forum.gif
Jānis Gleizds
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Jānis Gleizds
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.04.10 18:57
 citēt
Pēc smagas slimības 17.aprīlī mūžībā aizgāja fotomākslinieks, Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieris Jānis Gleizds (07.05.1924.) EFIAP
Publicēts: 18.04.10 19:08 labots
 citēt
Pretruniga personiba bet skumji tapatas. Bijusam PSRS legendara stila iedibinatajs , biografija gan godu nedara.
Publicēts: 18.04.10 19:36
 citēt
par mirušajiem labu vai neko....
Publicēts: 18.04.10 19:39
 citēt
:face-sad:
Publicēts: 18.04.10 19:40
 citēt
Lunis:Pretruniga personiba bet skumji tapatas. Bijusam PSRS legendara stila iedibinatajs , biografija gan godu nedara.

kas vainas bij biogrāfijā?
Publicēts: 18.04.10 19:51
 citēt
www.rezekne.net... it kā viss mierīgi :what:
Publicēts: 18.04.10 19:54
 citēt
shauttra: kas vainas bij biogrāfijā?
Zināma līdzība ar citu slavenu LPSR makslinieku Marģeru Vītoliņu tik ne tādā mērogā , liktens iejaucās.
Publicēts: 18.04.10 19:55
 citēt
negativs, liidz Reezeknei taa zinja veel nav aizgajausi ;-ppp
Publicēts: 18.04.10 20:06 labots
 citēt
dansiga:negativs, liidz Reezeknei taa zinja veel nav aizgajausi ;-ppp

Kā reiz no turienes viņa neizplatās. PSRS laikos bet zināma nesakritība biogrāfijas ziņās kas radīja savas aizdomas , nu un tad protams 90 gados izpeldēja , patiecoties Birkmanim. Katrā ziņā viņš ar to nelepojās , būtībā jau nebij ar ko.
Publicēts: 18.04.10 20:58
 citēt
dansiga:negativs, liidz Reezeknei taa zinja veel nav aizgajausi ;-ppp
mierīgi, bija domāts par biogrāfiju ....., nefis par Tevis pieminēto nelaimi....
Publicēts: 18.04.10 21:08
 citēt
Lunis:Zināma līdzība ar citu slavenu LPSR makslinieku Marģeru Vītoliņu tik ne tādā mērogā , liktens iejaucās.

Neesmu nekad iedziļinājies, bet ar šo gribēji teikt, ka stukačs bija?! Tas tā, aiz intereses, bet Gleizda bildes man vienmēr patikušas!
Publicēts: 18.04.10 21:10 labots
 citēt
:face-sad: skumji... es te vel nesen sabildeju istadi ar vinja darbiem Preiļos.. www.fotoblog.lv... t.i. 7. un 8. att
Publicēts: 18.04.10 21:46
 citēt
visu cieņu, līdzjūtība tuviniekiem... savā laikā bija tas gods apmeklēt tajos laikos viņa vadītās nodarbības...tas ko tagad taisa ar PS, slāņiem, vecmeistars taisīja izohēlijā, ja nemaldos viens no LV guru šajā jomā...pseidosolarizācija, monkokļa tehnikā bildēsana...interesanti bija...prasīja nenormālu precizitāti, un pacietību... par vienu lietu lielais paldies, iedzina asinīs, ja bildē, tad lai ar 1u kadru ir ok, tb expozīcija, asums, kadrējums...pēcāk jau var miglu bildes ar no asām taisīt, otrādāk neiespējami tas bija filmu ērā, tagad ar digi sāku grēkot:))
Publicēts: 18.04.10 21:49
 citēt
Šoreiz laikam jau korekti būtu vērtēt pēc fotomākslas sasniegumiem, nevis biogrāfijas traipiem vai kā tamlīdzīgi..
Publicēts: 18.04.10 22:24 labots
 citēt
Kad pirmo reizi nejauši iekūlos viņa izstādē Blaumaņielas pagrabā 80-o pašā sākumā,tad arī ieraudzīju ar ko tas viss atšķiras no tā,ko es klakšķināju tāpat vien pa bērnudārziem,skolām un ekskursijām.Tad arī sāku palēnām pētīt un lasīt par foto.Un diemžēl arī naudu tērēt.Līdz tam man likās,ka es protu fotografēt.
Publicēts: 18.04.10 23:10 labots
 citēt
RobertsJ:
Lunis:Zināma līdzība ar citu slavenu LPSR makslinieku Marģeru Vītoliņu tik ne tādā mērogā , liktens iejaucās.

Neesmu nekad iedziļinājies, bet ar šo gribēji teikt, ka stukačs bija?! Tas tā, aiz intereses, bet Gleizda bildes man vienmēr patikušas!
:face-smile:

Stukači pēc padomju statistikais tai laikā "Apzināti neapzināti" bija katrs trešais , tas nekas īpašs. Bix jautrāk , ja tā saprotamāk un no enciklopēdijas "Padomju Soda vienības kaujenieks kuras pēckara Latvijā nodarbojās ar kaujas operācījām pret nacionālajiem partizāniem un represijām pret civīliedzivotājiem nodevu ievākšanu izsūtīšanām utt" tautā sauktie "Izstrebīķeļi" pēc vienas no šādām operācijām ar "Cīņu biedriem" aizsvinējās uzvaru un piedzēries iedams mājās aizmiga kupenā , laimīgas sakritības pēc kāds šo atrada guļam sniegā , bet plaukastas un kāju pirkstus nācās amuptēt. Skumš un pamācoš stāsts par visumā ļot intresantu VĒLĀK cilvēku. Likteņi mēdz būt dažādi . Bet kā jau teicu atškiribā no daudziem viņš par to nekad neko nestāstija kur nu vēl lepojās , kaut viņa biogrāfijā iztrūka dažu gadu. Birkmanis to bija atracis 90 gadu sākumā un šur tur "Plēsa patiesību" .
Publicēts: 19.04.10 00:42
 citēt
Sirdsapziņas tribūns D.Īvāns savā grāmatā par J.Gleizdu to stāstu gan stāsta savādāk.Varbūt tomēr nav īstā reize to cilāt?
Publicēts: 19.04.10 01:13 labots
 citēt
viecha:Sirdsapziņas tribūns D.Īvāns savā grāmatā par J.Gleizdu to stāstu gan stāsta savādāk.Varbūt tomēr nav īstā reize to cilāt?

Varbut par laiku tev taisniba , man ar tas nepatik. Bildes onkam bij kas neredzēts un intresants tiem laikiem , man gan vairak patika viņa Sporta bildes Motokrossi utt. neka Akti , tieši Motokrosa orģinālkopija ar ir manā īpašumā ne visiem zināmie Akti. Kas to zin kas taisniba , kautgan es Divanam tava vieta uzticētos stipri mazāk kā Birkmanim gan ar vienu gan otru ir nācies šancēt vienā kantorī, gan jau ka patiesiba ir kautkur pa vidu.
Publicēts: 19.04.10 07:52
 citēt
Laiks dzīvot un laiks mirt...
Publicēts: 19.04.10 08:42 labots
 citēt
Lunis:
viecha:Sirdsapziņas tribūns D.Īvāns savā grāmatā par J.Gleizdu to stāstu gan stāsta savādāk.Varbūt tomēr nav īstā reize to cilāt?

Varbut par laiku tev taisniba , man ar tas nepatik. Bildes onkam bij kas neredzēts un intresants tiem laikiem , man gan vairak patika viņa Sporta bildes Motokrossi utt. neka Akti , tieši Motokrosa orģinālkopija ar ir manā īpašumā ne visiem zināmie Akti. Kas to zin kas taisniba , kautgan es Divanam tava vieta uzticētos stipri mazāk kā Birkmanim gan ar vienu gan otru ir nācies šancēt vienā kantorī, gan jau ka patiesiba ir kautkur pa vidu.

Jocīgākais, ka motosports (pats biju šaja procesā iekšā ļoti dziļi) tika bildētis ar LOMO COMPACT...A te Marki/ D3....:face-smile: Tikai - nav rezulta.... Degradācija?:face-sad:
Publicēts: 19.04.10 09:23
 citēt
kolaidara. visi tur būsim. :face-sad::face-crying:
Publicēts: 19.04.10 09:33
 citēt
haralds:kolaidara. visi tur būsim. :face-sad::face-crying:

Kadreiz solija ka 2000 gada visa pasaule sajuks.
Publicēts: 19.04.10 09:57
 citēt
mmax:Kadreiz solija ka 2000 gada visa pasaule sajuks.
ik pa brīžam sola. tagad tādu lielāku pasaules galu no tuvākajiem uz 2012. gadu sola. :face-sad:
Publicēts: 19.04.10 10:02
 citēt
haralds:
mmax:Kadreiz solija ka 2000 gada visa pasaule sajuks.
ik pa brīžam sola. tagad tādu lielāku pasaules galu no tuvākajiem uz 2012. gadu sola. :face-sad:

Citadak nebus intersanti dzivot. Cylvekiem jau 1000 gadus atpakalj solija pasaules galus.
Tas ir diegan izdevigi isteniba. :)
Publicēts: 19.04.10 10:23
 citēt
Voldemorts:
Lunis:

Jocīgākais, ka motosports (pats biju šaja procesā iekšā ļoti dziļi) tika bildētis ar LOMO COMPACT...A te Marki/ D3....:face-smile: Tikai - nav rezulta.... Degradācija?:face-sad:

baigi jau interesanti tos motosportus fočēt :(
dažā braucienā sacenšas 2 autiņi aiaiai kas pa intrigu
Publicēts: 19.04.10 10:58
 citēt
mmax:
Kadreiz solija ka 2000 gada visa pasaule sajuks.

Termiņš pagarināts līdz 2012. :face-devil-grin:
Publicēts: 19.04.10 17:28
 citēt
......:face-crying:domās un sajūtās esam kopā ar Jāņa Gleizda tuviniekiem-sievu,dēu,vedeklu un mazdēliem.
Publicēts: 19.04.10 17:42
 citēt
NilsS:
Voldemorts: Jocīgākais, ka motosports (pats biju šaja procesā iekšā ļoti dziļi) tika bildētis ar LOMO COMPACT...A te Marki/ D3....:face-smile: Tikai - nav rezulta.... Degradācija?:face-sad:

Vai kaut sajēdz, par ko runā? :face-smile:
Publicēts: 19.04.10 18:20 labots
 citēt
Voldemorts:
NilsS:

tu esi apmeklējis pēdējo gadu krosus, jeb slīgsti atmiņās par GK bijušo masu kodienu daili?
Kā tu domā, kāpēc jau minētais nosprāga
Publicēts: 19.04.10 18:31 labots
 citēt
NilsS:
Voldemorts:

tu esi apmeklējis pēdējo gadu krosus, jeb slīgsti atmiņās par GK bijušo masu kodienu daili?

Nu re...Mūža neesu bildējis krosus...Mana stihija - Biķernieki. Varbūt zini Kākli Ošiņu, varbūt viņa kundzi.. :face-smile:.Biju mehaniķis Ivaram Blūmfeldam - divkārtējs SOJUZA čemrp:face-sad:s 350 klasē...
Publicēts: 19.04.10 18:33 labots
 citēt
Voldemorts:
NilsS:

Nu re...Mūža neesu bildējis krosus...Mana stihija - Biķernieki. Varbūt zini Kākli Ošiņu, varbūt viņa kundzi.. :face-smile:.Biju mehaniķis Ivaram Blūmfeldam - divkārtējs SOJUZA čemrp:face-sad:s 350 klasē...

respect i uvažuha NO - šodien motosports pie mums ir labi ja 13% no bijušā spēka.
Tas ko rakstīju par divu autiņu sacensībām trasē, bija realitāte vienā ziemas krosa posma priekšbraucienā. Tas nav nopietni
Publicēts: 19.04.10 18:33
 citēt
opppaaa... :what:
Publicēts: 19.04.10 18:49 labots
 citēt
Nu tā ir..Tuvu esu Andra Dambja hobijā...A sponsori?:face-sad:Lūk, tāda ir dzīve....:face-smile:
Publicēts: 19.04.10 19:12 labots
 citēt
Jā, par Gleizda kungu - kā - tieca šeit - vai nu labu, vai neko...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):