uljens:mēs laikam startējam nedaudz ātrāk jo paredzēts jau pabildēt pa celjam
trakie man jau liekas, ka mees agri - ta juus vispaar extreemisti
ir bildējamais, ir idejas, viss notiek, bet gan jau tāpat tikai ap 7:30 izvilskimies no Rīgas (plānoju) - vēl rīta kapučino un brokastis kkur pa ceļam...
Ja vēl kāds nav izbraucis, tad iesaku paņemt līdzi ko siltu uzvelkamu-saulīte pie mums spīd gan, bet tik silti kā varbūt citur, nav. Lai jums izdodas viss, kas iecerēts un vēl vairāk!
pelle:eSeL: pie TOBAGO satiekamies VISI! Ko tu tagad plānu maini?
es arī? kas mani pēctam uz Ķīvītēm aizvedīs, ja Lāsma ies ar pārējiem? Tāpēc, mani izmetīs pie Viesu nama, pārējie VISI tiekas pie Tobago un tad dalās.
Un kā katru gadu.... Lielais paldies visiem kas atbrauca!
Varbūt visas ieceres netika realizētas dēļ lielā vēja un ne tik siltā laika vakar, bet vismaz saulīte mūs lutināja Diemžēl man jūs nācās pamest ātrāk dēļ savas sabeigtās veselības. Sorry, ka no visiem nepaguvu atvadīties! Zupas ekspertu tur daudz, tāpēc, tiem kas šobrīd zupu vāra, lai sokas!
Man žoklis tomēr nesāp... Bet vakarnakt likās, ka noteikti šodien sāpēs, jo TĀ smējies es nebiju tiešām ĻOTI sen. Paldies Shadowam par neatkārtojamo šovu! )
jaaa, andreass raavas pa trijiem, rispekt, cik reiz uz vpili brauci? forsi bija visus satikt, sapljapat, nu feini nu skatiit vaigaa musu dailjas blog(mod)eres ierekt un piedzertiessss jesss sori ja kadi aizvainoju negribeju bet manuprat sogad bija solidi un mierigi vares nechekot reportazhas iuz kompromatu es neizaicinu ja kas, turi pie sevis, aja tomer ir