Katram mums ir savas rakstura īpatnības un vājības, katram savas vēlmes, izglītība, pieredze vai to trūkums. Par cik blogs nav slēgta tipa sabiedrībai ar konkrētu profesionalitātes līmeni, tad vieta te paredzēta katram, ja vien tas neapdraud citu likumā paredzētās un, iespējams, morāles normas. Primāri tas, kas nosaka, vai cilvēks "aug" profesionalitātē, tolerancē un saskarsmes kultūrā, ir atziņa par izaugsmes nepieciešamību un tajā ieguldītajiem pūliņiem. Tā ka atliek tikai cerība... IMHO ...
+ kasis Pirms gadiem 12 bij tāda interneta sarakstes vieta "Parks", kura bij atklāta un brīvi pieejama visiem gudrīšiem un mazprātiņiem, tad neliela kompānija šai pat Parkā uzkonstruēja papildvietni "Vecie mūki", kurā ielaida tika ar parolēm īpaši atlasītus kandidātus (moš te kāds bez manis vēl atcerās šo vietu :face-glasses. Mūki parcistu acīs bij tāda kā elite, mūkos nebija puņķainu tīņu un visādu spameru... tai pat laikā abas kategorijas sadzīvoja visai mīļi un draudzīgi... Velkot paralēles ar Fotoblogu, iesaku izvērtēt iespēju vecbiedriem norobežoties atsevišķā virtuālā telpā, tādejādi arī no nevērtīgu bilžu kaudzēm...
noveerotaaja:+ kasis Pirms gadiem 12 bij tāda interneta sarakstes vieta "Parks", kura bij atklāta un brīvi pieejama visiem gudrīšiem un mazprātiņiem, tad neliela kompānija šai pat Parkā uzkonstruēja papildvietni "Vecie mūki", kurā ielaida tika ar parolēm īpaši atlasītus kandidātus (moš te kāds bez manis vēl atcerās šo vietu :face-glasses. Mūki parcistu acīs bij tāda kā elite, mūkos nebija puņķainu tīņu un visādu spameru... tai pat laikā abas kategorijas sadzīvoja visai mīļi un draudzīgi... Velkot paralēles ar Fotoblogu, iesaku izvērtēt iespēju vecbiedriem norobežoties atsevišķā virtuālā telpā, tādejādi arī no nevērtīgu bilžu kaudzēm...
vecbiedri dodas uz banaanu republiku.
Visu Varu Gudriem! Visu Varu Jūtūbes adiktiem! Visu Varu Varim!
Gudris:"in general" piekrītu virsrakstam ...varbūt kādi 10 pro šeit ir...pārējie nejēdz neko vai pa papusei kko jēdz tikai
Es pazīstu ne vienu vien pro,kuri arī nejēdz ne nieka.Tikai spaida pogu kā ložmetēja mēlīti un visur bāžas priekšā pārējiem.Bet in general vairāk joku un smaidu vajag.Nu nevaig par visu tā pārdzīvot...pateica,nepateica,uzbrauca.Nu lai takš brauc!
Nesaprotu ko tu cepies , daudz intresantāk un mierīgāk būt "Stulbam glupam apatierim" nekā Profam ar mūždien problēmu apmāktu vaigu Tas bojā sejas karāsu un rada pāragru novecošanu Labāk bez stresa un putekļiem ČIK kautko noknipsēt savam priekam un ja paveicās arī makam un nesteidzīgi baudīt skatu uz ezeru ar saulrietu fonā Es personīg ne par ko nespringstu un dzīve man bauda , vienīgi nepatīk man 3000Km kratīties ar auto.