forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 18
  11. 19
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.05.10 10:17
 citēt
Alvil, viss ir kārtībā, pasākums būs, nekas netiks atcelts! Pietrūkst daži lati, bet tos mēs sagrabināsim, vēl ar visādi uz vietas maksātāji pieteikušies, bet nu uz tiem nepaļaujos... jebkurā gadījumā pasākums būs:face-smile:
Publicēts: 28.05.10 10:18
 citēt
Bzh:
alvils:
eSeL, domāju, ka ņemot vērā šai pašā forumā notiekušās sarunas arī 8 lapas atpakaļ, manām bažām tomēr ir pamats, jo samaksājuši joprojām ir tikai 20 un peteikušies pavisam kopā 30. līdz 80 vēl daudz vajag...

Es sapratu, ka 80 ir ls, nevis dalībnieki. 20x4 = 80, kas ir tieši tik, cik vajag :)

tieši tā ..80ls, ne dalībnieki :)
Publicēts: 28.05.10 10:20
 citēt
Es tulīt izsūtīšu vēstules šiem:
22. Ojaars
23. JRJ
24. MR2
25. Shadow
26. Schnircks
27-28. imgfoto + viena persona
29.-32. OskarZ + brālis + 2 personas

ar jautājumu par to vai pasākumā BŪS un vai var samaksāt uzreiz, vai atķeksēt, ka maksās uz vietas un tad no pakaļas tiks skraidīts un prasīts, lai samaksā!
Publicēts: 28.05.10 10:23
 citēt
suuti :D es gan jau tris reizes foruma teicu ka bushu un maksashu uz vietas, bet man patik sanemt vestules :)
Publicēts: 28.05.10 10:25
 citēt
Alvil - fotoaparāts jau nu man ir tāds ar ko zīmēties var tikai muzejā :D

Pelle - a tur kaut kāds grills ir kur desu cept? :amazing: ogles šķidrumi pašiem jāņem?
Publicēts: 28.05.10 10:29
 citēt
Oliss:Alvil - fotoaparāts jau nu man ir tāds ar ko zīmēties var tikai muzejā :D

Pelle - a tur kaut kāds grills ir kur desu cept? :amazing: ogles šķidrumi pašiem jāņem?

tur viesu nama pagalmā ir āra kamīns kur desas var cept, arī ugunskurvieta, un iekšā viesu nama virtuvē pat gāzes plīts, ja kas :)
Publicēts: 28.05.10 10:34
 citēt
Ou, te baigā rosība jau notikusi kopš vakardienas :)

P.S. Alvilam paldies par mūziku ko bija atstājis flešā :grimace:
Publicēts: 28.05.10 10:37
 citēt
par kurināmām lietām ... ir uz vietas noteikts daudzums malkas, pirts kurināšanai, īpašnieks gan man te teica ka vajadzētu pietikt. Bet cik atminos pagaišgad, mums malkas pietrūka, jo ātri visu izkurinājām pirtiņai. Būtu labi ja kāds ko paķertu līdz.. jo var sanākt ka mums atkal aptrūkstas kurināmā
Publicēts: 28.05.10 10:39
 citēt
Malka pirtij... būtu labi, ja kurinātu viens, kāds kas kaut ko no tā saprot un vēlams nedzērājs:D
Publicēts: 28.05.10 10:39
 citēt
Shadow:suuti :D es gan jau tris reizes foruma teicu ka bushu un maksashu uz vietas, bet man patik sanemt vestules :)

ja ķe tože ļubļu ;*

Oliss:Alvil - fotoaparāts jau nu man ir tāds ar ko zīmēties var tikai muzejā :D

nu plz plz lasi ko rakstam :face-kiss:
Publicēts: 28.05.10 10:40
 citēt
imgfoto:Malka pirtij... būtu labi, ja kurinātu viens, kāds kas kaut ko no tā saprot un vēlams nedzērājs:D

līdz šim viss ir bijis OK(ptu ptu ptu)
Publicēts: 28.05.10 10:40
 citēt
imgfoto:Malka pirtij... būtu labi, ja kurinātu viens, kāds kas kaut ko no tā saprot un vēlams nedzērājs:D

tu būsi lielais organizētāj??
Publicēts: 28.05.10 10:41
 citēt
sanemu vestuli!!! Atbildeju!!! :D buuchu toch, zub daju (ja eliks neuzmetiis :D)
Publicēts: 28.05.10 10:42
 citēt
eSeL:līdz šim viss ir bijis OK(ptu ptu ptu)

A tur tā pirts ar malku kurināma vai elektriskā?

Pagājšgad tur biju, bet nekkko netaceros - bija feini :D
Publicēts: 28.05.10 10:42
 citēt
Shadow:sanemu vestuli!!! Atbildeju!!! :D buuchu toch, zub daju (ja eliks neuzmetiis :D)

jūs tiešām brauksiet apskāvienā.....? :haha:
Publicēts: 28.05.10 10:43
 citēt
Murchiks:

domā es atceros? :face-grin: :face-grin: :face-grin: Bet kā raksta, tad uz malkas :)
Publicēts: 28.05.10 10:44
 citēt
Murchiks:

kāda plīts?? es pirms pāris rindiņām visas plītis uzskaitīju!!!
Publicēts: 28.05.10 10:45
 citēt
re ku bildes atmiņas atsvaidzināšanai kur redzamas plītis www.viss.lv...
Publicēts: 28.05.10 10:54
 citēt
pelle:

Nea, tam es esmu par biklu un slinku :)
Publicēts: 28.05.10 10:57
 citēt
pelle:Alvil, viss ir kārtībā, pasākums būs, nekas netiks atcelts! Pietrūkst daži lati, bet tos mēs sagrabināsim, vēl ar visādi uz vietas maksātāji pieteikušies, bet nu uz tiem nepaļaujos... jebkurā gadījumā pasākums būs:face-smile:

O.k., tad viss kārtībā. ;)
Publicēts: 28.05.10 10:58
 citēt
Tad jau ar smago jābrauc ja jau malka jāved :D
Publicēts: 28.05.10 11:00
 citēt
uzbudinati un apskaavienaa! :D
Publicēts: 28.05.10 11:06
 citēt
Shadow:uzbudinati un apskaavienaa! :D

i like, i like..... :exciting:
Publicēts: 28.05.10 12:15
 citēt
Līdz finišam Eliks viens nokļūst, tad būs jāorganizē glābšanas akcija un jābrauc meklēt Shadow. šovs nakts garumā :D :D
Publicēts: 28.05.10 12:29
 citēt
Andreass ptu ptu ptu :)
Publicēts: 28.05.10 12:41
 citēt
Nu re, ņemam vērā, ka V-pilī jābūt 12 - tikšanās pie Tobāgo :)

Domāju, ka jādara kā pelle raksta pašā sākumā:
"Pēc iebraukšanas Ventspilī tiekamies visi kopīgi pl.12.00 t/c TOBAGO stāvlaukumā karogu tuvumā, iepazīstamies ar tiem kas nav pazīstami un sadalamies pilsētgājējos un pa taisno uz viesu namu braucējos. "

Sadalieties un ta kurš pa V-pili, kurš uz Viesu namu ;)

Viesu namā jau gaidīšu ;)
Publicēts: 28.05.10 14:01
 citēt
imgfoto:
pelle:

Nea, tam es esmu par biklu un slinku :)

kam tu esi par biklu un slinku?? lai uz Ventspili atbrauktu??
Publicēts: 28.05.10 14:49
 citēt

Kaut kas nedzirdēts- laps kurinātājs un nedzērājs.
Publicēts: 28.05.10 17:13
 citēt
atradu dažas bildes no pagājušā gada :) www.fotoblog.lv...
Publicēts: 28.05.10 19:05
 citēt
Andreass:Līdz finišam Eliks viens nokļūst, tad būs jāorganizē glābšanas akcija un jābrauc meklēt Shadow. šovs nakts garumā :D :D

lidz kadam finisham? :D
Publicēts: 28.05.10 19:23
 citēt
hahah, pervelis :P

P.s. šodien uzzināju, ka metropole nebūs :amazing: Tātad būs tikai viena modele - Lāsma! Ja kādam ir kāda meiča ko paķert, lai papōzētu - paķeriet gan!
Publicēts: 29.05.10 15:01
 citēt
eSeL:Es tagad domāju, vai man ir svarīgi zināt to, kas brauks uzreiz uz Viesu namu un kas brauks staigāt pa V-pili, vai nav :what:

Visā ziņā, ES būšu tā, kas uzņems visus viesu namā Ķīvītes sākot ar kādiem 13:00. Kas nozīmē, ja ir personas, kas negrib blandīties pa V-pili bet uzreiz braukt uz Viesu namu - to var droši darīt ;)

Savukārt Andreass sagaidīs visus (satikšanās punkts laikam ierastais - pie Tobago (lūgums pellei vai Andreassam precizēt))

a04-b04.mypicturetown.com...
Publicēts: 30.05.10 16:55
 citēt
hmmmm Pelle saki , ka vajag braukt? :D
Publicēts: 30.05.10 19:22
 citēt
sundew:hmmmm Pelle saki , ka vajag braukt? :D

Vajag! :face-smile:
Publicēts: 30.05.10 19:22 labots
 citēt
Kāds kam vēl ir brīvas vietas mašīnā varētu savākt Gundegu!? Gabiz vai Oliss?? kāds no jums varētu?? Un tad vēl ir PrioRita kas bija transporta sarakstā pie Metrapoles, arī viņu domājams kādam vajadzētu savākt, jo Metrapole diemžēl nebūs.
Publicēts: 30.05.10 20:44
 citēt
Draudzene prasa, vai atgriezīsi tomēr viņas naudu?:) Tā var iedzīvoties nepatikšanās...
Publicēts: 30.05.10 20:52
 citēt
Hmm... ja jau Gundega gatavojas...
Publicēts: 30.05.10 21:31
 citēt
V-10:Draudzene prasa, vai atgriezīsi tomēr viņas naudu?:) Tā var iedzīvoties nepatikšanās...

Tu man draudi? Tā var iedzīvoties nepatikšanās. Tava popularitāte tev pa priekšu iet, kā tautā runā - draudēšana ir tava mīļākā nodarbe.
Publicēts: 30.05.10 21:39
 citēt
Eltons:Hmm... ja jau Gundega gatavojas...

Gundega negatavojas, viņa jau ir 100%īgais braucējs :face-smile: .. tā kā Elton..nestiep gumiju un brauc!:face-wink:
Publicēts: 30.05.10 21:39
 citēt
pelle:
V-10:Draudzene prasa, vai atgriezīsi tomēr viņas naudu?:) Tā var iedzīvoties nepatikšanās...

Tu man draudi? Tā var iedzīvoties nepatikšanās. Tava popularitāte tev pa priekšu iet, kā tautā runā - draudēšana ir tava mīļākā nodarbe.

Es nedraudu, bet prasu savu naudu, ko neizmantošu! Ekonomikas policija to klasificētu kā naudas izkrāpšanu, lūdzu atgriez to, kas mums pieder un kašķa nebūs.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 12
  5. 13
  6. 14
  7. 15
  8. 16
  9. 17
  10. 18