forum.gif
Slaidšovs WEB lapā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Slaidšovs WEB lapā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.10 12:06 labots
 citēt
Gribētu pārtaisīt savas lapas www.janisvitols.com sākum lapu, fotoaprātiņus aizstājot ar tādu kā bilžu slaidšovu, kā šīs dizaineres lapā www.johannanurm.com
Bet nekādi nemāku uztaisīt, pētīju source, bet kaut kas tomēr man tur neiet. Cik sapratu tas ir kaut kaads Javascript rotator, izraku google un arii pie skaidriibas netiku. Kāds varbūt var palīdzēt saprotamā valodā? Varbuut kaads var ieteikt kaadu forumu kur datorikji tuseejas? Aliņš no manis.
Publicēts: 15.04.10 13:16
 citēt
Gudris:baigā figņa tas slaidšovs ...cilvēkiem nepatīk...labak ir ka interesējušo bildi pats var apluukot !

taa kaa tanii lapaa var uztaisiit .gif baneri lai leekaa bildes

es gribu tikai titullapaa, kategorijas augshaa paliks, zem kuraam buus galerijas. Vnk sakumlapaa ieliekot mazu slaidshovu, varbuut ieintereses apmekleet sadaljas. a kaada tam gif ir kvalitaate? un vai vins nav smags un ilgi nelaadeesies?
Publicēts: 15.04.10 13:20 labots
 citēt
tāda veida skripti internetā ir pa pilnam.
tur izmantots jquery, man labāk patīk prototype > www.prototypejs.org

Gudri, animated gif priekš foto sūkā!
Tad jau labāk swf + xml (ja bilžu daudz un gribās pamainīt)... vai vienkārši uztaisi swf ar kadām trīs bildēm rotācijā.
Tomēr javascript būtu optimālāk, jo īpaši, ja googlē vajadzīgo scriptu var atrast 5-10 minūtēs un vēl 5-10 minūtēs pielāgot.
Publicēts: 15.04.10 15:27
 citēt
medienfreunde.com...

Pats lietoju, diezgan viegli pielāgojams.
Publicēts: 15.04.10 18:31 labots
 citēt
diezgan tracina taa jvitols ķom piebāzta jau tā ar sjimpļe veijveri... lai vēl tur slaidšovu liktu????

dizaineres lapa a diezgan jautra sevisķi bilžu nosaukumi tp asdasd aff
Publicēts: 15.04.10 21:32 labots
 citēt
didams:diezgan tracina taa jvitols ķom piebāzta jau tā ar sjimpļe veijveri... lai vēl tur slaidšovu liktu????

dizaineres lapa a diezgan jautra sevisķi bilžu nosaukumi tp asdasd aff

kas tev pret simple vieveri? man liekas eerti apskatiit bildes ar to. Zavadskim arii simple viiveris, es saku ljoti eerti ar to bildes skatitiies
un slaidshovs buus tikai pirmajaa index lapaa :)
Publicēts: 16.04.10 03:47
 citēt
simplje veivers tāds bespersonīgs un teiksim iepatīkas kādreiz kāda bilde un gribas vinju kkur iepostēt ko darīt rakstīt tur galerija tāda un tāda 5tā bilde no kreisās vai teiksim noseivot un uzlikt kā fototapeti.

a pa flashu titulapā, daudzi lieto flash bloķētājus lai reklāma netraucē un tie ar visticamāk to flashu pat nepaskatīsies
Publicēts: 16.04.10 09:40
 citēt
Nez... es arī kaut ko līdzīgu mēģināju bīdīt.
Palaidu testā, bet nav laika ne pabeigt ne bildes likt.
eltons.lv
Publicēts: 16.04.10 10:36
 citēt
Eltons:Nez... es arī kaut ko līdzīgu mēģināju bīdīt.
Palaidu testā, bet nav laika ne pabeigt ne bildes likt.
eltons.lv

tikai es to bilzhu paareju gribu garaaku kaa tev, lai taa lenam caur fade parmainaas
Publicēts: 18.04.10 13:07
 citēt
Ja vaig - varu 30 rindinju kodu aizsuutiit... :D :) (bez visaadiem jquery un prototype :D)
Publicēts: 18.04.10 21:14
 citēt
aivislisovskis:Ja vaig - varu 30 rindinju kodu aizsuutiit... :D :) (bez visaadiem jquery un prototype :D)

buutu forshi. Tikai vai es parasts no kodeeshanas neko nesaportoss maaceeshu to sareguleet?
bet man jau gandriiz ar jquery sanaaca. vareetu teikt, ka sanaaca pat :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):