pelle:
Tu man draudi? Tā var iedzīvoties nepatikšanās. Tava popularitāte tev pa priekšu iet, kā tautā runā - draudēšana ir tava mīļākā nodarbe.
Es nedraudu, bet prasu savu naudu, ko neizmantošu! Ekonomikas policija to klasificētu kā naudas izkrāpšanu, lūdzu atgriez to, kas mums pieder un kašķa nebūs.
Neviens tev neko nav izkrāpis. Samaksāji par pasākumu, tad piedalies tajā, negribi - tā tava izvēle.
Es tak teicu ar "Glumiem histeriķiem" labāk nepīties , ne "Modeļiem" ne citiem kolēģiem Ritjikoffam izrādās būs bijusi DZIĻA taisnība , kas darās kā kretīns tas tāds arī ir pēc būtības Visforšāk savus "Vazelīna" gājienus piesegt ar "Daraudzenēm" un piesegties no sūdiem tāpat Tipa "Es neesmu mīzējs" man draudzene neļāva" es "Aizstāvu dāmu" es neapdiršu citus un neklačojos pa stūriem "Draudzenei teica" utt. Baigi platiem pleciem tā draudzene var VISU piesegt Labi ka šamais glumiķis laicīgi "Zasveķijās" , citādi kazzi būtu kā savulaik ar Haidukpirti ka līdzīgi glumiem pa visām malām "Šausminājās" pēc pasakuma
Lunis:Es tak teicu ar "Glumiem histeriķiem" labāk nepīties , ne "Modeļiem" ne citiem kolēģiem Ritjikoffam izrādās būs bijusi DZIĻA taisnība , kas darās kā kretīns tas tāds arī ir pēc būtības Visforšāk savus "Vazelīna" gājienus piesegt ar "Daraudzenēm" un piesegties no sūdiem tāpat Tipa "Es neesmu mīzējs" man draudzene neļāva" es "Aizstāvu dāmu" es neapdiršu citus un neklačojos pa stūriem "Draudzenei teica" utt. Baigi platiem pleciem tā draudzene var VISU piesegt
Es piedalīšos principa pēc, lai nezaudētu gultas vietu, ko apmaksāju Un es galīgi Luni nedusmojos!
V-10, nu labrīt!! Es organizēju pasākumu, nevis lecu nopakaļ tavām iegribām! Ja tu no dalības atteicies, tad tava gultasvieta tika atdota citam cilvēkam. Brīvi izpausties varēsi tad, kad pats ko organizēsi, bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta.
pelle:Kāds kam vēl ir brīvas vietas mašīnā varētu savākt Gundegu!? Gabiz vai Oliss?? kāds no jums varētu?? Un tad vēl ir PrioRita kas bija transporta sarakstā pie Metrapoles, arī viņu domājams kādam vajadzētu savākt, jo Metrapole diemžēl nebūs.
pelle:V-10, nu labrīt!! Es organizēju pasākumu, nevis lecu nopakaļ tavām iegribām! Ja tu no dalības atteicies, tad tava gultasvieta tika atdota citam cilvēkam. Brīvi izpausties varēsi tad, kad pats ko organizēsi, bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta.
"bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta"-atmaksā naudu nevis cel publicitāti, ja ne, tad gultu man un meitenei/.
Es tiešām nezinu, kas ir V-10, bet dikti gribētu redzēt viņa fizionomiju. Kā kaut ko tik stulbu var rakstīt, domāt, darīt. Sorī, ne pa tēmu, bet nenoturējos
alora:Es tiešām nezinu, kas ir V-10, bet dikti gribētu redzēt viņa fizionomiju. Kā kaut ko tik stulbu var rakstīt, domāt, darīt. Sorī, ne pa tēmu, bet nenoturējos
pelle:V-10, nu labrīt!! Es organizēju pasākumu, nevis lecu nopakaļ tavām iegribām! Ja tu no dalības atteicies, tad tava gultasvieta tika atdota citam cilvēkam. Brīvi izpausties varēsi tad, kad pats ko organizēsi, bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta.
"bet mani tu nedresēsi pēc sava prāta"-atmaksā naudu nevis cel publicitāti, ja ne, tad gultu man un meitenei/.
tad jaf jāņem līdzi studijas gaismas . . Reini, beidz māžoties. Kā tu domā, ja tu organizētu un būtu samaksājis par telpām, lai tās rezervētu, un pēkšni daļa sāk atteikties... Vai tu maksātu no savas kabatas. Izvēle bija brīva- IZDOMĀ, PIESAKIES, un SAMAKSĀ... ja kas tev noiet greizi, sakod zobus un netēlo te mīksto. VISOS FOTO PASĀKUMOS IR PIEŅEMTS, KA DALĪBAS MAKSA NETIEK ATGRIEZSTA, JA NEVARI IERASTIES. TAS LAI ĀRSTĒTU NENOTEIKTOS. Un pēc pirtiņas nedari, kā pēc apmeklējuma manā pirtiņā ... cilvēki ir ļauni, un priecājās, ka var atstāstīt to, ko esi teicis. Bet necel te brēku, palisi vecos topikus, kur Octavion figurēja , tur jaf es tev visu pateicu.
Haiduks visu saprotami paskaidrojis, es vairs neatkārtošos. Nezinu ko tev ieteikt... Vienkārši pieņem faktu ka visa pasaule negriežas ap tavām iegribām.
bāc, par to katlu varēji privāti uzrakstīt, būtu no laukiem paņēmis. Bet nu sliktākajā gadījumā varētu no rīta iebaukt laukos un savākt, tikai 25km līkums.
Pielaboju. Hm, a vajag lielo uz ugunskura liekamo, vai vienkārši lielu. Es tagad tā neiebraucu, jo uz ugunskura liekamais ir laukos, bet tādu palielu varētu atrast arī tepat Rīgā, gan jau šķūnītī vai garāžā būs.
vai tiešām visi sabijās no tā ka V-10 ieradīsies un steidz atsaukt dalību.
Vienā vortālā dzirdēju superīgu atsauksmi pēc tikšanās pasākuma. Dzīvajā dalību ir gatavi ņemt tikai tie, kas ir spējīgi atbildēt par to ko virtuālā vidē saka. Visi pārējie tikai virtuāli ir speciālisti un skolotāji. (Tikai neņemiet ļaunā, tas nevienam nav personīgi tendēts)
alvils:Tad redz, kāpēc Gudris nekad nevienā pasākumā nav manīts!
Internetā virtuālais .. bet dzīvē
P.S. Force majore dēļ uz Peļupirti no Rīgas došos sesdien ap 13.00-14.00, līdzbraucēju izskatās ka nav, tie kas bija ir transferējušie uz citiem transportiem, tā kā, ja vēl kādam ir novēlota izbrukšana un vajag transportu, dodat ziņu...
P.S. Force majore dēļ uz Peļupirti no Rīgas došos sesdien ap 13.00-14.00, līdzbraucēju izskatās ka nav, tie kas bija ir transferējušie uz citiem transportiem, tā kā, ja vēl kādam ir novēlota izbrukšana un vajag transportu, dodat ziņu...