Aaaaa, tas ir skrituļdēlis Mācētu braukt, tad tik pieliktu motoriņu un aidā Bet man pagaidām ir iedots liels motors, 4 riteņi, ir ari durvis un galvenais manuālā kārba. Ar manuālo nebiju dikti ilgi braukusi.
nu nez, bija automāts darbā, tagad manuālā. Ilgi nācās mācīties runāt pa telefonu un citas lietas darīt. Ar tomātu jau viss vienkārši. Atceros agros plenērus, kad kafiju mierīgi dzērām, tagad jāstāv maliņā un jādzer. Es daudz atdotu, ja atkal auto ar tomātu iedotu, bet krīze, taupība, jaunu auto nepirks, jābrauc ar to ko dod.
o pelle, ir ideja! Ieliec galerijā kādu bildi no Peļļpirts, kurai pa virsu uzdrukāts infor par to, kur būs, kad būs, cikos būs Nu tāds kā reklāmas buklets Ja negribas pinķerēties, tad vnk zem bildes visu info Tev jau to fotoblogiešu draugos vairāk kā man
eSeL:o pelle, ir ideja! Ieliec galerijā kādu bildi no Peļļpirts, kurai pa virsu uzdrukāts infor par to, kur būs, kad būs, cikos būs Nu tāds kā reklāmas buklets Ja negribas pinķerēties, tad vnk zem bildes visu info Tev jau to fotoblogiešu draugos vairāk kā man
tieši tāda doma ar šobrīd bija tūlīt uzmeistarošu ko
Ceru ka topika sākuma tekstu puslīdz visi potenciālie interesenti ir iepazinuši, jo man ik pa laikam sanāk pa kādam teikumam tur noīsināt, lai būtu vietas dalībnieku sarakstu papildināt.
eSeL:o pelle, ir ideja! Ieliec galerijā kādu bildi no Peļļpirts, kurai pa virsu uzdrukāts infor par to, kur būs, kad būs, cikos būs Nu tāds kā reklāmas buklets Ja negribas pinķerēties, tad vnk zem bildes visu info Tev jau to fotoblogiešu draugos vairāk kā man
tieši tāda doma ar šobrīd bija tūlīt uzmeistarošu ko