forum.gif
Stulbie un glupie amatieri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Stulbie un glupie amatieri
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.04.10 12:33
 citēt
oooo ... kaads veel paziist Sestdieni ;-))))) njaaa ..... bija arii taadi laiki :-)
Publicēts: 19.04.10 12:40
 citēt
Lunis:Nesaprotu ko tu cepies , daudz intresantāk un mierīgāk būt "Stulbam glupam apatierim" nekā Profam ar mūždien problēmu apmāktu vaigu:) Tas bojā sejas karāsu un rada pāragru novecošanu:):) Labāk bez stresa un putekļiem ČIK kautko noknipsēt savam priekam un ja paveicās arī makam un nesteidzīgi baudīt skatu uz ezeru ar saulrietu fonā :) Es personīg ne par ko nespringstu un dzīve man bauda , vienīgi nepatīk man 3000Km kratīties ar auto.

:face-smile:
Publicēts: 19.04.10 12:56
 citēt
dansiga:oooo ... kaads veel paziist Sestdieni ;-))))) njaaa ..... bija arii taadi laiki :-)

jā, jā esam tikušās... :grimace: visspilgtāk atceros reizi pie Bazukas lauku mājā...
Publicēts: 19.04.10 13:14
 citēt
Gudris:"in general" piekrītu virsrakstam ...varbūt kādi 10 pro šeit ir...pārējie nejēdz neko vai pa papusei kko jēdz tikai :)
kurš tu starp tiem visiem ???? Uķķķ .... pamatīga smieklu deva ... no pieaugušiem cilvjiem!
Publicēts: 19.04.10 13:45
 citēt
noveerotaaja, ej ej? ari itur esam tikushaas?;_)))) jams tagad pa UK dauzaas
Publicēts: 19.04.10 13:47
 citēt
Tā autore īsti "'īsta" neizskatās ;)
Publicēts: 19.04.10 13:51
 citēt
dansiga:noveerotaaja, ej ej? ari itur esam tikushaas?;_)))) jams tagad pa UK dauzaas

ja lasīju jamā dienasgrāmatas fragmentus... īsti nesapratu kā viņš, tāda radoša personībā, līdz metāla locīšanai fabrika ticis...
Publicēts: 19.04.10 13:54
 citēt
nuu - vinjsh var buut tiiik dazhaads ... taapeec ari inebriinos :-)
Publicēts: 19.04.10 16:37
 citēt
vēlviens šedevrs no šīs pašas autores :D un bāc man patīk tā ATKAL-ANGEL, kas mūžīgi ar capslock drukā :D
Publicēts: 19.04.10 18:21
 citēt
Bāc, atkal es visu nokavēju! :(
Kas tā bija par bildi?
Publicēts: 19.04.10 18:30
 citēt
Vai die, Annir, tikai tagad pamaniiji, ka vinja smuka? :face-wink:
Publicēts: 19.04.10 18:32
 citēt
Vavers:Vai die, Annir, tikai tagad pamaniiji, ka vinja smuka? :face-wink:
es jau to gadu skandinu :D
Publicēts: 19.04.10 18:36
 citēt
smartins:Bāc, atkal es visu nokavēju! :(
Kas tā bija par bildi?

Nekas īpašs - foniņā kaut kas fokusā, priekšplānā izplūdušas zilas puķītes + nosaukums par tēmu - skatīties caur puķēm vai kaut kā tā...

Cilvēks vismaz bija pirms tam padomājis un pēc tam spiedis, jo nejauši to uztaisīt būtu grūti;) Nekas tāds, kas būtu topika vērts;)
Publicēts: 19.04.10 19:47
 citēt
rkraw:
blackcode:

..Tavs analfabeetisms liidz riiklei,''smukinjaa''...:anger:

lab ka tev "briesmonit" nav analfabetims :face-grin: :face-grin:
+
Publicēts: 19.04.10 19:49
 citēt
Izskatās ka cilvēciņš ākstās, iespējams es kļūdos :face-grin:
Publicēts: 19.04.10 20:50
 citēt
Vavers:Vai die, Annir, tikai tagad pamaniiji, ka vinja smuka? :face-wink:

un tu ar pamaniji??
Publicēts: 19.04.10 20:52
 citēt
taatad, cik noprotu, pēc autora teiktā, Šitā macā bildēt LMA www.fotoblog.lv...
Publicēts: 19.04.10 21:29 labots
 citēt
rkraw:taatad, cik noprotu, pēc autora teiktā, Šitā macā bildēt LMA?

Kas ir LMA?
Publicēts: 19.04.10 21:34
 citēt
rkravčik, nu a kas, ka tur tā māca?:D

Kā te nesen pateica viens skuķis un kam pilnībā piekrītu, tad viena no retajām elitārajām augstskolām Latvijā ir tieši LMA, jo tur tiešām notiek iestājeksāmeni, nevis kā... LU, RTU utt... ņem visus, kas spēj pamaksāt...
Publicēts: 19.04.10 21:38
 citēt
Ko jūs tur uzbudinieties pa kautkādiem sūdiem , jāfano par skaistām lietām par sievietēm par foršām formām jaukām līnijām , kam nesanāk var iegādāt ko citu estētiski fanojamu piemēram šitādu online.wsj.com... , par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri:):)
Publicēts: 19.04.10 21:46
 citēt
Lunis: par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri:):)

Eto uže najezd ! :what::haha:
Publicēts: 19.04.10 23:34 labots
 citēt
Lunis:par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri:):)
man domāt tikai tie "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri, kuri fano PĀRSVARĀ vai TIKAI par ezīšiem kakīšiem utt un neatkarīgi no tā, vai bilde jēdzīga, vai ne, ka tik smuk ezīši, kakīši utt. :face-grin::face-wink:
vinieks:Kas ir LMA?
ka tik nebūs kāda akamēdija - mākslas vai medicīnas! :face-sad:
Publicēts: 20.04.10 07:50
 citēt
vinieks:
rkraw:taatad, cik noprotu, pēc autora teiktā, Šitā macā bildēt LMA?

Kas ir LMA?

ta autorite bij minejusi ka tos sedevrus maca sheit www.lma.lv...:
Publicēts: 20.04.10 07:53
 citēt
rkraw:ta autorite bij minejusi ka tos sedevrus maca sheit [url=http://www.lma.lv/:face-sad:

www.lma.lv :face-sad:
Publicēts: 20.04.10 10:39
 citēt
Lunis:Ko jūs tur uzbudinieties pa kautkādiem sūdiem , jāfano par skaistām lietām par sievietēm par foršām formām jaukām līnijām , kam nesanāk var iegādāt ko citu estētiski fanojamu piemēram šitādu online.wsj.com... , par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri:):)

"jahtinieks" labais ... :face-wink:
Publicēts: 21.04.10 23:26
 citēt
rkraw:
vinieks:
Kas ir LMA?

ta autorite bij minejusi ka tos sedevrus maca sheit [url=http://www.lma.lv/:face-sad:

ha,]http://www.lma.lv/:face-sad:
ha,[/url] ha - mākslas akadēmija :D Pirmais, kas ieleca acīs - māxlinieciski nobildēta akadēmija :)
Publicēts: 21.04.10 23:34 labots
 citēt
Lunis:Ko jūs tur uzbudinieties pa kautkādiem sūdiem , jāfano par skaistām lietām par sievietēm par foršām formām jaukām līnijām , kam nesanāk var iegādāt ko citu estētiski fanojamu piemēram šitādu online.wsj.com... , par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri:):)

nu neatļaušos ne piekrist, ne noliegt, bet pievienošu viena fotomākslinieka vārdus, konkrēti G.Bindes. apmēram šādi: tie, kas nav fotografējuši cilvēku kailfoto, vai ar to nav saskārušies, vai arī baidās, nedrīkst saukties par fotogrāfiem...

papildināšu domu no viņa saviem vārdiem - fotogrāfa attiecības ar cilvēku nosaka viņa spēju kaut ko izdarīt rezultāta labā
Publicēts: 21.04.10 23:43 labots
 citēt
rkraw:
vinieks:

Kas ir LMA?

ta autorite bij minejusi ka tos sedevrus maca sheit [url=www.lma.lv/:face-sad:
]www.lma.lv/:face-sad:[/url]

Iespaidīga antireklāma :face-grin:
Publicēts: 22.04.10 00:23 labots
 citēt
vinieks:
rkraw:
ta autorite bij minejusi ka tos sedevrus maca sheit [url=www.lma.lv/:face-sad:]www.lma.lv/:face-sad:[/url]

Lutums:
rkraw:
ta autorite bij minejusi ka tos sedevrus maca sheit www.lma.lv...:

ha, ha - mākslas akadēmija :D Pirmais, kas ieleca acīs - māxlinieciski nobildēta akadēmija :)

Ar šiem texstiem jūs parādat ka jums nav nekādas sajēgas par MŪSDIENU ART tendencēm un stiliem:):) Istenībā jau tas vienkarši ir dažus gadus iekavējies eiropā valdošais hiperplatleņķu "Škībums" , tur tas bij modeē pirms gadiem 5-7 un vars nav topā pie mums tas tik ienāca pirms ~2-3 gadiem:):) Taka LMA funktieri un stilu tas raksturo burvīgi gluši kā jūsejo nezināšanu:):)
Publicēts: 22.04.10 00:30
 citēt
Lunis:
vinieks:

Lutums: ha, ha - mākslas akadēmija :D Pirmais, kas ieleca acīs - māxlinieciski nobildēta akadēmija :)

Ar šiem texstiem jūs parādat ka jums nav nekādas sajēgas par MŪSDIENU ART tendencēm un stiliem:):) Istenībā jau tas vienkarši ir dažus gadus iekavējies eiropā valdošais hiperplatleņķu "Škībums" , tur tas bij modeē pirms gadiem 5-7 un vars nav topā pie mums tas tik ienāca pirms ~2-3 gadiem:):) Taka LMA funktieri un stilu tas raksturo burvīgi gluši kā jūsejo nezināšanu:):)
Luni, bet es to pat neapstrīdu, jo sapratnes paties maz :(
Publicēts: 22.04.10 02:14 labots
 citēt
vinieks:
Lunis:

Luni, bet es to pat neapstrīdu, jo sapratnes paties maz :(

Arī tur mēdz mācīties pirmkursnieki kuriem čuras sakāpj galvā sevišķ tā daļa kas nāk no Lietišķās mākslas koledžām , isteikti "Gatavie ģēniji" kam lielās ka ja šams vienu 4 gadus jau skolā "Izpaudies" tad jau ir gaudrāks par visu pasauli un visi citi lūzeri , seviški ja pat ieticis LMA ar pirmo piegājien tad ĢĒNIJS un mācībām var uzlikt:):) Latvija vispār ir agresīvu un skaļu lūzeru zeme ART jomā ,foto šeit nav nekāds izņemums , tas tā izteikti uzkrītoši ja salidzina ar citurieni:):) Man kāds strēķits labu čomu paziņu dažādi spici mācibspēki , viņus tas īstenībā skumdina ja pa dažiem gadiem no visa bara 2-3 patiešām talantīgu cilvēku esot.
Publicēts: 22.04.10 07:59
 citēt
Luni, un daudz ir tādu, kas LMA iestājas bez lietišķās mākslas koledžas bagāžas? 1-2%?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):