pelle:Vasara, kur Tu esi!? Es Tevi gaidu!!! ... Atnāc lūdzu sestdien! Tici, ne es vienīgā Tevi gaidu! !
Pelle, ja šī lūgšanās neiedarbosies, tad nāksies vasarai piedraudēt Nu kaut kā šādi: Nu, kur Tu vazājies? Fiksi nāc šurp! Mums jau apnicis gaidīt!
TV3 laikaprognožu puika teica ka sestdien būs saulīte un puslīdz vasara ap +20! ..līdz sestdienai gan būšot vēl zibeņu zibeņi utt. Kaut tam puikam varētu ticēt!
vai tiešām visi sabijās no tā ka V-10 ieradīsies un steidz atsaukt dalību.
Vienā vortālā dzirdēju superīgu atsauksmi pēc tikšanās pasākuma. Dzīvajā dalību ir gatavi ņemt tikai tie, kas ir spējīgi atbildēt par to ko virtuālā vidē saka. Visi pārējie tikai virtuāli ir speciālisti un skolotāji. (Tikai neņemiet ļaunā, tas nevienam nav personīgi tendēts)
Nedomāju, ka man ar Lutumu ir konflikts! Un pie aliņa ne tā var pastrīdēties!
pelle: TV3 laikaprognožu puika teica ka sestdien būs saulīte un puslīdz vasara ap +20! ..līdz sestdienai gan būšot vēl zibeņu zibeņi utt. Kaut tam puikam varētu ticēt!
Andreass, izskatās, ka mēs tomēr šoreiz nedabūsim īstus īru svārkus, tik kaut ko pielīdzināmu tam... Līdz ar to kā fotosesijas elements droši vien nebūs nemaz tik lielisks... Bet to, kā mēs pa skatuvi svārkos ņemamies, var doties vakaru iepriekš apskatīties pilskalnos pie sabiles!
Tā, neko negribu dzirdēt par sliktu laiku Būs silts, būs saule Nebūs saule - būs silts! Ot šodien ir ļoti silts, kaut arī nav saules nu kaut vai tāds apmierinātu
eSeL:Tā, neko negribu dzirdēt par sliktu laiku Būs silts, būs saule Nebūs saule - būs silts! Ot šodien ir ļoti silts, kaut arī nav saules nu kaut vai tāds apmierinātu
Tā, mums te dažas izmaiņas mašīnas sastāvā. Tā kā beigu beigās juulis netiek, tad viņas vietā pie mums mašīna brauks ERA. Pilnais sastāvs - Lāsma, eSeL, ERA, alvils.
Vispār, mēs 8:00 tiekamies pie Spices Bowlinga centra Ja nu kāds grib braukt kopīgā astītē - pievienojās
Oliss, domā pozitīvi Nezinu cik ilgi Tevi zin ERA, bet mēs esam pazīstamas diezgan ilgi un saista daudz kopīgu darbu. Es piedāvāju - viņa piekrita par ko nebrīnos
Visā gadījumā, VISI kam mašīnas un kam ir brīvas vietas, atstājat forumā savu numuriņu, lai tie, kam nav kā tikt uz V-pili var jūs sazvanīt
" 22. Ojaars 23. JRJ 24. Shadow 25. Schnircks 26.-29. OskarZ + brālis + 2 personas 30. Eliks 31. utopia 32.-33. AirArt + viena persona 34. Eltons 35. ekoists "
Vāī... zaķīši! Es gan izteicos, ka gribu ar jums satusēt, bet reāli šoreiz nesanāks... piedodiet, ja varat... Man sanāk re, kā www.youtube.com... (beidzamie vārdi textā...)
eSeL:Tā, mums te dažas izmaiņas mašīnas sastāvā. Tā kā beigu beigās juulis netiek, tad viņas vietā pie mums mašīna brauks ERA. Pilnais sastāvs - Lāsma, eSeL, ERA, alvils.
Vispār, mēs 8:00 tiekamies pie Spices Bowlinga centra Ja nu kāds grib braukt kopīgā astītē - pievienojās
eSeL:Oliss, domā pozitīvi Nezinu cik ilgi Tevi zin ERA, bet mēs esam pazīstamas diezgan ilgi un saista daudz kopīgu darbu. Es piedāvāju - viņa piekrita par ko nebrīnos