forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 11
  5. 12
  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
  10. 17
  11. 18
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.05.10 14:10
 citēt
alvils:
eSeL:
Bet kailfoto es varētu ļauties tik vienam cilvēkam :big_smile: neteikšu kuram :grimace:

Vaita Plūme arī uz peļļupirti pieteicies?

Neiet runa par Plūmi - tā ir pagātne :D
Publicēts: 27.05.10 14:12
 citēt
Kurš ta vēl? Ne tak Fotoblogs?! :amazing:
Publicēts: 27.05.10 14:19
 citēt
alvil, ti što :D Lai dies nogrābstās...
Publicēts: 27.05.10 14:29
 citēt
eSeL:Lai dies nogrābstās...

Un kuru Tu sauc par Dievu?
Publicēts: 27.05.10 14:36
 citēt
Tevi toč nea :P
Publicēts: 27.05.10 14:51
 citēt
eSeL:Tevi toč nea :P

Labi, ka tā! Citādi nāktos no Tevis sākt izvairīties... :anger:
Publicēts: 27.05.10 14:56 labots
 citēt
alvils, Tev nepatīk meičas apgrābstīt? :face-devil-grin:
Publicēts: 27.05.10 15:02
 citēt
eSeL:alvils, Tev nepatīk meicās apgrābstīt? :face-devil-grin:

tas ir cits jautājums. (un šai gadījumā noteikti nevar vispārināt)
mēs te runājam par kāda ieriktēšanos Dieva vietā, uz ko es noteikti nevēlos pretendēt (neesmu tak portretu Juris).
Publicēts: 27.05.10 15:06
 citēt
alvils, jā, esmu briesmīga :D
p.s. ta Tu ar mums brauc? :)
Publicēts: 27.05.10 15:08
 citēt
eSeL:alvils, jā, esmu briesmīga :D

īpaši, kad centies noturēties kājās sestdienas naktī blakus bāram Route 66... :D
Publicēts: 27.05.10 15:18
 citēt
alvils:
eSeL:alvils, jā, esmu briesmīga :D

īpaši, kad centies noturēties kājās sestdienas naktī blakus bāram Route 66... :D

Kur tas ir? :D Bet komplimentu Tev šon netrūkst! Paldies :)Forši, ka citi ar redz, ka dzīvoju :D Es nemaz nesākšu stāstus par Tevi :)
Publicēts: 27.05.10 15:21
 citēt
eSeL:Bet komplimentu Tev šon netrūkst!

nezinu, par ko Tu runā...

eSeL:Es nemaz nesākšu stāstus par Tevi :)

kāpēc ne? mož izrādīsies, ka zini daudz vairāk, nekā es?! :bad_smile:
Publicēts: 27.05.10 15:23
 citēt
alvil, parunāsim par to V-pilī :D Tā nav publiska saruna :)
A vārds kompliments bij domāts pēdiņās ;)
Publicēts: 27.05.10 15:25
 citēt
eSeL:

arī tādus neesmu pamanījis...

eSeL:alvil, parunāsim par to V-pilī :D Tā nav publiska saruna :)

pfff. var jau būt, ka parunāsim ar (visādi gadās). tad jau manīs. :bad_smile:
Publicēts: 27.05.10 15:34
 citēt
alvils:
eSeL:

arī tādus neesmu pamanījis...

eSeL:alvil, parunāsim par to V-pilī :D Tā nav publiska saruna :)

pfff. var jau būt, ka parunāsim ar (visādi gadās). tad jau manīs. :bad_smile:

Ko Tu neesi manījis? Pats raksti, bet neredzi ko raksti? :D
Publicēts: 27.05.10 15:35
 citēt
btw, tiem kam NAV ar ko braukt, pirmā lapā var atrast info ar mašīnu sarakstiem pie kā var piemesties :)
Publicēts: 27.05.10 15:39
 citēt
eSeL:

Ko Tu neesi manījis? Pats raksti, bet neredzi ko raksti? :D

manā mutē ir ne vairāk sarkasma kā Tavā. :bad_smile:

bet nevajag aizmirst, ka šis ir fotobloga forums, ar visām no tā izrietošajām sekām. :face-glasses:
Publicēts: 27.05.10 15:41
 citēt
alvil, mutē? Sarkasms? Hm.... :bad_smile:
Publicēts: 27.05.10 15:44
 citēt
eSeL:alvil, mutē? Sarkasms? Hm.... :bad_smile:

nu tas tākā starp sprīdīti un prinecsi zeltīti. auglīga komunikācija tipa. :bad_smile:
Publicēts: 27.05.10 15:56
 citēt
alvil, lejkannu dabūji?

Kādam vēl ir idejas par fotosesijām kuras pataisīt interesantas, ne tikai vnk. nostādīt modeli lai pozē? :)

Un kā palika ar to kopbildi?
Publicēts: 27.05.10 15:58
 citēt
eSeL:alvil, lejkannu dabūji?

es nē! es tak citiem prasīju, lai paņem! un tas joprojām ir spēkā. visi, kas brauc, lai paņem pa lejkannai (nu, kam tādas ir)! :) Mož to pat pelle var pirmā lapā, pie apraksta kaut kur pierakstīt... ?!
Publicēts: 27.05.10 16:15
 citēt
publiski ar idejām bārstīties ir konkurenci radīt :D :D
Publicēts: 27.05.10 16:17
 citēt
Pag. gadu visi čupa darbojās pa tām pļavām :) Forši! Kāds bij paņēmis gaismas! Šogad ar kāds varētu :)
Publicēts: 27.05.10 16:19
 citēt
Alvil, flešs pie tevis :) āizripināšu līdz centram savākt ;)
Publicēts: 27.05.10 16:20 labots
 citēt
šogad pļavas būs? latgalē pēc plūdiem tā lēni labība aug!
paņemt līdzi tik tiešām katrs kaut ko varētu, tad jau sadomātu kā pielietot :D

uz jumta šogad atkal nedrīkstēs, ne?
Publicēts: 27.05.10 16:22
 citēt
Vēl jau nedēļa ir -gan jau kaut kas saaugs :)

A uz jumta -tas ir kur? Mēs tak vislaik pa jumtu dzīvojamies :)

p.s. ANDREASS Tevi tur skypā pirms laika atradu da uzaicnāju - Tu vēl tādu jūzo?
Publicēts: 27.05.10 16:28 labots
 citēt
dzīvo, bet uz uzaicinājuma. Varam tur tikties :)

pagājušajā gadā mūs nodzina no jumta, saimnieki esot lamājušies
Publicēts: 27.05.10 16:32 labots
 citēt
Andreass nu es jau tākā Tev nosūtīju uzaicinājumu.

Hm, a par to, ka nodzina - ot ņepomņu =D
Publicēts: 27.05.10 16:40
 citēt
Nelamāja, tik palūdza lai uz jumta nelienam, droši vien lai nebūtu uz viņu sirdsapziņas, ka kāds ne pie pilnas skaidrības esot noripo. Šogad īpašnieku maiņa, ceru ka tagad varēs uz jumta dzīvoties ... paši jau mēs arī varētu savākties un nelīst līdz pašai malai, lai no saimniekmājas neizskatās pēc lēcējiem, tad cerams nedzīs nost.

Kopbildi vajag pirmā vakarā, kamēr vēl esam smuki:face-smile:
Publicēts: 27.05.10 16:46
 citēt
aha, piekrītu -kopbildi pirmaja vakarā!
Publicēts: 27.05.10 17:07
 citēt
lejkannu paņemšu var būt divas (man tādas maziņas) :face-wink:

Kas vēl ir jāņem :amazing:
Publicēts: 27.05.10 20:27 labots
 citēt
Oliss:lejkannu paņemšu var būt divas (man tādas maziņas) :face-wink:

vēl pretodu ķīmija vai pretodu tīkls, jo blakus upei, kas pārplūda ar...:
foto1.inbox.lv...

sorry, piemirsu...
parole: fotoblog
Publicēts: 27.05.10 20:49
 citēt
TWIN:
Oliss:lejkannu paņemšu var būt divas (man tādas maziņas) :face-wink:

vēl pretodu ķīmija vai pretodu tīkls, jo blakus upei, kas pārplūda ar...:
foto1.inbox.lv...

Paroli prasa!
Publicēts: 28.05.10 09:07
 citēt
Oliss:lejkannu paņemšu var būt divas

super! cerams, ka nebūsi vienīgais, kas paņems! :)

Oliss:

labs garastāvoklis, limonāde un visādi foto gadjeti (sākot ar pašu kameru), ar ko pazīmēties, par ko kādu citu izglītot, ko likt lietā kāda šedevra tapināšanai utt :)
Publicēts: 28.05.10 09:58
 citēt
Par kopbildi- katrs domā savu variantu uz vietas, īsteno, un būs stundiņa incāka nodarbe :)...
Savādāk sanāks tā, kā pagājušo gadu, visi gribēja bildēt un tikai 1/3 paklausīgi papozēja. (pie bānīša)
Publicēts: 28.05.10 09:59
 citēt
Es tagad domāju, vai man ir svarīgi zināt to, kas brauks uzreiz uz Viesu namu un kas brauks staigāt pa V-pili, vai nav :what:

Visā ziņā, ES būšu tā, kas uzņems visus viesu namā Ķīvītes sākot ar kādiem 13:00. Kas nozīmē, ja ir personas, kas negrib blandīties pa V-pili bet uzreiz braukt uz Viesu namu - to var droši darīt ;)

Savukārt Andreass sagaidīs visus (satikšanās punkts laikam ierastais - pie Tobago (lūgums pellei vai Andreassam precizēt)) pārējos, kas labprāt veiks pastaigu pa V-pils ielām, ejot uz attiecīgi izplānotiem punktiem, kur būs fotosesijas ar uzaicinātajām modelēm (metropoli un Lāsmu).

TIE kas brauks uzreiz uz Viesu namu, attiecīgi jau pa ceļam kaut kur iegādājas, protams, ALKO (ja lieto šo lietu), jo tā parasti beidzas visātrāk, un kādu paiku ko likt uz kopgalda. Ar paiku ir tā... Nevajag iedomāties, ka noteikti jābūt daudz dārzeņiem.. labāk paņem pāris dārzeņus, bet vairāk visādas desas, un pavisam vairāk alko :D Var izdomāt kaut ko citādāku, nevis ierastos dārzeņus ar salātu mērci.. Piem, var sapirkt franču maizi, desu, gurķi un tur Viesu namā Ķīvītes ar manu un vēl kādu palīdzību sataisīt maizītes. Varbūt kādam ir kāda sava specialy recepte kādam ēdiena paveidam - droši VAR un VAJAG izpausties! 4 info - plīts tur IR!

Tad kas vēl... Pag. gadu biju sadomājusi rotaļas.. Šogad nav īsti laika, jo tomēr, lai atrastu interesantas spēles ir jāvelta tam laiks ;) Tad nu varbūt kādam ir padomā kādas spēles, kas ir interesantas un var kārtīgi nosmieties :exciting:

PROTAMS, PROTAMS padomājiet par visādiem pričendāliem, aļa alvils, ko jūs varētu izmantot fotosesijās, lai tās būtu interesantākas! Kā pag. gadu kas bij paņēmis gaismas, kas visādas cepures da šalles un vakarpusē notika dikti jautra bildēšanās Viesu nama Ķīvītes rudzu laukos :) Tai skaitā jāpadomā par KOPBILDI :)

Vēl, neaizmirstiet protams par visām higēnas lietām - ziepes, šampūni, dieļi, peldbikši/peldkostīmi, jo dušas tur ir, ir arī blakus upe/ezers (joprojām neesmu sapratusi - KAS :D).

Dzīvoties pa Viesu namu Ķīvītes mēs varam līdz 7dienas vakaram! Kas nozīmē, NO STRESS 7dienas rītā un varat mierīgi gulēt, ja nāk miegs pēc jautri pavadītās naksniņas :grimace: BET, kas ir svarīgi.. KAD laižaties PROM, lūgums, nu ļoti ļoti LIELS lūgums 1. aiz sevis savākt, 2. savākt istabiņu kur gulēts un atstāt to kārtībā, 3. palīdzēt visiem viesu nama sakārtošanā. Es saprotu, ka baigi labi noballēts, pagulēts, tagad fiksi vajadzētu laist uz mājām, jo gaida sieva/vīrs un divi bērni, un gan jau tie pārējie tiks galā..... NEFIGU! Ja šādi domā visi, tad beigās to savācēju ir baaaaaigi maz un viesu nama savākšana ievelkas. Bet ja to dara visi barā, tad viss notiek ātri un atliek brīvā laika vairāk, ko palaiskoties piemājas zālienā ;)

Nu jā, tas laikam uz doto momentu ir viss. Šorīt man tāds rakstāmais un gribējās pāris astītes savilkt. Ja ir kādi jautājumi -vispirms izlasiet pirmajā lapā VISU pelles rakstīto, tad manis rakstīto un ja atbildi nerodat, tad jautājiet :bad_smile:

LABS I! Pagaidām viss :)
Publicēts: 28.05.10 10:05
 citēt
Bet, ņemot vērā nepietiekošo dalībnieku skaitu, pasākums vispār notiks?
Publicēts: 28.05.10 10:07
 citēt
alvils:Bet, ņemot vērā nepietiekošo dalībnieku skaitu, pasākums vispār notiks?

oj, dafai, eta ņe tvajo ģelo vai pietiekams vai nepietiekams cilvēku skaits ;) Ja nenotiktu sen būtu viss atlikts. Kas Tev atkal trūkst? :) Vajag 100 cilv lai Tu būtu pārliecināts par to, ka pasākums notiks? :amazing:
Publicēts: 28.05.10 10:12
 citēt
pelle:
alvils:

Ja nav noslēpums... Kāds ir kritiskais minimums, kas jāsavāc, lai pasākumu nevajadzētu atcelt?

80

eSeL, domāju, ka ņemot vērā šai pašā forumā notiekušās sarunas arī 8 lapas atpakaļ, manām bažām tomēr ir pamats, jo samaksājuši joprojām ir tikai 20 un peteikušies pavisam kopā 30. līdz 80 vēl daudz vajag...

eSeL:Kas Tev atkal trūkst?

ko tieši biji domājusi ar vārdu ATKAL?
Publicēts: 28.05.10 10:16
 citēt
alvils:
pelle:80

eSeL, domāju, ka ņemot vērā šai pašā forumā notiekušās sarunas arī 8 lapas atpakaļ, manām bažām tomēr ir pamats, jo samaksājuši joprojām ir tikai 20 un peteikušies pavisam kopā 30. līdz 80 vēl daudz vajag...

Es sapratu, ka 80 ir ls, nevis dalībnieki. 20x4 = 80, kas ir tieši tik, cik vajag :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 11
  5. 12
  6. 13
  7. 14
  8. 15
  9. 16
  10. 17