Vai kāds lieto šo kameru. Kā ir ar uzstādījumiem. Esmu dzirdējis, ka bezmaz vai katrai bildei jāregulē savi. Cik salīdzinu bildes k100 ir diezgan dzeltenas, arī trokšņi ir sarkanie un dzeltenie, k10 domāju diezgan līdzīga. Doma vai pirkt kameru vai nē. Pieredze ziepjutrauki, spogulenes tikai Canon350d+kit, Zenit E+helios. dpreview un Krievijas forumus neieteikt, lasījis esmu pietiekami, vēlams no cilvēka kas lieto.
Tā jau arī bija domāts. Netā daudz rakstu, es arī varu komentēt, ko raksta citi, vai ko esmu lasījis, bet lietojis taču neesmu. Ja kāds ir lietojis, lai padalās iespaidos.
Tā jau arī bija domāts. Netā daudz rakstu, es arī varu komentēt, ko raksta citi, vai ko esmu lasījis, bet lietojis taču neesmu. Ja kāds ir lietojis, lai padalās iespaidos.
isti nesaprast tavu domu. piemeram mirandas resursam es uzticos. jo tur cilveki review commentos raksta lietas, ko var uzrakstit tikai tas kas attiecigo lietu ir palietojis un ir izveidojies savs viedoklis vai skatijums uz to. kur isti ir prob.? tev vaig kadu lietotaju kas runa latviski un tiesam tu zini ka vins ir to kameru turejis roka?
isti nesaprast tavu domu. piemeram mirandas resursam es uzticos. jo tur cilveki review commentos raksta lietas, ko var uzrakstit tikai tas kas attiecigo lietu ir palietojis un ir izveidojies savs viedoklis vai skatijums uz to. kur isti ir prob.? tev vaig kadu lietotaju kas runa latviski un tiesam tu zini ka vins ir to kameru turejis roka?
Paldies par ieteikumu, jo pats vēl zinu par maz lai atseperētu reklāmu no lietotāju atsauksmēm.
Es jau biju atmetis domu apr spoguļa iegādi, bet tad atradu, ka K100d ar 18-55 mm stiklu var dabūt pa 400ls aber ar 18--55 i 50-200mm stikliem pa 530 Ls... 400ls par spoguli nešķiet tik traki, ja masn sonkatītais Lumix fz50 maksā gandrīz tikpat < ar visiem pribambasiem kopā>... vai tas papildus stikls ir tos 130 ls vērts...