forum.gif
Prakse
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Prakse
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.04.10 17:39
 citēt
Labdien.

Jautājums par prakses vietām.
Studēju Latvijas Kultūras koledžā, kultūras menedžmentu ar specializāciju fotogrāfijā.
Prakses laiks ir 17.05.2010 - 15.06.2010.

Ja rodas interese, tad varu nosūtīt savu CV, bet galerijā ir apskatāmi mani darbi un tie var pateikt vairāk kā teksts.

Cerībā uz tālāku sadarbību,
Ojārs Saulītis.
27192493

P.S. Spamu, lūdzu, pēc iespējas vairāk, lai diskusija būtu pašā augšā.
Publicēts: 15.04.10 17:43
 citēt
kultūras menedžmentu ar specializāciju fotogrāfijā. skan tomeer labaak kaa psih.ped.fak.
Publicēts: 15.04.10 17:44
 citēt
kādu praksi vēlies? Kas prakses laikā jāapgūst?
Publicēts: 15.04.10 17:51
 citēt
Mērķis: Iegūt vispārēju priekšstatu par organizāciju, apgūt prasmi analizēt un vērtēt situāciju, nostiprināt apgūto teoriju ar praktiskiem piemēriem.

Uzdevumi specializācijā.
1. Analizēt prakses vietā pieejamos un izmantotos fotomateriālus.
2. Iepazīties ar prakses vietā pieejamo fototehniku, raksturot tās iespējas un izmantošanu.
3. Sagatavot foto reportāžu /5-7 fotogrāfijas/ par prakses vietu.
4. Analizēt izgatavoto fotoreportāžu.

Bet tas nenozīmē to, ka nevar arī strādāt pie IK.

Pašmērķis : iemācīties un gūt pēc iespējas vairāk. Jebkurā veidā. Gan menedžmentu, gan pieredzei fotogrāfijā.
Publicēts: 15.04.10 21:15 labots
 citēt
9.00 jāsagatavo kafija bosam
līdz 10.00 jāiztīra studija( jāizsūc pēc tam ar lupatu)
11.00-19.00 var iepazīties ar prakses vietā pieejamo tehniku, raksturot tās iespējas un izmantošanu, jebkurā brīdi esot gatavam atsaukties bosa vai viņa paziņu/klientu rīkojumiem

Nebolīties uzkrītoši uz kailām modelēm, nelīst skatīties kā cilvēki pārģērbjas, neko neaiztikt bez atļaujas...par katru pārkāpumu 20x atspiesties balstā guļus....:D

Ja der, raksti CV:D

P.S.
Es domāju, ka izejot kurs molodova boica pie manis, katrs puika kļūs par vīru, lai kā viņu sabojājusi Latvijas izglītības sistēma:D:D:D
Publicēts: 15.04.10 21:23
 citēt
imgfoto:
Nebolīties uzkrītoši uz kailām modelēm, nelīst skatīties kā cilvēki pārģērbjas, neko neaiztikt bez atļaujas...par katru pārkāpumu 20x atspiesties balstā guļus....:D
:D:D:D

Pasaulei divus švarnēģerus nevajag :)
Publicēts: 15.04.10 21:26
 citēt
imgfoto:
Nebolīties uzkrītoši uz kailām modelēm, nelīst skatīties kā cilvēki pārģērbjas, ...par katru pārkāpumu 20x atspiesties balstā guļus....:D

Par tādām iespējām, 20x atspiesties jau tīrais sīkums :D
Publicēts: 15.04.10 21:26
 citēt
Kādus švarcnēgerus...:D Spartisks uzturs, regulāra fiziska slodze un stress - cilvēks paliek par kaulu kambari...:D
Publicēts: 15.04.10 21:28
 citēt
Uggga:
imgfoto:
Nebolīties uzkrītoši uz kailām modelēm, nelīst skatīties kā cilvēki pārģērbjas, ...par katru pārkāpumu 20x atspiesties balstā guļus....:D

Par tādām iespējām, 20x atspiesties jau tīrais sīkums :D

Aha...pilnīgi sakaifojos, ka varētu atkal paaurot: upal,otžalsa salabon!!! :D:D:D
Publicēts: 15.04.10 21:32
 citēt
un vispār 20 reizes ir tāds nieks, par ko nav vērts pat iespringt.
Publicēts: 15.04.10 21:37 labots
 citēt
Nu ko tad es saku...labi, par īpašiem pārkāpumiem, ieģērbsim čali OZK, proķivogazā, uzkabināsim mugursomu ar 20kg pa virsu jūrnieku šineli un lai izskraidās līdz Bernātiem pa pļažu....:D

Ja gudrinieks sadomās iebāzt membrānā sērkociņu - pa kāpām...:D
Publicēts: 15.04.10 22:40
 citēt
es par to, lai taa diskusija "augshaa karaajaas"
:super_man:
Publicēts: 15.04.10 23:12
 citēt
NilsS:un vispār 20 reizes ir tāds nieks, par ko nav vērts pat iespringt.

NilsS... izlasi, ko raksta... par katru reizi 20 atspiedieni un 20 X n = bezgalība... it īpaši tev :D
Publicēts: 15.04.10 23:23
 citēt
Latvijas Fotomuzejs kaut kad piedāvāja prakses vietas ;)
fotomuzejs.lv...
Publicēts: 16.04.10 07:59
 citēt
ERA:Latvijas Fotomuzejs kaut kad piedāvāja prakses vietas ;)
[url=http://fotomuzejs.lv/jaunumi/4-kopums/129-praksesiespejas

Atnāca]http://fotomuzejs.lv/jaunumi/4-kopums/129-praksesiespejas

Atnāca[/url] ERA un iespamoja normālā topikā :D:face-kiss:
Publicēts: 16.04.10 08:19 labots
 citēt
Haiduks:
NilsS:un vispār 20 reizes ir tāds nieks, par ko nav vērts pat iespringt.

NilsS... izlasi, ko raksta... par katru reizi 20 atspiedieni un 20 X n = bezgalība... it īpaši tev :D

pagājušajā vasarā, kad trenējos sačiem spiešanā uz reizēm, es for fun apmēram pusotrā stundā atspiedos 500 reizes. Kārtīgi, līdz grīdai, ar taisnu rumpi, nehaltūrējot.
Lasu ko raksta...:face-kiss:
Publicēts: 16.04.10 10:27
 citēt
Nils, te jau runa neiet par miesassodiem....bet par ATTIEKSMES iedzīšanu...:) Ja būtu bijis īstā armijā, saprastu...:face-kiss:
Publicēts: 16.04.10 11:32 labots
 citēt
vispār doma bija veltīta Haiduktēvam. Viņam laikam šķita, ka es tādā režīmā īsi un ātri nobeigtos.
:face-kiss: armijniekiem.
PS nez vai topika autors jau ir ticis pie savas prakses...
Publicēts: 16.04.10 11:51
 citēt
Āi man arī jāiet tādā paša praksē, tikai 2 kursā. Šo semestri nav ne jausmas, kur iet... :cry:
Publicēts: 16.04.10 12:18 labots
 citēt
es darītu sekojoši - uzrakstītu vēstuli visiem fotogrāfiem, kuru darbi uzrunā + preses izdevumi, ziņu aģentūras, ļaunākajā gadījumā kāds mazs foto ūķis taču katram tuvumā ir.
Pilns internets saitu, visos ir kontakti. No 10 vēstulēm, kā minimums 1 atbilde gan jau būs.
Svarīgi rakstot vēstuli ĻOTI cītīgi piedomāt pie stila, saturīga vēlmju izklāsta un to visu vajadzētu izdarīt bez idiotiskām pareizrakstības, gramatikas vai loģikas kļūdām !
Skan jokaini, ka jāklāsta tik pašsaprotamas lietas. Taču man bija iespēja vairākus gadus iepazīt 1. un 2. kursa studentu rakstudarbus, goda vārds - es pārrēcos līks tos lasot !
Publicēts: 16.04.10 12:20
 citēt
:D:D:D bet čalis ļava spamot..:D
Publicēts: 16.04.10 14:06
 citēt
Lasu šito un ņirdzu pilnīgi līdz asarām :D :D :D
Publicēts: 16.04.10 17:10
 citēt
Par ko Tu ņirdz?:D:D:D:D
Publicēts: 16.04.10 17:54
 citēt
:):):)
Publicēts: 16.04.10 18:09 labots
 citēt
imgfoto:Par ko Tu ņirdz?:D:D:D:D

1. "Es domāju, ka izejot kursu molodova boica pie manis, katrs puika kļūs par vīru, lai kā viņu sabojājusi Latvijas izglītības sistēma"
Par vīru parasti kļūst pēc "pirmās reizes" :D :D :D

2. "Ja gudrinieks sadomās iebāzt membrānā sērkociņu"
Reāls "pirmās reizes" procesa apraksts :D :D :D
Publicēts: 16.04.10 20:31
 citēt
Liels paldies visiem par atbalstu topika aktualizēšanā ar savu spamu.
Publicēts: 16.04.10 22:09
 citēt
Ieteiktu tomēr izmantot imgfoto ekskluzīvo piedāvājumu - ne tikai kaut ko papraktizēsies, bet arī fizisko formu uzlabosi :)
Publicēts: 17.04.10 02:43
 citēt
Nē paldies.
Kā jau teici - Pašmērķis : iemācīties un gūt pēc iespējas vairāk. Jebkurā veidā. Gan menedžmentu, gan pieredzei fotogrāfijā.
Paskatoties mājaslapu, neradās iespaids, ka man būtu vēlme no šī konkrētā cilvēka mācīties. Neņemot vērā faktu, ka viņš ir vien no 1000 citiem foto kursu pasniedzējiem un ar unikālu programmu (jo tādas citiem nav) un viņam ir "bildes kas uzrunā...".

Es ceru, ka nebūs naidīga reakcija gaidāma, jo imgfoto reiz teicis tā: "Kā man tas sanāk, lai spriež skatītāji un klienti".

ERA - paldies par ieteikumu. Nāksies aizrakstīt, ja nekur citur netikšu. Nevēlējos muzejā strādāt. Apmeklēju to vietu ar lielāko prieku, bet prakse tur mani īsti neinteresē.

Nilss - neesmu cilvēks ar īpašām vajadzībām un teikumu ar savu domu, vairāk vai mazāk, māku uzrakstīt, bet paldies par ieteikumu.
Publicēts: 17.04.10 09:22
 citēt
Kuššš...es kursus nepasniedzu...:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):