Lunis:Nesaprotu ko tu cepies , daudz intresantāk un mierīgāk būt "Stulbam glupam apatierim" nekā Profam ar mūždien problēmu apmāktu vaigu Tas bojā sejas karāsu un rada pāragru novecošanu Labāk bez stresa un putekļiem ČIK kautko noknipsēt savam priekam un ja paveicās arī makam un nesteidzīgi baudīt skatu uz ezeru ar saulrietu fonā Es personīg ne par ko nespringstu un dzīve man bauda , vienīgi nepatīk man 3000Km kratīties ar auto.
Kā te nesen pateica viens skuķis un kam pilnībā piekrītu, tad viena no retajām elitārajām augstskolām Latvijā ir tieši LMA, jo tur tiešām notiek iestājeksāmeni, nevis kā... LU, RTU utt... ņem visus, kas spēj pamaksāt...
Ko jūs tur uzbudinieties pa kautkādiem sūdiem , jāfano par skaistām lietām par sievietēm par foršām formām jaukām līnijām , kam nesanāk var iegādāt ko citu estētiski fanojamu piemēram šitādu online.wsj.com... , par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri
Lunis:par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri
man domāt tikai tie "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri, kuri fano PĀRSVARĀ vai TIKAI par ezīšiem kakīšiem utt un neatkarīgi no tā, vai bilde jēdzīga, vai ne, ka tik smuk ezīši, kakīši utt.
vinieks:Kas ir LMA?
ka tik nebūs kāda akamēdija - mākslas vai medicīnas!
Lunis:Ko jūs tur uzbudinieties pa kautkādiem sūdiem , jāfano par skaistām lietām par sievietēm par foršām formām jaukām līnijām , kam nesanāk var iegādāt ko citu estētiski fanojamu piemēram šitādu online.wsj.com... , par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri
Lunis:Ko jūs tur uzbudinieties pa kautkādiem sūdiem , jāfano par skaistām lietām par sievietēm par foršām formām jaukām līnijām , kam nesanāk var iegādāt ko citu estētiski fanojamu piemēram šitādu online.wsj.com... , par ezīšiem kakīšiem utt fano "Vienkarši" cilvēki ar ierobežotu uztveri
nu neatļaušos ne piekrist, ne noliegt, bet pievienošu viena fotomākslinieka vārdus, konkrēti G.Bindes. apmēram šādi: tie, kas nav fotografējuši cilvēku kailfoto, vai ar to nav saskārušies, vai arī baidās, nedrīkst saukties par fotogrāfiem...
papildināšu domu no viņa saviem vārdiem - fotogrāfa attiecības ar cilvēku nosaka viņa spēju kaut ko izdarīt rezultāta labā
rkraw: ta autorite bij minejusi ka tos sedevrus maca sheit [url=www.lma.lv/]www.lma.lv/[/url]
Iespaidīga antireklāma
Lutums:
rkraw: ta autorite bij minejusi ka tos sedevrus maca sheit www.lma.lv...:
ha, ha - mākslas akadēmija Pirmais, kas ieleca acīs - māxlinieciski nobildēta akadēmija
Ar šiem texstiem jūs parādat ka jums nav nekādas sajēgas par MŪSDIENU ART tendencēm un stiliem Istenībā jau tas vienkarši ir dažus gadus iekavējies eiropā valdošais hiperplatleņķu "Škībums" , tur tas bij modeē pirms gadiem 5-7 un vars nav topā pie mums tas tik ienāca pirms ~2-3 gadiem Taka LMA funktieri un stilu tas raksturo burvīgi gluši kā jūsejo nezināšanu
Lutums:
ha, ha - mākslas akadēmija Pirmais, kas ieleca acīs - māxlinieciski nobildēta akadēmija
Ar šiem texstiem jūs parādat ka jums nav nekādas sajēgas par MŪSDIENU ART tendencēm un stiliem Istenībā jau tas vienkarši ir dažus gadus iekavējies eiropā valdošais hiperplatleņķu "Škībums" , tur tas bij modeē pirms gadiem 5-7 un vars nav topā pie mums tas tik ienāca pirms ~2-3 gadiem Taka LMA funktieri un stilu tas raksturo burvīgi gluši kā jūsejo nezināšanu
Luni, bet es to pat neapstrīdu, jo sapratnes paties maz
Luni, bet es to pat neapstrīdu, jo sapratnes paties maz
Arī tur mēdz mācīties pirmkursnieki kuriem čuras sakāpj galvā sevišķ tā daļa kas nāk no Lietišķās mākslas koledžām , isteikti "Gatavie ģēniji" kam lielās ka ja šams vienu 4 gadus jau skolā "Izpaudies" tad jau ir gaudrāks par visu pasauli un visi citi lūzeri , seviški ja pat ieticis LMA ar pirmo piegājien tad ĢĒNIJS un mācībām var uzlikt Latvija vispār ir agresīvu un skaļu lūzeru zeme ART jomā ,foto šeit nav nekāds izņemums , tas tā izteikti uzkrītoši ja salidzina ar citurieni Man kāds strēķits labu čomu paziņu dažādi spici mācibspēki , viņus tas īstenībā skumdina ja pa dažiem gadiem no visa bara 2-3 patiešām talantīgu cilvēku esot.