. MR2 - arī pazudis 25. Shadow - vislaik ķēmojas, bet neko nopietnu nesaka, viņš vispār ar tevi komunicē ne mani, ko ta es par to bučbuč lai zinu 26. vasis8 - bez vēsts pazudis 27-28. imgfoto + viena persona - ja nekā cita interesantāka nebūšot ko darīt, tad viņš būšot, bet vēl īsti nezin ko grib darīt 29. Ojaars - ja būs, tad maksās uz vietas 30.-33. OskarZ + brālis + 2 personas - Oskars un radinieki pazuduši 34. Schnircks - varbūt pieskries pasākumā, bet tā nenopietni izklausās
Elton, ir ļoti līdzīga, bet ne tieši tā versija, bet man tīk Buča tev atkal! Ja tev kādreiz nu galīgi nekā nav ko darīt, atsūti man vēl, vēl, vēl un vēl ko
eSeL, es mēdzu aizmirst kādas ikdienas lietas kas nesaista, bet ja kādu pasākums kā tāds tik ļoti garlaiko ka aizmirstas.. nu es nezinu.. ja tev ir pacietības, sūti vēstules
Andreasa idejas kopbildei: Vēl viena ideja ko izmantojām volvokluba pasākumā, bet līdz galam neatrsrādājām bija šāda kopbilde: content5-foto.inbox.lv...
Būtība ir kad rindā sastājas un saskaitās uz viens divi, tad pirmie pa kreisi, otri pa labi. Nākamreiz maina lekšanas virzienu. Nebija daudz laika lai skaistāk izkoptu, bet domāju, ka tur varam pamēģināt, skaists celiņš pienāk uz pirti, tur var lēkāties.
Tikpat labi, ja būs izaudzis kaut kas uz tā lauka, tad cilvēkus var saslēpt laukā, tā ka tikai daļa ārā.
Vēl var guļus izveidot vilni, kad visi ir rokās sadevušies, vai ar kājas pēdām saskārušies.
Vēl var uz lapiņām sarakstīt sadrukāt Nikus un nelikt uz sejas, bet rokās turēt vai kaut kā tā: www.verydodgy.com...
pelle, nu pričom te garlaikots pasākums.. Man ir bijuši pasākumi kuros ļoti ļoti esmu vēlējusies būt, bet savas aizņemtības dēļ palaidusi garām Nu tak nevajag būt tik ļoti lielam pesimistam! Jā, es ar atceros, ka Shadow tepat rakstīja par maksāšanu uz vietas....
var visiem uzdot majasdarbu sasitībā ar kopbildi - kā tajā bildē, kur sejām priekšā lapas - katrs izdrukā savu fotobloga bilduku un aizslēpjas aiz tā...
Murchiks:var visiem uzdot majasdarbu sasitībā ar kopbildi - kā tajā bildē, kur sejām priekšā lapas - katrs izdrukā savu fotobloga bilduku un aizslēpjas aiz tā...
kaut vai melnbaltu, gan jau katrs kaut kur var atrast kādu printeri
ūdeni var neliet no augšas, var ar dārza sļūteni, bet MĒS VISI BŪSIM SLAPJI, ja vien tas ķīnieši bildē nav triks un ūdens konkrēti aizlīst garām.
Ideja par izdrukātajiem nikiem ir laba, ja vien zinātu, ka citi neatbrauc, tad jau interesantāk paņemt tīras lapas līdzi un kāds kam skaists rokraksts uzraksta katram savu lapu.
Šito par nikiem un tīrām lapām.. Vajag kā dullajā desmitniekā.. Ietīt ļaudi tualetes papīrā (tip mūmija) un šķērsām ar flomasteru uzrakstīt niku.. Bildēt kā parastu grupu puslokā
Bzh:Šito par nikiem un tīrām lapām.. Vajag kā dullajā desmitniekā.. Ietīt ļaudi tualetes papīrā (tip mūmija) un šķērsām ar flomasteru uzrakstīt niku.. Bildēt kā parastu grupu puslokā
no pelles piedāvātajiem variantiem vislabāk patika šis: nylonmag.com...
varētu iekadrēt to māju, un tad visi salīst, kur nu kurš prot, veiklākie, protams, uz jumta, tad ar pulti tik šņikāt ik pa 5 min. pēc tam varētu sanākt intersanta kopbilžu sērija. vēlams šo darīt ar midformāta aparātu...
Es tiko šodien apskatijos papīros un pamaniju ka TIEŠU TUR 3km no tās vietas sākās milzīgas USA / NATO mācības ar desanta izsedināšanu krastā tipa 6 jūnijā Notiek tas TIEŠI taisnā līnijā kur tasamies tusēt Jeņki tur desantu sedināšot krastā no kuģiem Būs jautri nee