forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 24
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.04.10 12:58
 citēt
:face-grin: es esmu godīga :D
Publicēts: 26.04.10 13:02
 citēt
eSeL::face-grin: es esmu godīga :D

I know and appreciate that :face-grin:
Publicēts: 26.04.10 13:05
 citēt
uljens:Es apsolījos šogad būt uzmanīgāks/pieticīgākas ar iesala dzērienu, bet man jau liekas, ka nekas nesanāks :D

iesala dzēriens - kvass? :)
Publicēts: 26.04.10 13:08
 citēt
Murchiks:
uljens:Es apsolījos šogad būt uzmanīgāks/pieticīgākas ar iesala dzērienu, bet man jau liekas, ka nekas nesanāks :D

iesala dzēriens - kvass? :)

:bad_smile: kā to ņem
Publicēts: 26.04.10 13:15
 citēt
uljens:
Murchiks: iesala dzēriens - kvass? :)
:bad_smile: kā to ņem
sāks ar iļģuciema, turpinās ar tērvetes :D
Publicēts: 26.04.10 13:56
 citēt
Murchiks:
uljens:bad_smile: kā to ņem
sāks ar iļģuciema, turpinās ar tērvetes :D

Tas naf stils tur ir UŽAVAS kvass :):)
Publicēts: 26.04.10 14:04
 citēt
Lunis:
Murchiks:āks ar iļģuciema, turpinās ar tērvetes :D
Tas naf stils tur ir UŽAVAS kvass :):)
Ā - nu jā Užavas un otra Latvijas gala Brenguļu kvass :)
Publicēts: 26.04.10 16:00
 citēt
Piekrītu Lunim, ka ja jau Ventspils tad jālieto Užavas kvass un sula. Bet man atkal užavas sula kaut kā pēc 3 pudeles vairs negaršo, kaut ko par daudz viņi liek. Bet varbūt tas ir normāli.
Gaišo gan var triekt litriem un nekā, tāpat kā ar Brenguli, riktīgi čurājamie dzērieni, tikai ārā nāk.
Publicēts: 26.04.10 16:25
 citēt
Andreass:čurājamie dzērieni

alus burvība un nelādzība...
Publicēts: 26.04.10 16:49 labots
 citēt
Andreass:Piekrītu Lunim, ka ja jau Ventspils tad jālieto Užavas kvass un sula. Bet man atkal užavas sula kaut kā pēc 3 pudeles vairs negaršo, kaut ko par daudz viņi liek. Bet varbūt tas ir normāli.
Gaišo gan var triekt litriem un nekā, tāpat kā ar Brenguli, riktīgi čurājamie dzērieni, tikai ārā nāk.

1. man neviens alus negaršo vairāk par 2 pudelēm - pirmās divas dzerot izbaudi garšu utt., 3o jau dzeru dzeršanas pēc :)

2. kā mans sencis saka, jo ātrāk laukā nāk, jo sūdīgāks alus :D
Publicēts: 27.04.10 09:58
 citēt
nu tā. par seksu izrunāts, par alkoholu izrunāts... atgriežamies pie tēmas par nākošā rīta auksto zupu?! man jau šķiet, ka tā līdz galam viss netika izlemts... :bad_smile:
Publicēts: 27.04.10 10:29
 citēt
Viss ir izlemts - zupa būs :) Kad nāks tuvāk, tad, kā pagājušo gadu, nospriedīsiem - ko kurš var nopirkt/novārīt/atvest ;)
Galvenais kas - pagājušo gadu zupa krietni palika pāri! Negribētos atkal to palaist postā :( Tāpēc, nerbīnaties, ja es šogad jums padusē stūķēšu burciņu ar auksto zupu :) (tas, gadījumā, ja atkal zupiņš paliks pāri)...

Vēl, painteresējos apkārt - būs vēl daudz dažādu cilvēciņu, kas pievienosies pasākumam un vēlāk izdomās vai paliek viesu namā :)
Visā ziņā - mēnesis ar astīti palicis! Juhuuuu!
Publicēts: 27.04.10 11:14
 citēt
otrā rītā ar to apetīti ir tā ne pārāk labi :D bet burciņa priekš pusdienām būtu tieši laikā...
Publicēts: 27.04.10 11:22
 citēt
Murchiks, nesaki viss :) Pag.gadu visi kopīgi kapāja zupu un arī katrs pa vismaz vienai bļodiņai apēda :)
Publicēts: 27.04.10 11:23 labots
 citēt
Nakamajā rītā burciņa zupai un maisiņš ... :grimace:

P.S. Neviens nav pieteicies uz brīvajām vietām, vai līdzbraucēju nebūs?
Publicēts: 27.04.10 11:45
 citēt
eSeL:Murchiks, nesaki viss :) Pag.gadu visi kopīgi kapāja zupu un arī katrs pa vismaz vienai bļodiņai apēda :)
jā es arī izvilcies ārā, pagulēju zālītē un tad ķēros pie zupiņas - ļoti garda bija, paldies pavāriem :)
Publicēts: 27.04.10 11:58
 citēt
eSeL:Murchiks, nesaki viss :) Pag.gadu visi kopīgi kapāja zupu un arī katrs pa vismaz vienai bļodiņai apēda :)

o jā, zupa laba lieta - i gatavojām, i ēdām..njam :)
Publicēts: 27.04.10 12:42
 citēt
bet tās treknās grilla desas no rīta gan bija nevietā :D
Publicēts: 27.04.10 12:44
 citēt
Murchiks:bet tās treknās grilla desas no rīta gan bija nevietā :D

eu starp citu neslikta doma - mok jāiemerinē šašliks :grimace:
Publicēts: 27.04.10 13:25
 citēt
uljens:mok jāiemerinē šašliks :grimace:

jau tagad? :anger:
Publicēts: 27.04.10 13:32
 citēt
alvils:
uljens:mok jāiemerinē šašliks :grimace:

jau tagad? :anger:

ne tak :D izteicu tikai minējumu :)
Publicēts: 27.04.10 13:33
 citēt
Murchiks, nu jā, bet tā kā baigi daudz visakā palika pāri, tad bij kaut kā jāizbaro :) tāpēc pērkot paiku iespējams jāvienojas, ko kurš pērk ;) Lai ir vienlīdzība kaut kāda, nevis visi nopērk desas un drāzeņus :D

Bet anyway, tā kā 7dien mēs varam gulšņāt cik gribam (ne tā kā citus gadus -fiksi fiksi jālasas prom), tad domājams, ka neapēsto paiku pa dienas laiku apēdīsim :)
Publicēts: 27.04.10 13:37
 citēt
eSeL:Murchiks, nu jā, bet tā kā baigi daudz visakā palika pāri, tad bij kaut kā jāizbaro :) tāpēc pērkot paiku iespējams jāvienojas, ko kurš pērk ;) Lai ir vienlīdzība kaut kāda, nevis visi nopērk desas un drāzeņus :D

tieši tā - tomāti un gurķi bija tonām, šogad vajadzētu kaut kā, nu īsti nezinu, organizētāk - mok mesties kopējam galdam un ja pats sev grib ko īpašu, tad arī nopērk, vai arī ja negrib pie kopējā galda, tad nemetās vispār
Publicēts: 27.04.10 13:44
 citēt
uljens, citus gadus jau tāpat ir kopējs galds. Visi sapērk, virtuvē kopīgi saservē un tai lielajā telpā liek uz galda. Bet jā, tas, ka VISI pērk gurķus tomātus un desas - tas baigi topā :D Moš tiešām šogad jāorganizējas tā, ka piem katrs nopērk pa diviem gurķiem, četriem tomātiem, kīlo desas, utt. Vai arī, tas pērk to, tas šito a tas vēl to.. Lai gan tas otrs variants diezvai būs reāli izpildāms =) Grūti spriest ;) Anyway, būs atkal drāzeņi līdz ausīm pāri - dosim līdzi :D Bet princpā, tāpēc arī tapa ideja par eSeL auksto zupu :grimace::face-grin:
Publicēts: 27.04.10 14:31
 citēt
nu ir jau tā ka ēšanas gaume ne visiem ir vienāda:
1. vai nu var uzdot ko un cik daudz katram nopirkt;
2. vai katrs nes atbilstoši sava vēdera izmēram un gaumei :D

galvenais, ka veselīgi, garšīgi, un pietiekami... nu kādu nedēļu-divas pirms pasākuma var sākt domāt par šašlika iemarinēšanu - šī doma ir tiešām laba (neatceros tik īsti, kad buku medību sezona sākās - bet zinu ka ap jāņiem parasti ir šašliks).
Publicēts: 27.04.10 14:44 labots
 citēt
uljens:
eSeL:Murchiks, nu jā, bet tā kā baigi daudz visakā palika pāri, tad bij kaut kā jāizbaro :) tāpēc pērkot paiku iespējams jāvienojas, ko kurš pērk ;) Lai ir vienlīdzība kaut kāda, nevis visi nopērk desas un drāzeņus :D

tieši tā - tomāti un gurķi bija tonām, šogad vajadzētu kaut kā, nu īsti nezinu, organizētāk - mok mesties kopējam galdam un ja pats sev grib ko īpašu, tad arī nopērk, vai arī ja negrib pie kopējā galda, tad nemetās vispār

Vienkarš KĀ PARAST ir jāpiekodina cilvēkiem ka ŅEM cik pata apēdīsi izdzersi , NE VAIRĀK :):) Parasti NELĪDZ bet tad paši vainīgi.
Publicēts: 27.04.10 14:48
 citēt
Pēdējā laikā (laikam dižķibeles ietekmē) sanāk arvien biežāk iegriesties pasākumos, kur nevis paliek pāri, bet nepietiek... Tas, starp citu, ir sliktāks variants, nekā tas, kad paliek kaut kas pāri. :what:
Publicēts: 27.04.10 15:36
 citēt
alvils:Pēdējā laikā (laikam dižķibeles ietekmē) sanāk arvien biežāk iegriesties pasākumos, kur nevis paliek pāri, bet nepietiek... Tas, starp citu, ir sliktāks variants, nekā tas, kad paliek kaut kas pāri. :what:

Nezinu es kautka gan piedalos gan pats rīkoju tādus kur KATRS sev saperk un pats ar apēd PALIEK protams pari bet minimali. Cita lieta ja kompanija kautkadi jocigie kas pasji enzin ko vinji un cik ed es zinu un man citi nerausta , parasti braucu uz pasakumiem KAUTKO DARAIT / NEDARIT nevis pierities:):)
Publicēts: 28.04.10 08:56
 citēt
parasti braucu uz pasakumiem KAUTKO DARAIT / NEDARIT nevis pierities - piekritīšu :) es ar :)
Publicēts: 28.04.10 09:46
 citēt
Publicēts: 29.04.10 14:25
 citēt
pie kāda dalībnieku skaita pieteikšanās iespēja tiks likvidēta? jeb var pieteikties kaut pieci tūkstoši?
Publicēts: 29.04.10 14:31
 citēt
Tā tā, es braucu ar māsīcu un pie mums mašīnā jau pieteikušies - juulis un alvils ;)

p.s. alvils esi par to kursā? :D
Publicēts: 29.04.10 14:42
 citēt
eSeL:Tā tā, es braucu ar māsīcu un pie mums mašīnā jau pieteikušies - juulis un alvils ;)

p.s. alvils esi par to kursā? :D

nē, neesmu. :face-devil-grin:
Publicēts: 29.04.10 14:48
 citēt
ar ko atšķirās potenciālai dalībnieks no potenciālā braucēja :amazing:
Publicēts: 29.04.10 14:51
 citēt
Oliss:ar ko atšķirās potenciālai dalībnieks no potenciālā braucēja :amazing:

potenciālai dalībnieks- dalībnieks ar potenci
potenciālā braucēja- braucamais ar potenci
Publicēts: 29.04.10 14:58
 citēt
alvils, nu tagad esi :P Man vnk. vakar rakstīja sms juulis ;) Vēl gan tas viss uz tādas vieglas jautājumzīmes (nav 100% zinams, vai Lāsma tiks pie mašīnas), bet tad jau ziņošu, ja viss pajuks ;)
Publicēts: 29.04.10 18:51
 citēt
alvils:pie kāda dalībnieku skaita pieteikšanās iespēja tiks likvidēta? jeb var pieteikties kaut pieci tūkstoši?

Iepriekšējos gadus noteicu skaitu un tiklīdz nosaka tā skaits tika pārkāpts, tāpēc es tagad neko nesaku un nekas netiek pārkāpts:face-smile:
Publicēts: 29.04.10 19:22
 citēt
pelle:
alvils:pie kāda dalībnieku skaita pieteikšanās iespēja tiks likvidēta? jeb var pieteikties kaut pieci tūkstoši?

Iepriekšējos gadus noteicu skaitu un tiklīdz nosaka tā skaits tika pārkāpts, tāpēc es tagad neko nesaku un nekas netiek pārkāpts:face-smile:

nosaki 5000, un būs jautri, ja pārkāps! :bad_smile:
Publicēts: 29.04.10 19:26
 citēt
eSeL:alvils, nu tagad esi :P

he :D ineresanti. nu labi, lai jau tā būtu. bet pastāv iespēja, ka Jums mani būs pa ceļam Sabilē jāsavāc... bet tā jautrs koncepts: vecpuisis un trīs precētas sievietes (bez vīriem)... es to vīru vietā JAU nobanotu jūsu dalību pasākumā. :face-devil-grin:
Publicēts: 29.04.10 19:30
 citēt
alvils:
eSeL:alvils, nu tagad esi :P

he :D ineresanti. nu labi, lai jau tā būtu. bet pastāv iespēja, ka Jums mani būs pa ceļam Sabilē jāsavāc... bet tā jautrs koncepts: vecpuisis un trīs precētas sievietes (bez vīriem)... es to vīru vietā JAU nobanotu jūsu dalību pasākumā. :face-devil-grin:

tu jau neesi brīvs, tātad neesi vecpuisis:face-smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8