forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 24
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.10 16:16
 citēt
pelle:
vasis8:
Nu jopcik:
Citēju Latvijas Bankas komentaru par IBAN: "Kāds ir ieguvums no jauno (IBAN) konta numuru ieviešanas?
Pirmkārt, mazināsies iespēja, ka neprecīzi norādītu rekvizītu dēļ maksājums var aizkavēties vai pat tikt noraidīts, jo naudu saņēmēja kontā ieskaitīs, pamatojoties tikai uz IBAN.

Citēju Swedbankas internetbanku: "Maksājums var tikt izpildīts pamatojoties tikai uz Jūsu norādito saņēmēja konta numuru. "

Pieredze - pac skaitu sev naudu starp dažādām bankām izmnatojot tik IBANu.

Ko man tie citāti dod? Es katru dienu ar pārskaitījumu taisu maksājumus un ja ir bez personas koda, banka neņem.

uztais eksperimentu....norādi vienreiz pareizu IBANu un nepareizu PK...redzēsi rezultatu :) ..... sitā līdzīgi man gāja reiz kad gribeju vienu Okarti pataisīt par pieslēgumu - LMT čals man saka ka vajag SIM originalo PIN...a es to PIN jau sen biju nomainījis un aizmirsis, tā arī saku čalim, sis saka...ta nekā...nebūs bizness..es ta patēloju muļķīti, saku ka man ir pierakstīts telefona un saku rakāties...galu galā nosaucu šim bankas kartes PINu :D un čals sasit plaukstas un saka ka viss štokos, kods der :D ... karoč kods bij vajadzīgs lai tikai nodemostrētu cik šī operācija svarīga :D
Publicēts: 15.04.10 16:25
 citēt
vasis8, ok, pamēģināšu.
Publicēts: 15.04.10 16:38
 citēt
zazis:Vai tad šitais topiks ir par bankām vai tomēr par pirtspasākumu :amazing:

Tie kas uz pirti nebrauc cepār par "Banku" apmēram kā tie kas par "Bildi" neko nerubī pateikt cepār par Pixseļiem un Brendiem ne par Attēlu:):)
Publicēts: 15.04.10 16:44
 citēt
+ Lunis par pēdējo komentāru
Publicēts: 15.04.10 16:50
 citēt
Lunis:
zazis:Vai tad šitais topiks ir par bankām vai tomēr par pirtspasākumu :amazing:

Tie kas uz pirti nebrauc cepār par "Banku" apmēram kā tie kas par "Bildi" neko nerubī pateikt cepār par Pixseļiem un Brendiem ne par Attēlu:):)

arī piekrītu! :D

P.S.
pagašgad biju, šogad ar ir doma doties! :grimace:
Publicēts: 15.04.10 17:45
 citēt
Ir piedāvājums paciemoties Irbenes radiolokatora pilsētiņā. Var sarunāt ekskursijas ar uzkāpšanu uz antenās vai ekskursija pa pazemi (600m garā posmā):face-devil-grin:.
Cenas 2ls no pieaugušā; 1ls pensionāri, skolēni, studenti.
Publicēts: 15.04.10 18:44
 citēt
Andreass:Ir piedāvājums paciemoties Irbenes radiolokatora pilsētiņā. Var sarunāt ekskursijas ar uzkāpšanu uz antenās vai ekskursija pa pazemi (600m garā posmā):face-devil-grin:.

mani šis piedāvājums interesētu :)
Publicēts: 15.04.10 19:55
 citēt
Gudris:pelle kāpēc Tu publisko savu personas kodu ??? :amazing::amazing::amazing: lai veiktu vietejo maksajumu nevaig personas kodu !!!
Parasti meitenes personas kodu publicē divu iemeslu dēļ:
1. lai interesanti pārliecinātos, ka ir jau 18;
2. lai tie paši interesanti zinātu, kad dzimšanas dienā jāapsveic un dāvanas jāaizsūta... :)
Publicēts: 15.04.10 20:39
 citēt
ja kādam interesē transports,tad es braukšu ar savu mašīnu,ir 5 -vietīga vai 7 vietīga,kopā braukt būtu jautrāk:grimace::face-wink::face-grin:
Publicēts: 15.04.10 21:03
 citēt
Gudris:
Bzh:

Swed bankas iekšienē ļauj bez pk skaitīt :)
Ārkārtīgi interesanti, ko seb darīs gadījumos, ja jāskaita ir cilvēkam bez pk, piem., ārzemniekam? :)
es tieši par vietējiem maksājumiem arī runāju...starptautiskiem maksājumiem ir pavisam cita kārtība !

Vot labprāt paklausītos Gudra pārdomas par swift norēķiniem, korbankām, kā arī specifiku pārskaitījumos uz Krieviju...;)
Publicēts: 15.04.10 21:20
 citēt
Aiz dalībnieku saraksta mēģināšu iespiest transporta sarakstu ko līdzīgu kā iepriekšējos gados veidojām.
Varbūt ka jums dalībniekiem vienojoties kas ar ko brauks der arī noskaidrot kuri ir tie kas ies pa Ventspili pastaigā, kas pa taisno uz viesu namu.. lai atbraucot uz Ventspili nav jārīko lielā pārkrvāšanās no vienas mašīnas uz otru ar visā mlīdzpaņemtām lietām, ja šoferis grib braukt uz staigājamo galu, bet līdzbraucēji grib pa taisno uz viesu namu.
Publicēts: 15.04.10 21:29 labots
 citēt
Gudris:
imgfoto:
Vot labprāt paklausītos Gudra pārdomas par swift norēķiniem, korbankām, kā arī specifiku pārskaitījumos uz Krieviju...;)
kas ir korbankas ?

kā lai es zinu...pameklē jūtjūbā...;)
Publicēts: 15.04.10 22:29
 citēt
Andreass:Ir piedāvājums paciemoties Irbenes radiolokatora pilsētiņā. Var sarunāt ekskursijas ar uzkāpšanu uz antenās vai ekskursija pa pazemi (600m garā posmā):face-devil-grin:.

Nu ja, pagājušogad nesanāca, jāmēģina šogad atkal ;)
Eh, būs jāšķiras no pēdējiem kontā esošajiem latiņiem, jo līdz pirmajai algai vēl pāris nedēļas jāgaida :face-sad:
Publicēts: 15.04.10 22:57
 citēt
ERA:

Nu ja, pagājušogad nesanāca, jāmēģina šogad atkal ;)
Eh, būs jāšķiras no pēdējiem kontā esošajiem latiņiem, jo līdz pirmajai algai vēl pāris nedēļas jāgaida :face-sad:

'Pārskaiti fotolatus :D
Publicēts: 16.04.10 00:33
 citēt
Publicēts: 16.04.10 02:36
 citēt

Andri, kad? Interesē, ļoti.
Publicēts: 16.04.10 06:41
 citēt
Droperidol:http://www.apollo.lv/portal/news/articles/200340

Rakstīts iespēju daudz, bet pieminēts vien CSDD. Es sapratu ka problēma ir nevis PK, bet gan CSDD sistēma.
Publicēts: 16.04.10 09:12
 citēt
versatile:

Andri, kad? Interesē, ļoti.

Visticamāk, ka 7dien pēc visa pasākuma braucot mājup..
Publicēts: 16.04.10 10:24
 citēt
Radiolokatoru točna vajadzētu apmeklēt. Biju tur kādus gadus 3 atpakaļ, bet dēļ sezonas nevarēja uzkāpt augšā un neko par tuneļiem arī nedzirdēju. Pamestā pilsētiņa arī interesanta :big_smile:
Publicēts: 16.04.10 11:10
 citēt
Mēs pag. gadu vienu kompaška tur bijām :) forši
Publicēts: 16.04.10 11:17
 citēt
M_Kalnins:Radiolokatoru točna vajadzētu apmeklēt. Biju tur kādus gadus 3 atpakaļ, bet dēļ sezonas nevarēja uzkāpt augšā un neko par tuneļiem arī nedzirdēju. Pamestā pilsētiņa arī interesanta :big_smile:

Tunelis savienoja visus tur reiz bijusjus teleskopus , abus lielos un vel mazo ko Krievi ļidz aizveda :)
Publicēts: 16.04.10 11:38
 citēt
Pie lokatora jātiekās un tad garā kolonā uz pašu pirti :D
Publicēts: 16.04.10 15:33
 citēt
Var jau sākt sarunas par to, kurš kurā mašīnā sēdēs... Kuri no dalībniekiem ir šoferi?
Publicēts: 16.04.10 15:40
 citēt
Es ar auto, 3 vietas varētu būt brīvas...
Publicēts: 16.04.10 16:40
 citēt
alvils:Var jau sākt sarunas par to, kurš kurā mašīnā sēdēs... Kuri no dalībniekiem ir šoferi?

aiz dalībnieku saraksta ir transporta saraksts ko regulāri piekoriģēju atbilstoši svaigākām ziņām :face-smile:
Publicēts: 16.04.10 16:50 labots
 citēt
o.k., tad jāčeko saraksta turpmākais raksturs un jādomā, kam piemesties uz astes. :)
Publicēts: 18.04.10 11:39
 citēt
Pievienoju linku uz karti ceļam līdz viesu namam (lai nenozustu te starp lapām ir arī topika sākumā)
www.kurzeme.com...
jpg failos ceļš pāri tiltam nepareizais, tilts ir ciet un jābrauc par blakus esošo apvedtiltu.
Kam nav google earth, tad tā šeit earth.google.com
Karte pilsētgājējiem vēl taps!
Ar neskaidrībām un jautājumiem lūgtum pie Lunja, viņš mums eksperts!
Publicēts: 18.04.10 12:09
 citēt
varētu piedalīties, ja Pelle nenakšņotu Haiduka mašīnā.............................
Publicēts: 18.04.10 14:14
 citēt
negatIvs:varētu piedalīties, ja Pelle nenakšņotu Haiduka mašīnā.............................

Pretendē Haidukam blakus gulēt?? :what: Es varu pabīdīties un iemitināties kādā citā mašīnā, man personīgi vienalga kur, ka tik nav zem klajas debess jāguļ.
Publicēts: 18.04.10 14:46
 citēt
gulēt blakus Haidukam nebija ienācis prātā
Publicēts: 18.04.10 16:23
 citēt
negatIvs:gulēt blakus Haidukam nebija ienācis prātā

tad kas bija ienācis prātā? ? :what:
Publicēts: 18.04.10 16:43
 citēt
pelle:
negatIvs:gulēt blakus Haidukam nebija ienācis prātā

Tu jau piedāvāji....
Publicēts: 18.04.10 16:46
 citēt
Ja negrib gulēt blakus, tad jāguļ kopā :face-devil-grin:
Publicēts: 18.04.10 16:46
 citēt
negatIvs:
pelle:
Tu jau piedāvāji....

ko es piedāvāju? ? ? :amazing:
Publicēts: 18.04.10 16:47
 citēt
vinieks:Ja negrib gulēt blakus, tad jāguļ kopā :face-devil-grin:

kāda ir atšķirība? ? ? :amazing:
Publicēts: 18.04.10 16:48
 citēt
Vēl 3 brīvas gultasvietas!!!
Publicēts: 18.04.10 17:09
 citēt
pelle:
negatIvs:Tu jau piedāvāji....

Haiduku......:bad_smile: , nekas, bīdi tālāk projektu, vienkārši ieņirdzu par Tavu kamanu izvēli......
Publicēts: 18.04.10 17:18
 citēt
negatIvs:
pelle:
Haiduku......:bad_smile: , nekas, bīdi tālāk projektu, vienkārši ieņirdzu par Tavu kamanu izvēli......

Ja reiz ko tik absurdi uztver, varbūt paskaidro kas tieši tur ir `ieņirgšanas` vērts? ? ? :what: Pasākumos cilvēki mēdz gulēt kur vietas ir, kas tai faktā tik ievērības cienīgs? ?:what:
Publicēts: 18.04.10 17:36
 citēt
neko apsurdi neuztveru, Pelle Haiduka mašīnā, ir pietiekami, lai ieņirgtu, un to arī pasaku
Publicēts: 18.04.10 17:46
 citēt
negatIvs:neko apsurdi neuztveru, Pelle Haiduka mašīnā, ir pietiekami, lai ieņirgtu, un to arī pasaku

Palikšu pie savas domas par absurdu. Nesaskatu neko `ieņirgšanas` vērtu faktā ka cilvēki koorporējas pasākumos ar guļvietu iespējām, bet iespējams tiem kas pastāvīgi veģetē tikai virtuālā vidē to grūti saprast.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...