izbraucam, sestdien no rīta ar rezervi, lai var pāris vietās vēl paspēt piestāt. Pagaidām trīs (ja saspiežas) brīvas vietas, bet labiem cilvēkiem var arī tikai divas vietas rezervēt
Katrs saprot atbilstoši savai samaitātības pakāpei. Robi tavā biogrāfijā acīmredzot izskaidro tavu smadzeņu šūnu nodilumu.
robi biogrāfijā ir priekšrocība ....
...it īpaši, ja tie ir no SOS sistēmas (tiem , kas nezin SOS- Straupe, Olaine, Streņči) Bet saprāts tev ir pilnīgi atgriezies, jo ir parādījušās tādas cilvēcīgas jūtas, kā skaudība
negatIvs:ne Pelle iebrauca, Haiduks ne tik....skaudība vēl nav atgriezusies, iespējams tam vajadzīgs laiks un iemesli......
Tā ir tikai tavu smadzeņu nobīde. Jo tikai tev liekās, ka neiebrauca . Bet paliec vien pie sava, jo savādāk sāksi atkal trakot, kā parasti un visam blogam būs jalasa tavas "gudrības" visu nedēļu
zazis:Kāds šitam visam pēdējo lapu murgam ie sakars ar pirts pasākumu
Jebkurā saviesīgā pasākumā nozīmīga loma dodama sadalei. Dažreiz priekšsadale izsprūk vēl pirms paša pasākuma, nespējot sagaidīt pašu sadali... Tad nu lūk, šāds nu tagad te auld triangle, ar negatIvs, pelle un haiduks galvenajās lomās, tiek veidots. Pelle sēž (vai var jau būt - izlaidusies laiski dīvāniņā... kas to lai zin) un domā: "kam lai kāpju kamanās?".
Un pasaki vēl, ka te nekāda sakara ar peļļu pirti!
pelle:
Pretendē Haidukam blakus gulēt?? Es varu pabīdīties un iemitināties kādā citā mašīnā, man personīgi vienalga kur, ka tik nav zem klajas debess jāguļ.
hah, par šo tā sasmēju
Tev arī vienalga, kur gulēt, ka tik ne zem klajas debess?..........
negatIvs:ne Pelle iebrauca, Haiduks ne tik....skaudība vēl nav atgriezusies, iespējams tam vajadzīgs laiks un iemesli......
vnk ar humora sajūtu pašvaki- vispirms tiek meklēts uzbrauciens, nevis iespēja iesmiet
Ar humoru izjūtu normāli, tik radikāli atšķiras tas ko kurš uzskata par iesmiešanas vērtu. Šai situācijā bija tikai "ieņirgšana" par to ka Jānītim rozā bikses ar pumpām, it kā pašam būtu krutākas. Pēc manas saprašanas, par to iesmietu piecgadnieks, bet ja to dara tāds kam pāri 50... secinājumus izdari pats.
Vot šādi dzimst Zinošie Dirsēji, kas ne redzējis iekārtojumu, ne sapratis, kas ar to domāts, bet nu tik gudrs, ka pat pasūtīt nevar. Ierodies pirtiņā, pasniegsim ZD gada balvu , godam būsi nopelnījis. Bet nu fakts ir, ka nabadziņš negatīvs nevar vien pārdzīvot, ka pelle uzrakstījusi- Haiduka mašīnā, nevis negatīva.... , un esmu ar mieru derēt uz duci als, ka negatīvs nerimsies veselu nedēļu. Patmīlība aizskarta
negatIvs:
Vot šādi dzimst Zinošie Dirsēji, kas ne redzējis iekārtojumu, ne sapratis, kas ar to domāts, bet nu tik gudrs, ka pat pasūtīt nevar. Ierodies pirtiņā, pasniegsim ZD gada balvu , godam būsi nopelnījis. Bet nu fakts ir, ka nabadziņš negatīvs nevar vien pārdzīvot, ka pelle uzrakstījusi- Haiduka mašīnā, nevis negatīva.... , un esmu ar mieru derēt uz duci als, ka negatīvs nerimsies veselu nedēļu. Patmīlība aizskarta
aizskarts , izskatās esi Tu, aktīvi iesaistījies...., kad Tu vienreiz sapratīsi, ka ar "pretspara" došanu, parasti izgāzies kā veca sēta.... labprāt būtu norimies pēc pirmās, ar humoriņu uzrakstītās frāzes, par to Tavu autiņu, bet kas to deva......robi.
Haiduks:
aizskarts , izskatās esi Tu, aktīvi iesaistījies...., kad Tu vienreiz sapratīsi, ka ar "pretspara" došanu, parasti izgāzies kā veca sēta.... labprāt būtu norimies pēc pirmās, ar humoriņu uzrakstītās frāzes, par to Tavu autiņu, bet kas to deva......robi.
Pusīt, tev dikti jāārstējās, un laikam man naf lemts tev to līdz tavai apziņai novadīt, bet jaf rakstīju, tu ņemsies veselu nedēļu Tev neviens pretsparu nedod, pat ZD medalis tev ir piešķirts!!! Kur vēl lielāku apbalvojumu tu vari dabūt
alvils:alora, a Tu uz peļļupirti nebrauksi? es varētu piemesties Tev uz astes... Tākā Tavu mašīnu jau pazīstu...
Vēl nezinu. Man tie datumi ne īpaši, bet tad vēl redzēs. Kā uzzināšu, tā ielikšu te info, aizsūtīšu Pellei info par mašīnas vietām. p.s. mašīnu pādodu, bet gan jau līdz tam vēl nebūs pārdota