Schnirks labs bildētājs.Bet tauta no Delfiem sagāzīs samazgas virsū ka rīb.Nesen runāju ar vienu pazīstamu Saeimas deputātu,šis teica,ka sajūta esot drausmīga,kad tevi tā nepelnīti un absolūti ne pa ģēlu vienkārši lamā bez kādas sajēgas.Sorry!Man Mārtiņa bildes patīk.
Tauta mums ir tāda kā ir. Bet tas jau nav iemesls neko nedarīt. Toties kāds varbūt uz Dabas muzeju atnāks- kur līdz šim nav bijis. Kaut vai ziņkāres dēļ
ekoists:Uz jebkuru izstādi ir vērts aiziet,ir Mārtiņam arī labi darbi...bet vienalga sāk izskatīties pēc tuvojošajām vēlēšanām,tas gan atbaida.
pa tālu līdz vēlēšanām. visi jau būs aizmirsuši par šo izstādi, kad būs jāiet vēlēt. Ja M.Roze grib atrādīt savus darbus skatītājiem - forši! Lielākā daļa kritiķu, kam nepatīk ka fotogrāfs fotografē tā vai tā nevarētu savākt darbus pat stipri mazākai izstādei, kuru gribēs apskatīt kaut vai 10% no šīs izstādes apmeklētājiempats gan diez vai iešu uz šo izstādi - mans limits šim gadam iztādēm ir izsmelts
Es kaut kā nespēju izskaust to stereotipu sevī par politiķiem un kur nu vēl mākslu (kas vispār ir māksla? ) kopā ar politiķiem, bet nu tās manas problēmas vai ne gluži problēmas
Aicisiv:Es kaut kā nespēju izskaust to stereotipu sevī par politiķiem un kur nu vēl mākslu (kas vispār ir māksla? ) kopā ar politiķiem, bet nu tās manas problēmas vai ne gluži problēmas
daudzi maakslinieki ir bijuši politikji (arii sportisti)
daudzi maakslinieki ir bijuši politikji (arii sportisti)
Es jau neminu tieši VISUS politiķus, kaut gan nezinu tādu ar kuru man raisītos pozitīvas asociācijas/emocijas. Tādu tēlu viņi paši sabiedrībā ir izveidojuši nu vismaz manī un man liekas visbiežāk mūsu valstī notiek tieši otrādāk, ka sportists, mākslinieks kļūst par politiķi, piemēram, Viktors (visu cieņu viņa sportista gaitām) un Valters no "mūzikas" ansambļa Putnu Balle
pa tālu līdz vēlēšanām. visi jau būs aizmirsuši par šo izstādi, kad būs jāiet vēlēt. Ja M.Roze grib atrādīt savus darbus skatītājiem - forši!
Pa tālu tikai,lai knabs nesarēķinātu pie reklāmas kampaņas izdevumiem.Kā domā-kāpēc tad atklāšanā tik daudz politiķu bija,fotomākslai pēkšņi pievērsās?
ekoists:pa tālu līdz vēlēšanām. visi jau būs aizmirsuši par šo izstādi, kad būs jāiet vēlēt. Ja M.Roze grib atrādīt savus darbus skatītājiem - forši!
Pa tālu tikai,lai knabs nesarēķinātu pie reklāmas kampaņas izdevumiem.Kā domā-kāpēc tad atklāšanā tik daudz politiķu bija,fotomākslai pēkšņi pievērsās?
vai tad uz savu izstādi čomus nesaicinātu. turklāt kā saprotu Roze ir zemnieku viens no līderiem - tāpēc daudzi būs atnākuši. Ja Tev ar Tukuma novadu būtu ekskluzīvs līgums par atkritumu izvešanu, un sagadītos, ka novada izpilddirektors atklāj savu foto izstādi, tad uz atklāšanu ierastos smaidīgs ar puķupušķi un kādu kārtīgu dāvanu. un ja līgums liels, tad ar 'kādu bildi nopirktu
Ha ha ha. Tas laikam ir politiķu arguments, nākat un darāt!! Bet ja es nevēlos būt politiķis? Mans pilsoņa pienākums ir aiziet atdot par kādu partiju, politiķi savu balsi reizi divos gados un cerēt, ka šis politiķis padarīs mani laimīgu Bet nekā... Kā dažs labs politiķis aizgāja no sava augstā amata mēs jau zinām, ar lielu pūli pie Saeimas un ovācijām no cilvēkiem, bet ko nu par tām politiskajām runām, ne man kāda teikšana, es tik parasts iedzīvotājs, kam ir pieejams internets, izspļauju žūlti forumā.
Te lasot daudzas citas tēmas bieži (ĻOTI) vien ir kārtējais i d i o t i s m s manīts. Kādēļ izkrist no "foto masas" ? Karogu nepacēlu gan un celt netaisos, bet tā ir pavisam, pavisam cita tēma Labi, lai jauka izstāde un smukas fotogrāfijas bildējas.
aitinaa-beidz te rekomendēd,ej pacel karogu,uztaisi savu izstādi-citādi mums nav iespēja aplūkot daudzus Tavus darbus nepublicētos.Varbūt labāk būtu,ja Tu noorganizētu vienu nelielu plenēriņu dabas muzejā,Mārtiņš varētu savas bildes pakomentēt fotoblogeristiem.Tas būtu daudz interesantāk.
Paskatījos reportiņu - Dabas muzeja izstādes bildes izskatījās izgājušas smagi caur Fotošopu... Jāiziet varbūt palūrēt klātienē - vai tiešām šādas bildes mūsdienās skaitās baigi "kruta"... Kgan, kas maksā, tas pasūta mūziku
Tas arī. Bet nu kad aiziešu, tad varēšu objektīvāk spriest - pagaidām no tā viena reportiņa neko daudz nevar spriest Varu tik runāt par sevi - es kaunētos Dabas muzejā rādīt Fotošopā, nevis dabā, radītas bildes...
Nu šodien biju Dabas muzejā - iespaids īpaši nemainījās. Daži mazāk apstrādātie darbi patika - bet kopumā varu tik piekrist viesu grāmatā ierakstījajam: "Mazāk fotošopa un būs Ok!"... T.i. daudzas bildes idejiski bija ok, bet nu nezinu kas par velnu bija Schnircku dīdijis, ka vajadzēja tiem pa virsu kkādu fotošopa filtru palaist... No sērijas, ka tādus darbus jebkurš varētu "uzcept", bet ne jebkuru laistu ar šiem darbiem izstādīties Dabas muzejā...
aitinaa: Nevar gan šādus darbus jebkurš uzcept ( tad kāpēc to nedara???????????? kas traucē??) Izklausās nedaudz pēc Kolumba olas varianta....
Gribēju te salikt kaudzi ar linkiem, bet izrādās helta vairs fblogā nav un MORTIMERS savas tāda tipa bildes ir izdēsis, bet citus kokrētus autorus neatceros Jā - nenoliegšu, ka tur bija arī daļa labu darbu, kurus varbūt ne katrs varētu uzcept un, kas man ļoti patiktu, ja diemžēl nebūtu sabojāti pēcapstrādē - ko (sabojāt) savukārt varētu tiešām izdarīt jebkurš, kam patīk spēlēties fotošopā...
Vnk šaubos vai Dabas muzejs ir pareizā vieta šādai datorizētai "mākslai" - bet nu tas drošvien manas personīgās gaumes/uzskatu jautājums..
Schnircks:Cerambyx & Forelljjanka: Paldies par vērtējumu! Bet tāds jautājums- kur tad ir tie cepēji, ja reiz to var jebkurš? Vispirms sabrauca augumā, ka bildes netiek rādītas, pēc tam par monētām sāk runāt Un nav manas bildes fotodokumentālas- nesacenšos tajā žanrā, kurš Jums & Mortimeram padodas lieliski. Un iecere pavisam vienkārša- sataisīt bildes, kuras ir kā interjera elements.
Par monētām pats sāki! Skat.Dimas Boiko vēstuli/lūgumu palīdzēt! Jeb,Mārtiņ(drīkt tak tā,abi esam blogeri,gandrīz vienaudži?):Kas vētru sēj,tas vētru pļauj! Ja tā pavisam nopietni,gan jau ka forša izstāde un t.t.Vai tāpēc es braukšu uz Rīgu?Visdrīzāk ka nē,es labāk sestdien bišku pataklošu ,pēc tam tesīšu uz Sātiņiem jauno slēpni ieprovēt,tūlīt ,tūlīt jābūt mājā kādam interesantākam bridējam...
Nekad nebuus taa, ka visi darbi patiks visiem .. katram darbam ir savs meerkjis un skatiitaajs .... Noliegt to, ka kads cits straaadaa savaadaak , ir muljkjiigi. Man arii tai izstaadee ir darbi kas patiik un kas nepatiik, bet tik un taa apsveicu Maartinju ar sho milziigo darbu, ko vinjsh ir izdariijis. Seedeet internetaa un noliet ar uudeni ir visvieglakais darbs ....
Ak naudas nav? Nu i pashi vainiigi, ka nemaakat nopelniit naudu, lai uztaisiit izstaadi. Mekleejiet sposnsorus (zinu arii taadus variantus, kad cilveeks ir tik uznjeemiigs, ka sameklee sponsorus un uzriiko izstaadi). Skatiities otra makaa ir nepieklaajiigi!!!!!!!!
Tas arī. Bet nu kad aiziešu, tad varēšu objektīvāk spriest - pagaidām no tā viena reportiņa neko daudz nevar spriest Varu tik runāt par sevi - es kaunētos Dabas muzejā rādīt Fotošopā, nevis dabā, radītas bildes...
Ja bildē ar ziepīti, vai ziepīti ar piekārtu spoguli, tad piekrītu CerambyX... saregulē progas aparātā un uz priekšu. Man 5D II naf nevienas palīgprogas, un bildi no RAW skatāmu bez progu apstrādes dabūt nevar. Tāpēc progu noliedzēji ir nedaudz uz augšu pasisti. ??? jautājums ir, ja ir perebors, kas bieži gadās
ewww..... es shodien biju Ladig's cafe ....... aizvedu draudzeni uz kafiju ...... un paraadiit schn bildes ...... es biju patiikamaa shokaa par cenaam!!!!!