Alvil, viss ir kārtībā, pasākums būs, nekas netiks atcelts! Pietrūkst daži lati, bet tos mēs sagrabināsim, vēl ar visādi uz vietas maksātāji pieteikušies, bet nu uz tiem nepaļaujos... jebkurā gadījumā pasākums būs
alvils:
eSeL, domāju, ka ņemot vērā šai pašā forumā notiekušās sarunas arī 8 lapas atpakaļ, manām bažām tomēr ir pamats, jo samaksājuši joprojām ir tikai 20 un peteikušies pavisam kopā 30. līdz 80 vēl daudz vajag...
Es sapratu, ka 80 ir ls, nevis dalībnieki. 20x4 = 80, kas ir tieši tik, cik vajag
Es tulīt izsūtīšu vēstules šiem: 22. Ojaars 23. JRJ 24. MR2 25. Shadow 26. Schnircks 27-28. imgfoto + viena persona 29.-32. OskarZ + brālis + 2 personas
ar jautājumu par to vai pasākumā BŪS un vai var samaksāt uzreiz, vai atķeksēt, ka maksās uz vietas un tad no pakaļas tiks skraidīts un prasīts, lai samaksā!
par kurināmām lietām ... ir uz vietas noteikts daudzums malkas, pirts kurināšanai, īpašnieks gan man te teica ka vajadzētu pietikt. Bet cik atminos pagaišgad, mums malkas pietrūka, jo ātri visu izkurinājām pirtiņai. Būtu labi ja kāds ko paķertu līdz.. jo var sanākt ka mums atkal aptrūkstas kurināmā
pelle:Alvil, viss ir kārtībā, pasākums būs, nekas netiks atcelts! Pietrūkst daži lati, bet tos mēs sagrabināsim, vēl ar visādi uz vietas maksātāji pieteikušies, bet nu uz tiem nepaļaujos... jebkurā gadījumā pasākums būs
Nu re, ņemam vērā, ka V-pilī jābūt 12 - tikšanās pie Tobāgo
Domāju, ka jādara kā pelle raksta pašā sākumā: "Pēc iebraukšanas Ventspilī tiekamies visi kopīgi pl.12.00 t/c TOBAGO stāvlaukumā karogu tuvumā, iepazīstamies ar tiem kas nav pazīstami un sadalamies pilsētgājējos un pa taisno uz viesu namu braucējos. "
Sadalieties un ta kurš pa V-pili, kurš uz Viesu namu
eSeL:Es tagad domāju, vai man ir svarīgi zināt to, kas brauks uzreiz uz Viesu namu un kas brauks staigāt pa V-pili, vai nav
Visā ziņā, ES būšu tā, kas uzņems visus viesu namā Ķīvītes sākot ar kādiem 13:00. Kas nozīmē, ja ir personas, kas negrib blandīties pa V-pili bet uzreiz braukt uz Viesu namu - to var droši darīt
Savukārt Andreass sagaidīs visus (satikšanās punkts laikam ierastais - pie Tobago (lūgums pellei vai Andreassam precizēt))
Kāds kam vēl ir brīvas vietas mašīnā varētu savākt Gundegu!? Gabiz vai Oliss?? kāds no jums varētu?? Un tad vēl ir PrioRita kas bija transporta sarakstā pie Metrapoles, arī viņu domājams kādam vajadzētu savākt, jo Metrapole diemžēl nebūs.
V-10:Draudzene prasa, vai atgriezīsi tomēr viņas naudu? Tā var iedzīvoties nepatikšanās...
Tu man draudi? Tā var iedzīvoties nepatikšanās. Tava popularitāte tev pa priekšu iet, kā tautā runā - draudēšana ir tava mīļākā nodarbe.
Es nedraudu, bet prasu savu naudu, ko neizmantošu! Ekonomikas policija to klasificētu kā naudas izkrāpšanu, lūdzu atgriez to, kas mums pieder un kašķa nebūs.