Baigais paldies jaukajai Sexretārītei Pellei par personālu aizšlepēšanu uz gadskārtējo nu jau 3 Pellespirti Ventspils Ķivītēs un naktsmājām pirmajā dienā , Haidukam par pavešanu un izvadāšanu pa exstrēmo sjomku vietām kā ari visiem jaukajiem ciņu biedriem par naksnīgo lidz 5 rītā kopā tusēšanu , sevišķs poļdīs eSeL par AUXSTOZJUPU ar fināla showu !! Nākamgad tiekamies turpat un tai pašā laikā
eSeL:Gribētos jau tai pašā vietā, bet varbūt vaik pamainīt vietas
+1
Ķīvītes pa diviem gadiem normāli izmanījušās (un, diemžēl, uz slikto pusi). Protams, ka ne jau vieta nosaka tusiņa vērtību. Man šķiet, ka galīgi nebija sliktāks pasākums par to, kas pirms diviem gadiem (pagāšgad nebiju). Vismaz man patika. Bet vietu, ja jau Ķīvītes kā tādas paliek arvien nepiemērotākas FOTOtusiņam, mož nākošgad var piemeklēt citu.
nu tā... pirmkārt paldies ceļabiedriem par jauko kompašku un pabildēšanos paldies par labi pavadīto laiku, sarunām, smiekliem, dejām prieks bija iepazīt jauans sejas un atkal satikt laiku neredzētās paldies par auksto zupu nākamajā rītā paldies tam traktoristam kas rapšus nenomigloja pirts bija laba un ūdens upē silts alus tecējā kā ūdens nogurums gan šodien normāls
paldies visiem par kompāniju. Bija lieliski. Atpūtai pat vējš netraucēja. Paspējām gan ar kuģīti pa kanālu pavizināties, gan Lāsmu uz ceļa sabildēt. Tiešām žēl, ka nebija rudzu lauka un laipiņas, bet kopumā bija labi.
eSeL, varbūt ka nevjag mainīt, lai jau paliek tāds gadskārtas pasākums, jo kā jau tu un Pelle uzsvēra, tad tas ir atpūtas pasākums, un aizbraukt tik tālu atpūsties ir patīkami. Vismaz mūsu mašīnai 6dienas brauciens bija ļoti ilgs.
Vēlreiz paldies par kompāniju un tiekamies nākamgad turpat, kā arī citos pasākumos visas vasaras garumā.
Braucot uz Rīgu radās, doma, ka tākā šoreiz ar to fotogrāfēšanos nesanāca labi daudz, tad varbūt var uztaisīt vienas dienas minipasākumu ar modelēšanos.
Paldies organizātoriem/ēm par pasākumu Paldies odiem ka viņi bija ļoti maz un praktiski nekoda Paldies visiem, kas tur bija un uzjautrināja visus un visas Paldies par auksto zupu - bija laba un laikā
eSeL, kāpēc jāmaina. Var tak citu pasākumu uzrīkot un šo arī atstāt. visiem kaut kā gribās mainīt un samazināt, tieši otrādi, palielināt pasākumu skaitu vajadzētu, jo tik superīig cilvēki, bet reti sanāk satikt.
Andreass nu to Tu saki pellei jo kā jau teicu - man ļoti patīk tā vieta un principā mainīt negribētu Un citu pasākumu tik tiešām var sarīkot. Es tikai par. Mēs arī atpakaļceļā par to runājām. Un ne viendiennieku, bet vairākas dieas. Ar teltīm, pie ezera un kādā pilsētā kur nav būts.
lielie plānotāji vakar beidzās viena pirts, jūs jau gadu uz priekšu štukojat es pat nezinu ko rīt darīšu, kur nu vēl tik tālu..
kā jau teicu, manā vēlmē un varēšanā pēdējā jau bija otrā Peļļpirts, šogad viss tika izvilkts par godu tiem kas te intensīvi pauda savu vajadzību pēc tā, no manas puses iniciatīva bija minimāla. Laiks iet un viss mainās ... es nevaru solīt kas būs pēc gada, ja nezinu kur būšu rīt.. Teorētiski es labprāt pieturos pie vienas vietas - Ķīvītēm, bet prakstiski tik daudz gadu pēc kārtas saorganizēt tur vajadzīgo cilvēku skaitu nevar.
pelle:lielie plānotāji vakar beidzās viena pirts, jūs jau gadu uz priekšu štukojat es pat nezinu ko rīt darīšu, kur nu vēl tik tālu..
kā jau teicu, manā vēlmē un varēšanā pēdējā jau bija otrā Peļļpirts, šogad viss tika izvilkts par godu tiem kas te intensīvi pauda savu vajadzību pēc tā, no manas puses iniciatīva bija minimāla. Laiks iet un viss mainās ... es nevaru solīt kas būs pēc gada, ja nezinu kur būšu rīt.. Teorētiski es labprāt pieturos pie vienas vietas - Ķīvītēm, bet prakstiski tik daudz gadu pēc kārtas saorganizēt tur vajadzīgo cilvēku skaitu nevar.
Tik bez panikas Ja nu gluši KONKRĒTĀ vieta ir pa 3 gadiem apnikusi tad Tai reģionā +/- daži Km ir gana labu OBJEKTU tur var rīkot pasākumus un canas ar tikpat draudzīgas. Ventspils ir tā vieta uz kurieni VAIRUMS nebrauc pārāk biežie un TURPCEĻĀ / ATPAKAĻCEĻA var saplānot pa dažādiem komfortabliem maršrūtiem izbraukt bez būtiska Km pieauguma. Taka šaka Reģions ir īstais Otrs tāds ir tikai Liepāja tur tieši tas pats TURP / ATPAKAĻ daudz kur "Izbraukt" un lietderīgi isterēt degvielu Pelle bih sakreņķējies par savu veselību un sadzīves problēmām , taču tas ir parejoši nākamgad tas vairs netraucēs un rīkosim atkal Kurzemes piekraste vispār ir ļoti FOTOGĒNISKA , vienkarši šogad dažus kolēģus piemeklēja neparedzētas problēmas tā mēs būtu Vakarā paceļojuši pafočet uz nebēdu turpat +/- 10Km robežās ir izcili bildējamas vietas VISU žanru cienītājiem , manu fermu grausti vien ir ko vērts un stāvkrasti un bluķi un pludmales un piekarāmie tilti koki utt. Vienkarši šoreiz gadijās vairākas neredzamas klizmas cilvēkiem A SAVĀDĀK mes visu būtu noveidošjuši uz vēl trakāk kā bija
Jā nu par to bij arī runa, ka pilsēta nemainās, bet vieta gan.
Lai arī cilvēku skaits bij daudz mazāks, kā divus iepriekšējos gadus, tāpat bij ļoti jauki. Iemesli, kāpēc daudzi neieradās un nebija, ir saprotami katram - krīze + tas, ka daudzi no blogeriem šobrīd dzīvo ārpus Latvijas robežas. Vēl arī tas, ka paralēli notika vēl1ns plenērs. Datumi sakrita.
eSeL:Jā nu par to bij arī runa, ka pilsēta nemainās, bet vieta gan.
Lai arī cilvēku skaits bij daudz mazāks, kā divus iepriekšējos gadus, tāpat bij ļoti jauki. Iemesli, kāpēc daudzi neieradās un nebija, ir saprotami katram - krīze + tas, ka daudzi no blogeriem šobrīd dzīvo ārpus Latvijas robežas. Vēl arī tas, ka paralēli notika vēl1ns plenērs. Datumi sakrita.
Cik mēs tur beigās bijām ? Kāutkādi pāri par 25 droši bija , jo pat otrā dienā kopbildē ir 21 bet tur nav ne Pelles ne Ekoista @ Ko , pirmā gadā gan laikam bija pāri par 30 liekas?
nesatraukajies, visi vislabakie bija atbraukushi ka jau parasti un tusinsh bija labs, varbut ne tik extrems ka pierasts bet loti forss un tads starp savejiem
Tātad... beidzot man izdevās piereģistrēties (sarežģīti gan) Paldies par jauko pasākumu... kompāniju un iespaidiem. Redzēju nedaudz savādāku pasauli.. ar daudz neierastiem terminiem .. ļoti daudziem objektīviem arī pilnīgi ikdienišķos procesos. Tomēr pats lielākais ieguvums no izbrauciena tomēr ir jauniepazītie cilvēki