forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18
  10. 19
  11. 20
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.05.10 21:46
 citēt
V-10:
pelle:
Tu man draudi? Tā var iedzīvoties nepatikšanās. Tava popularitāte tev pa priekšu iet, kā tautā runā - draudēšana ir tava mīļākā nodarbe.

Es nedraudu, bet prasu savu naudu, ko neizmantošu! Ekonomikas policija to klasificētu kā naudas izkrāpšanu, lūdzu atgriez to, kas mums pieder un kašķa nebūs.

Neviens tev neko nav izkrāpis. Samaksāji par pasākumu, tad piedalies tajā, negribi - tā tava izvēle.
Publicēts: 30.05.10 21:52 labots
 citēt
Es tak teicu ar "Glumiem histeriķiem" labāk nepīties , ne "Modeļiem" ne citiem kolēģiem :):) Ritjikoffam izrādās būs bijusi DZIĻA taisnība , kas darās kā kretīns tas tāds arī ir pēc būtības :):) Visforšāk savus "Vazelīna" gājienus piesegt ar "Daraudzenēm" un piesegties no sūdiem tāpat :):) Tipa "Es neesmu mīzējs" man draudzene neļāva" es "Aizstāvu dāmu" es neapdiršu citus un neklačojos pa stūriem "Draudzenei teica" utt. :):) Baigi platiem pleciem tā draudzene var VISU piesegt :):) Labi ka šamais glumiķis laicīgi "Zasveķijās" , citādi kazzi būtu kā savulaik ar Haidukpirti ka līdzīgi glumiem pa visām malām "Šausminājās" pēc pasakuma:):)
Publicēts: 30.05.10 22:08
 citēt
Lunis:Es tak teicu ar "Glumiem histeriķiem" labāk nepīties , ne "Modeļiem" ne citiem kolēģiem :):) Ritjikoffam izrādās būs bijusi DZIĻA taisnība , kas darās kā kretīns tas tāds arī ir pēc būtības :):) Visforšāk savus "Vazelīna" gājienus piesegt ar "Daraudzenēm" un piesegties no sūdiem tāpat :):) Tipa "Es neesmu mīzējs" man draudzene neļāva" es "Aizstāvu dāmu" es neapdiršu citus un neklačojos pa stūriem "Draudzenei teica" utt. :):) Baigi platiem pleciem tā draudzene var VISU piesegt :):)

Es piedalīšos principa pēc, lai nezaudētu gultas vietu, ko apmaksāju:) Un es galīgi Luni nedusmojos!
Publicēts: 30.05.10 22:14
 citēt
V-10, nu labrīt!! Es organizēju pasākumu, nevis lecu nopakaļ tavām iegribām! Ja tu no dalības atteicies, tad tava gultasvieta tika atdota citam cilvēkam. Brīvi izpausties varēsi tad, kad pats ko organizēsi, bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta.
Publicēts: 30.05.10 22:22 labots
 citēt
V-10:
Es piedalīšos principa pēc, lai nezaudētu gultas vietu, ko apmaksāju:) Un es galīgi Luni nedusmojos!

Gan jau joprojām nevari sev piedot ka 80/90 tajos neizņemi visus talonus un neizstāvēji rindā pēc cukura , ziepēm , sāls , zaudēji rindu un mantu :D:D
Publicēts: 30.05.10 22:31
 citēt
Lunis:
V-10:

Gan jau joprojām nevari sev piedot ka 80/90 tajos neizņemi visus talonus un neizstāvēji rindā pēc cukura , ziepēm , sāls , zaudēji rindu un mantu :D:D

Luni, es tad vēl mazs biju!
Publicēts: 30.05.10 22:31
 citēt
Oho.
Jautrība sit augstu vilni.
Būs man arī jābrauc, jei Bogu!
... par to ziepju pacelšanu pirtī... :face-grin:
Publicēts: 30.05.10 22:38
 citēt
Eltons:Oho.

kādas ziepes tad tu cilāsi :amazing:
Publicēts: 30.05.10 22:45
 citēt
Oliss:
Eltons:Oho.

kādas ziepes tad tu cilāsi :amazing:

Es jau nu ne...
Nē, pirms Lunis izmainīja tekstu ar ziepēm, es jau biju uzbūris kādu sižeta līniju eventuālajā pirts skatā...
Publicēts: 30.05.10 22:47
 citēt
Pele, kā Tu piedāvā risināt šo lietu?
Publicēts: 30.05.10 22:49
 citēt
Elton - tad tu taisiet kādu ieziepēt, izdzīt ārā un taisīt mākslas foto :D
Publicēts: 30.05.10 22:56
 citēt
Oliss:Elton - tad tu taisiet kādu ieziepēt, izdzīt ārā un taisīt mākslas foto :D

Nu kaut kā tā.
Re, pēc vienas tādas pirts jau radās šaržu kolekcija:
www.fotoblog.lv...
Publicēts: 30.05.10 23:02
 citēt
nu re kur vēl viens iemesls tev braukt uz pirteli, lai kaut ko tādu atkārtotu :face-wink:
Publicēts: 30.05.10 23:07
 citēt
pelle:Kāds kam vēl ir brīvas vietas mašīnā varētu savākt Gundegu!? Gabiz vai Oliss?? kāds no jums varētu?? Un tad vēl ir PrioRita kas bija transporta sarakstā pie Metrapoles, arī viņu domājams kādam vajadzētu savākt, jo Metrapole diemžēl nebūs.

Pelle, pieraksti, lūdzu, ka ar Oliss brauc ERA :)
Publicēts: 30.05.10 23:34
 citēt
pelle:V-10, nu labrīt!! Es organizēju pasākumu, nevis lecu nopakaļ tavām iegribām! Ja tu no dalības atteicies, tad tava gultasvieta tika atdota citam cilvēkam. Brīvi izpausties varēsi tad, kad pats ko organizēsi, bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta.

"bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta"-atmaksā naudu nevis cel publicitāti, ja ne, tad gultu man un meitenei/.
Publicēts: 31.05.10 00:04
 citēt
Es tiešām nezinu, kas ir V-10, bet dikti gribētu redzēt viņa fizionomiju. Kā kaut ko tik stulbu var rakstīt, domāt, darīt. Sorī, ne pa tēmu, bet nenoturējos :D
Publicēts: 31.05.10 07:19
 citēt
alora:Es tiešām nezinu, kas ir V-10, bet dikti gribētu redzēt viņa fizionomiju. Kā kaut ko tik stulbu var rakstīt, domāt, darīt. Sorī, ne pa tēmu, bet nenoturējos :D

apskaties draugos Reinis Ziemelis! :)
Publicēts: 31.05.10 08:56
 citēt
V-10:
pelle:V-10, nu labrīt!! Es organizēju pasākumu, nevis lecu nopakaļ tavām iegribām! Ja tu no dalības atteicies, tad tava gultasvieta tika atdota citam cilvēkam. Brīvi izpausties varēsi tad, kad pats ko organizēsi, bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta.

"bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta"-atmaksā naudu nevis cel publicitāti, ja ne, tad gultu man un meitenei/.

:D tad jaf jāņem līdzi studijas gaismas :D
.
.
Reini, beidz māžoties. Kā tu domā, ja tu organizētu un būtu samaksājis par telpām, lai tās rezervētu, un pēkšni daļa sāk atteikties... Vai tu maksātu no savas kabatas. Izvēle bija brīva- IZDOMĀ, PIESAKIES, un SAMAKSĀ... ja kas tev noiet greizi, sakod zobus un netēlo te mīksto. VISOS FOTO PASĀKUMOS IR PIEŅEMTS, KA DALĪBAS MAKSA NETIEK ATGRIEZSTA, JA NEVARI IERASTIES. TAS LAI ĀRSTĒTU NENOTEIKTOS.
Un pēc pirtiņas nedari, kā pēc apmeklējuma manā pirtiņā ... cilvēki ir ļauni, un priecājās, ka var atstāstīt to, ko esi teicis. Bet necel te brēku, palisi vecos topikus, kur Octavion figurēja :D, tur jaf es tev visu pateicu.
Publicēts: 31.05.10 09:52
 citēt
V-10:Pele, kā Tu piedāvā risināt šo lietu?

Haiduks visu saprotami paskaidrojis, es vairs neatkārtošos.
Nezinu ko tev ieteikt... Vienkārši pieņem faktu ka visa pasaule negriežas ap tavām iegribām.
Publicēts: 31.05.10 10:09
 citēt
Aukstā zupa laikam būs jāatceļ, jo nesanāk dabūt lielo katlu. Mēģinu vēl atrast kādu kam varētu būt liels katls, bet pagaidām bez rezultātiem :what:
Publicēts: 31.05.10 10:55 labots
 citēt
bāc, par to katlu varēji privāti uzrakstīt, būtu no laukiem paņēmis. Bet nu sliktākajā gadījumā varētu no rīta iebaukt laukos un savākt, tikai 25km līkums.

Pielaboju. Hm, a vajag lielo uz ugunskura liekamo, vai vienkārši lielu. Es tagad tā neiebraucu, jo uz ugunskura liekamais ir laukos, bet tādu palielu varētu atrast arī tepat Rīgā, gan jau šķūnītī vai garāžā būs.
Publicēts: 31.05.10 11:21 labots
 citēt
izklausās labi - auksto zupu uz uguns :D aa ja nu vienīgi kartupeļiem
Publicēts: 31.05.10 13:38
 citēt
atsaucu dalību
Publicēts: 31.05.10 13:58 labots
 citēt
Aukstozupu atču PLASTMASAS BĻODĀ maisa NEVIS vāra :):) 10 burkas ar "Auksto zupu" tobeš bietēm + 10l kefīra + 10vārītas olas kilograms desas loki gurķi un to vissu kautkādā MUTESBĻODĀ samaisa kopā GATAVS:):)
Publicēts: 31.05.10 14:00
 citēt
MR2:atsaucu dalību

tāpēc, ka nav katls aukstai zupai? :face-crying:
Publicēts: 31.05.10 14:05
 citēt
Nebūšu.
Publicēts: 31.05.10 15:37
 citēt
kas notiek??????

vai tiešām visi sabijās no tā ka V-10 ieradīsies un steidz atsaukt dalību.

Vienā vortālā dzirdēju superīgu atsauksmi pēc tikšanās pasākuma. Dzīvajā dalību ir gatavi ņemt tikai tie, kas ir spējīgi atbildēt par to ko virtuālā vidē saka. Visi pārējie tikai virtuāli ir speciālisti un skolotāji. (Tikai neņemiet ļaunā, tas nevienam nav personīgi tendēts)
Publicēts: 31.05.10 15:40
 citēt
Tad redz, kāpēc Gudris nekad nevienā pasākumā nav manīts! :face-devil-grin:
Publicēts: 31.05.10 15:50
 citēt
Sveiki visiem!
Pabakstiet Oliss lai neskopojās un līdzi kādas raķetes paņem, būs kāds prieciņš vairāk un kādu foto varēs pie viena uzražot.
Publicēts: 31.05.10 15:51
 citēt
alvils:Tad redz, kāpēc Gudris nekad nevienā pasākumā nav manīts! :face-devil-grin:

Ir tak. Vienīgi viņš parādās tiem, kuri var samaksāt 25ls :face-devil-grin:
Publicēts: 31.05.10 16:00
 citēt
Bzh:Ir tak. Vienīgi viņš parādās tiem, kuri var samaksāt 25ls :face-devil-grin:

Tad laikam man Gudri tā arī nekad neredzēt... :face-crying:
Publicēts: 31.05.10 16:03
 citēt
alvils:Tad redz, kāpēc Gudris nekad nevienā pasākumā nav manīts! :face-devil-grin:

Internetā virtuālais :super_man: .. bet dzīvē :shame:

P.S. Force majore dēļ uz Peļupirti no Rīgas došos sesdien ap 13.00-14.00, līdzbraucēju izskatās ka nav, tie kas bija ir transferējušie uz citiem transportiem, tā kā, ja vēl kādam ir novēlota izbrukšana un vajag transportu, dodat ziņu...
Publicēts: 31.05.10 16:19
 citēt
alvils:
Bzh:Ir tak. Vienīgi viņš parādās tiem, kuri var samaksāt 25ls :face-devil-grin:

a taada Gudra patiesiibaa nemaz nav. vieniigais kas vinju esot redzeejis ir haiduks - esot kopaa daudz shanceejushi... :exciting::haha::money:

es, par provi, labpraat apmekleetu kaadu pasaakumu, ir tikai viens ierobezhojums.
Publicēts: 31.05.10 19:39
 citēt

P.S. Force majore dēļ uz Peļupirti no Rīgas došos sesdien ap 13.00-14.00, līdzbraucēju izskatās ka nav, tie kas bija ir transferējušie uz citiem transportiem, tā kā, ja vēl kādam ir novēlota izbrukšana un vajag transportu, dodat ziņu...

es gribētu pieteikties uz vēlo izbraukšanu.
Publicēts: 31.05.10 19:58
 citēt
PrioRita:

es gribētu pieteikties uz vēlo izbraukšanu.

Piefiksēts.
Publicēts: 31.05.10 19:58
 citēt
Laciz:
alvils:
a taada Gudra patiesiibaa nemaz nav. vieniigais kas vinju esot redzeejis ir haiduks - esot kopaa daudz shanceejushi... :exciting::haha::money:

es, par provi, labpraat apmekleetu kaadu pasaakumu, ir tikai viens ierobezhojums.

Ir jau pasākumi, kur nav Haiduka.
Akkurāt paralēli Peļļupirtij...
Publicēts: 31.05.10 20:01
 citēt
Eltons:
Laciz: taada Gudra patiesiibaa nemaz nav. vieniigais kas vinju esot redzeejis ir haiduks - esot kopaa daudz shanceejushi... :exciting::haha::money:

kur ir?
Publicēts: 31.05.10 20:06
 citēt
Laciz:
Eltons:
kur ir?

PM
Publicēts: 31.05.10 20:56
 citēt
...ka tik pati pirts neizrādās garlaicīgāka par šito lielo jautro un kašķīgo taisīšanos uz perēšanu...:face-devil-grin:
Publicēts: 31.05.10 21:05
 citēt
TWIN:...ka tik pati pirts neizrādās garlaicīgāka par šito lielo jautro un kašķīgo taisīšanos uz perēšanu...:face-devil-grin:

Tu tak pagaišgad biji un zini ka tā nav! :face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 13
  5. 14
  6. 15
  7. 16
  8. 17
  9. 18