Sveiki ! iztāstiet kādu labu progu man novilkt priekš bilžu brovēšanas raw, jpg utt. tā lai forši varu spaidīt un skatīties visas, kuras vēlos mest cs4 un apstrādāt !
spaiks:Sveiki ! iztāstiet kādu labu progu man novilkt priekš bilžu brovēšanas raw, jpg utt. tā lai forši varu spaidīt un skatīties visas, kuras vēlos mest cs4 un apstrādāt !
Paldies
Finder, Adobe bridge, adobe ligthroom, Aperture, iPhoto, Photo Mechanic. Gan jau ka vēl kādas ir
Cmd+A ,tad nospied atstarpi(Tas sākot no Leoparda).Cmd+A tad atver iekš Preview,skaties,zūmē un konvertē RAWus uz veselību,ja runa par CS4,tad es visām augšminētajām darbībāl lietoju Bridge.
mac ir apstrādei ne browsēšanai - ja tavi bilžu arhīvi, un arī klientu protams, nav piedzimuši tieši tavā konkrētajā mac datorā, tad ātri apskatīties tos nav iespējams ne ar kādu programmu
iedo smuki savam mac noskennēt visus tavus arhīvu trabaitus (protams sadalot ne lielākās daļās par 10000 bildēm jo lielāki lyberiji nepatiks vairumam progu) un pēc nedeļas vai divām smuki varēsi skatīties
ja negribi tā tad vienkārši perfekti pārzini savus arhīvus pēc nosaukumiem, atver vajadzīgo mapīti, iezīmē visas bildes ko gribi skatīties, pagaidi kamēr šīs ielādējās programmā (viskauko vērtīgu vari padarīt pa to laiku) un skaties bildas vesels
Maris:mac ir apstrādei ne browsēšanai - ja tavi bilžu arhīvi, un arī klientu protams, nav piedzimuši tieši tavā konkrētajā mac datorā, tad ātri apskatīties tos nav iespējams ne ar kādu programmu
iedo smuki savam mac noskennēt visus tavus arhīvu trabaitus (protams sadalot ne lielākās daļās par 10000 bildēm jo lielāki lyberiji nepatiks vairumam progu) un pēc nedeļas vai divām smuki varēsi skatīties
ja negribi tā tad vienkārši perfekti pārzini savus arhīvus pēc nosaukumiem, atver vajadzīgo mapīti, iezīmē visas bildes ko gribi skatīties, pagaidi kamēr šīs ielādējās programmā (viskauko vērtīgu vari padarīt pa to laiku) un skaties bildas vesels
netaisies pa gudru, man apstradei ir maks to tak visi zin kam viņs ir domāts, vienkārši ielieku pc bildes un pārslegt uz priekšu atpakalļ vajag un neko citu + tu neko sakarigu nepateici
Maris:mac ir apstrādei ne browsēšanai - ja tavi bilžu arhīvi, un arī klientu protams, nav piedzimuši tieši tavā konkrētajā mac datorā, tad ātri apskatīties tos nav iespējams ne ar kādu programmu
netaisies pa gudru, man apstradei ir maks to tak visi zin kam viņs ir domāts, vienkārši ielieku pc bildes un pārslegt uz priekšu atpakalļ vajag un neko citu + tu neko sakarigu nepateici
Otā saprati Šipko gudrie te Učuki visādi saradušies , mēs paši krutie
spaiks:
Otā saprati Šipko gudrie te Učuki visādi saradušies , mēs paši krutie
nē nē ne jau par biedru '''GUDRI''vienkarši visu to zinu pajautāju atbildi dabuju mācibu stundu kam domāts maks un kā jārīkojas man nav vajadzīgs (
Morsitis: Kopš pagājušā gadsimta nespēju pāriet uz pc tipa datoriem jo šausmīgi kaitina tā "klusā-aiziešana-pamājot-ar-zilajiem-logiem'"
Nekā personīga, bet kas ir jādara uz PC, lai sāktu rādīties zilie logi??? Kaut kāds rafinēts softs? Spēlītes? Overklokings? Man zilie logi parādījās tad, kad pa telefona drāti kompī ieskrēja iekšā zibens un naturāli nošķīda uguņi. Bet pēdējiem diviem kompjiem (~5 gadi) nav bijuši nekādi logi vai citi kādi efekti.
P.S. Citāts no Meta Klosovska (Photoshopistiem vajadzētu viņu zināt): Darbā uz Mac es daru to pašu, ko mājās uz PC, tikai par diviem tūkstošiem dārgāk.