San nav bijs Sabile , kā viens pazīstams čigaņ tantuks teic ka brīnijs kur ta viņēj rād ka neredz , "Viss Sabil Čigaņ sen Maskavs tirgos vai Īrijs laukos"
Oliss:esu atpalicis no mūsdienu latviešu estrādes mūzikas izņemot oranžās brīvdienas pārējās grupas pirmoreiz dzirdu
Jāsāk atgūt skili! šis pasākums varētu būt pirmais posms skilu atgūšanā...
Cacophonics jau vismaz varēji zināt, viņi ir vecāki par Orandžajām Brīvdienām, un arī par swh rock šad tad skan...
Bet par tiem pašiem Orandžajām Brīvdienām runājot, viņi ir baigi smuki palikuši. Spēlējām viņu pēdējā klipa prezentācijā, tad viņus pats pēc ilgiem laikiem no malas paklausījos, pavērtēja, beidzot iepatikās (pirms gada, diviem, trim, cik sanāca šos dzirdēt, man tā ne visai, lai gan tur spēlē čomi).
Pasākumu dalībniekos mums ir parādījies mistiskais Ansis, par kuru kā tautā runā - esot bijis arī pagaišgad. Ansis varētu atzīties brīvprātīgi - kurš no šejieniešiem viņš ir? vai arī varbūt kāds zin kurš te ir Ansis?
pelle:Pasākumu dalībniekos mums ir parādījies mistiskais Ansis, par kuru kā tautā runā - esot bijis arī pagaišgad. Ansis varētu atzīties brīvprātīgi - kurš no šejieniešiem viņš ir? vai arī varbūt kāds zin kurš te ir Ansis?
Tu Ansi nezini!? Tas tak tas čalis ar Verdiņu!! Nu mana mīļā pasakas vaig lasit bērnībā tad uzraiz pazīsi TO PAŠU Ansi!
pelle, es vairāk biju domājis, ka nezinu kas viņš ir blogā. Kurš tad Ansi nezina, ar kuģīti braucām un ERAs garšīgo sidru naktī Ventspils kanālmalā tak dzērām kopā.
Andreass:pelle, es vairāk biju domājis, ka nezinu kas viņš ir blogā. Kurš tad Ansi nezina, ar kuģīti braucām un ERAs garšīgo sidru naktī Ventspils kanālmalā tak dzērām kopā.
Andreass, vispār jau gaišs vēl bija, kad to sidru dzērām Un nakts tā pilnīgi noteikti nebija
imgfoto:Fanoju par Crocodile Steve... "Mums nevienam nav maziņš" must be the hit!
Crocodile Steve ir arī jaunākas un, manuprāt, labākas dziesmas, kuras vēl nav pat garāžā rakstītas... Piem., "Proud To Be Irish", "Piens", "Punk Show", "Tekila". 4.jūn. Sabilē būs iespējams dzirdēt. Arī klubā Depo šo sestdien (15.maijā) kopā ar kaut kādiem japāņiem.
alvils:nevar jau visu tā uzreiz atklāt. un vajag pat vairāk par vienu lejkannu... bet davai sarunājam, ka visi, kam mājās ir lejkanna, paņem līdz?!
p.s. ja pasākums vispār notiks, jo neizskatās, ka piedalīties pretendentu saraksts augtu pēdējā laikā...
No finansiālā viedokļa viss ir normas robežās un pasākums būs Ja ir vēlme zupu taisīt, tam gan liekas kopnaudas šogad nesanāk, tad ir jāsarunā laikus vai papildus vēl naudu vācam vai arī katrs tiek informēts kādu fruktu zupai nozīmēts sagādāt. Ja zupu taisam, vēl zviedzha jāpierunā lielo grāpi aizlienēt.
Par lejkannām.. aktivitāte no citu puses jūtama tad, ja zināms cik cēlam mērķim tās kannas paredzētas.