zviedzha, oooj, es ceru, ka pievienosies gribas paboxēties
=================
Es vēl1nu reizi atkārtošu - JA KĀDS GRIB 6dien no rīta braukt kopā smukā strīpiņā, tad sapulcēšanās vieta ir pie Spices booulinga centra (kā pag.gadu) plkst. 8:00 (!!!!!!!!!) no rīta! Pagaidīsim max 10-15 min "piebraucējus" un laižam uz V-pili!
Zviedzha, Tu jau zini, kā katru gadu - daudzi kavējas Tā kā po ļubomu diezvai sanāks šis variants. Un arī, tur noteikti tautas būs daudz - mēs viens otru nevarēsim atrast (tie kas viens otru pazīst, tie jau jā... bet, kas pirmo reizi, tie jau nezin kas jāmeklē).
PLUS, atgādinu, ka būšu Viesu namā, tā kā, ja kādam nav vaļas vazāties pa V-pili, laipni lūgti viesu namā Ķīvītes sākot ar kādiem plkst pusē vieniem-vieniem.
Jap. Es ar laizhu pie maasicas, lai rit varetu doties uzreiz celjaa.
Tatad, noderiigi punkti:
1. Kas veelas, tiekaas pie Spices boulinga centra plkst 8:00 2. Tie, kas staigaas pa V-pili, tiekaas pie TOBAGO 3. Tie, kas nekur nestaigaas - tiekaas Viesu nams Kjivites sakot ar pus vieniem-vieniem (var arii aizbraukt uz Tobago un tur pelle vai andreass izstaastis kaa tikt uz to viesu namu, jo es pati ar preciizu nemaaceeshu pastastit).
4. veikalaa ieperkoties spiezham uz alko (tie kas dzers) un interesantam uzkodam, nevis tikai darzenjiem un chipsiem (var bukjikus sataisit, vai kadus salatus, siera plates, daarzenju plates utt). Protams ieperkam arii desas vai galjas. Veel, var un vajag kaut ko iepirkt aukstajai zupai (bietes "Vasara", paninjas, kefiiru, olas, kartufeljus, desu vai zhavetu galju, zaljumus)
5. pa celjam uz V-pili padomajam par kopbildi
6. pakjerat visadus prichendaljus, lai interesantakas fotosesijas
7. ja nu kadam ir muzikas centrs -pakjerat. Bet, ja atminja nevilj viesu namaa bija muzikas centrs. To varetu precizet pelle. Muuzikas diski buus - braux spec. cilveeks ar savu koferi (man ar mazinjsh koferits buus)