vasis8:
Nu jopcik: Citēju Latvijas Bankas komentaru par IBAN: "Kāds ir ieguvums no jauno (IBAN) konta numuru ieviešanas? Pirmkārt, mazināsies iespēja, ka neprecīzi norādītu rekvizītu dēļ maksājums var aizkavēties vai pat tikt noraidīts, jo naudu saņēmēja kontā ieskaitīs, pamatojoties tikai uz IBAN.
Citēju Swedbankas internetbanku: "Maksājums var tikt izpildīts pamatojoties tikai uz Jūsu norādito saņēmēja konta numuru. "
Pieredze - pac skaitu sev naudu starp dažādām bankām izmnatojot tik IBANu.
Ko man tie citāti dod? Es katru dienu ar pārskaitījumu taisu maksājumus un ja ir bez personas koda, banka neņem.
uztais eksperimentu....norādi vienreiz pareizu IBANu un nepareizu PK...redzēsi rezultatu ..... sitā līdzīgi man gāja reiz kad gribeju vienu Okarti pataisīt par pieslēgumu - LMT čals man saka ka vajag SIM originalo PIN...a es to PIN jau sen biju nomainījis un aizmirsis, tā arī saku čalim, sis saka...ta nekā...nebūs bizness..es ta patēloju muļķīti, saku ka man ir pierakstīts telefona un saku rakāties...galu galā nosaucu šim bankas kartes PINu un čals sasit plaukstas un saka ka viss štokos, kods der ... karoč kods bij vajadzīgs lai tikai nodemostrētu cik šī operācija svarīga
Ir piedāvājums paciemoties Irbenes radiolokatora pilsētiņā. Var sarunāt ekskursijas ar uzkāpšanu uz antenās vai ekskursija pa pazemi (600m garā posmā). Cenas 2ls no pieaugušā; 1ls pensionāri, skolēni, studenti.
Andreass:Ir piedāvājums paciemoties Irbenes radiolokatora pilsētiņā. Var sarunāt ekskursijas ar uzkāpšanu uz antenās vai ekskursija pa pazemi (600m garā posmā). Cenas 2ls no pieaugušā; 1ls pensionāri, skolēni, studenti.
Gudris:pelle kāpēc Tu publisko savu personas kodu ??? lai veiktu vietejo maksajumu nevaig personas kodu !!!
Parasti meitenes personas kodu publicē divu iemeslu dēļ: 1. lai interesanti pārliecinātos, ka ir jau 18; 2. lai tie paši interesanti zinātu, kad dzimšanas dienā jāapsveic un dāvanas jāaizsūta...
Aiz dalībnieku saraksta mēģināšu iespiest transporta sarakstu ko līdzīgu kā iepriekšējos gados veidojām. Varbūt ka jums dalībniekiem vienojoties kas ar ko brauks der arī noskaidrot kuri ir tie kas ies pa Ventspili pastaigā, kas pa taisno uz viesu namu.. lai atbraucot uz Ventspili nav jārīko lielā pārkrvāšanās no vienas mašīnas uz otru ar visā mlīdzpaņemtām lietām, ja šoferis grib braukt uz staigājamo galu, bet līdzbraucēji grib pa taisno uz viesu namu.
Andreass:Ir piedāvājums paciemoties Irbenes radiolokatora pilsētiņā. Var sarunāt ekskursijas ar uzkāpšanu uz antenās vai ekskursija pa pazemi (600m garā posmā). Cenas 2ls no pieaugušā; 1ls pensionāri, skolēni, studenti.
Nu ja, pagājušogad nesanāca, jāmēģina šogad atkal Eh, būs jāšķiras no pēdējiem kontā esošajiem latiņiem, jo līdz pirmajai algai vēl pāris nedēļas jāgaida
Nu ja, pagājušogad nesanāca, jāmēģina šogad atkal Eh, būs jāšķiras no pēdējiem kontā esošajiem latiņiem, jo līdz pirmajai algai vēl pāris nedēļas jāgaida
Andri, kad? Interesē, ļoti.
Visticamāk, ka 7dien pēc visa pasākuma braucot mājup..
Radiolokatoru točna vajadzētu apmeklēt. Biju tur kādus gadus 3 atpakaļ, bet dēļ sezonas nevarēja uzkāpt augšā un neko par tuneļiem arī nedzirdēju. Pamestā pilsētiņa arī interesanta
M_Kalnins:Radiolokatoru točna vajadzētu apmeklēt. Biju tur kādus gadus 3 atpakaļ, bet dēļ sezonas nevarēja uzkāpt augšā un neko par tuneļiem arī nedzirdēju. Pamestā pilsētiņa arī interesanta
Tunelis savienoja visus tur reiz bijusjus teleskopus , abus lielos un vel mazo ko Krievi ļidz aizveda
Pievienoju linku uz karti ceļam līdz viesu namam (lai nenozustu te starp lapām ir arī topika sākumā) www.kurzeme.com... jpg failos ceļš pāri tiltam nepareizais, tilts ir ciet un jābrauc par blakus esošo apvedtiltu. Kam nav google earth, tad tā šeit earth.google.com Karte pilsētgājējiem vēl taps! Ar neskaidrībām un jautājumiem lūgtum pie Lunja, viņš mums eksperts!
Haiduku...... , nekas, bīdi tālāk projektu, vienkārši ieņirdzu par Tavu kamanu izvēli......
Ja reiz ko tik absurdi uztver, varbūt paskaidro kas tieši tur ir `ieņirgšanas` vērts? ? ? Pasākumos cilvēki mēdz gulēt kur vietas ir, kas tai faktā tik ievērības cienīgs? ?
negatIvs:neko apsurdi neuztveru, Pelle Haiduka mašīnā, ir pietiekami, lai ieņirgtu, un to arī pasaku
Palikšu pie savas domas par absurdu. Nesaskatu neko `ieņirgšanas` vērtu faktā ka cilvēki koorporējas pasākumos ar guļvietu iespējām, bet iespējams tiem kas pastāvīgi veģetē tikai virtuālā vidē to grūti saprast.