forum.gif
PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / PEĻĻUPIRTS 5.-6.jūnijā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 5
  5. 6
  6. 7
  7. 8
  8. 9
  9. 10
  10. 11
  11. 12
  12. ...
  13. 24
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.05.10 19:41
 citēt
Gabiz:Pasargdies' viss fotoblogs, tad jau sāksies trešais pasaules... :super_man:

Provizoriski varētu būt tāpat kā iepriekšējos gadus ap 30 cilvēkiem. Tas ne būt nav visu aktīvo fotoblogeru skaits. Mums nav Gudris, Laciz, dansiga, Eliks, Dambis, elis_pelis, ekoists... ... visus uzreiz neatminos kas vēl trūkst.
Visi plēšas virtuālā vidē, bet dzīvē ir forši cilvēki, ... izņemot pāris, kas "godam" izpelnījušies vēlmi turēties pa gabalu.
Publicēts: 17.05.10 19:45
 citēt
āāā... un zviedzha tak nav!! Ventspils puikas vispār nav!!
Publicēts: 17.05.10 20:37
 citēt
pelle:nav dansiga, Eliks, elis_pelis, ekoists...

žēl... :face-crying:
Publicēts: 17.05.10 22:11
 citēt
Gabiz:Joprojām ir trīs brīvas vietas braucienam uz/no Peļupirti. Izbraukšana 05.jūn 9.00-9.30 no Rīgas.

Hmm, laikam būs jāpiesakās līdzbraucējos :)
Publicēts: 17.05.10 23:27
 citēt
pelle:
Gabiz:Pasargdies' viss fotoblogs, tad jau sāksies trešais pasaules... :super_man:

Provizoriski varētu būt tāpat kā iepriekšējos gadus ap 30 cilvēkiem. Tas ne būt nav visu aktīvo fotoblogeru skaits. Mums nav Gudris, Laciz, dansiga, Eliks, Dambis, elis_pelis, ekoists... ... visus uzreiz neatminos kas vēl trūkst.
Visi plēšas virtuālā vidē, bet dzīvē ir forši cilvēki, ... izņemot pāris, kas "godam" izpelnījušies vēlmi turēties pa gabalu.

Gudris Laciz - nebūs.
Dambis & elispelis - netiek
Eliks & ekoists - iespējams būs.

V-pils puikas vēl domā (Hellman, pesix + vēlviens (niks izkrita no galvas), bet domājams, ka būs, ja reiz no V-pils ;) Nu, jācer, ka arī zviezha pievienosies :)
Publicēts: 17.05.10 23:29
 citēt
esmu ko palaidis garām? :amazing:
Publicēts: 17.05.10 23:31
 citēt
dansigai cic pasaakums ;-)
Publicēts: 17.05.10 23:33
 citēt
dansiga:dansigai cic pasaakums ;-)

nedaudz sasmējos par "cic" = "(. ) ( .)", bet sapratu, jau sapratu :D
Publicēts: 17.05.10 23:35
 citēt
Man mašīna arī vēl brīva, ja nu kādam nav bail no manis tad var pieteikties :face-wink:
Publicēts: 17.05.10 23:41
 citēt
uljens, ;-ppp;-)
Publicēts: 17.05.10 23:59
 citēt
Dansiga, Naukšāni vai rūpnīca Ādažos, vai arī vēl kas cic? :)
Publicēts: 19.05.10 13:47
 citēt
Cerams laiks lutinās tāpat kā šodien :)
Publicēts: 19.05.10 14:20
 citēt
oo jaa, ja rīt šād laiks, mok līdz jūrjai jāizbrauc :)
Publicēts: 19.05.10 15:04
 citēt
tagad saprotu, kāpēc canonistiem BALTI stikli. saulē tik ļoti neuzkarst. :D bet nu jā, tā jau arī vienīgā priekšrocība. :face-devil-grin:
Publicēts: 19.05.10 15:07
 citēt
alvils:tagad saprotu, kāpēc canonistiem BALTI stikli. saulē tik ļoti neuzkarst. :D bet nu jā, tā jau arī vienīgā priekšrocība. :face-devil-grin:

tieši tā, baltie Canon stikli tieši tāpēc ir balti, ka viņiem kautkādas problēmas bija ar uzkaršanu saulē, bet par to vai tā vienīgā priekšrocība, vēl varētu strīdēties, bet ne šajā sadaļā :)
Publicēts: 19.05.10 15:27
 citēt
uljens. laimīgais, es arī uz jūru gribu, bet nu noteikti ne dienas vidū, kad ir karsts un tautas kā mušas.:face-smile:
Publicēts: 19.05.10 15:37
 citēt
Andreass, a tas buutiski?;-ppp;-)
Publicēts: 19.05.10 15:40
 citēt
alvils:tagad saprotu, kāpēc canonistiem BALTI stikli. saulē tik ļoti neuzkarst. :D bet nu jā, tā jau arī vienīgā priekšrocība. :face-devil-grin:

Tu savu Nikonu neiztirgoji?
Publicēts: 19.05.10 15:42
 citēt
V-10:

iztirgoju. un tad sapirku vietā. :D nikon tomēr ir vismaz galvastiesu priekšā canonam (ja runājam par viena līmeņa modeļiem katrā kategorijā). ;)
Publicēts: 19.05.10 17:12
 citēt
alvils:
V-10:

iztirgoju. un tad sapirku vietā. :D nikon tomēr ir vismaz galvastiesu priekšā canonam (ja runājam par viena līmeņa modeļiem katrā kategorijā). ;)

Nezinu ko Tu saki, bet manam Markam III Diez vai vari runāt par galvastiesām?!:)
Publicēts: 19.05.10 18:39
 citēt
V-10:
alvils:

Nezinu ko Tu saki, bet manam Markam III Diez vai vari runāt par galvastiesām?!:)

D3, D3x, D3s, 1Ds III, 1D IV? :amazing:
Publicēts: 19.05.10 19:03
 citēt
V-10:Nezinu ko Tu saki

Tieši tāpēc NAV jēgas ar Tevi runāt! ;)
Publicēts: 19.05.10 19:11
 citēt
alvils:
V-10:Nezinu ko Tu saki

Tieši tāpēc NAV jēgas ar Tevi runāt! ;)

V-10 vienkārši nepieļauj domu, ka par viņa MARK III var būt kaut kas augstāk stāvošs :face-grin:
Publicēts: 19.05.10 19:19
 citēt
uljens: viņa MARK III

Ar jebkuru kameru bildē persona, nevis bodijs (es pat teiktu, ka pat stiklam ir lielāka nozīme, nekā bodijam). V-10 neko no kompozīcijas nerubī, plus standarta likumi portretu kadrēšanā (graizīšanā) viņam sveši... Kad iemācīsies to, sanāks trīs reiz labākas bildes arī ar 350D, bet kamēr nē... var kaut vai ar haseli, māmiju vai rolliju močīt, rezultāts būs knapi viduvējs... :face-crying:
Publicēts: 19.05.10 19:45 labots
 citēt
alvils:tagad saprotu, kāpēc canonistiem BALTI stikli. saulē tik ļoti neuzkarst. :D
apsudraboti vēl mazāk karstu! Putriņš Juris bija nopircis zolīdu Canon ziepeni un baltu. es teicu, Tevi pirmo nošaus, kad bildēsim karstajos (.)-tos, a viņš lielījās, ka savu var ātrāk atrast. bet beidzās ar to, ka viņam pirmajam nozaga. :face-sad::face-crying:

Gudris:
alvils:
(es pat teiktu, ka pat stiklam ir lielāka nozīme, nekā bodijam)
aptuveni 10x lielāka nozīme...ja stikls ir sūds arī bilde būs sods un pofig cik Tev kruta matrica

tikpat filozopisks un [ar to pašu! :face-grin:] bezjēdzīgs jautājums, kā filmu laikā man bieži uzdotais - "kā tad tomēr prātīgāk, bildēt ar sūdīgu kameru un pirkt krutāko filmu vai sūds par filmu, bet bildēt ar labu kameru?"!
es ieteicu bildēt ar sūdīgu kameru un ar sūdīgu filmu - uz sūdīgas filmas nesanāks arī ar labu kameru, a labu nahren izķērnāt sūdīgā kamerā! :face-grin: nu, rumpītis ar visu matricu būtu tā kā rumpītis ar filmu filmu laikos. :grimace:
cita lieta, ja ?-mu kaut kā tā formulēt - man vaig 1 kameras rumpīti un 3 glāzes un man ir 4372 Ls, cik atdot par kameru, cik par stikliem, lai dabūtu par savu kāpostu to labāko variantu priekš sevis. :face-kiss:
Publicēts: 19.05.10 19:50
 citēt
haralds:kā tad tomēr prātīgāk, bildēt ar sūdīgu kameru un pirkt krutāko filmu vai sūds par filmu, bet bildēt ar labu kameru?

katra filma, katrs kadrs - jauna matrica. kamera šai gadījumā sniedz tikai tādas priekšrocības kā slēdža ātrums, ērtums un motora (AF) saskaņa ar objektīvu. muļķīgs jautājums, jo skaidrs, ka attēlu veido TIKAI optika plus ķīmija (filmas). :)
Publicēts: 19.05.10 20:10
 citēt
alvils:
uljens: viņa MARK III

Ar jebkuru kameru bildē persona, nevis bodijs (es pat teiktu, ka pat stiklam ir lielāka nozīme, nekā bodijam). V-10 neko no kompozīcijas nerubī, plus standarta likumi portretu kadrēšanā (graizīšanā) viņam sveši... Kad iemācīsies to, sanāks trīs reiz labākas bildes arī ar 350D, bet kamēr nē... var kaut vai ar haseli, māmiju vai rolliju močīt, rezultāts būs knapi viduvējs... :face-crying:

Par kompozīciju nerunāsim, Tu esi pilnīgs lohatrons!!! Nebrauc augumā, ja pats esi lohs! Vienīgais kas no Tavām bildēm atmiņā ir nepareizas gaismas! Man ir mākskslas bakalaurs kompozīcijā un vari dirst ko negribi! Protams vietējā blogeru vidē kotējies, Nikon Guru, bet tas viss ir sūds! Varu katru Tavu bildi pamatoti nolikt, bet aiz cieņas to nedaru! Tāpēc ka esi amatieris!
Publicēts: 19.05.10 20:21
 citēt
V-10, respektēju Tavu amatiera cieņu! :bad_smile:
Publicēts: 19.05.10 20:25
 citēt
V-10, ooo - a kur var ieguut shaadu graadu "maakslas bakalaurs kompoziicijā"!??!?!?!?!
Publicēts: 19.05.10 20:31
 citēt
alvils:skaidrs, ka attēlu veido TIKAI optika plus ķīmija (filmas). :)

gan jau vēl nianses, bet sūdu tā optika ko izveidos, ja kamera lec no nagiem laukā, kad spogulis paceļās! :money::face-crying:
V-10:Man ir mākskslas bakalaurs kompozīcijā ...
tas nu gan nav arguments. :grimace:
Publicēts: 19.05.10 20:31
 citēt
dansiga:V-10, ooo - a kur var ieguut shaadu graadu "maakslas bakalaurs kompoziicijā"!??!?!?!?!

Mākslas akadēmijā - Dansiga! Tur man astoņus gadus mala ieskaitot mākslas koledžu! Tāpēc šādi pizdoļeji mani besī!
Publicēts: 19.05.10 20:52
 citēt
laikam jābūt pilnīgam āmuram, lai pa 8 gadiem NEKO neiedzītu paurī... bet gadās. ne tādi vien manīti. :D tas gadījumā, ja netiek dirsts par to 8 gadu bakalauru KOMPOZĪCIJĀ. :face-devil-grin:
Publicēts: 19.05.10 20:55
 citēt
V-10, liidz shim, cik zinu ir "humanitāro zinātņu bakalaurs mākslās".... Tevi snoauktais ir kaut kas jauns ;-pppp
Publicēts: 19.05.10 21:21 labots
 citēt
V-10, domā ko raksti! Tu te neesi viens! Savām leksikas "gudrībām" atrodi citu vietu kur izpausties.
Publicēts: 19.05.10 21:28
 citēt
Es atsaku savu dalību pasākumā!
Publicēts: 19.05.10 21:37
 citēt
Gudris:
V-10:Es atsaku savu dalību pasākumā!
:( šitaa parasti tikai sieivietes rīkojas

Man nav jācīnās ar lohatroniem! Un muļķiem. Lai viņi visi savā sulā berzējas!
Publicēts: 19.05.10 21:40
 citēt
:what:
Publicēts: 19.05.10 21:43
 citēt
Te nu gan iet augstos toņos... :amazing: Varbūt šeit tomēr labāk par Peļļu pirti runāsim nevis par foto? :grimace:
Publicēts: 19.05.10 21:44
 citēt
ERA, tu esi naiva;-ppp;-)
Publicēts: 19.05.10 21:45
 citēt
dansiga:ERA, tu esi naiva;-ppp;-)

Tikai reizēm un tikai mazliet :grimace: :face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...