forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 24
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.04.10 17:52
 citēt
baaa, attapos, ka sencim 60 gadu party....
NEee, tomeer lai cik ljoti gribeetos... neee, tomeer nebuushu.
Publicēts: 18.04.10 17:59
 citēt
saprast ir vieglāk nekā Tu domā ..........lai vai kādā vidē neveģetētu :bad_smile:
Publicēts: 18.04.10 21:12
 citēt
izbraucam, sestdien no rīta ar rezervi, lai var pāris vietās vēl paspēt piestāt. Pagaidām trīs (ja saspiežas) brīvas vietas, bet labiem cilvēkiem var arī tikai divas vietas rezervēt :D
Publicēts: 18.04.10 21:41 labots
 citēt
negatIvs:saprast ir vieglāk nekā Tu domā ..........lai vai kādā vidē neveģetētu :bad_smile:

Katrs saprot atbilstoši savai samaitātības pakāpei. Robi tavā biogrāfijā acīmredzot izskaidro tavu smadzeņu šūnu nodilumu.
Publicēts: 19.04.10 00:13
 citēt
pelle:
negatIvs:saprast ir vieglāk nekā Tu domā ..........lai vai kādā vidē neveģetētu :bad_smile:

Katrs saprot atbilstoši savai samaitātības pakāpei. Robi tavā biogrāfijā acīmredzot izskaidro tavu smadzeņu šūnu nodilumu.

Kāutkāda "Cietā vecene" mana jauk sexrerīt šodien , nu nešņc nešnāc uz visiem , ej ka labāk pastaigā gar jūru un palasi dzintarus paskaties makuļus.
Publicēts: 19.04.10 00:26
 citēt
metrapole:ja kādam interesē transports,tad es braukšu ar savu mašīnu,ir 5 -vietīga vai 7 vietīga,kopā braukt būtu jautrāk:grimace::face-wink::face-grin:

es labprāt pieteiktos aizņemt vienu no 5-ām vai 7-ām vietām... atpakaļbraucot varbūt divas... :)
Publicēts: 19.04.10 08:21
 citēt
pelle:

robi biogrāfijā ir priekšrocība :big_smile: ....
Publicēts: 19.04.10 08:36 labots
 citēt
negatIvs:
pelle:

...it īpaši, ja tie ir no SOS sistēmas :D (tiem , kas nezin SOS- Straupe, Olaine, Streņči)
Bet saprāts tev ir pilnīgi atgriezies, jo ir parādījušās tādas cilvēcīgas jūtas, kā skaudība :D:D:D
Publicēts: 19.04.10 08:51
 citēt
ne Pelle iebrauca, Haiduks ne tik....skaudība vēl nav atgriezusies, iespējams tam vajadzīgs laiks un iemesli......:bad_smile:
Publicēts: 19.04.10 08:58 labots
 citēt
negatIvs:ne Pelle iebrauca, Haiduks ne tik....skaudība vēl nav atgriezusies, iespējams tam vajadzīgs laiks un iemesli......:bad_smile:

Tā ir tikai tavu smadzeņu nobīde. Jo tikai tev liekās, ka neiebrauca :D . Bet paliec vien pie sava, jo savādāk sāksi atkal trakot, kā parasti :D:D:D un visam blogam būs jalasa tavas "gudrības" visu nedēļu :(
Publicēts: 19.04.10 09:10
 citēt
nobīdes sāk parādīties, bet ne manas....:bad_smile:
Publicēts: 19.04.10 09:32
 citēt
negatIvs:nobīdes sāk parādīties, bet ne manas....:bad_smile:

...jaf spilgtāk... uzraksti vēl ko... varbūt jaunie mediķi sāks par tevi interesēties :)
Publicēts: 19.04.10 09:35
 citēt
Haiduks:tie ir no SOS sistēmas :D (tiem , kas nezin SOS- Straupe, Olaine, Streņči)

Katram savas asociācijas pie SOS...

img.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.04.10 10:23
 citēt
alvils:
Haiduks:tie ir no SOS sistēmas :D (tiem , kas nezin SOS- Straupe, Olaine, Streņči)

Katram savas asociācijas pie SOS...

[url=http://img.fotoblog.lv/312/057/900.jpg

Tas]http://img.fotoblog.lv/312/057/900.jpg

Tas[/url] , ko tu rādi ir pirmssākums, lai tiktu par biedru sistāmā :D
Publicēts: 19.04.10 10:37
 citēt
pelle:
negatIvs:varētu piedalīties, ja Pelle nenakšņotu Haiduka mašīnā.............................

Pretendē Haidukam blakus gulēt?? :what: Es varu pabīdīties un iemitināties kādā citā mašīnā, man personīgi vienalga kur, ka tik nav zem klajas debess jāguļ.

hah, par šo tā sasmēju :D :D :D
Publicēts: 19.04.10 10:38
 citēt
Haiduks:
Tas , ko tu rādi ir pirmssākums, lai tiktu par biedru sistāmā :D

Tas ir uzbrauciens Haraldam? :bad_egg:
Publicēts: 19.04.10 10:43
 citēt
Kāds šitam visam pēdējo lapu murgam ie sakars ar pirts pasākumu :amazing:
Publicēts: 19.04.10 10:47
 citēt
zazis:Kāds šitam visam pēdējo lapu murgam ie sakars ar pirts pasākumu :amazing:

Jebkurā saviesīgā pasākumā nozīmīga loma dodama sadalei. Dažreiz priekšsadale izsprūk vēl pirms paša pasākuma, nespējot sagaidīt pašu sadali... Tad nu lūk, šāds nu tagad te auld triangle, ar negatIvs, pelle un haiduks galvenajās lomās, tiek veidots. Pelle sēž (vai var jau būt - izlaidusies laiski dīvāniņā... kas to lai zin) un domā: "kam lai kāpju kamanās?". :)

Un pasaki vēl, ka te nekāda sakara ar peļļu pirti! :bad_smile:
Publicēts: 19.04.10 12:17
 citēt
Lunis:
pelle:

Kāutkāda "Cietā vecene" mana jauk sexrerīt šodien , nu nešņc nešnāc uz visiem , ej ka labāk pastaigā gar jūru un palasi dzintarus paskaties makuļus.

Es nešņācu, bet debīli joki kretinē
Publicēts: 19.04.10 12:19
 citēt
negatIvs:
pelle:

to nu tu vari iestāstīt vienīgi sev
Publicēts: 19.04.10 12:21
 citēt
negatIvs:ne Pelle iebrauca, Haiduks ne tik....skaudība vēl nav atgriezusies, iespējams tam vajadzīgs laiks un iemesli......:bad_smile:

iebrauca, iebrauca, atpalikuši tak neesam! Tik stulbam jābūt lai tur ko "ieņirgšanas" vērtu saskatītu.
Publicēts: 19.04.10 12:26
 citēt

Sakars tāds, ka tie kas nebrauc, vienmēr "pagodina" ar savu spamot "talantu", bet es laikam neprotu paklusēt, ja kādi absurdi par sevi jādzird.
Publicēts: 19.04.10 12:37
 citēt
eSeL:
pelle:
Pretendē Haidukam blakus gulēt?? :what: Es varu pabīdīties un iemitināties kādā citā mašīnā, man personīgi vienalga kur, ka tik nav zem klajas debess jāguļ.

Tev arī vienalga, kur gulēt, ka tik ne zem klajas debess?..........:what:
Publicēts: 19.04.10 12:38
 citēt
pelle:

Sakars tāds, ka tie kas nebrauc, vienmēr "pagodina" ar savu spamot "talantu", bet es laikam neprotu paklusēt, ja kādi absurdi par sevi jādzird.
'Tev neliekās, ka apsurdus pati izdomāji?...........................
Publicēts: 19.04.10 12:42
 citēt
negatIvs:
pelle:
'Tev neliekās, ka apsurdus pati izdomāji?...........................

kādus?? tas ka tavi stulbie joki nevietā?
Publicēts: 19.04.10 12:44
 citēt
tur jau tā lieta, ka apsurdu, un stulbu joku nav
Publicēts: 19.04.10 12:54
 citēt
negatIvs:tur jau tā lieta, ka apsurdu, un stulbu joku nav

Ej spamo uz savu topiku. Neinteresē man tavas domas.
Publicēts: 19.04.10 12:59
 citēt
Schnircks:

vnk ar humora sajūtu pašvaki- vispirms tiek meklēts uzbrauciens, nevis iespēja iesmiet:)

Ar humoru izjūtu normāli, tik radikāli atšķiras tas ko kurš uzskata par iesmiešanas vērtu. Šai situācijā bija tikai "ieņirgšana" par to ka Jānītim rozā bikses ar pumpām, it kā pašam būtu krutākas. Pēc manas saprašanas, par to iesmietu piecgadnieks, bet ja to dara tāds kam pāri 50... secinājumus izdari pats.
Publicēts: 19.04.10 12:59
 citēt
negatIvs:
eSeL:

Tev arī vienalga, kur gulēt, ka tik ne zem klajas debess?..........:what:

Vot šādi dzimst Zinošie Dirsēji, kas ne redzējis iekārtojumu, ne sapratis, kas ar to domāts, bet nu tik gudrs, ka pat pasūtīt nevar. Ierodies pirtiņā, pasniegsim ZD gada balvu :), godam būsi nopelnījis.
Bet nu fakts ir, ka nabadziņš negatīvs nevar vien pārdzīvot, ka pelle uzrakstījusi- Haiduka mašīnā, nevis negatīva.... , un esmu ar mieru derēt uz duci als, ka negatīvs nerimsies veselu nedēļu. Patmīlība aizskarta :D
Publicēts: 19.04.10 13:10
 citēt
pelle:
negatIvs:tur jau tā lieta, ka apsurdu, un stulbu joku nav

Ej spamo uz savu topiku. Neinteresē man tavas domas.

visinteresantākais, ka nekādu manu domu šeit nav, ir Tavi un Haiduka pieņēmumi.... ir robi arī Tev, un tas šajā diskusijā parādījās
Publicēts: 19.04.10 13:17
 citēt
Haiduks:
negatIvs: Tev arī vienalga, kur gulēt, ka tik ne zem klajas debess?..........:what:

Vot šādi dzimst Zinošie Dirsēji, kas ne redzējis iekārtojumu, ne sapratis, kas ar to domāts, bet nu tik gudrs, ka pat pasūtīt nevar. Ierodies pirtiņā, pasniegsim ZD gada balvu :), godam būsi nopelnījis.
Bet nu fakts ir, ka nabadziņš negatīvs nevar vien pārdzīvot, ka pelle uzrakstījusi- Haiduka mašīnā, nevis negatīva.... , un esmu ar mieru derēt uz duci als, ka negatīvs nerimsies veselu nedēļu. Patmīlība aizskarta :D

aizskarts , izskatās esi Tu, aktīvi iesaistījies...., kad Tu vienreiz sapratīsi, ka ar "pretspara" došanu, parasti izgāzies kā veca sēta.... labprāt būtu norimies pēc pirmās, ar humoriņu uzrakstītās frāzes, par to Tavu autiņu, bet kas to deva......robi. :bad_smile:
Publicēts: 19.04.10 13:32
 citēt
negatIvs:
Haiduks:

aizskarts , izskatās esi Tu, aktīvi iesaistījies...., kad Tu vienreiz sapratīsi, ka ar "pretspara" došanu, parasti izgāzies kā veca sēta.... labprāt būtu norimies pēc pirmās, ar humoriņu uzrakstītās frāzes, par to Tavu autiņu, bet kas to deva......robi. :bad_smile:

Pusīt, tev dikti jāārstējās, un laikam man naf lemts tev to līdz tavai apziņai novadīt, bet jaf rakstīju, tu ņemsies veselu nedēļu :D
Tev neviens pretsparu nedod, pat ZD medalis tev ir piešķirts!!! Kur vēl lielāku apbalvojumu tu vari dabūt :D
Publicēts: 19.04.10 13:35
 citēt
kas tas par ZD medali? :anger:
Publicēts: 19.04.10 13:37
 citēt
alvils:kas tas par ZD medali? :anger:
laikam, "zelta dirsējs" bij domāts.. palasi tur augstāk, kaut kur figurēja šāds termins..:what:
Publicēts: 19.04.10 13:38
 citēt
oi, negatIvs prot dirst zeltu? :money:
Publicēts: 19.04.10 13:41
 citēt
Arvien izlasot Haiduka tekstus, man parādās plats smaids
Publicēts: 19.04.10 13:42
 citēt
alora, a Tu uz peļļupirti nebrauksi? es varētu piemesties Tev uz astes... Tākā Tavu mašīnu jau pazīstu...
Publicēts: 19.04.10 13:45
 citēt
alvils:alora, a Tu uz peļļupirti nebrauksi? es varētu piemesties Tev uz astes... Tākā Tavu mašīnu jau pazīstu...

Vēl nezinu. Man tie datumi ne īpaši, bet tad vēl redzēs. Kā uzzināšu, tā ielikšu te info, aizsūtīšu Pellei info par mašīnas vietām.
p.s. mašīnu pādodu, bet gan jau līdz tam vēl nebūs pārdota ;)
Publicēts: 19.04.10 13:46
 citēt
alora:mašīnu pādodu

krīze vai apgreids?
Publicēts: 19.04.10 13:49
 citēt
Apgreids. Savā ziņā arī krīze...apnikusi ekspluatācijā tik dārgā mašīna ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...